Történet, magyarázatok, SPOILER veszély

Zdárov!
Én ebből csak egy dolgot tudok leszűrni:A STALKER-nek igen is lesz folytatása.(szebb,jobb,erősebb :lol: )

Persze hogy lesz. De szerintem lezárhatnák már a Strelokos szálat.

Szerintem itt mutatkozik meg a C öntudat igazi munkássága ezen a fórumon XD Ránk Is Hatással Lett mindenki szövi a saját kis eszme sorááát ugyanezvan a stalkerba a stalkerekkelis Hát Nemgondoltan Volna hogy étezik még ien dologg a világon XD

Szerintem a sztalkereknek kisebb dolguk is nagyobb annál minthogy azon agyaljanak hogy a c-consciousness egyenlő-e a Clear Sky-al :D

Ha hirtelen létrejönne a zóna én valszeg szaladnék oda azonnal, inkább minthogy itt szerencsétlenkedjek :D go a zónába, létrehoznék valami faszás helyet ami népszerűbb lenne mint a 100Rads bár, felvennék valakit boltosnak én meg technikusként barkácsolnék mindenfélét :D

Én valszeg Vezető lennék mer elég sokat tudok mint 3 stalkerről.Főleg Térképileg :D

haliho:D valkineklenne olyan mongya hogy pl500kg mot birjak el?:D

Pakolj bele mindent egy hulla inventory-jába, vedd fel és cipeld, és egy tonnát is elbírsz... :P

Csak egy vége van a játéknak vagy több is, mint a Shadow of Chernobylnak?

2 vége van de ugyanaz.Kijutatod őket.Vagy Nemsikerül kijuttadnod és kocsival més zel akkoris ugyanaza vidi jön a végén.Vagy Kijuttatod őket és ottmarac de később elmész kocsival és akkors aza vidi lesz.

Lehet a monolith-osokról való infók is segítenének közelebb jutni az igazsághoz. A CoP-ban van a monolith csapat, akik kikerültek a CC irányítása alól és így mindent elfelejtettek, de a vezetőjük el akar jutni Pripyatba, hogy hátha megtud valamit. Valakinek sikerült a monolith vezetőt élve átjuttatni a Pripyat undergroundon? Kíváncsi vagyok, hogy mit mond, ha túléli. Nekem Vano és a co-pilóta élte túl; Vanóval nem lehet mit kezdeni, a pilótának meg csak egy kis kérdést lehet feltenni. Szóval mit történik a monolith vezetővel, ha élve eljut Pripyatba és mi történik Zuluval?

Új dolgot nem lehet kérdezni Kószától és egyszer csak úgy el fog menni. Amikor végigviszed ott lesz a videóban ha átjuttattad.

Zulu amikor megtudta hogy szbusok vagyunk akkor visszafordult nekem , bár mintha már olvastam volna vele kapcsolatban a fórumon az iskoláról.

én átjuttattam mindekit aki jött ( 4 vagy ember asszem már nem tom pontosan kik ) ebből Vánó meg a Szokolov, akivel lehet gangelni Pripyatban, A Zulit meg ki kell szabadítani egy zombi támadstól az 1es számú iskolánál. A monolitos csávóval nem rémlenek kvesztek.

Szenka,ha jól emlékszem,a Clear Skyban a banditák technikusának segítője.
Jól emlékszem?
szenka.jpg

A rejtett teleportot hogy lehet használni Janovban?Tudom,hogy nem lehet felmenni oda,konzol-paranccsal kell elérni,hogy repüljünk.De mi ez a parancs?

milyen teleport, erről nem halottam még , merre van ez ? Repülni lehet , de saját magad nem lehet oda felvinni , mint mondjuk a régi betak-ban a parancs egyébként demo_record 1 , viszont valahogy áttírod az ugrást magasabbra , és úgy biztos menni fog.

Vissza
Top Alul