Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
kíváncsi vagyok hogy milyen lesz ez a harc...
Igaz az, hogy lesz külön egy olyan csoport stalker akik csak kereskednek?? ilyen világoskék jel van a ruhájukon... Ez olyan trader klán mint pl a duty vagy a freedom a SoC-ban... szóval ez igaz hogy lesz ilyen?

Hogy tetszik az új avatárom?
Õ Nyikolaj Fomin, a Csernobili Atomerõmû 1986-os fõmérnöke, a plant második embere. Õ adta ki az utasítást, hogy kezdjék el a kísérletet, azaz miatta robbant fel a 4es reaktor. A helyettes fõmérnök Anatolij Diatlov képét sajnos nem találtam meg, ha valakinek megvan akkor szóljon már pls.
Na, és, szeretitek ezt az embert? :D

Ismered ezt az "utolsó mondatok" közül:
Nem úgy van az Stalin elvtárs!

Kb. neki is ennyi mozgástere volt, mint ahogy a helyettesének is.

csodálkoztam is, hogy nem az egyik karbantartón, mint ahogy az lenni szokott.

Az õ neve szorosan fûzõdik a Zóna létrejöttéhez.

Szerintem mindenkit lehet hibáztatni.A mérnökök is probáltak neki szolni de mégse vette figyelembe.Az a baj hogy akkor a legkisebb Én ezt nem csinálom vagy Ez nem helyes mondatokért rögtön jött a KGB és elvitték az embert és soha nem látták viszont.Szerintem valamilyen szinten hibásak a mérnökök is persze hogy nem hagyták ott akkor az erőművet mikor már tudták hogy ebből jo nem fog kisülni.Viszont ott hagyni meg nem hagyhatták mivel ha már elrontották megprobálták helyrehozni.Mindenkire nagy nyomás nehezült.Mai napig vannak viták hogy ki vagy kik a hibásak de szerintem egy nagy balesetben 1 emberre nem lehet ráfogni.Mindenki hibás valamilyen szinten de leginkább az akkori vezetőség.Jo a cél nemes volt hogy áramszünet idején is tudjanak áramot termelni a városnak de az okosabb emberekre nem hallgattak mert meg voltak győzödve rola hogy ŐK az okosabbak.SAJNOS.

én inkább a kommuinista kormányt hibáztatom, azok a szerencsétlen karbantartók nem tudtak semmiről se, mellesleg igaz hogy kezdő mérnökök voltak műszakban akkor éjjel, ezt a hibát még a veteránok se tudták volna megállítani....

A kormány hibája hogy ilyen instabilra építették azt az erőművet...

Nefelejtsük el a kommunista mentalitást se:
Hídfőállást nem elhagyni, emberanyag nem számít!

Sziasztok.MYVIP-en beirtam a keresőbe hogy Csernobil de nem talált ilyet igy hát létrehoztam MYVIP-en az ELSŐ CSERNOBIL KLUB-ot.Ezt az oldalt azért hoztam létre hogy egyrészt hogy igy fejezzük ki Tiszteletünket a hajdan ott lakokért és a Likvidátorokért akik megtettek mindent amit lehetett.Valamint még azért jött létre hogy a hozzám hasonlo Csernobil Mániás emberkék is összejöhessenek egy közös oldalon vagy egyszerűen csak azok akiket érdekel a téma.Nem nagy szám az oldal,képeket rakok fel.Apropo majd lesz egy szavazás vagy valami vagy ide berakok egy képet amiről kérdezni szeretnék.Vagy inkább megkérdezem most.Ha bementek a Csernobil képtárba akkor a 12ik képet ahol Pripyat városa mellett kis kertes házak vannak épitve.Namármost ugye hallottuk hogy sokan visszaköltöztek Zónába de szerintetek most oda kezdtek épitkezni mint egy uj beruházás?Én nemtudom személy szerint hogy kamu e a kép de szerintem nem mert biztos vannak olyanok akiket annyira megviselt az akkori költözés hogy most a sugárzás ellenére is visszaköltöztek.Szoval akinek van kedve az nyugodtan csatlakozzon a CSERNOBIL KLUB-ba a MYVIP-en.Mindenkit Szívesen Látok:):)

Ennek a híres :lol: 12ik képnek köze nincs Pripyathoz!!!!!!!!!

mért az nem Pripyat?mert ha mondjuk nem akkor nem értem mit keresett a Chernobyl cimszo alatt. :? Mert ha igaz hogy az nem Pripyat akkor a *********-nak azoknak a köcsögöknek akik Chernobyl cimszo alá berakják és megjeleniti ha valaki azt irja be #B lenne velük

jim67":2p7qihle mondta:
inkább az iwi-en kéne létrehozni :idea:

jim67>Iwiw-en azért nem hoztam létre mert ott eleve ami képeket is feltölthetsz 13 legalábbis nekem többet nem enged.Ezért hoztam létre myvip-en mert ott annyi képet töltök fel amennyit akarok meg annak és annyi meghivot küldök amikor és akinek akarok:):)De mindegy.Ne menjünk bele egy IWIW a jobb,MYVIP a jobb vitába:):)Ezt csak azért irtam hogy aki csatlakozni szeretne a KLUB-ba a myvip-en megtalálja.Lehet hogy aztán majd IWIW-en is csinálok még nemtom:):)

Ja és hogyha valoban nincs köze a 12-ik képnek Pripyat-hoz akkor ELNÉZÉST.Chernobyl cimszo alatt kerestem képeket és ezt is beadta én pedig tökre azt hittem hogy Pripyat.Még csodálkoztam is hogy elkezdtek ott épitkezni? 8)

A Zónában nem csak Pripyat volt az egyetlen település, van pl Chornobyl, Sephelichi, Ditiyatki és még sok kis falu.

igen tudom én is de ugy tudom csak Pripyat volt az egyetlen ami város volt nem?én csak azért raktam fel azt a képet mert tökre azt hittem hogy az Pripyat.Tudom igen voltak más települések is láttam is valahol helynévtáblákat ahol kb !! 40 !! asszem ennyi szűnt meg mikor létrejött a Zóna.Ja amugy Skacok ÁTVITTEM A STALKER-t nagyon király volt.Bár gondolom egy kamu befejezést kaptam mivel az volt hogy kivánt valamit majd egy üres rét szerűségen találta magát fákkal körül véve és a szemei fehérek voltak gondolom megvakult.Ez a befejezés nem volt egy nagy szám ugyhogy asszem még minimum 6 szor át kell vinnem a GAME-t:D:D Amugy már én is nagyon várom a Clear Sky-t.Eleinte ugy voltam vele hogy csak egy szar kiegészitő lesz ami a SOCH nyomába se ér de egyre jobban várom.Már szinte látom amint a mocsaras vidéken fedezék híján nem fogok tudni hova bujni a velem szemben loholó MI 24-es elől:):)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul