Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
mondjuk az alpha prime nevű gaménál a zene kicsit kezdett fusztráló lenni
tuc tuc aztán ki is kapcsoltam a fenébe... :P

Ide csak halk ambient zene illik semmi más. Pontosan ugyanolyan mint ami most van benne.

jó de ennek az aktuál soundtracknek is megvan a hangulata, de azér komolyabb mészárlásos résznél bitang jó hangulatot teremt egy-egy komolyabb metál szám :D a tapasztalat beszél .. :F

Sziasztok.Nem tudtam hova irjam de lenne egy két kérdésem.Ti hogy jutottatok tul az Agymanipulálo kiiktatása misszon?Én odamegyek ahol a 4 antenna van és zöld tudos ruhám van ami szinte lofaszt se ér a Pszi Sugárzás ellen.Ugyanis a profnál nem tudok venni olyan ruhát ami védene a Pszi sugárzás ellen.Mindig ugy csinálom hogy van nálam vagy 40 elsősegély csomag hogy a pszi sugárzás okozta életvesztést potoljam.Odáig eljutok mindig ahol a robbano hordokat rámdobálják és ki is lövöm őket.Utána a két sniper-t kilövöm a tornyokban de olvastam a végigjátszást és semmilyen sineket vagy vagont nem szoktam látni.Ezenkivül előfordul hogy néha csak ugy meghalok.Se nem lőnek rám se az átlátszo mutánsok nem sebeznek egyedül csak az a kurva pszi sugárzás.Őszintén szolva szétrugnám a tökét aki ezt a pszi sugárzást kitalálta a játékba.Kodot vagy csalást nem akarok használni (lehet hogy nincs is)mert akkor már számomra elvesztené a játék az értelmét.Nagyon jo a játék ehhez kétség sem fér mostmár hogy tudok vele játszani nagyon élvezem.Viszont egy kicsit SZÁMOMRA negativum hogy nagyon ismétlődnek a küldetések.Pl mikor beszélgettem a Bárbol visszafele a Kereskedőhöz jövet a katonával ott már vagy 5-6 odjára adta azt a missziot hogy Takaritsd ki a kutyák vackát(magyarositást raktam fel).És az oké hogy 2-3 szor ugyanezt meg kell csinálni mert mire arra megyek már lehet hogy másik kutyafalka lesz ott de akkor is szerintem egy kicsit sűrűn ismétlődnek a missziok.Na szoval diohéjban annyi az egész hogy sehogy se tudok tul lenni ezen a misszon és gondoltam megkérdezem tőletek TI hogyan csináltátok meg.Ezt is biztos meg lehet csinálni csak én állok hozzá kicsit ugy hogy LEHETETLEN ugyanis mikor a Pszi robbanást kellett megakadályozni(a 4 perces misszio)azzal is ugy voltam hogy LEHETETLEN de később beláttam hogy mégis meg lehetett csinálni.Viszont ezzel az antennással sehogy se boldogulok.Többször is nekifutottam egy nap és néha vagy az átlátszo mutánsok sebeztek(tehát ugy hogy éppen levette az életemet a Pszi sugárzás és rögtön egy mutáns is és annyi)vagy lelőttek de hogy néha csak ugy meghalok.Meg azt se értem igazán hogyha mentem az állást ugy hogy éppen benyomtam magamnak egy elsősegély sziverősitőt és igy mentem el a játékot hogy mikor betölti már megvagyok halva.Szal ez kicsit SZAR.Na sziasztok.STALKER 4 EVER:):)

ugye nem valami mod-al jáccassz mert ha igen akkor töröld lefele (és yantarban megvan a PSZI védő sisakmert ha nem..... )

jóhát én nemtudom h mi lehet a gond yantarban adja a doki ingyen a psi-os fülvédőt meg a ruhát is meg lehet venni 50 ezer rubelér a Seva vagy Vesa ruhát nála abban semmi gondom nem volt. Bemész a telepre és jobbra kell menni ott van egy alagut amibe egy vagonon keresztül tudsz bemenni és bent vagy...

Hali.Nem nem egy MODal játszok hanem az EREDETI játékkal.Nem kaloz.Régebben elhatároztam már hogy megveszem mert megéri a pénzét.Nem lehet hogy valami misszio után adja a pszi fülvédőt vagy sisakot vagy mit?Mert én ott vagyok Yantarban a Profnál és nemtudok semmilyen fülvédőt vagy sisakot venni csak a zöld tudos ruhát meg a sárgát asszem de mindjárt belépek elmegyek oda és megnézem mégegyszer hogy mivan aztán majd irok.Hali és köszi a válaszokat:):)

A psi fülest akkor kapod, ha elmész Kruglov-al (akkor tudsz vele menni, ha sikerült előtte Wild Terrority-ben megmenteni, ha nem akkor egy másik dokival) méricskélni, ha nem hal meg akkor is megkapod automatikusan nem kell megvenni de ha meghal akkor is. Csak annyi különbség lesz hogyha meghal akkor egy ,,rossz" psi fülest kapsz ami ugyanolyan jól véd, mintha nem halna meg a doki és egy jót kapnál :wink: .

Na voltam Yantar-ban és ott csak a sárga tudosruha és az a zöldes szinű golyoállos tudos ruha van.Továbbra se találok pszi fülest és sisakot.Az volt az a misszio amikor Kruglov-t el kellett kisérni Yantarba?Azt mondod?Mert én lemaradtam tőle és igy a misszio nem sikerült viszont nem is találom ott a tudost ahol volt igy nem tudom hol merre van.

Igen-igen lemaradtál Kruglov meghalt vissza kellett menni a mobil laborba a másik doki meg elküldött az X16-ba az invertoryba (hátizsákba) meg ott kell lennie automatikusan a psi fülesnek.

olyan artifact-ok mint máshol ??? (és még te vagy stalker fan) :cry:

Majd én pontosan megadom a kordinátákat fejbõl, pl. egy Urchin-t találsz itt:
X: -1.25569 Y: 7.889444 Z: -1.32575

LOLLERER :lol:

Szerintem semmit nem találnál meg kordináták alapján. Fogadjunk, hogy nem ismered az rs_stats parancsot...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul