Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nekem se eredeti de mondjuk jácottam vele 3 napot szal jobban is jártam hogy nem vettem meg

Hi all.Megnéztem ezt az 5 videot(csak most tudtam mert nem voltam itthon igy hát behoztam lemaradásomat:):):):)) és mit is mondjak....nem akarok illuziorombolo kedv-elvévő lenni de szerintem a puska és az AK hangja szarabb lett mint volt olyan minthogyha egy szokványos FPS játékkal játszana a játékos holott a Stalker és most majd a Clear Sky telejsen más mint egy szokványos FPS de ugyanakkor a madárcsipogás nagyon tetszik ez fasza valamint néhány video alatt a zenék is királyak.Az inventory-t még nem nagyon értem egyenlőre hogy pl bal oldalon mik azok a jelek de majd megszokom a játékban előbb vagy utobb:):)azonkivül ugye ez előzményt bemutato játék szerintem kissé igy szarul jön ki hogyha játszok a Clear Sky-al abban ilyen hangja van pl a puskának aztán előveszem a SHOC-t ott meg érdekes ugyanaz a fegyver más hanggal....ááh...nemtudom mért kellett ezekbe belepiszkálni....mert ha még netalán esetleg jobb hangja lenne mint volt de SZEMÉLYEM szerint szarabb(persze ez csak magánvéleményem)azonkivül megnéztem a képeket is valoban sok finomitás volt a GAME-en pl az egyik képen a ZIL kerék bordázata is jobban látszik hogy domborodik mint pl a SHOC-ban játék közben.....amit meg most itt olvastam.......magyar nyelven jelenik meg.Ha magyarok lennének a feliratok benne az valoban király DE szerintem szinkronra semmi szükség.Anno jol elvoltam a POSTAL játékkal majd megvettem a POSTAL2-t és a szinkrontol teljesen elbaszodott a kedvem Isten tudja mikor vettem utoljára elő azt a játékot mert én eleve ugy voltam vele hogyha nem lett volna szinkronos vagy legalább lehetett volna benne nyelvet választani vagy ilyesmi akkor nem a polcomon porosodna de hála a szinkronnak.......na mindegy.Ennyit mára.Szevasztok Stalkerek:):)

Ha nem is olyan jók a hangok az se baj, majd átemeljük a SoC-ból vagy egy jobb modból (pl. OL vagy Priboi). Szerintem magyarítás terén annyira nem fogja senki se kezét-lábát törni, hogy szinkront csináljon szal :wink:

RUSSIANBOY":3m9h2j6r mondta:
Hi all.Megnéztem ezt az 5 videot(csak most tudtam mert nem voltam itthon igy hát behoztam lemaradásomat:):):):)) és mit is mondjak....nem akarok illuziorombolo kedv-elvévő lenni de szerintem a puska és az AK hangja szarabb lett mint volt olyan minthogyha egy szokványos FPS játékkal játszana a játékos holott a Stalker és most majd a Clear Sky telejsen más mint egy szokványos FPS de ugyanakkor a madárcsipogás nagyon tetszik ez **** valamint néhány video alatt a zenék is királyak.Az inventory-t még nem nagyon értem egyenlőre hogy pl bal oldalon mik azok a jelek de majd megszokom a játékban előbb vagy utobb:):)azonkivül ugye ez előzményt bemutato játék szerintem kissé igy szarul jön ki hogyha játszok a Clear Sky-al abban ilyen hangja van pl a puskának aztán előveszem a SHOC-t ott meg érdekes ugyanaz a fegyver más hanggal....ááh...nemtudom mért kellett ezekbe belepiszkálni....mert ha még netalán esetleg jobb hangja lenne mint volt de SZEMÉLYEM szerint szarabb(persze ez csak magánvéleményem)azonkivül megnéztem a képeket is valoban sok finomitás volt a GAME-en pl az egyik képen a ZIL kerék bordázata is jobban látszik hogy domborodik mint pl a SHOC-ban játék közben.....amit meg most itt olvastam.......magyar nyelven jelenik meg.Ha magyarok lennének a feliratok benne az valoban király DE szerintem szinkronra semmi szükség.Anno jol elvoltam a POSTAL játékkal majd megvettem a POSTAL2-t és a szinkrontol teljesen elbaszodott a kedvem Isten tudja mikor vettem utoljára elő azt a játékot mert én eleve ugy voltam vele hogyha nem lett volna szinkronos vagy legalább lehetett volna benne nyelvet választani vagy ilyesmi akkor nem a polcomon porosodna de hála a szinkronnak.......na mindegy.Ennyit mára.Szevasztok Stalkerek:):)

Szerintem a postal 2 szinkronja kivállóra sikeredett és asszem 2003-ban nem nagyon találtál olyan játékot ami teljesen magyar volt..... gangsta zolee és az a karakter szerintem eléggé hasonlít egymáshoz.. meg ugye a postal 2 nem a legreálisabb játék..... de szerintemm az is igazi klasszikus .

persze nem arrol van szo klasszikusnak mondhatni de én jobban meglettem volna szinkron nélkül is vagy legalább ha lehetett volna választani hogy be legyen e kapcsolva vagy ilyesmi......pl csak példaként emliteném hogy nekem pl a Transformers film feliratosan jobban tetszik mert szinkronosan pl csomo hiba van benne a srác hangja sokkal fiatalabbas mint maga a szereplő akkor miközben a feka fut mikor megtámadják őket nincs semmi lihegés vagy ilyesmi szoval futás közben teljesen nyugodt a hangja?a robotok hangja se valami eredeti meg egy rakás ilyen hiba.....

most megnéztem több oldalon is pl ami be volt linkelve az 576 meg a cdgalaxison is megnéztem és én szerintem sok érte a 8000 ahhoz képest hogy csak 50% ujitást tartalmaz.A SHOC-nál megértettem anno a 10 000Ft-os árat mivel ez ugy jött be mint a HL2 ami hosszu és élvezetes volt de annak a következő részei joval olcsobban voltak elérhetőek.Szerintem sok érte a 8000 egyenlőre azon is gondolkozom megvegyem e de ha nem is lesz rá pénzem valahogy kihuzom névnapig vagy karácsonyig hogy akkorra kérhessem:):)Ugyhogy nehéz döntés előtt állok mivel általában max 5000Ft-igszoktam venni PC-s játkokat de mivel a STALKER megérte a pénzét és ezáltal gondolom a Clear Sky is ugyhogy ezen még morfondiroznom kell kicsit:):):)

RUSSIANBOY":1ay8wbet mondta:
most megnéztem több oldalon is pl ami be volt linkelve az 576 meg a cdgalaxison is megnéztem és én szerintem sok érte a 8000 ahhoz képest hogy csak 50% ujitást tartalmaz.A SHOC-nál megértettem anno a 10 000Ft-os árat mivel ez ugy jött be mint a HL2 ami hosszu és élvezetes volt de annak a következő részei joval olcsobban voltak elérhetőek.Szerintem sok érte a 8000 egyenlőre azon is gondolkozom megvegyem e de ha nem is lesz rá pénzem valahogy kihuzom névnapig vagy karácsonyig hogy akkorra kérhessem:):)Ugyhogy nehéz döntés előtt állok mivel általában max 5000Ft-igszoktam venni PC-s játkokat de mivel a STALKER megérte a pénzét és ezáltal gondolom a Clear Sky is ugyhogy ezen még morfondiroznom kell kicsit:):):)

ezen már én is elgondolkoztam hogy 1 kiegészítő aztán 8 ropi és szerintem biztos hogy rövidebb mint a shoc..... 1-2 nap aztán vége is lessz.

ha van hozzá hardware megéri.... szerintem nem kell oda 4850 hogy max grafikán mennyen a játék (mert ugye elméletileg jobban optimizált.. meg "bug menntes" (és akkor 28. miért is jön az a patch :D ))

Nem kiegészítő és miért lenne rövidebb? :F Több lesz a bejárható terület.

és a jó grafhoz, ahogy láttam a videókat elég egy 9800GTX vagy 8800GT vagy GTS ha van mellette jó processzor,ram a vga-k 50ropi alatt vannak már

pYura":28wbpdvv mondta:
Nem kiegészítő és miért lenne rövidebb? :F Több lesz a bejárható terület.

pár tesztelő írta hogy kb 20 óra (jha és a gamestar is írta )

, szerintem 20 óra csak arra jó, hogy percek alatt kinyírj mindenkit, megvárd amíg betölti a következő pályát stb.... nincs benne artifact,fegyver,pénzkeresés, semmi élvezet, csak amennyi időalatt a pontból elsprintelsz b-be

nha szerintem ne vitázzunk majd ha megjelenik a játék kiderül hogy mennyi a tényleges játékidő..... és szerintem Nightwatch egyáltalán nincs igazad én a soch esetében valami 4 nap alatt jutottam a végére .... (napi 3-4 órával számolva ) és majdnem mindent láttam . meg egyébként is a soch-nál mellékküldit nem is volt érdemes megcsinálni mert nem adottannyi bónusz-t... (nos a gamestar szerint a cs-nél érdemes lessz ha akarunk látni nagy újdonságokat .)

én csak azt sajnáltam a SHOC-ban hogy nem voltak valami nagy számok a mellék küldik...ugy értem egyik másik jo volt hozz el egy fegyvert ölj meg egy katonát de pl mindig ismétlődtek pl a BAR közelében takaritsam meg a környéket a mutánsoktol majd mikor megint arra járok vagy semmi nincs vagy megint az a küldi volt.....

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul