RUSSIANBOY
New Member
ja amugy utobbi pár napban megint fotozgattam az égboltot.Ime:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
RUSSIANBOY":3lopwbvc mondta:nekem is eredeti XP van felrakva de egyetmondok:az IE-el azota több bajom mint ami azelőtt volt pedig ez a 7es verzio......a régebbinél is előfordult hogy kifagyott néha vagy ilyesmi de ennél pl ha beirom hogy stalker.hardwired.hu beadja a képet ahol az oldal és a forum között lehet választani és ha az oldalt választom kiir valami hibát hogy nem tudja betölteni(persze most hogy megprobáltam betöltötte a nyavalyás).......egyébként lenne egy kérdésem az oldalon lévő sárga hirrel hogy aki az elmult egy honapon belül nem lépett be az törölve lesz.Ez csak az oldalra érvényes vagy a forumra is?Tehát mondjuk én mindig csak felnézek az oldalra mik a hirek de nem szoktam belépni csak max akkor mikor hirt kapok hogy pl most a Társalgo topickban hozzászolás érkezett de ugye ilyenkor a forumba lépek be....és tudom hogy az is az oldalhoz tartozik csak gondoltam rákérdek......
RUSSIANBOY":fjq8doea mondta:lehet hogy Nightwatch felrakta anno mégegyszer de lehet hogy neki ugyse futott rendesen.Bonyolult egy szerkezet a számitogép hiszen anno nekem a GTA :SA lépett ki mindig vagy néha elsötétült és nem jött be a menüje és mielőtt még valaki azt mondaná programhiba nem lehet mivel haveromnál teljesen normálisan futott igaz nála olyan hiba jelentkezett hogy a kocsiknak nem volt hanjga.Tehát nem értettem hogy nálam hogy lehet az hogy néha bejön néha nem mig haveromnál mindig bejött és nálam meg voltak hanjgai a kocsiknak mig havernál nem voltak néha autok hangjai.........szal lehet hogy az egyik gépen jol fut másikon problémás......bár nem vagyok szakértő de érdekes dolgok ezek...........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.