Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Nem kell hülynek nézni , tudom hogy , tudom , hogy hitler volt a feje , de ilyen párt MOST nem létezik , be lett tiltva , szóval ennyi :D

Ott a délvidéken is ilyen szemetek a tömgeközlekedésem , mert tegnap nem volt elég hogy mamegbüntettek , ma a 9 troli vezetője hogymondja majdnem megölt , az volt hogy száltam volna fel a sok csűrha bocsánat ember meg nem volt hajlandó a troli belseje felé indulni , miután elment az a *** látam hogy a pótkocsiban nem volt SENKI :D , Tehát szálnék fel a szemkontaktus megvan azza a cafkával , erre becsukta az ajtót , namost a kezem beszorult a 2 ajtó közé , de egy mozdulatal kirántottam , a bal lábomat bedig a bal ajtó csukta oda a falhoz ? , namost az volt a szerencsém hogy cipő volt rajtam ez a bestia elindlult , én kiránottam a cipőből a lábom , ezekután megált (köszönhetően egy román kamionosnak akit megállított a piros lámpa ) , megfogtam és a cipőt is kirántottam onnan , namost ha nem lett volna rajtam cipő és nagykabát , mert mondjuk nyár lett volna akkor lehet , hogy egy szilánkos törés biztos lett volna , a lényeg az hogy bajom nem lett , de ez maga a pofátnalság teteje , a sok rohadék embertársaimtól mert ők voltak a hibásak , meg a 14 éves kis rohadék rózsiszín emós picsa miatt , mert nem mentek odébb , legközelebb ha ilyen lessz lábbal fogom a köcsögöket felrugdosni a trolira , és leszarom ha elejti az mp3 lejátszóját , netán veszek egy vaslapátot és azzal fogom széttverni a trolit a vezetőt meg megsütöm vacsorára :) . Itt szegeden a torilvezetők túl sokat képzelnek magukról , órdítoznak a piros lámpánál , ordibálnak a kisiskolásokkal , hogy fogóckodj te kis rohadék , megértem őket , de azért ezt nem kéne , sebaj , a helyi újságban már tudnak a történtekről ( csörög rovat ) , és természetessen benne lessz , holnap megyek az szkt-hoz a közönség kapcsolati irodába , és ha olyan lessz a kedvem akkor elintézem , hogy a kedves trolivezető riherongy a következő karácsonyt az utcán töltse . Az eset után jött egy másik 9-es ott egy nagyon gáláns vezető asszony volt , aki megmondta , hogy a 606-os jármű volt az , ez a toril már a legmodernebb skoda volt nem mint az előző :D . Emberek mostanában nagy szívásokat kelett áttélnem , igaz szeptemberig minden rendben volt , sebaj itt az újév alig 3-4 hét múlva . Ilyen eset régen is előfordult a 9-es trolin , a mars téren pont ott , namost ott bokatörés , és ha jóltudom a lbán átthajtott a troli egy kereke , azóta az illető már nem dolgozik ott , tehát nőknek járművet a kezébe NEM . Ezen is meglátszik , hogy a magyar társadalom SEMMI egy nagy xar sírni azt tudnak , hogy juj a gyerkeknek sok lessz a menza az ovodában , és ? buzi vagy nem kell lcd tv-t venni meg nem kell 75.000 ft- horgász felszerelést venni , Tudom , hogy nincs politik a fórumon , de most , szívből kíváno az össes síró rívó "szegény " embernek , hogy szavazzanak orbán Viktorra és jövőre jön a jóvilág , nagyon remélem , hogy le fog csökkenteni midnet , és megemel mindent , én még csak csak túlélem mert több lábon állok és számíthatok a szüleimre is . Ha most korlátralan hatamama lenne , akkor visszajöönne a rendszerváltás előtti rendszer és akkor mindenki befogná azt a nagy rohad pofáját . (megkérlek beneteket , hogy az utolsó részre ne is reagáljátok , mert ez nem rólatok szól , van néhány ismerősöm és róluk , meg a magyar nagyátlagról , tehát , ha vaakit véleltlenül megbántottam volna a kijelentésemmel akkor annka előre elnézést :roll: , a másik ha találtaok helyesírási hibákat akkor az azért van mert ezt most így spontán gépeltem be thx :) , ja és a trágár szavak is véleltlenül fordultak elő megigérem többet nem fog )

The Ras: Akkor jó. Nem szeretnénk senkit se kirakni azért mert előtör valakiből a hungarista talpra magyar! verjük össze a románokat-szlovákokat! öntudat.
Jim: ok-ok gondoltam hogy tudod csak belinkeltem hátha valaki azzal jön elő hogy az meg mi? :D

Persze előfordul nállam ha nagyon belejövök a hazafiasságba de bocsánat elragad néha a hév de vannak dolgok amiket nem tudok szó nélkül hagyni. Bocsánat.

verjük össze a jenkiket :D

mostmár értelek gurul1

Egyébként nem kell engem kirakni tudok kultúráltan viselkedni ha pedig nem kívánt user vagyok akkor megyek magamtól és emelem kalapom és bocsánat.

szerintem nem neked szólt ez a dolog , szóval psszt , mer a végén én lakoltalak ki , és elveszem a szobádat is :D

pattog1
Itt Pesten is rohadt a közlekedés,bár ritkán használom a BKV járatait,amikor mégis megteszem,megbánom.
Rendszertelenül járnak,koszosak,zsúfoltak.

én eddig szerettem trolizni mostmár inább felszálok a zsúgfoltabb buszra , ja és azt nem írtam le , hogy az eset az első ajtónál történt , ugye vicces :D

Nekem jó. Nékem nem kell tömegközlekedni. Felugrás a motorra,aztán lehet menni. Az a jó!

Eh,ugyan már!
Első szabály: Bőrkabát; Második szabály: Zárt sisak; Harmadik szabály: Bőrnadrág,vagy ha nincs.akkor szigetelt sínadrág; Negyedik szabály: Bőrkesztyű; Ötödik szabály : Bélelt lábbeli,lehetőleg minél magosabb szárú; Hatodik,és egyben a legfontosabb: Városban max. 40 km/h

Pontyosan! Szerintem ez a titka az egésznek. nem kell bőrruha,ha nem telik rá,meglátásom szerint elég-sőt nagyon is jó a sí overall,meg a zárt sisak. Amúgy a zárt sisakokkal vigyázni kell,csak olyat szabad venni,amiben megfelelő szellőzőrendszert építettek be,mert egyébként nagyon tud párásodni,ilyenkor a legtöbb motoros kénytelen felnyitni egy kicsit, a menetszél alávág a plexinek,egyenesen az ember arcába,s máris kész az arcüreggyuszi!
Bőrkesztyűk elérhető áron vannak,a jó minőségű lábbeli pedig egyébként is fontos télen,szerintem.

Én a veterán motorosoknál bírom a kibelezett rohamsisakokat, fordult már elő olyan hogy borult a motorral és úgy rápréselődött a fejére a bili hogy a tűzoltóknak kellett leszedniük :D .

Ha te negyvennel mész,mindenki megelőz,az a veszélyes.Engem,ha autóval megyek,valamennyire véd a kaszni,téged nem véd semmi.

Vissza
Top Alul