Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Normális az ilyen? :D

<object width="448" height="366"><param name="movie" value="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=g2TQ46K6xSAWZJTY" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed width="448" height="366" src="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=g2TQ46K6xSAWZJTY" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" /></object>

zombimorzsi: audio-bemenetes probléma megoldódott, Tacskóban potom 600 pénzért kaptam eredeti zsír új teljesen originál ( :D ) Hama jack-es hosszabítót, szóval igazad volt eljen .

Örülök,hogy segíthettem! Régebbi analóg audióval kapcsolatban vannak tapasztalataim!

no és mindenki meg kapta az áhított ajándékot ?

Putiteng Milka csokit kapott! :D Úgyhogy Putiteng szomorú... ja tényleg! Mára megyek mikuláscsomagosztásra, 5 kg temérdek kaja! :D XD

én mikuláskor kaptam milkát de valahogy most nem az igazi , a sima mostanában nem olyan jó mint régen , igaz van még egy 300g-os de ezt nem én fogom megenni :D

Putiteng!
Kérlek,ne légy elégedetlen. Jöhetnek olyan idők is hamarosan,amikor majd vágyakozva gondolhatsz vissza a csokoládéra. Nem ijesztgetni akarlak...
Amúgy szerintem a Karácsonynak nem az ajándékokkal való elhalmozódás,meg a vég nélküli töltekezés a lényege,sőt ez na két dolog nagyon is távol áll az ünneptől.

szint úgy vagyok vele zombimorzsi h nem az ajándékozás a fő lényege és ezért én nem is nagyon költekezek ilyenkor :D. Mert ajándékozni az év bármelyik napján lehet nem muszáj karácsonykor vagyont költeni :D

A születésnapok-szerény véleményem szerint-erre a legmegfelelőbbek. Az tényleg ilyen lehetőség.

szerintetek mi látható a képen ? (igen van egy oldal ahol szeged látható 3d-ben és ott láttam .. érdekes )

53483993.jpg

(ott látható egy ház is no az egy 10-es szal nem alacsonyan (száll ??))

A fekete minden valószínűség szerint egy madár. Ha az északi városrész környékén készült a fotó-Vértó,Tesco áruház környéke,Körtöltés,akkor még azt is meg merem kockáztatni,hogy egy varjú.. Arrafelé rengeteg van,esténként szállnak be a városba enni,meg pihenni.
A fehér színű azonban tényleg rejtélyes.
Úgy érzem,mintha nem is egy magosságban lenne az előbbi fekete kontúros madárral,hanem felette.
A kép felbontása persze nem teszi lehetővé,hogy nagyíthassuk,ez viszont baj.
A fekete vonal meg egy légkábel.

ez a retek utca környékén készült , valamikor nyár végén - ősz elején , madárra nem gondoltam ,de meglehet , nekem az fura hogy kék , a varjúk meg ugye feketék , a fehér repcsi nem lehet mer kondenzcsík nincs utána , a kábel az tv meg ilyenek , mer az egyik ház tetején van egy atenna oszt , onnann osztják szétt ,

Jim miert nem mondtad el azt amit beszeltunk msnen? h azottan egy harrier esetleg egy griffmadar ami lelott egy jumbo jetet. vagy pedig egy raptor, modell repulo amit a 10 emeletes haztetotrol iranyitanak :D :D

egy jotanacs a 10 emeletes hazakhoz nyaron: NE MENJ FEL YNARON A TETEJERE MERT BELESUPPEDSZ A FEKETE ANYAGBA A TETEJEN, tapasztalatbol mondom. :D

Ja,meg mérges lesz rád az összes zárószinten lakó,akinek a feje felett levő szigetelést megrongáltad,és ősszel,meg télen emiatt beázik. Én laktam társasházban is-igaz az csak ötemeletes téglablokkos volt-de ott sem volt szabad bizonyos időközönként felmenni a tetőre,pont emiatt! Amúgy akkoriban próbálkoztam URH-amatőrködni is,és nagyon bosszantott,hogy nem engedélyezték a 15-elemes óriás yagi antennámat felrakni,pedig azért 18 m magosságban lett volna távoli DX is meg térerő is rendesen. Így aztán,mivel nem volt kedvem az amúgy is veszekedő kedvű tulajdonos társakkal össze-vissza konfrontálódni,atrocitásokba keveredni,inkább lemondtam róla.
Most ahol lakom,meg nincs pénzem,hogy antennaárbócot építsek.....

KönigsTiger":3emo0qb7 mondta:
Jim miert nem mondtad el azt amit beszeltunk msnen? h azottan egy harrier esetleg egy griffmadar ami lelott egy jumbo jetet. vagy pedig egy raptor, modell repulo amit a 10 emeletes haztetotrol iranyitanak :D :D

egy jotanacs a 10 emeletes hazakhoz nyaron: NE MENJ FEL YNARON A TETEJERE MERT BELESUPPEDSZ A FEKETE ANYAGBA A TETEJEN, tapasztalatbol mondom. :D

a normálisabb helyeken az meg van csinálva , szigetelve , szóval grilpartit is rendezhetsz odafent .

zombimorzsi: mindenkivel meg lehet eggyezni vagy egyszerűen az épület kezelőjével kell beszélni , a többiek vélaménye nem döntő , ha meg nem tudnak róla akkor mégjobb , tegnap este csörög a kaputelefon oszt egyik buzi szomszéd mondja , szoljunk már az ildinek , mer az ablakában a párkány televan jéggel , meg hóval oszt le fog esni a garázsok előtt parkoló ***** autojára , de az nem zavaraj hogy az ő ablakában is megtalálható midez :D .

Vissza
Top Alul