Álmok

- Deja vu-m van!
- Mekkora? megveszem!
:lol:

Nagyon fura dolgok ezek. Ez elvileg nem történhet meg, honnét tudhatnánk hogy mi lesz? De mégis egyszercsak megtörténik. De vannak ezek a semmit mondó álmok, (idézlek: " elteker velem szemben 1 kempinges piros pufi dzsekis néni"), amikre mégis emlékezünk, amikor megtörténik, pedig nagyon rég volt. És vannak az emlékezetes álmok, zombifalvás, meg mittudomén, azok meg elfelejtődnek. Valamit jelentenek ezek a dolgok akkor, ha az agyunk "rejtett zugaiban" ott vannak, tárolódnak... :roll:

Néha nekem olyan is van, hogy megálmodom azt hogy hogyan ébredek fel,, hogyan süt be a nap a szobába, milyen idő van odakint, hány óra van pontosan, és ilyenkor néha még azt is tudom, hogy van időm még addig, akkor szoktam még tovább aludni, :D és amikor felébredek, akkor tényleg minden olyan mint az álomban volt:D

Hát az agyunk kitudja mire jó. Lehetséges vannak agyi hullámaink amik tudnak ilyet. Midnenesetre nem éri meg kutatni mert ha véletlenül sikerülne valami, akkor hamar megölnének téged, a kutatási anyagot meg ellopnák. Ezért azt ajánlom hogy ha megvan rá valamelyikőtöknek a módszere a hosszabb élethez, elnemondjatok senkinek sem.

Nekem is szoktak ilyen álmaim lenni. De néha nem is álmodok semmi, de mégis olyan érzésem van...

Álmodtatok már olyat, hogy megevett az osztálytársatok kutyája? :D
Mert én egyszer álmodtam ilyet. :D
Szóval, egy bernáthegyi kutyájuk van, pár éves már megvan. Álmomban átmentem hozzájuk, mert jóban is vagyunk, meg közel is laknak. A kutya el volt kerítve, kint voltunk az udvaron, és én kértem, hogy hozzon nekem egy pohár vizet. Be is ment a vízért, én meg nem tudom, hogy miért, de bementem a kutyához, az meg megevett. :D De még nem volt vége az álmomnak. Ugyan én meghaltam, de az álmom folytatódott. Nemsokára jött az osztálytársam, hogy majd odaadja nekem a vizet. Keres, keres de nem talál. Aztán bement a házba és vége lett az álomnak.

Néha vannak olyan álmaim, hogy tudom hogy most ezt álmodom. Ez általában akkor van, ha rosszat álmodok. Erre kifejlesztettem egy cselt. Az álmomban elkezdem magam pofozni, ( :D )
és felébredek :D

engem harapott meg kutya mar a valovilagba. mind a 2 kezemen. nem volt egy jo erzes de egyaltalan nem fajt. aztan egy honapja kb almodtam vmi hasonlot de mar nem tom h mit.

Engem nem megharapott, hanem megevett. :D Azelőtt már majdnem megharpot az kutya, de még akkor kisebb volt, és csak a nadrágomba sikerült neki. lol2

Engem csak kiskoromban kapott meg... beszartam:D
Nekem is volt olyan még régebben, hogy annyira féltem álmomban, hogy felébresztettem magam.
Van olyan is amikor álmomban tisztában vagyok vele, hogy álmodom és ez elég fura. De azt szeretemés egyben utálom a legjobban mikor álmomban ráflesselek valamire ami "de jó lenne" és megtörténik vagy amikor "tyúú de fos lenne" és anyira ráparálok, hogy megtörténhez, hogy valóban megtörténik.

Én kiskoromban sokszor álmodtam azt hogy nagymamámék kertyében kerget egy óriás tyuk .
Ebben az az érdekes hogy kb az álmomban 30-40 mp volt de nagyon sokszor előjött akár egy álmon bellül is de ez az egy álmom amire emlékszek kiskoromból . Érdekes. Ja és am nem félek a tyukoktól...

Azt álmodtam, hogy ülök egy autóban, és Robert De Niro vezeti az autót. :D (Jól kezdődik :D )
Valami gazdát vagy farmert ki akarok nyírni, aki egy tanyán lakik. A tanya kb. 200 méterre volt, amikor kiszáltam és Robi elkezd dumálni, hogy így meg így nyírjam ki. Aztán valaki egy sörétes puskával rálőtt az autóra, és elhúztunk. :D Ekkor ébredtem fel. :?
Hülye álom. :|

Én álmomban, amikor tudom hogy álomban vagyok, és valami horroros, akkor nem hogy felébresztem magam, hanem élvezem a helyzetet, hogy ilyen a valóságban nem sűrűen történik meg, és valami k*rva fless, imádom! :lol:

olyan is van , hogy beszélünk miközben alszunk , és mi erre nem emlékezünk...

tommyking9228":3h46dbax mondta:
Én álmomban, amikor tudom hogy álomban vagyok, és valami horroros, akkor nem hogy felébresztem magam, hanem élvezem a helyzetet, hogy ilyen a valóságban nem sűrűen történik meg, és valami k*rva fless, imádom! :lol:

Ezzel én is így vagyok :D. Jah Igen van olyan h az ember beszél álmában nagyon vicces mikor pl táborban beszél vki álmában és szólsz hozzá és vissza szól vmi ökörséget :D ezeken szét tudom magam röhögni.

Engem már harapott meg kutya az arcomon kb 4-5 éves lehettem és nagyon meg is viselt lelkileg ahogy vissza tudok emlékezni. Utána már szinte minden állatól féltem és sokáig tartott feldolgozni gyerek fejjel de kb 6 éves koromban már nem féltem csak a kutyáktól. De szerencsére mostanra már teljesen elmúlt és csak természetes félelem van bennem.

nálam olyan vót álomdtam valami dúrvát felugrottam az ágyból , feloltottam a villanyt , láttam minden rendbe , utána mint akit lelőttek :) , és reggel , meg nemnagyon emlékeztem rá fater mondta , hogy miér égett a szobádban a vaillany éjszaka (fater szokása mg az , hogy éjszaka vacsorázik szóval ezt azért láthatta :D )

Ti szoktatok álmotokból felriadva felüvölteni furcsa,nem e világi hangon?? Sajnos velem ez néha megtörténik,és nagyon ijesztő...

tommyking9228":3cavp2pa mondta:
Akkor túl valóságosnak tűnik ahhoz, hogy élvezzem is, hiába tudom,hogy az álom. :?

Jim67: anyám szokott minidg beszélni álmában és olyanokat röhögök rajta mikor elalszik a nappaliban a tv előtt és nézem a tv-t (ritka mert a szombámba szoktam ezt a műveletet gyakorolni :D) és elkezd minden féle marhaságot motyogni :D :D :D

Tibi: már hááányszor késtem ezért el a suliból meg a melóból :S :D

zombimorzsi: én nyöszörgök néha de azt még fel is fogom mert félálomban vagyok és még el is pörög az agyam közbe, hogy ez hogyan csúszott ki :D

Volt már amikor álmomba mérges voltam (Kb 4 éve volt ez), de nem tudom hogy, se az előtt se az után nem beszéltem álmomba, de akkor jól leüvöltöttem a nővérem fejét álmomba (bár erre sem emlékszek), csak kihallatszódott valóságba is... :lol: Onnét tudom, hogy muterom hallotta, hogy aszt "üvöltözgetem", inkább mérgesen mondom, hogy Anita! Anita! Anita! Erre sem emlékeztem, csak mesélték! :lol:

Remélem ma horrort álmodok! lol2 8) :lol:

Tibi: A mobilos dologtól már csak az jobb, mikor hazaérsz hullafáradtan airsoftból, bedőlsz az ágyba 20:30-kor, és már be is alszol, azt csörög a telefon, és asszed hogy ébresztő szól, közbe pedig hívnak, aztán kinyomod. Majd másnap reggel nézed, hogy mi volt az a nem fogadott hívás tegnap este, holott azt se tudtad, hogy kinyomtad, csak ilyen reflex mozdulat! :lol:

hehehehe beindult a topik mint az allat.

kutyaharapasrol meg meg ennyit h mindket kezemet megharapta. oan nemetjuhasz meretu keverek szeruseg volt. az arcomat probalta harapni de a kezeim utba voltak 2szer. rajott h ez nem megy amikor a hasam(bordak alatt mar) fele kapott de csak a fogaval karcolta meg. mindegyik latszik rendesen. voltam hozza 13 eves. de egy napra ra ugyanugy komaltam a kutyakat mindent. igaz volt 3 kutyank akkor. a kezemen nem feltuno h hegek vannak mert imadtam kenyeret meg hasnolo dolgokat vagni es neha megcsuszott a kes. egyszer meg a sajtvago.

KÖzbe eszembe jutott, hogy álmomban veszekedtem valakivel, és megakartam ütni. KIssé nehezen ment de sikerült. Az-az hogy abban a pillanatban felébredtem mert a falba vágtam bele, de akkorát hogy azt hittem eltört a kezem. lol2

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul