Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
ohm egy magnumot sikerult meg 2005 szeilveszteren bedobni egy IFA ala. hatas iszonyatos volt. a csula ami fentragadt az aljan az egy szep hanghatas kiseretevel leesett.

LG KP500 vagy KU990? Igazából csak telefonálásra kell, szóval az olyan érvek, hogy "nagyobb a kamera", nem nagyon érdekelnek. Ki mit mond? Árban ugyanannyiért tudom őket szerezni.

k500-a volt keresztanyámank kb 2-3 hónapig , nem nagyon barátkozott meg az érintőképernyővel , szal ha telefonálásra kell akkor hanyagold ezt a tipust , a máskiról valahol olvastam tesztet régebben majd megkeresem .

hispan, ha tényleg csak telefonálásra kell szerintem találnál olcsóbbat is (az érintőképernyő, a hsdpa meg a divx-es videók miatt gondoltam erre), de te tudod :) .

Mindenképp ez a totál-tapi típus a mérvadó. Teszteket én is mindenhol elolvastam. Itt ami a kp500 mellett szól, az az, hogy majd 3 milliméterrel vékonyabb, könnyebb, illetve sokkal újabb konstrukció. De ettől függetlenül megvan a 990-esnek az az előnye, hogy fém a hátlap és talán valamivel jobb a szoftver.

A józan döntés az 500-as lenne nyilván az igényekhez mérten...

Nemááá! Nekem W-610 i-m van, egyszer már cseréltek benne valamit,mert nem tudtam fényképezni,meg kameraüzemmódban videó-felvételt készíteni véle,és 2010 áprilisáig fizetem a részleteit,merthogy előfizetéssel vásároltam!
Remélem,nem a második év végén hal be?

sony ericcson-nál egy probléma van , az pedig a joystick , nekem k300i-n 2x ! cserélték , w200i-n eddig nem , de azzal mása probléma van , ezért is vettem w880i-t (17xxx ft volt augusztusban mediamarktban )

Egyrészt a joystick miatt nem kell nekem megint SE, másrészt meg mintha régebben olcsóbbak lettek volna. Tesóm vett egy W595-öt negyvenvalahány ezerért, 30-40-ért meg már érintőképernyős LG-ket meg Samsung-okat lehet kapni.

jó de már SE nem nagyon gyárt joeystickos telókat már nem épít rájuk. De nekem is vannak olyan ismerőseim akiknek mind1 a márka ők csak a kamerát nézik meg h milyen új :D mondtam már nekik h aynnih pénzért már amiért pl 12 mp kamerával elátottt telfont kapsz azért már sokkal jobb fénylképező gépet is vehetsz zene hallgatásra meg ott az mp4 :D. Nekem egy a lényeg a telefeonon h tudjak hívni vele smst írni meg emailt ha nagyon fontos nekem többre nem nagyon kell:D. Majd ha már lesz rá saját keresetem rendesen akkor veszek maganak vmi telót addig jó ami most van:D.

Tibi":1afwebbt mondta:
Egyrészt a joystick miatt nem kell nekem megint SE, másrészt meg mintha régebben olcsóbbak lettek volna. Tesóm vett egy W595-öt negyvenvalahány ezerért, 30-40-ért meg már érintőképernyős LG-ket meg Samsung-okat lehet kapni.

egyébként ha a telefont rendeltetés szerűen használod akkor jóhogy tönkremegy , anno a k300i-vel azért szívtam meg mer jácottam vele , nagyon sokat , holott a telefont telefonálásra , sms-zésre találták ki , nem játékra fotózásra , meg zenehallgatásra (birom az olyan embereket akik azért veszenek telót , hogy zenehallgatás miatt , nem azért mert telefon kell :D ). Hidd el az ilyen érintőképernyős dolgok nem a legjobbak , nem fogod pl: utcán úgy használni mint normálisat . az lg , meg a samsung , hát nemtudom , nem cserélném le a w880i-met iphonra-sem . de melesleg nyáron egy hétig siemens c45-el voltam mert véletlenül rossz telót raktam el , komolyan mondom , valahogy jobb mint ezek a csilivil izék , milyen régi és még mindig bírja :D

Sony,Samsung vagy Xpert mp4 lejátszó a jobb hangzásra, decibellre és minőségre ?? szerintetek melyiket érdemes megvenni vagy van tőlük jobb is :D

Jim nekem egyszer 3 hónapig volt egy w200i-m és nagyon sajnáltam amikor vissza kellett adni /céges telefon volt/. Szép a kijelzője és jó a hangminősége. Legalábbis a Samsung E250-esnél jobb.

Én azért hallgatok zenét mobilon meg fényképezek vele többet mint egy sima fényképezővel mert utálok magammal hordani egy csomó ketyerét, így meg elég a mobilom és kész.
Jim: azt magamtól is kitaláltam hogy telefonálásra találták ki de akkor vajon minek gyárt a Sony Ericsson külön Walkman mobilokat? :)
Azt hogy érted hogy nem úgy használom az érintőképernyőset utcán mint a gombosat?

na most lehet hogy nem a legjobb helyre írok de akkor mondom:
az a helyzet , hogy ma hazaértem és kapcsoltam be a gépet aztán a szokásos pár weboldalt megnézek dolog következett és valamit elkezdtem írni a start menü keresőjébe aztán gép fogta magát és olyasfajta leállást produkál mint amikor alvó állapotba kapcsol és valószínűleg abba is kapcsolt de nem nyomtam meg az alvó állapot gombot. eddig oké is lett volna dolog de aztán rögtön mozgatni kezdtem az egeret ,hogy felébredjen fel is ébredt de nem akárhogy :S nos a gépem ha bekapcsol nem szokott csipogó hangot kiadni de most kettőt is csippant és eddig jutott a gép :
DSC00002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

aztán megnyomtam a : Ctrl+Alt+Del -t de semmi, újraindítom a gépet és akkor már csak 1-et csippan és ez
DSC00003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

akárhányszor próbálom elindítani az van ami a második képen :S
mit tegyek?

please enter setup to recover BIOS setting

talán a biossal nincs valami rendben , kikapcsolod a géped , leveszed a gépházad megkeresed a gombelelmet , azt kiveszed , pár percig , aztán visszteszed , ha a művelet sikerült akkor a bios újfent alapbeállításokon fog menni . meg írja , hogy f2-vel tudsz betölteni alapbeállítást , próbáld ki , viszont nemértem mit akarsz a Ctrl+Alt+Del -től mikor az inkább windows-ban használatos . véleltlenül nem tuningoltál processzort :D ? Ha nem segítenek a fentebb leírt dolog akkor lehet a windózod zakkant meg , szal reinstall .

na biosban tavasz óta nem lett állítva semmi a boot-os sz@rságokat kivéve. proci még mindig 2.75 ghz...
de ha kiveszem a gombelemet a tuning beállítás is elvész?

Vissza
Top Alul