Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
jo h mondod, hat igen ahhoz h ne legy oan mint en tanulnod kell ahhoz h oan legyel mint en meg reinkarnalodnod kene mert tulsagosan is hule vagy alapbol. kovetkezo eletedben megprobalkozhatsz azzal h utolersz de nem fogadnek ra.
Jim! szegeny ember atombombaja? szted meghaljon a fold?

haljon meg lécci lécci :D de az angolok maradjanak meg :)

hat igen 100as nemvok, mert 110es vok meghozza pluszba szoval gondolkozz lefele mint az anyos akit arcal a foldfele temettek es ass lefele.

Jim! miert pont az angolok? :D :D most kell neked a sok puding? meg miegymas vackuk ami van?

valamiért Königs barátunkat nem tudja megemészteni a thoma-scarecrow-reni fogat :D

KönigsTiger: Nem vita tárgya, te tényleg egy öntömjénező egoista vagy. Arra, hogy gazdag vagy? Tizenhat évesen kétlem, hogy megdolgoztál volna érte. Ha te akarsz kikerülni a vitából győztesen, ügyelhetnél arra, hogy ne ásd alá a tekintélyed az értelmetlen felvágásokkal.
Scarecrow, te pedig ne reagálj az atrocitásokra. Ha úgy véled, te vagy az okosabb, mutasd is ki.
Örülnék neki, ha végre befejeznétek ezt a céltalan veszekedést, mert senkinek nem válik hasznára.

Ramirez":1atwty6f mondta:
KönigsTiger: Nem vita tárgya, te tényleg egy öntömjénező egoista vagy. Arra, hogy gazdag vagy? Tizenhat évesen kétlem, hogy megdolgoztál volna érte. Ha te akarsz kikerülni a vitából győztesen, ügyelhetnél arra, hogy ne ásd alá a tekintélyed az értelmetlen felvágásokkal.
Scarecrow, te pedig ne reagálj az atrocitásokra. Ha úgy véled, te vagy az okosabb, mutasd is ki.
Örülnék neki, ha végre befejeznétek ezt a céltalan veszekedést, mert senkinek nem válik hasznára.

nem tán irigy vagy hogy neki van pénze neked meg nincs ? írhatnék ide akármit , szerintem Mr Tigris egy jó arc , és legalább volt tegnap este egy kis idő amikor olyat röhögtem hogy na :).

Szia Jim!

Igyekszem ,egyenlőre azonban nehéz,s az utolsó két hétre már nem akarok velük powerkedni,mert ugye minek.... Talán jövőre kicsit megkomolyodnak. Legalábbis reménykedem benne.

ontomjenezo egoista? ezt kikerem magamnak, nem ismersz te engem elegge. vmit elszamoltal ember. 16 eves mar regen voltam. megvan mar par eve. hasznomra valik nekem nagyon mint Jim is leirta oanokat rohogok h az csak na :D . gazdag lennek? nem is tudtam? utoljara nezzuk csak mitis vettem?? szoval utoljara nagyobb dolgot novemberben vettem, akkor vettem 5770est, dvd irot meg hangfalat. aztan nezzuk tovabb a dolgokat, azelott amikor vmi dragabbat vettem az a gepem volt de az meg 2008 juniusaba volt szoval druvan 2 eve. kozbe amit azt hihetted h vettem, azt karacsonyra kaptam ami az ipodom volt 2008 karacsonyan kaptam. 2009 karacsonyara kaptam dolgokat de semmi dragat. ugyhogy nem ertem h honnan veszed h oan kuva gazdag vagyok? de tenyleg? telefonom lassan 3 eves. penzem ami van egy reszeeert megdolgozok azzal h tanulok!(nektek is kene ahelyett h csak pofaztok) mertha nem tanulok akkor nem kapok zsebpenzt es nincs penz. van egy atlag amit tartanom kell kulonben megszivom, nyari munkarol hallottatok mar? azis van. szoval mitol vagyok gazadag? mondmar meg leccives. azert mert itt elek kint? azert rogton gazdag lettem? mert kijutottunk ide? elmondom h azert tenned is kell, mert mi nem penzel jottunk ki ide, szuleim fizetesebol ami elegvicces volt, orvos letukre tobb diplomaval alig kerestek vmit. ezert jottunk ide, es apamnak volt munkaja amit elintezett neki az allam mert orvosbol hiany van. hazunkat ami sosem lett kesz mo-n eladtuk, itt sikerult venni egy hazat, torleszteni kell. ien az elet. szoval nemtom h miaferdelofaxt ugattok itt, pofaztok itt nekem 14-15 evesen h igy meg ugy. de mas a lenyeg. tanuljatok meg tisztelni az embereket, nem csak hinni h vagytok vkik, hanem tegyetek erte vmit. megmondom nektek h meguntam latni azt amit a mai korosztaly csinal, semmi nem erdekli oket csak az h ki a jofej csavo es h ki mekkora faxsagba volt benne, aztan amikor jon az elet es anyadek kidobnak otthonrol mert lofaxt nem tettel es nem tudnak eltartani, akkor jon a gebasz, erettsegit ha lerakod talan felvesznek vhova, vmi minimalberes helyre es baxhatod az eleted, tanulni kell nem okoskodni!

Ad1; jim: Maradjunk annyiban, hogy nekem is megvannak az anyagi javaim.
Ad2; königs: Valóban több lennél mint 16? Érdekes, jó emberismerőnek mondanak, én ennyinek tippeltelek... Akkor csak nem bennem van a hiba. Továbbá ne gyere nekem ezzel az élet nehézségei dologgal, mert nem nekem van szükségem kioktatásra.
És gyakorlatilag nulla meggyőződéssel ne 14-15 évesezz le jópár embert, mert sajnos/szerencsére közel sem vagyok (magam nevében beszélek) enyi.
Te jobban hasonlítasz egy szeszélyes kiskamaszra, barátocskám. Mellesleg kötve hiszem azt, hogy képes lennék "olyanokat" röhögni olyan idegesen, hogy 12 sor semmivel válaszoltál az én négysorosomra :)

Jim67":2olk2ork mondta:
Ramirez":2olk2ork mondta:

nem tán irigy vagy hogy neki van pénze neked meg nincs ? írhatnék ide akármit , szerintem Mr Tigris egy jó arc , és legalább volt tegnap este egy kis idő amikor olyat röhögtem hogy na :).

Ha ez nekem szól, akkor azt kell mondjam hogy nem egyáltalán nem vagyok irigy, na jó talán egy picit köcsög tudok lenni időnként, de többnyire tisztességes ember vagyok, aki ismer ugyan ezt mondja.
csak azt nem szeretem ha valaki nagy pofával beszól, főleg hogy ha lenéz 14-15 évesnek... pedig semmi joga sincs rá mert nem ismer...
de az egoista szócskát én is fent tartom königsnél, tudod az t bírom hogy ő azt mondja attól faxa csávó valaki hogy mekkora hülyeségeket csinált, had kérdezzem meg már te szent ember vagy? sose csináltál semmi hülyeséget? mert nem igazán hiszem...

veletek nem lehet zöld ágra vergődni :) mindeggy ha vlakit megsérettem attól elnézést , ha ez a szent ember kérdés nekem szolt akkor a válasz itt van, én eddig sosem tértem le arról a bizonyos útról, nem is tervezem , ja és legtöbb ilyen "hülyeség csinálás" azért következik be mer vagy rossz társaságba keveredsz vagy meg kell mutatni ki a jani, nekem is van egy olyan ismerősőm (szomszédom ) aki egy idős velem... és drog... fű , rendörség... stb, de ismerek olyat is aki különféle járműveket tuljadonított el ,meg betört ide oda.... ő 1-2 évvel idősebb tőlem, szal akinek nincs tartása azt bármibe be lehet szervezni...

KönigsTiger: ez így van.....

oszt az régen volt hát 1 év az ici picit sok idő :D

Nohát akkor, csak nem csalt meg a tapasztalatom.
Ez egy üres vita. Senki sem fogja meggyőzni a másikat az igazáról, ezért megelőzvén a hosszú, céltalan szócséplést, én befejeztem. Ez értelmetlen.

1, a 12 sorommal nem csak neked valaszoltam, hanem valaszoltam benne mindenkinek, az egy ev az masfel ev.

2. es ha szentember vagyok? mert nem akarom szetbaszni az eletemet? egy nyugodt es lehetoleg boldog eletet akarok? nem basztatok masokat, nem fuvezek, nem lopok. sosem voltam eloallitva. nem csinaltam hulyesegeket, gondolkoztam helyette. ezek szerint szentember lennek?

3, ha ures vita akkor miert szolsz bele? :D

Azta jó (kis) vita. Vki monta (igaza van), a Király Tigrisét télleg nem tudjátok felfalni xD.
Szinte nem is merem bedobni a vallási ügyet emellett, nade ha vkinek van kedve, írjon, válaszolok csak most késő van, nincs kedvem a litániához fáradt vok.

Vissza
Top Alul