Álmok

Én a második álmod negyedik sorában elveszítettem a fonalat. :D

Hát igen a mostani is az volt de arra nem emlékszem :D csak annyira h vmi kérdésekre kellett válaszolni de nem volt kedvem gondolkozni 3 kérdés volt rányomtam mindre h A és jó lett és azt mondta a csaj h 30 kredit pont :D

no megpillantottam a topikot, és kiváncsi lettem bele néztem, és röhögtem 1 jot, elgondolkoztam, és szembe jutot egy pár rosz álmom nekem is meg érdekesség is pl:

szépen nézek szét mint mindig a buszon utazom pár másodpercig, aztán a suliban ülök egy órán, matek órán. aztán nyelvtan, végül 2 tesi is az útolsó órán felkelek, már nappal van gondolkozok egy kicsit, bátyám othon volt, be jön szobába, kérdi te mié nem vagy suliba?
mondom mi van?

Én tegnap is azt álmodtam,hogy szabadon szállok a végtelenbe. Gond,és céltalanúl. Felszabadító volt. :)

én tegnap special zombikat írtottam álmomban :D amolyan l4d stílusban :D , igen tudom , hogy egy piszok hülye álom vót de ezvan :D

hát nekem is volt már hasonló álmom nem is egy :D de nekem nem tudom már h milyen stílusú volt de írtani kellett azt tudom :D

Nekem tegnap éjjel gyönyörű álmom volt. Álmomban egy hatalmas összeget szereztem-az már nem derült ki számomra sem,miképpen-de a lényeg,hogy iszonyú sok volt,nem is tudtam vele hirtelenjébe mit kezdeni.
Később elintéztem magamnak,hogy pilótakiképzésre járhassak,majd vettem egy a francia légierőtől leszerelt Mirage III-at,és hasítottam vele az égboltot boldogan. Nekilódítottam a gépet,s az a hosszú orrát csak úgy franciás gőggel emelte az égbe,s éles delta szárnyaival kettéhasította a felhők jajduló vásznait!
Keresztülrepültem a légi folyosókon,és még csak le sem teremtettek a földi irányítók. Nagyon jó volt!
Így nézett ki egyébként

http://www.globalsecurity.org/military/ ... -12p03.jpg

Engem meg az éjszaka álmomban egy kopasz hapsi üldözött egy hangtompítós pisztollyal a városban, mikor már majdnem utolért megcsörrent az ébresztő a mobilomon. Szerintem túl sokat Hitman-eztem mostanában...

:twisted: , pedig majdnem sikerült utolérnelek :D

Azt álmodtam, hogy oroszrulettet játszom a macskámmal.Tudom elég aberrált, dehát ilyen az ember fantáziája.

Én meg atomrobbanásosat!
Megyek az utcán, egy városba, egyszer csak nagy villanás mögöttem. Hátranézek, és egy olyan gyönyörű gombafelhő volt ott, hogy nagyon. Mindenki pánikol, szaladunk mint az örültek a hullám elől (tudjátok, ami a robbanások után szokott lenni, nem ugrik be, hogy mi is a neve). Én egy ház mögé kerültem, bementem egy ajtón , hát nem a falusi boltba találom magam. :) Ott voltam egy ideig, aztán mintha mi sem történt volna hazamentem, és felmentem az internetre Grepolis-t játszani. :D

nekem tegnap volt furcsa álmom.
szokás szerint hazafele elszundikáltam a buszon:

leszálltam buszról megyek szépen, egyszer csak elcsap egy kocsi.
egy szemvillanásnyi idő, feltápászkodok, megyek 2 lépést, és leestem a semmibe...

és ennyi volt a nagy álmom, de a lényegét nem értem.

Én azt álmodtam hogy pár haverommal megyünk az M7-esen, egy Skoda 120-assal, és én meg a tetején ülök és könyvet olvasok. Aztán jön egy turista busz, és fényképeznek ezerrel. Hát apám, egyszer ezek az álmok furcsák, egyszer rémesek, egyszer meg tök jók.

Huhhúú, ez a topik lesz a kedvencem.
Nekem tegnap, vagy ma, vagy tegnapelőtt, vagy mikor, naszólval április harmadika hajnalán álmodtam egy szépet.
Egy nagy, üres bálteremféle kellős közepén ültem egy zongora előtt, és jazz-improvizációval múlattam az időt. Ekkor váltott a kép, és hátulról láttam magamat, ahogy egy romvárosban állok, és mindenfelől piros labdák ömlenek, és el akartam futni előlük, de előjött ez a klasszikus helybenfutás-effekt, és utolértek a labdák, és felébredtem : |
Van még két másik, nagyon beteg álmom.
Az egyik -ez nagyon régi, talán több éves- arról szól, hogy otthon voltam, reggeliztünk, és a nap nem sütött, mert sok felhő volt az égen. Egyszer apu felállt és kiment kenyérért a kamrába, a tesóm meg felállt és elkezdett szaladozni az asztal körül. Ekkor kinéztem az ablakon az égre, és szóltam apunak, hogy az egyik felhő mögött egy repülő csészealj van. Ő ezt nem hitte el és kinevettek, de aztán egy felhő mögül előjött egy csészealj (kb akkora mint a felhő, és aránytalan volt, mert hiába közeledett, nem lett nagyobb), a ház fölé repült, lesugárzott a házba egy csomó ufót, én meg kiszaladtam a házból. Az ufók utánam jöttek, és kiszaladtam az útra, és egy tujafa volt az út mellett, ahol agyonrúgtam az egyik ufót (ezt később sajnáltam), de elkaptak, és csináltak velem valamit, aztán elmentek :C

Meg volt egy, amikor éjszaka volt, kimentem a házból, felnéztem, és egy bazi nagy kacifántos, az egész égboltot beterítő űrhajó lebegett a magasban, amit levideóztam a telefonommal. Aztán elrepült. Vége.

Hát igen, elég beteges álmaim vannak néha :C

Vissza
Top Alul