Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ha lenne és jól mmegtudnál csinálni.... lehet nagyobbat ütne mint a wow (bár erre elég kevés az esély )

Megcsinálnák szó szerint a full Zónát... pattog1 Hú, mekkorákat lehetne ott mászkálni, artifact-eket guberálni, új helyszineket fölfedezni, fejvadászatokat rendezni, bandaháborúzni, kereskedni, szövetkezni másokkal, lezúzni a többi frakciót (klánt), befészkelni magad vmi bázisra... :roll: Éjszakánként meg vodkaivászat gitározással és viccmeséléssel egybekötve! taps1

de akkor fps nézetben.. és pár száz nyégyzetkilóméter.. helyszín :wink:

na megvan az a kép amit mondtam az a roncsladás nemtudom én látok benne valami szépet (senki se kérdezze hogy mit mert énsem tudom megmondani)és ezért fognak meg az ilyen és hasonlo képek

perestroika_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ez a hét eléggé dúrva volt szal leírok 1 kis történetet .

szeedán déután 200 rohanok be biciklivel BICIKLIÚTON egyszer csak az egyik zebránál 1 csaj jön a hondájával áttenged 1 gyalogost de engem már nem :| nos a kerékpár a totálkáros az első kereket lehetett kidobni a fenébe . én repültem vagy 2-3 métert ,az állam az felreped szerencsére nem kellett varni de van rajta 1 nagy kötés 1 hétig, a térdemen van 1 kis horzsolás de úgy
be volt dagadva hogy tegnap nehezemre esett a mozgás. a legdúrvább az ami a vállamon van szerencsére megszáradt a seb és kb mint 1 kokárda.... azt tudjátok milyen érzés mikor injekciót kaptok és utána nem tudtok megmozdulni.... nha kb ez is olyan csak jobban fáj. szerencsére agírázkódásom nem volt . Rendőrök nem voltak kint.. minek... a csaj azt monda lepárkálja a biciklí megszerelésének árát. A legvicesebb az egészben hogy ma a délmagyarban volt 1 cikk erröl. Ami a legdúrvább megnéztem a hétfői déliapró-ban a Horoszkópot és azt mondat vigyázzon mert baleset érheti (én eddig nem hittem ezekben.... de mostantól ).

jim67: fő, hogy nem tört el semmid. Aztán valami borsos árat küldj meg a csajnak :)

horoszkóphoz: 10-ből 6-ban benne van hogy bajod lesz :) így működnek :)

Ezért köll az én lapomat látogatni :D a Blikk csak most írt róla, én már tegnap megírtam ugyanezt ...... :D

te nemtudod neked vannak ilyen oroszos videoid?Már ugy értem én anno sokat néztem ilyen Szovjet Űrkutaásos kis dokumentumfilmeket a Reality TV-n akkor még nem Zone Reality volt és azokat imádtam az ilyen Szovjet űrkutasásos videokat.Neked nincsenek meg esetleg vagy nincs tipped talán honnan lehetne beszerezni?Anno irtam a realitytv-nek(magyar)hogy nem tervezik e majd ujra leadni őket de valami olyasmi választ kaptam hogy ilyen felvételek nincsenek nekik(gondolom MÁR nincsenek vagy nemtudom).....

a cime az valami Secret Soviet(vagy Russian) Space Program tehát a Szovjet Titkos Űr Program.És ezeket a kis dokumentumfilm féléket nagyon imádtam:):)

