Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Én sem hiszem hogy az lehet.
Még annyit, hogy hogyan fagy le pontosan? Megáll minden vagy az egered mozog de nem tudsz kattintani?

IDE vincsiknél az adatkábel hibája vagy a tápkábel rossz érinkezése is képes produkálni ezt a jelenséget

de az is lehet,h eccerüen csak szüksége van a vindozodnak egy frissitésre:)

Holnap reggel teljesen leformázom a lemezeket és reinstall, már régebben meg akartam csinálni, csak most csináltam biztonsági mentést. Ha továbbra is fagyni fog, akkor hardwarehiba...

Nem jött össze az újratelepítés, valamiért nem bírom ezt a vacak cd-t bebootolni :? . Közbe eszembe jutott, hogy kb. 1-2 hete 60Hz-ről felvettem a monitort 70Hz-re, ettől fagyhat? Mindig 60-an futott, most próbáltam ki először magasabban...

Ellenőrizd a bootsorrendet! A CD legyen az első.
Mozgasd meg a tápkábelek csatlakozóit.
Ha IDE vinyód van és egy adatkábelen van a cd-vel húzd le a vinyót és próbálj úgy boot-olni, ha úgy boot-ol a cd-ről, akkor a vinyót tedd másik IDE kábelre.
Ha már két kábelen van cseréld meg a kábeleket.
Ha SATA vinyód van, és IDE cd akkor cseréld ki a cd adatkábelét gy másikra.
Ha minden jó és mégse bootol cdről, akkor valószínűleg az alaplap IDE vezérlőjével van valami.

na szóval lenne a gondom hogy keresek 1 könyvet DE nincs sehol legalábbis magyarországon .

a könyv címe ez : Half Life raising the bar (letöltöttem fáljcserélővel de a minősége nagy rakás és szrintem megérné azt a 10 ropit amit kifizetnék azért hogy meglegyen kül földről.)

aki tud valami infót az segítsen

előre is kössz mindenkinek :arrow:

Half Life 2 Raising The Bar ....

nos, nekem is pdf-ben van meg (112mb) és nem rosz a minősége. amúgy ebayen tuti megvan, vagy amazon.com-on... szal sok sikert :)

Jut eszembe, megoldódott a fagyás probléma: visszavettem a monitor frissítést 70-ről 60 Hz-re és láss csodát nem fagy :idea: :D Úgy tűnik nem bírja, csak a 60-at <:D> .

nekem is 112 mb ebay és amazon kiszállítással együtt egy vagyon szal inkább maradok a nyomtatás melett vagy ráálítom valamelyik rokont a témára hogy szerezze meg.

ú bakker az orosz stalker honlapon láttam valami Jewel kiadást... utánanéztem aztán kiadta az oton.ru-t ehte orosz az oldal még aztse tudtam kivenni h mennyibe kerül mer nemtaláltam angol nyelvű változatgombot :?

hali skacok van egy kis problémám.A SKULL-os mission-nál mikor beszélek vele és leszedem a snipert és visszamegyek hogy Ok segitek a fal felrobbantásánál mindig kifagy.Szerintetek mért?Egy haverom megnézte a log fájlt és azt mondta másoljam be ide ezt:

FATAL ERROR

[error]Expression : no_assert
[error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::GetById
[error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h
[error]Line : 112
[error]Description : item not found, id
[error]Arguments : military_scull_give_reward_1

stack trace:

Köszi a válaszokat.

Ennek nem itt a helye. Kérem, aki válaszol rá, az itt tegye: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=478

Nightwatch":2c66pv0a mondta:
ú bakker az orosz stalker honlapon láttam valami Jewel kiadást... utánanéztem aztán kiadta az oton.ru-t ehte orosz az oldal még aztse tudtam kivenni h mennyibe kerül mer nemtaláltam angol nyelvű változatgombot :?

google translator aztán megnézheted angolul hogy mennyi péz azt meg áttszámítód hozzáadd az adókat és a többi marhaságot és megkapod az árat
ami nem lessz kevés kb 20rugó biztos

hát annyi biztos de szerintem megérné...
Van egy kiadása, nagyon hitelesen ugy néz ki mintha régi rozsdás doboz lenne a tokja, közben meg papírból van, na azt is meg kéne még szerezni majd, abban ererdeti orosz utmutatok vannak meg talán angolok is

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul