Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Én legutoljára OL moddal bérgyilkososdit játszottam, vagyis az öld meg a ... küldetésekre mentem (természetesen Marked One-al és nem volt vonalkód tetoválva a tarkójára csak az alkarján egy S.T.A.L.K.E.R. felirat :D :D ).

nekem az volt pl furcsa, hogy warehouses pályán leöltem a dutysokkal az összes freedomost a bázison, visszamegyek bárba valami dologért már nem emlékszem, és mire visszaérek warehousesra, totális respawn, egyetlen egy dutys sincs csak freedomosok mindenütt, és mondani se kell mennyire örültek mikor megláttak.....

hát nem semmi.Olvastam az oldalon Dezodor irását ami most kin van az oldalon mint legfrissebb hir.Na hát mostmár egyre inkább érzem ugy hogy nem fogom megvenni.Eleve az ára az ami miatt igy érzem mivel sok érte a 8000 és különben meg mi az hogy nem lehet visszatenni a szörnyeket meg autokat MOD-al se.Ennyire bassza a fejlesztők szemét hogy csinált valaki egy MOD-ot amiben ezeket az opciokat is ki lehetett használni?Nem értem őket komolyan.Nem hogy inkább örülnének hogyha már ők nem is akkor valakik csináltak MODot és ezért ugyse kérhettek volna pénzt mert ha mégis akkor természetesen per lett volna belőle.Nagyobb bejárhato terület az erőműnél viszont éppenhogy nem vették ki az egészet...akkor hogy lehet nagyobb bejárhato terület?:):):):)Na látjátok épp ezért szar az egész.Ha most nekem a Clear Sky-ban lenne kedvem eljutni Pripjatba vagy az erőműhöz nem tudnám megtenni mivel ezek a pöcsök nem rakták bele holott mivel előzménye a SHOC-nak akkor azelőtt is volt reaktor meg Pripjat....Ami meg biztos benne van....háboruzás.Épp ezért lesz szerintem erősen multiplayeres érzete a játéknak.Oké én nem szeretem a multit ez tény és nem fikázom vagy itélem el azokat akik szeretnek mert mért ne?nem vagyunk egyformák.Nekik bejön nekem nem.De a játék még ha társakkal is megyünk nem csak a harcrol kell szoljon.Most teszem azt mivan hogyha mondjuk a haverokat kinyirja az ellen és csak én maradok?Akkor ugyanugy a frakcio tagja maradok vagy meggyanusitanak hogy árulo vagyok és én játszottam közre saját társaim halálában?Meg ez is.8 átemelt pálya és csak 1-2 ujdonság.Ez lófütyi....és akkor még finoman fogalmaztam.....szerintem ezeknek már a fejükbe szállt a siker és a pénz.Befutottak a játékkal most egy olyan játékot akarnak eladni kis árkülönbséggel ami előzmény 50%ujdonság van benne csak de kivették ezt meg azt meg amazt MOD-al nem lehet visszarakni semmit.....egyszerűen nem értem hogy lehetnek ilyen elvakultak....oké tény hogy nem lehet olyan játékot csinálni ami minden rajongonak egyformán jo de kezdem ugy érezni mintha csak az eladás lenne a cél nem pedig a játékosok igényeinek kiszolgálása.......

RUSSIANBOY":220s1ldk mondta:
mi az hogy nem lehet visszatenni a szörnyeket meg autokat MOD-al se.
Ezt leírtam máshol. Remélem igazam lesz!

RUSSIANBOY":220s1ldk mondta:
kezdem ugy érezni mintha csak az eladás lenne a cél nem pedig a játékosok igényeinek kiszolgálása.......

Ezzel a mondattal 100%-ig egyetértek. Sajnos

szerintem az is megeshet hogy totális bukta lessz az egész játék..... (egyébként a gsc-nek van a stalker-on kívül vlami futó project-je ? )

Dezodor jelenti cimű cikkhez kommentem:javitsák ki a hibákat nem baj csak ne kelljen 6-7 évig várni rá:):)de ez is franko eleve hogy adhatnak ki igy egy játékot?ezt nem tesztelték le csak sokszorositották és kész?Amilyen körültekintőek voltak a SOC-al ugye mindeig friss képek kedvcsinálo videok(persze valamivel 6 év után is izgalomba kellett hozni a birka népet)most meg alig valami és ezek az egyre elszomoritobb infók......

Mindenki parázik aztán mindenki játszani fog... Jó lesz ez, nyugi. Itt már a fél társaság most depis...

Ó én olyan nyugodt vagyok... :)

Csak azoktól kapok agybajt akik évekig várnak valamit és az utolsó 10 napban öngyilkosok lesznek, mert valaki azt mondta, hogy sz@r...

én nem azért idegeskedek hogy szar lesz vagy nem.Ha jo lesz(majd megvárom mások véleményét)akkor megveszem ha meg nem hát akkor nem.Csak ez benne a szar ahogy a SOC-nál is hogy megláttuk a jo kis videokat és ugy szerettük meg ahogy van akkor utána kivették ezt meg ezt és az már valamely formában nem ugyanaz a játék amit megszerettünk az izgalmas képek és videok után.....és ennél most ugyanez a helyzet láttunk a videokban tök jo dolgokat most akkor közlik hogy kiveszik azt meg azt ez igy már nem valami franko.......akkor vagy nem kellene ilyen jo kis videokat csinálni vagy pedig nem kéne kivenni mert ez igy valamilyen formában átcseszés.........ez pont olyan mint amikor aukcios oldalon megveszel valamit aztán mikor mész hogy kifizesd akkor döbbensz rá hogy hoppá ez nem is olyan szinű vagy nem is ugy néz ki mint a képen....hát ennyit eről....persze mivel ők fejlesztik jogukban áll megváltoztatni amit akarnak mert ugyis ugy vannak vele hogyha kivesszük ezt meg ezt akkor max 5-10 játékossal kevesebben fogják megvenni mert tudják hogy a többi igyis ugyis megveszi.....na most ezzel nem akarok senkit se megsérteni vagy ilyesmi csak pont ezt a nagy rajongásunkat használják ki hogy húúú imádták a Stalkert akkor a következő részt is megfogják venni.......

Sempai:nekem is az a kedvenc videom méghozzá azért mert az volt az első amit láttam és egyrészt azért mer nagyon nagy hatással volt rám:):)Amugy én csak azt utálom legjobban hogy mondták hogy itt nem lesz a CSŐhaladás de mégis van...mivel ha Pripjatba be is mész max egy két utcát tudsz menni és ugyanoda tudsz csak eljutni ahova kell menni vagyis a stadion majd az erőmű felé......pedig elég tágas lett volna de talán az alacsonyabb gépigény miatt csináltak belőle nyomoroncot?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul