Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
RUSSIANBOY":3m9h2j6r mondta:Hi all.Megnéztem ezt az 5 videot(csak most tudtam mert nem voltam itthon igy hát behoztam lemaradásomat) és mit is mondjak....nem akarok illuziorombolo kedv-elvévő lenni de szerintem a puska és az AK hangja szarabb lett mint volt olyan minthogyha egy szokványos FPS játékkal játszana a játékos holott a Stalker és most majd a Clear Sky telejsen más mint egy szokványos FPS de ugyanakkor a madárcsipogás nagyon tetszik ez **** valamint néhány video alatt a zenék is királyak.Az inventory-t még nem nagyon értem egyenlőre hogy pl bal oldalon mik azok a jelek de majd megszokom a játékban előbb vagy utobb
azonkivül ugye ez előzményt bemutato játék szerintem kissé igy szarul jön ki hogyha játszok a Clear Sky-al abban ilyen hangja van pl a puskának aztán előveszem a SHOC-t ott meg érdekes ugyanaz a fegyver más hanggal....ááh...nemtudom mért kellett ezekbe belepiszkálni....mert ha még netalán esetleg jobb hangja lenne mint volt de SZEMÉLYEM szerint szarabb(persze ez csak magánvéleményem)azonkivül megnéztem a képeket is valoban sok finomitás volt a GAME-en pl az egyik képen a ZIL kerék bordázata is jobban látszik hogy domborodik mint pl a SHOC-ban játék közben.....amit meg most itt olvastam.......magyar nyelven jelenik meg.Ha magyarok lennének a feliratok benne az valoban király DE szerintem szinkronra semmi szükség.Anno jol elvoltam a POSTAL játékkal majd megvettem a POSTAL2-t és a szinkrontol teljesen elbaszodott a kedvem Isten tudja mikor vettem utoljára elő azt a játékot mert én eleve ugy voltam vele hogyha nem lett volna szinkronos vagy legalább lehetett volna benne nyelvet választani vagy ilyesmi akkor nem a polcomon porosodna de hála a szinkronnak.......na mindegy.Ennyit mára.Szevasztok Stalkerek
![]()
RUSSIANBOY":1ay8wbet mondta:most megnéztem több oldalon is pl ami be volt linkelve az 576 meg a cdgalaxison is megnéztem és én szerintem sok érte a 8000 ahhoz képest hogy csak 50% ujitást tartalmaz.A SHOC-nál megértettem anno a 10 000Ft-os árat mivel ez ugy jött be mint a HL2 ami hosszu és élvezetes volt de annak a következő részei joval olcsobban voltak elérhetőek.Szerintem sok érte a 8000 egyenlőre azon is gondolkozom megvegyem e de ha nem is lesz rá pénzem valahogy kihuzom névnapig vagy karácsonyig hogy akkorra kérhessemUgyhogy nehéz döntés előtt állok mivel általában max 5000Ft-igszoktam venni PC-s játkokat de mivel a STALKER megérte a pénzét és ezáltal gondolom a Clear Sky is ugyhogy ezen még morfondiroznom kell kicsit
![]()
pYura":28wbpdvv mondta:Nem kiegészítő és miért lenne rövidebb? :F Több lesz a bejárható terület.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.