Na, beírok én is ide. Elég sokat játszottam a Shoc-kal. HA a CS outróját megnézitek, ott Scarnak kiég az agya, ahogy ezt a Clear Sky orvosa is megjósolta. Ha még egy kisugárzás ér minket, meghalunk. De, így is-úgy is meghalltunk volna, mert. Scar PDA-ja kerűl Strelokhoz, hiszen 1 feladat maradt csak benne, hogy ki kell nyírnia Scarnak Sterlokkot, miután sikerűlt legyengítenie a Pszi ellenáló szerkezetét Scarnak, rögtön jött a kitörés. Én biztos nem azzal foglalkoztam volna, hogy a teljesített küldetést kitöröljem a PDA-mból, hanem hogy minnél hamarabb fedezékbe mennjek. Mivel elvileg nem csak állni kellett és lőni Strelokot a Gaussal, hanem üldözni, ezért Scar elég közel kerűlhetett az erőmű bejáratához, meg Strelokhoz is, ami magyarázatot ad arra, hogy miért fekszik Strelok mellett Scar.
A Shoc introjába meg azt láthatjuk, hogy 1 ember vezeti az autót, az nem lehet más, mint sterlok, csak épp elveszíti az eszméletét, mikor belecsap a villám az autójába és felborúl. 2. megoldás lehet, vagy akkor vesztette el az emlékezetét, mikor felborúlt a teherautójába, vagy akkor, mikor ő is sérülést kapott a kisugárzás miatt a CS végén. És azért tette el a PDA-t, mert az egyetlen kulcs rá, hogy kiderítse, ki ő valójában.
Ami még furcsa volt nekem, hogy a CS vezetői hogy a francba jutottak el elöbb az erőműig, mint én? Ami azt jelenti, hogy tudtak egy biztonságosabb utat a zónához.És mint tudjuk, Strelok már járt az Erőműben, mi van, ha a CS akkor nem tudta megakadályozni Strelokot? És most pont kapórajött egy feltuningolt ember, aki képes lehet megállítani nekik, mivel ők bénák voltak hozzá első alkalommal.

Mondjuk azt is megtudjuk, hogy 3-an voltak Strelokkék, Fang és Ghost is bejutott.