Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
De még ha nem is a blikkben lenne, akkor is, ilyen butaságot nem szabad elhinni. Erről ordít, hogy marhaság.

Nem azt mondom hogy én elhiszem mert annyit tudok én is hogy kb 100 000 év kell hogy megszűnjön minden sugárzás ott és bár nem vagyok tudos hogy kb hány év mulva lehetne lakhato az ottani terület.Csak ovlastam az ujságban és gondoltam megosztom veletek ezt a cikket.De szerintem is hülyeség hogy ott lakni lehessen.Báááár....az időseket akik hajdan ott laktak lehet hogy visszaengedik mert az ő szemszögükből nézve nekik már mindegy inkább ott halnának meg ahol egykor laktak legalábbis igy tudom.Olvastam vagy hallottam valahol.

Aki már látta a Chernobyl Heart című filmecskét az láthatta, hogy a kisebb faviskókban már pár öregember élt (és cseppet sem tetszett nekik hogy lekamerázzák őket).

RUSSIANBOY":2rwii4xy mondta:
Ujraépül Csernobil

Kijev-Az ENSZ környezetvédelmi bizottsága szerint Csernobil és környéke túl van a vesélyes szakaszon,és hamarosan újra lakható lesz az 1986 tavaszán bekövetkezett reaktorrobbanáskövetkeztében sugárszennyezetté vált körzet.

(Blkk November 23 Péntek legutolsó oldal bal felső sarok)

télleg benne van de szerintem is habi blikk=szenylap (de azért jó olvasni (néha)) :wink:

szeritem az islehet hogy a külső zónára gondoltak
a magyar sugárbiológiai intézet filmjében volt hogy a huzamosabb otttartózkodás nem káros az egézségre.)

(vlaki tudja mi van az avatartom-on ???) :wink:

nagyon messze jártok 1 támpont VALVE többet nem segítek 8)

(a FEHÉR "szimbólumok" azaok LATIN betűk)

Az lenne a lényeg, hogy a szűrő ne közvetlenül a gázmaszkba legyen belecsavarva? Ha csak annyi, elég egy hosszabb gégecső, azt tekered bele a maszkba bele vezeted mondjuk egy hátizsákba és a másik végére meg rá tekered a szelencét.

nos ez lenne a gégecső:
a92_1_big.jpg

és ez lenne a hozzá illő szűrő:
a92_1_big.jpg

a vaterán találtam őket.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul