Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Szasztok.Én is nagyon várom a Clear Sky-t.Igazábol én arra lennék nagyon kiváncsi hogy vajon majd a játékban milyen átvezető video lesz a reaktor felrobbanásárol valamint hogy mi lesz a sztori amiért felrobban.Pl ugyanugy belerakják a kisérlet sztorit vagy mondjuk valami rakéta betalál oda esetleg Strelok robbantja fel és azért végzi egy teherauto platoján?Huh nemtudom de már nagyon várom:):)

Honnan veszed hogy benne lesz az erõmû felrobbanása?

ú azért ez már elég elvetemült dolog :D csinálnának mondjuk maszkot hozzá és lehetne érezni hogy egy bloodsucker szívja az arcom??? vagy alienes játékban szétnyomná a fejem :D

Nightwatch":3ng1yx4q mondta:
mert mondjuk az a clear sky lényege hogy prologue és talán az is beletartozik hogy mi történt az erõmûvel ( hogy robbant fel).....

Hát sztem az 100% hogy nem fogjuk látni hogy az NPP felrobban, max beszélnek majd róla.

de azért szeirntem ha már a multba tekintünk egy 4-5 perces animáció vagy videoklip a minmum hogy megemlékezünk 86-ról...
ha nem lett volna akkor is 2006-ban se lett volna ....

én ezért hozam létre a Csernobil Klub-ot megemlékezve és tisztelegve az akkori emberek emlékének(de ezt asszem már irtam):):)Ugyhogy én "KLUB LÉTREHOZÁS" alatt emlékezek rájuk.De gondolom majd lesz aki animácio vagy videoklipben:):)

egyébb...

feltünt nekem egy érdekessség.ugye mükszik wiwen is már az uhsf utolag is köszi az illetékeseknek h visszajelöltek:)
nos megnéztem az ismeröseit és egy csajt se láttam:Dmár régebben is eszembe jutott ez,de most méginkább feltünt h ennyire nem jáccanak csajok stalkert,ill egyáltalán fpst:D
vagy ha igen hol vannak?:D

jo kenem ez abszolut férfias hobbi vagy mi de mégis:D

jo én se söt mitöbb azon csodálkoztam volna ha lett volna csaj az ismerösök közt:D

Mostanában állandóan fagy a gép (naponta 1-2x) Memóriát megnéztem külön-külön mindkettővel is fagy szóval memória nem lehet, esetleg vírusfertőzés okozhat fagyást? Vagy a Windows-nak van baja? Egyszerűen már kezd elegem lenni belőle dühös2

Annyiminden okozhat fagyást hogy csak na, de leginkább azt nézd meg, hogy milyen új programot tettél fel vagy mit frissítettél a közelmúlban. Ha van ilyen, akkor próbáld meg letörölni vagy visszaállítani az előző verziót.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul