Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Ramirez":1hf1ufqu mondta:
Ez egy üres vita. Senki sem fogja meggyőzni a másikat az igazáról, ezért megelőzvén a hosszú, céltalan szócséplést, én befejeztem. Ez értelmetlen.

Meggondoltam magam.Igazad van. :D

Mondtam hogy a semmin fogtok veszekedniXD. Ramirez beszűkült az isten muszály lennie világképbe, megsepróbálja nélküle elképzelni. Ja de ha isten mégis létezne és meghalnék és elé kerülnék első dolgom lenne hogy megölném aztán visszajönni rendet tenni ide amire ő nem volt képes... Ramirez ha tudnád hogy ÖLIK az összes embert a földön, akkor rájönnél hogy neked kell rendbe hozni mindent, mert semmi értelme arra várni hogy majd megjutalmaz. Tudod mit utálok, ha lenne isten rögtön megölném magam minek szenvedjek itt? 25 éve tanulás (stressz) 50 év munka, hitel (stressz). Még szerencse hogy én érettségit lerakom és abba is hagyom a sulit mert, mert ezen a "tanulj jól és jó állásod lesz" nem fog nekem jó lenni. Utálom ha valamire ránézek és azt mondom nem tudom megszerezni mert nincs rá ÉPP pénzem. Na 120 évet kéne élnetek de a mai emernek mar a 80 is sok , az egyik ismerősöm szerencsére fejleszt egy szert bar elég nehéz a sejt regenerálódást egy szintre hozni, minden estere sikerült kitolni az életem idejét.

rayder,nem vagy tisztában a veszekedés és a vita fogalmával.Logikus érvekkel,sértegetés nélkül próbáljuk a másikat meggyőzni a magunk igazáról,de ebben a témával nem megyünk semmire.

Mellesleg,ha lenne Isten és te öngyilkos lennél,a Pokolba jutnál,mert az is bűn :D

És tanulj,hogy jó munkád legyen... :D

ÖÖÖ lehet félre értettél én a vitára gondoltam tisztában vagyok vele, csak tudod a való életben az első 2 mondat szokott általában vita lenni XD . 2: Érdekes ezek szerint muszáj élned mert különben nem tetszel istennek? Saját döntést nem hozhatsz PFF 3: Tanulni még fogok majd visszamegyek az akadémiára:D

Scarecrow a mostani emberek csak azt az utat ismerik hála az agymosásnak:TANULJ->DOLGOZZ->?NYUGDÍJ?
Szerintem 10 éven belül nyugdíj se lesz... ÉN maradok a könnyű pénz szerzésnél tegnap is vettem egy BHP-t ITM-ben put opcioval....

Figyelj rayder ha viszont nem lenne szabad akaratod akkor meg az lenne a baj. De ha megnézed miért megy ez a világban h milliókat ölnek le?? A nagy usa is csak mondaj a magáét meg háborúzik ahelyett h segítene és a többi nagy hatalom is ezt teszi.
Jah igen és nem azt kell várni h őmajd helyre hoz mindent mert te cask leülsz és vársz nekünk embereknek kell tenni érte ha világunk jobb legyen és ő segít ebben de ha mi nem akarjuk akkor nem fog menni mert ha ő helyre hozna mindent akkor meg sok embernek az lenne a baj h ő rabszolga meg nincs szbad akarata meg ez igy nem jó neki.

Jajj, a kedvencement el is felejtettem! Kedves hívő felebarátaim, mivel magyarázzátok azokat a dolgokat, amiknek ellent mond a Biblia és a többi (bár nem olvastam, de ha jól tom...): dinoszauruszok úópá ez biza kimaradt; volt pár előember is ("áh jelentéktelenek"); sztem az is kicsit fura h "2 ember az őse mindenkinek" ez genetikailag nem túl egészséges; szerintük a világ néhán ezer éves (nem hinném: kőzetek, radiokarbonos kor+6.)
Öngyilkosság: a törvény is bünteti, "ott fenn" se nézik jó szemmel, pedig ha SZ akko + kéne lennie jogosultságnak arra h elvessük. Hol itt az igazság?!
És 1 kicsit más: a zsidóknál van a a körülmetélésnek nevezett embertelen gyerekkínzás, ami lényegében az életet teszi keserübbé. Ha a véleményemet írnám le ezt látnátok *** sokszor, így hát vmi hasonló: embertelen gyerekkínzás, igazságtalan hülyeség!!!!!!!!! :x :evil: :!: #B lol2 nem1 dühös2 lövés1 fal1 ááá ja és: **** ****
Valahol nem a kisgyerek dönti el h +keresztelkedik e hanem 10en-20on évesen na az má jobb (a vallás nevét nem tom)

Egyszerű Isten nem egyiknapról amásikra teremtett a világot és kísérletezett h mi a jó és mi nem és voltak dinaszaoruszok is de zaokat nem említit a biblia az igaz de hát az ha úgy nézzünk nem anynra lényeges mert már kihalltak amikor írták a Bibliát és csak azt írták le bene ami van azt ők nem tudták h mi volt.Igaz a Bibliában úgy vna leírva mintha nap lenne de valójában nem napokról bezsél hanem az ember életében az milliókevkenk számít. De ezt nem tudom megmayarázni nem értek hozzá de kérdezzetek meg egy teológust vagy egy papot aki fiatla ő eltudja magyarázni öreget ne nagyon mert néha zavaros amit mond XD. Én leírtam h h tudom de leht h nem teljesen igy van.
Ott h csak az lesz öngyilkos akinek vmi zavarvan az agyában vagy éppen csalódott és az helyett h keresne egy psziátert vagy kibezsélné magából a rövidebb utat választja mert az a könnyebbik. VAgyis inkábbb mész a széles uton h jobbna elférj és ne kelljen vigyáznod semmire se mint a röviden ahol megfontoltan kell menni és és óvatosan h lene térj.
A Zsidó vallásra visszatérve az az ő vallásuk ők úgy csinálják de sztem sem jó és az sem h akatolikus papok meg nem nősülhetenke ez is hülyeség sztem ezt is megkéen szüntetni vagy leglább a cölibátust.
De senki sem kényszerít h aminek kereszteltek ahoz a felekzethez tartozz bármikor átkerezstelkethetsz.
Babpisták :D.

akár ja , de nem kell itt senkinek sem tervezni , majd aki akar az találkozik aki meg nem az nem.

Neked ahhoz az égvilágon semmi közöd sincs ,amúgy a mai napig nem értem miért kaptam ,mert szabálytalanság nem történt. Na de nem érdekes.Ne karmolj cicus.

jim:Köszi a tapsot de fagyit nem adok ,mert hátha nem talál.

Vic, azért ne értelmezd ily szabadon, ennyierővel bármit belemagyarázhatnánk, mint irodalomórán :D, na jó nem annyira duván, de sztem ha millió éveket akartak volbna írni azt írtak volna. Ahogy mondod régen íródott és 1szerűen nem foglalkoznak biz. dolgokkal, erre mondom h látszik h nincs mindenben igaza. Ugyanis: aláírom h a típarancsolat (többé-kevbbé)1 jó követendő törvény1üttes, ha mindenki követné talán nem is lenne semi baj. Plusz szentek élete + mittomén. Át is futottam 1-10, és MIEZ: "(...) A hetedik nap azonban szombat(...)
Valamit még akartam de elfelejtettem... :D

Csiga07, méiiért is?

Vissza
Top Alul