Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
havernál régebben a kiskonyhában telefúlyta valami légyírtóval aztán aki oda ''bemerészkedett'' za írtás után nem jött ki józanul :lol: :lol:
aztán gázmaszkban pókerezni sem utólsó meg futni :lol: :lol: :D

komolyan mondom hogy az én gépemmen van legalábbis szerintem
a legstabilabb rendszer a winfos az már 3 éve van fent és még komolyabb vírus vagy rendszerhiba sem volt (nem úgy mint a környezetemben pár-embernek minden héten újrarakják meg tönkremegy )

5 éve nem volt vírusom/adatvesztésem, de a rendszert kb 6 havonta újrateszem, hogy kitisztuljanak a feleleges dolgok...

Egyébként aki tudja kezelni a windowst, annak sosem kell újratennie, szóval stabil, mint az atom...

Nos igen, az időutazás bonyolult egy kicsit. jellemző, hogy pl. a most futó Heroes sorozatban a japán csákó megálítja az időt, azután eltéríti a felé szálló nyílvesszőt.

Az csak időtorzítás, kivitelezhető. Az időutazás sem lehetetlen, csak épp egyáltalán nem így (olyan nincs, hogy visszatérek a saját múltamba... ha visszamegyek, azzal máris változott az Univerzum kvantumállapota, az már nem az ÉN múltam...).

Elviekben lelassíthatja annyira az időt, hogy odasétál a "megfagyott" vesszőhöz, meglöki, majd az más irányban megy tovább. A nyílvessző ebből 'annyit lát", hogy a célpontja piszokgyorsan elésietett és meglökte. Persze egyszerűbb, ha a fickó egyszerűen odébb áll...

Sosem a konkrét szituációt, hanem az elvet kell vizsgálni, mikor ilyenről van szó.

házidoga van etikából és a kölcsönös segítségnyújtásról is kell írni DE nem találok hozzá semmi anyagot csak ilyen dorogos cikkeket..... szal ha valki tudna dobni egy linket azt megköszönném :roll:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul