Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
na jól van königs ciromos, én nekem még tanulnom kell, hogy ne legyek mint te...
akkor meghalna a föld...
akkor meghalna a föld...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ramirez":1atwty6f mondta:KönigsTiger: Nem vita tárgya, te tényleg egy öntömjénező egoista vagy. Arra, hogy gazdag vagy? Tizenhat évesen kétlem, hogy megdolgoztál volna érte. Ha te akarsz kikerülni a vitából győztesen, ügyelhetnél arra, hogy ne ásd alá a tekintélyed az értelmetlen felvágásokkal.
Scarecrow, te pedig ne reagálj az atrocitásokra. Ha úgy véled, te vagy az okosabb, mutasd is ki.
Örülnék neki, ha végre befejeznétek ezt a céltalan veszekedést, mert senkinek nem válik hasznára.
Jim67":2olk2ork mondta:Ramirez":2olk2ork mondta:KönigsTiger: Nem vita tárgya, te tényleg egy öntömjénező egoista vagy. Arra, hogy gazdag vagy? Tizenhat évesen kétlem, hogy megdolgoztál volna érte. Ha te akarsz kikerülni a vitából győztesen, ügyelhetnél arra, hogy ne ásd alá a tekintélyed az értelmetlen felvágásokkal.
Scarecrow, te pedig ne reagálj az atrocitásokra. Ha úgy véled, te vagy az okosabb, mutasd is ki.
Örülnék neki, ha végre befejeznétek ezt a céltalan veszekedést, mert senkinek nem válik hasznára.
nem tán irigy vagy hogy neki van pénze neked meg nincs ? írhatnék ide akármit , szerintem Mr Tigris egy jó arc , és legalább volt tegnap este egy kis idő amikor olyat röhögtem hogy na.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.