Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ramirez":wwidewvw mondta:Nem támogatom a vitát, ezekben a haragos időkben. De ha személyeskedés nélkül tudunk írni, üsse kő. Kérdezhettek tőlem is.
rayder":1x4gbvgj mondta:TI nem vagytok normálisak. Szinte a semmin vitatkoztok kb azt veszem le belőle hogy kinek milyen neveltetése volt (vagy hogy milyen nem volt). Königs kb úgy reagált mint én a hülyeségben nem valami nagy király. Ramirez hidd el van olyan 9 éves aki komolyabb sok felnőtt embernél. Jó sok dolog van amiről tudnotok kéne. Talán Nabu tud 1-2 dolgot de, ő meg mindig warnt kap (tényleg most pont miért?). Na mind1 inkább azt próbáljátok kitalálni, hogy hol lesz a következő háború, mert én már 2009 óta tudom....
Nyugodtan belehet dobni bármilyen témát, épp ideje megtanulni elfogadni egymást. HA valakinek más a véleménye akkor nem lehet megvitatni egyáltalán mert rövid időn belül a ****meg anyád **** dirr durr következik....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.