Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Ha nem mentetted,akkor el,minden gyári alapra áll.
De úgy látom,nálad mindent elfelejtett,még a dátumot sem tudja.

ja azt én is megfigyeltem, megvárom tesómat majd ő rendbe rakja...
nos hát úgy vannak mentve a dolgok hogy a biosban hogy mikor tuning lett
úgy léptünk ki belőle hogy "save changes" vagy valami ilyesmi....
tennék fel még 1 kérdést az lenne hogy a réi gépbe (aminél ülök most) van egy házventilátor ami csak ott áll benne mert nem kell neki és működött amíg le nem csatolták az a kérdés ha azt a ventit átrakom az én gépembe.. az bizti hogy bírja táp... de mondjuk a ha venti zárlatos vagy valamit szarozik ugye nem cseszné szét a gépet ?
up: F2-re rámentünk és még a tuning se veszett el ezaz

na lefotóztam a másik bajt
DSC00005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

olvashatóbb egy másik oldalon találtam:
expressgate_error_small.jpg

ez meg mi fax?
és még annyi hogy nem tom mért érzékel A (hajlékony lemez meghajtót) mikor nincs is olyanom

sztem a poci nem úgy van beallítva ahogy annak lennie kéne sztem veddki a cmost majd rakd vissza és azzal törölni fogja a bios beállításait és vissaz áll az alapbeálításokra és ha úgy jó akkor ne babráld ha nem értezs hozzá h mit és h kell mert rossz vége lesz.

ha jól olvaso ez az express gate , a netkapcsolattal kapcsolatos , de , ja próbáljátok resetelni , aztán hagyd a fenébe.

jaja biosban a tools fülnél kikapcsoltam azt jó lett. és ez amiatt volt hogy az előző írt problémámnál F2-re mentem és bekapcsolta a biosban
de azt esetleg tudja valaki hogy mért érzékel nekem hajlékonylemez meghajtót.?
vic: tavasz óta nem lett babrálva az CPU és jól műxik.
csiga: szerinted honnan szedtem a második képet???????

hát ki kell kapcsolni a biosban és no problem. Azért gondoltam a cpu ra mert sokan azzal cseszik el h nem tudják beállítani normálisan úgy ahogy kell :D.

csiga: persze rá volt ragasztva a szalámira a címke :D
na kitöröltem az eszközök közül újraindítás után még mindig azt hiszi hagy van hajlékony lemez meghajtóm

mi van ??????????????? nem babráltam semmi olyannal amihez nem értek.........

gabber 9511":d7g47zxl mondta:
csiga: persze rá volt ragasztva a szalámira a címke :D
na kitöröltem az eszközök közül újraindítás után még mindig azt hiszi hagy van hajlékony lemez meghajtóm

várj csak egy pillanatot , flopy meghajtó-t nekem is kijelzi , közben nincs is , habár nem is foglalkoztam vele , elfér úgy ahogy van :D

Jack dugó hosszabítót szerintetek lehet valahol kapni? A gépház elejében tönkre ment a hangszóró dugójának a foglalata aztán mindenféle bizbasszal kell kitámasztani hogy működjön, viszont a hátul lévőnek semmi baja és azt szeretném kivezetni egy kábellel a gépház elejéhez.

Tibi! Szerintem elmész a legközelebbi TESCO-ba,és kicsiny összegért..... Ha jól értem,neked egy, az egyik oldalán jack-hüvely a másik oldalán jack-dugó,kettő között meg némi vezeték -típusú toldó kell. Jól gondolom?
Van olyan is,ami egybe van építve,ezt régebben fejhallgató kimenet osztónak is hívták,de az szerintem a nagy tömegénél fogva szerintem hamar kikezdi az audio-kimenet kis foglalatát,úgyhogy én inkább a kábellel szerelt verziót javasolnám.

Tegnap voltam szánkózni (négy lány társaságában :D). A faluban, a temetőben, van egy nagyobb domb. Párszor lementem, nem lett semmi baj, csak egyszer nekimentem a kerítésnek. :) Aztán, amikor hároman ültünk egy szánkón, az elég vicces volt. Mentünk le kb. 20 km/h-val, én ültem leghátul, fékeztünk, de csak nekimentünk a vaskapunak. Az utolsó 10 méteren megpróbáltam leugrani, de lecsúsztam a szánkóról, és amikor nekimentük a kapunak, beleütöttem a seggemet a szánkóba. :D Van ott feküdtem egy percig. :D
Majd rakok fel képet.

Meg felkötöttük a szánkókat a traktorra, és a kanyarokban driffteltünk. :D

Vissza
Top Alul