Történet, magyarázatok, SPOILER veszély

Az mondja meg nekem valaki, hogy a játékban miért van benne a fél CS? Tegnap kibontottam a játék fájljait, és megtaláltam az összes hangot és zenét a CS-ból, és még jópár textúra fájlt meg a játék intro és outro videóit.

Zini":ax4yctrn mondta:
Agyar nak a fejébe a kisugárzás elemei behatoltak és elhalt Pripyat ban (Hullát találtam csak mostmár nem találom -.- ) Szellem meg a Jantar ban lévő LAboratórium végén van és ha kilőjük az irányitótt megnézheted!

Ősrégi topik tudom, de van hozzáfűzni valóm.

Kezdem az idézettel. Ghost azt üzente Streloknak, hogy Fang (azaz Agyar) egy, idézem "SCARred stalker" által lett lelőve, akinél történetesen épp Vintar volt és egyéb szavak is Scarra utalnak. Szóval az szerintem biztosra vehető, hogy Scar ölte meg Fang-et.
Fangnek két sírja található a SoC-ban. Egy Pripyatban ahol van a relikvia és az Exo, plusz egy a katonai raktáraktól nem messze a vérszívó falu mellett. Cirill betűkkel van rákarcolva, hogy Fang és hogy 1971-2008. Az igazi sír ez, a katonai raktáraknál, mivel Ghost azt üzeni Streloknak, hogy a katonai raktároktól nem messze lévő faluban lőtték le Fanget. Az, aki Wikipédiára írt nem vette figyelembe Ghost üzenetét.
De az a 2008 sehogy se illik be a képbe, mivel Fang 2011-ig élt...Komolyan mondom egyszerűbb lenne a világ, ha ott 2011 lenne :D
A következők egyike történhetett:
- Ghost azért véste rá azt, hogy 2008 mert ezzel is leplezni akarta, hogy eljutottak a Zóna közepéig
- Ghost elvitte Fang holttestét Pripyatba és ott temette el (de ez kizárható mert akkor minek ugye két sír)
- Fang nem halt meg igazából, csak Ghost hitte és volt annyi ereje, hogy elmenjen Pripyatba, kitudja talán a dekóderért, de meghalt és valaki eltemette. + az első gondolatjel

Azt a death truck-ot, amin Strelok is utazik egy Duty-s vezeti vagy egy Duty ruhában lévő valaki, de hát nem osztogatják azt a ruhát olyan sokat. Ha nézitek a vezető ruháját egy villám fénye egy pillanatra megvilágítja és tisztán lehet látni, hogy sötét színű, a mellkasnál piros részekkel.

Továbbá a "zsoldos" nem egy szervezett frakció, sokkal inkább egy gyűjtőnév mint a fosztogatók, banditák vagy a magányos, standard stalkerek (Loners). Attól, hogy pár zsoldos csapat segített a tudósoknak simán leszedhette Wolfhound és csapata Kruglov helikopterét, mert olyan kapzsi volt, hogy neki kellettek az infók...Embere válogatja, hogy melyik zsoldoscsapat miként viszonyult a tudósokhoz.

Egyébként rengeteg a kis kérdőjel a játékok körül...Egy rész még mindenképpen jöhetett volna ami rávilágított volna sok dologra...Bár olyan történetet írni amiben minden apróságra fény derül...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul