Nah eléggé elhalt lett a téma ezért hát most leírom két álmomat mai ezen héten esett meg velem részek kimardtak mert hát nem emlékszem mindenre de azért leírom
Amit most álmodtam az arról szólt h airsoft az erdő szélén csajok is voltak de én be akartam menni az erdőbe de egyik haver szólt h magmaba ne meg hát nincs is nálunk csak airsoft az meg nem sokra való (gondolom h vmi jó kis erdő lehetett akkor ) nah mivle hát eléggé felesleges enrgiám volt hát megnyertem az airsoftot a csapatomnak

utána haza mentünk busszal de az is furcsa busz volt ilyne össze vissza ikarus módosított fajta

de eléggé vicces

volt

Nah de ez cak az álmom vége volt.
Az első álmom vmi panelház és egyik csaj barátom (nem tudom más h írni ) leakrt feküdni a barátja vagy csak kettesben akartak lenni de mivel vmi buli volt és pár csávó megakarta erőszakolni és hivott h segítsek kimenekülni neki és a barátjának hát őt sikerült kihozni a barátját nem hát én is szóltam pár havernak és oda mentünk de kivol takarítva minden hát láttam egy vércseppet és gondoltam h itt volt vmi hát az egyik akkor jött fel de nem tudta h ott vagyunk és mondta h levitte a kazánházba és lehet h már hulla és el kell onnan vinni de ujjlenyomat nincs hát mikor meglátott akkor elhallgatott mondanom sem kell nem voltunk üres kézzel mi se és hát h is mondjam álmomban vmi kommandós vagy katona lehettem vagy vmi ilyesmi mert utána mondtuk nekik h vallják be amit elkövettek erre nem csinálnak semmit se hát jön egy kis rábírás azt nem tudom h és mivel de elég az hozzá sikerült őket rábírni (de sztem nem fájdalom mentes eszközökkel) és alá is írtatuk velük egy papírt h nem mi bántottuk őket és hát megvártuk a rendőröket akik őket elvitték

. Nos ennek vagy még ehez tartozik h beszállok egy kocsiba de tűz harc ütött ki én kiszálltam és fedezéket kerestem és vki a kezembe nyomott egy olajos vagy vmi kis kapszulát ami beindította a robbantási folyamatot mert vmi robbanás is volt

és menkültem ezzel együtt mert ha megtalálják nálam simán lecsuknak és menekültem vmi panelház vagy ilyesmi épület ála és nem vettek észre az a kis bigyuszt meg eldobtam és megvártam míg elmennek és kitudok menekülni el menekültem vmi helyre ahol menedéket kaptam lehet vmi haver vagy vmi ismerőshöz de nagy fej lehetett (jah egy favellába mert hát hasonlított rá a hely

).
2 álom egyik felére nem emlékszem csak arra h vmi utázi boltban kellett mindnekinek venni még felszerelést és ruhát csak ott mert máshol nem lehetett és hát mivel kevés pénze volt mindenkinek csak a szükségeset vette meg én meg mivel nem volt kamera ezt azt elemeltem mert hát hallottam a helyről és jól jöhet az még

. Nah ebből csak ez maradt meg

Nos de amit ezután álmodtam az jó volt

egy házban voltunk elszállásolva osztársak is egy páran meg még ismerősök és háló zsákokban a földön kellett aludni de egyik osztársam szól h lent vannak ágyak is és ha elfoglalod azt az egyik szabad szobát akkor az a tiéd lesz mert ő már foglalt el szobát

Ezután vki elkezdett kérdezgetni Hitlernek a faj elméletéről meg ilyesmikről nah nem tudom h ez h jött elő

. Azért voltunk itt elszállásolva mert mellettünk volt a másik ház ahol a buli volt és lassna énis át mentem oda de ott is volt gikszer vagy proléma lehetett de erre nem emlékszem

már Vissza tértem a házba ahol már egy páran aludtak én is lementem kicsit aludni de ne mnagyon tudtam át mentem a nappaliba ahol csaj aludt az osztárssam és ott volt egy plazma tv gondoltma nézek vmi zene csatornát hátha van vmi jó kis metal azután a sok össze vissza zene után de ez helyett csak prnó csatornák voltak befogva de vagy 50 db a 150 csatorna közül és perzse h a többin nem volt adás még és hát elkezdtem azt nézni

de meguntam egy idő után és lefeküdtem és felébredtem vmikor reggel de akkor már kész volt a reggeli is vki csinált és felébredtem ezután és ekkor következett az az álom amit bevezetésnek írtam

Most csak ennyi maradt meg lehet h mikor felébredek le kéne írni az egészet de akkor nincs eszemben soha mert midig elgondolkozok h az álmom miért nem volt folytonos és miért ilyen sok részletből áll nah ezek csak kivételek de akkor is amiket álmodok elgondolkozok h miért álmodtam ezt feltéve ha emlékszek rá.
ui:
Sok részlet kimaradt tudom de lehet h jobb így nektek a bnőmnek is elmeséltem és mondtam neki h egy álomfejtőnek is nehéz feladat lenen megfejtenie és meg is őrülne ő erre azt mondta h kifutna a világból ha az álmaimat elmesélném nekik

:halom: