Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Figyi má Csiga!

Az,hogy egy kis forgalmú kisvárosban egy kismotorral negyvennel mész,az teljesen magától értetődő.
Itt még lehet! Szerencsére...Egyébként meg,olyan útvonalakon haladok,amik -főleg pesti szemmel nézve-gyakorlatilag alig kihasználtak,lehet,ha te néznéd,azt mondanád,milyen kihaltak...
A rohambili meg-szerintem legalábbis- nem megengedett a KRESZ szerint. Nekem euró szabványú sisakjaim vannak,egy totál zárt,és egy nyitott.

ejj , emberek megvolt a bevásárlás , 25 ropi gyorsan elment :D , megvettem a mw2-t noem a mass effectet meg a jerichot , meg egy egert netbookhoz , muter majd kap ilyen fűszertartót , fater meg ilyen testápolós ajándékcsomagot oszt cs :D

Én is kifejezetten az MW2-re és a Mass Effect-re gondoltam. :D Bár ellennék én a Jericho-val is szerintem.

én eddig távolról néztem , hogy a többiek mit marhulnak ,ezután sem fogok "jáccani" velük :D

Az egyik szomszédom akkora csinbummot szokott felengedni az égre,hogy a városi tűzijátékkal vetekedik.
Nem kell tennem semmit,csak éjfélkor kimegyek a kertbe,a bejáróra,és fullosan,effektíve harminc méterről élvezhetem a látványt.

mi is sokat lovoldoztunk, utolso elotti evben sulyos serulest is majdnem okoztunk mert rajottunk h mien vicces dolog elkezdeni a szomszed hazfalat loni a kis futyulo raketakkal. aztan rajottek h mi lojjuk oket erre visszalottek. anyam egyik tujajat felgyujtottuk de miutan volt ho ezert sikerult eloltani. pezsgosdugoval is remekul lehet lovoldozni :D :D. egy vmit ne probaljatok ki!!!!! 100as kiis tuzijatek pakkot fejjellefele begyujtani!!!!!! annyit ittak barataim h ugy gyujtottak be. mindezt a dunakorzon. :D :D

én most majd magnummal szaladgálok majd :D :D nah az tényleg veszélyes tűzijáték:D nekem is volt majd nem sérülésem idióta haverom dobál szok 1-gyel és pont akkor mikor gyújtom a tűzijátékot golyósat és majd nem bele esett a vetőcsőbe jó h a kezem ől pattan le utánna meg nem figyelek meggyújtja a római fáklyát hátra nézeke és felém tartaj el is kapott a kabátomon égési voltokat hagyva de nem baj én vissaz adtam neki igaz már nem volt sok mindenem csak szok1 meg egyéb finomságok :D. Az idén már meg lesz kötve a kezem már nem engedik meg :D csak azt h nézzem :D. De majd előtte kiélem magamat :D

A villanykarókon vannak olyan kis lyukak. Azokba szoktam berakni a magnumot, elég nagyot szól. Döglött galamb szájába raktuk a petárdát, és szétszált a feje. :D Annak már úgyis mindegy. Meg az iskolában, mindig megy a duma, hogy nem szabad petárdázni gyerekek, mert megfog a rendőr, vagy még megsérültök! Aztán szünetben meg megy az piacozás. XD Eddig a faluban, újévkor, még soha nem láttam rendőrt. Nekik is tele a f..uk, hogy szolgálatban kell lenni, szvsz, bent vannak valami üzletben, és fánkot zabálnak. :D

Voltam én is olyan buliban,ahonnan éjféltájt elengedték a "cikázós szikrázós fényeset",ami kis híján kerülte csak el a szomszédos ötemeletes panelházának egyik felső szintjén lévő nyitott ablakot.Szép lett volna,ha beköszön oda... Szóval eléggé kiszámíthatatlanul repült,bár lehet,rossz szögben indították,és instabillá vált? Nem tudom. Elég veszélyesek ezek a kínai csodák....

igen azok ha az ember nem józan és nem úgy lövi és állítja fel ahogy elő van írva (mondom én ezt akia a sikolyokat a kezébőé engedi el + meteorokat meg római gyertyával szaladgál a kezében :D:D)

No,szerintem is így van,s lehet,aki akkor elengedte-sőt talán biztos is-eléggé hatása alá került,bizonyos metilgyököt tartalmazó vizeknek... <:D>
Én minden esetre nagyon megijedtem,a fenének kell az ilyen baromság,megy utána az egymásra mutogatás,hazudozás,mifene..

Úgy látom innen még senki nem próbálta a Big Ben-t, mindegy :D .
A tízemeletes panelek között lévőt játszóterekről is érdekes elengedni egy-egy vetőcsövest vagy rakétát, van visszhangja :D . Azért az már durva volt amikor állok az utcán és látom hogy az egyik panel tizedik emeletéről dobálja lefelé a petárdát. Le se ért az aljáig, valamelyik lakó erkélye előtt durrant az összes...

hanggránát kellett volna az is jó :D mi egyszer a sóderbányában robbantottuk fel és volt vízhang anyámék azt hitték h ágyúból löttek pedig elég messze voltunk a házunktól :D

Vissza
Top Alul