Nincs dupla hozzászólás - Tibi

Üdv Ujabb képeket töltöttem fel a Csernobil Klubomba ELHAGYATOTT KÓRHÁZLÁTOGATÁS ÚJPALOTÁN cimmel.Két képtár van.Az egyikben a saját képeimet nézhetitek meg a másikban pedig Balázs Péter képeit az MVCSK(MyVip Csernobil Klub)HONLAP alapitojának fényképeit tekinthetik meg a kedves betérők:):)Mai napon készitettük őket és nagyon izgalmasnak találtuk.Egy elhagyatott korházépület szárnyban sétálgatni nézni a pattogzo festékdarabokat a falrol akárcsak Pripjatban a házakban.A mögöttünk huzattól hirtelen becsapódó ajtok hanjga miközben azt hittük valaki más is van itt vagy ne adj isten a korház szellemei:D:D:D:D:DEzenkivül még az izgalom hogy vajon mikor botlunk bele egy őr-be aki járkál a telepen a hozzánk hasonlo és csövesek elzavarása végett.Egyik épületbe az ablakon át be tudtunk jutni majd az emeleteken készitettünk néhány képet majd felmentünk a tetőre is és ott is lőttünk párat.Ezután kijöttünk az épületből és elsétáltunk kicsit odébb a másik épületszrányhoz.Abba ugyan nem tudtunk bejutni de ott is csináltunk jo kis képeket.Amennyiben meg szeretnéd tekinteni őket nyugodtan.Ha van kedved kommentálhatod is a képek alatt a látottakat.A jövőben még majd lehet hogy ujra kinézünk oda valamikor ujabb képeket lőni amennyiben van kedved irj egy mailt és megbeszélünk valamikor egy közös talit.Mai nap is Balázs Péter a MVCSK honlap szerkesztőjével és jobarátommal Tóth Ádámmal találkoztunk.Neki utolag is köszönet a fényképezésekért valamint Balázs Péternek hogy ő is hozzájárult a klubom képeinek bővitéséhez.

Figyelem:felhivom mindenki figyelmét hogy amennyiben jönne majd velünk egy ilyen fotózásra egyáltalán nem veszélytelen.Nem találkoztunk senkivel se biztonsági őrökkel se senkivel de akár kutya is lehetett volna vagy hogyha a közeli lakok kihivták volna ránk a JARD-ot akkor menekülőre kell fogni a dolgot.Ugyhogy mindenki csak saját felelősségére jöjjön.Bár mondjuk mi nem huligánok vagyunk akik graffitit szornak s törnek zuznak mi csak fényképeket készitettünk de a lakok vagy bárki más ezt nem tudhatja előre.....

ja még annyit hogy(elfelejtettem előbbl eirni)a klubom továbbra is várja szeretettel régi és uj tagjait nyugodtan hozzatok még emberkéket akiket érdekel Csernobil és a HONLAP pedig a www.csernobil.mlap.hu cim:):)

Youtubon kapom, nem hiszem el

To:

Subject:
stalker
Date:
8 hours ago
how do i get out of the bunker at the start 1st mission???can u help plz
lol2

bár nem vagyok nagy angolos de ha jol értelmezem az első misszionál elakadt és segitséget kér tőled?hagyd a fenébe(szerintem)ugyanis a Youtube videos oldal nem vagy köteles irni erre ott vannak a rajongoi klubok és cheat kodok persze mindenkinek joga eldönteni ir e segitséget vagy sem de szerintem hagyd az ilyen és hasonlo esetekre ezért vannak a játékok rajongoi oldlai valamint a klubok........

hogy is kezdjem.Szoktam néha leötlteni játékokat filmeket(ki nem?)DE a STALKER-t eredetiben vettem meg anno...ugy éreztem ez megéri a pénzét és megérte.Viszont most elgondolkoztam egy kicsit hogy tulajdonképpen a CLEAR SKY-ra azt mondták ugyebár hogy 50 % uj pálya lesz benne meg ilyesmi.Most azon agyalok(bár ugyis megveszem eredetiben vagy kérem szülinapra karácsonyra vagy ilyesmi)de hogyha "CSAK"50% ujdonság akkor kicsit sokallom érte a 10 000-et mivel az alapjáték is ennyibe volt és az egy dolog ez akkor jött tarolt meg minden de most egy folytatás ami se nem mondhato második résznek se nem kiegészitőnek és "CSAK" 50% ujdonság kicsit szerintem sok érte a 10 000Ft mint anno az alapjátéknál.Pl a HL2 is volt valamennyi teszem azt 10 000 de az EP1 és EP2 kb 6000be ha volt szal vajon ezt az árat hogy hozták ki a fejlesztős srácok?Nem gyanus ez egy kicsit?Na nem akarok én itt siránkozni ugyis meg fogom venni csak érdekelne hogy ezen más is elgondolkozott vagy igy látja a dolgot?Köszi.Sziasztok.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul