Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ja amugy utobbi pár napban megint fotozgattam az égboltot.Ime:

140720081674_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

140720081682_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

210720081719_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

250720081720_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

250720081721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

nagyon kevés az aki megengedheti magának, itt se milliomosok forumoznak hanem azok akik játszani akarnak nem trófeát a polcra, hogy háh nekem ez i ereetiben van meg. ha már a váárlásról van szó nekem eddig 3 aug 29 után 4 játékom lesz meg eredetiben ezekből 2 stratégiai 1 a SoC és a 4. a CS lesz...

én ha jól számolom akkor olya 13-14 eredeti játékom van (a progik meg olyan 2-3 ). megmondom hogy én se vagyok milliomos de ha vársz 1 kicsit akkor olcsóbban is meglehet venni azt a játékot(pl battlefield2 delux edition (alap+ kieg ) 4000 péz vót kiszállítással eggyüt . (egyébként meg ha az ember leszokik a káros szenvedélyeiről akkor meglepően több pénz marad értelmes dolgokra.

hát igen ez igy van csak nekem pl nincs semmilyen káros szenvedélyem nem iszom nem dohányzom drogokat se probáltam még és bulizni se járok nekem a GÉP= kikapcsolódás:):)modhatni hogy én akkor lazán megengedhetném magamnak az eredeti játékokat de nem mivel mai világunkban mindennek emelkedik az ára és a fizetések nincsenek ehhez noramlizálva mindig kicsivel többet és többet kell félrerakni a kiadásokra kajára ruhára és igy ezáltal kevesebb marad arra amit szeretnénk....

nálam is kb így van de azért néha jut játékra meg ilyesmire. (Télleg mit gondoltok arrol hogy magyarországon a windows-ok több része hamis és álltalában a progik nagy része is ? az én véleményem az hogy szerintem az operációs rendszeren nem érdemes spórolni eredeti kell és kész pl: eredeti oprendszer 20 ropi és valaki azt mondja jólessz neki a feltört (hibás) verzió pár hónapra rá tönkremegy a gép (esetleges vírustámadás vagy más miatt ) és ekkor elviszi a szervízbe (mert mondjuk nem tud telepíteni ) és mindent feltelepítve elkérnek tőle 20 ropit... a gép jól működik pár hónapig és ezután megint tönkremegy..... ekkor az emberke elgondolkozik rajta hogy miért nem vette meg eredetiben..... (lehet biztos a feltört verzió is müxik rendesen de bizonyos dolgokat nem lehet hozzá letölteni.... gondolok itt windows defender-re meg ie7....... jó lehet sikerül letölteni de utána nem müxik rendesen.) nekem a mostani gépemen a windwos az eredeti és elég nagy külömbségeket veszek észre a kettő között (pl: 2 hónapja van meg a gép és eddig nem fagyott... havernak miután megvették a gépet feltettek xp-t és pár nap mulva elbaszódott szal lehetett újratenni.... most neki vista van és eléggé fos mert kb 1 hónapban 2-3 biztos újrarakja ) a lényeg az szerintem eredeti oprendszer és másolt között fényévni külömbség van.. lehet úgy gondoljátok hogy egy szoftver-ért egyszerre sok az a 18ezer (én is így voltam vele ) de biztos lehetek benne hogy minden frissítést támogatást megkapok tehát gyakorlatilag az a 18 ropit fel lehet fogni befektetésnek is ))

nekem is eredeti XP van felrakva de egyetmondok:az IE-el azota több bajom mint ami azelőtt volt pedig ez a 7es verzio......a régebbinél is előfordult hogy kifagyott néha vagy ilyesmi de ennél pl ha beirom hogy stalker.hardwired.hu beadja a képet ahol az oldal és a forum között lehet választani és ha az oldalt választom kiir valami hibát hogy nem tudja betölteni(persze most hogy megprobáltam betöltötte a nyavalyás).......egyébként lenne egy kérdésem az oldalon lévő sárga hirrel hogy aki az elmult egy honapon belül nem lépett be az törölve lesz.Ez csak az oldalra érvényes vagy a forumra is?Tehát mondjuk én mindig csak felnézek az oldalra mik a hirek de nem szoktam belépni csak max akkor mikor hirt kapok hogy pl most a Társalgo topickban hozzászolás érkezett de ugye ilyenkor a forumba lépek be....és tudom hogy az is az oldalhoz tartozik csak gondoltam rákérdek......

soma405: a kérdésed és a szabályzat el nem olvasása megér egy 2 hetes warn-t. A lámasághoz hivatalból nem fűzhetek semmit.

RUSSIANBOY":3lopwbvc mondta:
nekem is eredeti XP van felrakva de egyetmondok:az IE-el azota több bajom mint ami azelőtt volt pedig ez a 7es verzio......a régebbinél is előfordult hogy kifagyott néha vagy ilyesmi de ennél pl ha beirom hogy stalker.hardwired.hu beadja a képet ahol az oldal és a forum között lehet választani és ha az oldalt választom kiir valami hibát hogy nem tudja betölteni(persze most hogy megprobáltam betöltötte a nyavalyás).......egyébként lenne egy kérdésem az oldalon lévő sárga hirrel hogy aki az elmult egy honapon belül nem lépett be az törölve lesz.Ez csak az oldalra érvényes vagy a forumra is?Tehát mondjuk én mindig csak felnézek az oldalra mik a hirek de nem szoktam belépni csak max akkor mikor hirt kapok hogy pl most a Társalgo topickban hozzászolás érkezett de ugye ilyenkor a forumba lépek be....és tudom hogy az is az oldalhoz tartozik csak gondoltam rákérdek......

hát igen az ie7.0 az 1 nagy rakás szemét szerintem is

nekem feltört Vista lesz, és többek között azért nem eredetiben veszem meg, mivel az xp-t megvettem eredetiben, puff 5-6 hónap után bekrepált a rendszer, utána feltettük a jó kis letöltöttet, és láss csodát már 4 éve semmi baja sincs....persze lehet,hogy az eredetit rosszul rakták fel a másoltat meg jól, nem tudom, csak azt, hogy az ember aki felrakta a gépre egy isten, bármit megjavít a gépen, kivéve ha porrá ég... :lol:

szóval az ő gépén is másolt Vista van kb 3-4 vírusírtóval ( másoltak) és teljesen jól megy a gépe...inkább nem adok ki 18 ezret egy oprendszerre, ha ismerek valakit aki ingyen jobban fölrakja a gépre mint a boltban a szakember... :lol:

Nekem most is vista van fent. Nekem sem eredeti de teljesen jól működik. Igazából nem értem miért szidják annyian nagyon jó kis oprendszer ez. Több "hozzáértő" mondta nekem hogy: "Neked biztos azér' nincs semmi baj vele mer' meghekkelted!" Valamiért most az a divat hogy szidjuk a vistát...

Ki akarja velem szidni az XP-t? :P

szerintem még mindig több gép fut xp mint vista (egyébként meg a vista-ban az jobb hogy némivel gyorsabb a másolás.... , biztosnság az is jobb , viszont az a csillogó xar kinézet meg ezek az ablakelforgatások eggyált nem jönnek be meg 1 nagy lopás az egész ha valaki megnéz 1 apple os-t akkor ott is kb így néz ki )

Nightwatch: ha volt eredetid akkor miért nem azt raktátok fel még 1 x ?
lol2

lehet hogy Nightwatch felrakta anno mégegyszer de lehet hogy neki ugyse futott rendesen.Bonyolult egy szerkezet a számitogép hiszen anno nekem a GTA :SA lépett ki mindig vagy néha elsötétült és nem jött be a menüje és mielőtt még valaki azt mondaná programhiba nem lehet mivel haveromnál teljesen normálisan futott igaz nála olyan hiba jelentkezett hogy a kocsiknak nem volt hanjga.Tehát nem értettem hogy nálam hogy lehet az hogy néha bejön néha nem mig haveromnál mindig bejött és nálam meg voltak hanjgai a kocsiknak mig havernál nem voltak néha autok hangjai.........szal lehet hogy az egyik gépen jol fut másikon problémás......bár nem vagyok szakértő de érdekes dolgok ezek...........

Csak 1 kérdés Apple Os-ben mikor kezdett minden csilli-villi lenni?

Csak mert a Vista (illetve Longhorn R.I.P) már átlátszóságot, különleges ablakbezárás (ilyen furán csukódott le az ablak) a 3718-as buildben is tudta ez 2002-ben szivárgott ki. Az más kérdés hogy melyiket adták ki előbb (bár még egyszer mondom Apple Os-t nem ismerem). Amúgy a lopás vagy valami lemásolása minden konkurens cég között ott van. De különben az ablakok elforgatását hány féle képp lehet megoldani? Szerintem nincs sok variáció. Ha MS-ék más módot választanak akkor meg az emberek azt mondják ez a "..." MS csak a Linux-ot (illetve Compizt) tudja utánozni. Lassan elérünk oda hogy nem nagyon lehet szoftverek terén teljesen újat alkotni mert, előfordulhat hogy más cég már hasonló formában alkalmazta. Még az Apple os (vagy Mac, vagy hogyishívják) másolásról annyit hogy pcre nem jelent meg és az igényeket ki kell elégíteni PC-s körökben is.

A fent leírtak az én észrevételeimet tartalmazzák, én így látom. Ha valaki másképp látja nyugodtan ossza meg velem :D

RUSSIANBOY":fjq8doea mondta:
lehet hogy Nightwatch felrakta anno mégegyszer de lehet hogy neki ugyse futott rendesen.Bonyolult egy szerkezet a számitogép hiszen anno nekem a GTA :SA lépett ki mindig vagy néha elsötétült és nem jött be a menüje és mielőtt még valaki azt mondaná programhiba nem lehet mivel haveromnál teljesen normálisan futott igaz nála olyan hiba jelentkezett hogy a kocsiknak nem volt hanjga.Tehát nem értettem hogy nálam hogy lehet az hogy néha bejön néha nem mig haveromnál mindig bejött és nálam meg voltak hanjgai a kocsiknak mig havernál nem voltak néha autok hangjai.........szal lehet hogy az egyik gépen jol fut másikon problémás......bár nem vagyok szakértő de érdekes dolgok ezek...........

most mondod a régi gépemen nálam is ellődordult hogy miután bejött az nvidia logó meg ilyenek elsőtétült az egész és nem indult el

jim67:ja nekem is ez volt a menü hangját ahogy az opciok közül válogattam hogy New Game vagy Options hallottam de nem láttam semmit a monitor lámpája mindig átváltott sárga szinűre és furcsáltam mivel havernál meg semmi baja nem volt.Elvittem ide a közeli szervizhez megnézték de persze mit ad isten akkor bejött a játék hogy rohadna meg akkor nem volt ez a hiba......bejöttek a logok meg minden és utána szépen monitor lámpa sárga....hangja volt ahogy az opciok közül válogatnék de semmi látvány............meg néha csinált olyat hogy megállt a játék és ujraindult a gép mondjuk ezt most is csinálta valamelyik nap ezt mi okozhatja?A TÁP?Mert annor a másik gépemen sűrűbben de előfordult és akkor tápot vagy mit kellett cserélni.Mondjuk ezzel a géppel nincs bajom de a régebbinél volt.Meg azt nem értettem hogy anno a másik gépemen tökéletesen futott a TOCA Race Driver erre meg mikor felraktam szaggatott és csak ezt nem értettem hogy anno mondhatni a "szarabb"gépemen simán futott ez meg egy jobb és ezen szaggatott...tehát vannak ilyen furcsaságok és érdekelne hogy ez miként lehetséges.......abban sokkal kevesebb ram volt kisebb volt a kideokártya nem 3ghz-s proci volt benne......meg ilyesmi szal csak ezt nem értettem hogy egy szarabb gépen simán futott erre meg mikor felraktam szaggatott.....ugyhogy a játékot azota ajándékba is adtam egy ismerősömnek mivel neki gyengébb gépe van enyémnél és tök jol fut neki enyémen meg ugyis szaggat(bár nemtom mért)akkor mondom odaadom mert ezen a gépen már azzal a játékkal ugyse fogok tudni játszani........

Nos nekem ez a van hang de kép nincs felbontás/frissítés gyanús. Nem lehet hogy úgy volt beállítva a játék hogy a monitor nem tudta megjeleníteni?

azért nem raktam föl mégegyszer az eredetit, mert gondoltam, ha egszer elromlott mégegyszer elromolhat....

pont tegnap próbáltam ki az macintosh, és szerintem egy jó nagy kalap sz*r..... attól, hogy minden csilli-villi, modernnek látszik, nem biztos, hogy ami mögötte van az ér is valamit. ha egy plazma tv gyönyörűen néz ki és nem működik, attól hogy szép mé nem rakod ki a nappalia, mert tudod hogy nem ér semmit... ugyanez az os.... annyi pénzért amennibe egy aplle pc vagy notebook kerül ( 300k- xk ) olan szuperkomputert lehet öszedobni, hogy még a körmödet is levágja.... nem a technológiát kell megfizetni rajta, hanem azt ahogy kinéz.... iPodnál még azt mondom, hogy okés mert az tényleg jó minőségű, nem romlik el nekem is azvan 2-3 éve, de apple számítógépet sose fogok venni...

a monitor beállitásnak semmi köze nincs hozzá nem volt piszkálva se előtte se utána és ha át is lenne állitva hogy lehetne az hogy egyszer bejön máskor nem majd valamikor megint bejön mindenféle állitgatás nélkül.............

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul