Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ma lenne egy éves a S.T.A.L.K.E.R.F.A.N. oldalam ááá ááá

Az első verzió (ráadásul ez is kissé hibás volt :D ):
stalker_fan_extra_hu.jpg

Dehogy volt... olyan őskori módszerrel csináltam, amiből többet nem lehetett kihozni és szerintem nem is csinált senki úgy oldalt mint én. Talán ennyi volt benne ami egyedinek mondható <:D>

De előbb mondtuk, hogy itthon nincs, így nincs mit megszerezni nagyker áron. Rendes bolti áron ellenben külföldről is be lehet szerezni. Ennyi.

igen na pont a témára.
sak még valami.... Ukrajnában lehet kapni ezeket a kiadásokat? ( Collectros E, Jewel stb...)
mert aki mondjuk Nyíregyházán az át is ugorhat érte :D

Ez az átugrás elég sokba kerülne :)

Szerintetek valahogy be lehet tömöríteni 6-7 gigát mdf-be vagy iso-ba (mindegy csak DaemonTools-al tudjam használni) úgy, hogy max 4,5 giga legyen?

Én kizártnak tartom. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, annyira "szellősnek" kéne lennie az eredeti fájlnak, hogy csak na...

van valami lyesmi h az eredeti 70%-ára tud telepíteni, nem? modjuk minél jobban betömöríted akk annál szarabb lesz a minősége amikor kicsomagolod nem?

Ujraépül Csernobil

Kijev-Az ENSZ környezetvédelmi bizottsága szerint Csernobil és környéke túl van a vesélyes szakaszon,és hamarosan újra lakható lesz az 1986 tavaszán bekövetkezett reaktorrobbanáskövetkeztében sugárszennyezetté vált körzet.

(Blkk November 23 Péntek legutolsó oldal bal felső sarok)

Nightwatch: roszabb a minősége ??????? Hogyan lehet egy fájl minősége roszabb??? Nem lehet teljesen telepíteni, vagy mi? Erre van a crc ellenőrzés: egy fájl vagy kifogástalan vagy rossz. Nincsenek minőségek, legfeljebb a kibontás sebessége lassul a jobb tömörítéstől. Van egy maximális tömöríthetőség, ráadásul az iso-k önmagukban is elég jól vannak tömörítve, azokon már nehéz gyömöszölni.. Ehh...

RUSSIANBOY: kimondtad a kulcsszót: Blikk. Kuka.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul