Álmok

Én azt hallottam a tudatos álmodásról, hogy osztálykiránduláson a haverom az egyik gyerek fülébe suttogta vagy fél óráig, hogy Kristóf meg fog ölni,Kristóf meg fog ölni...
És reggel azzal jött, hogy mekkora baromságot álmodott már, a Kristóf kergette egy késsel az osztályteremben. :?

Ez abszolút így van, ha például tévé előtt alszol el és nem alszol elég mélyen amit hallasz befolyásolja amit álmodsz. Én például egyszer elaludtam miközben a tévében NHL ment és azt álmodtam hokimeccsen vagyok, de erre még számtalan példa van.

A fene evett televízió "Vevőkészülllík" is erősen befolyásolja a tudatalattidat,ha játszol,és a háttérben a család többi tagja nézi a filmet.
Ez nem vicc,tényleg nagyon komoly dolog. Hallgassatok közben zenét,mit tudom én,ha nem elég erős a fejhallgatón át hallott csatazaj,mert máskülönben arra figyeltek,ki milyen nagyokat hazudik,és a végén kiesik a kezetekből a játszma menete!

na leirom ertelmetlen almomat :D egy tudos egy kis alient tart a hazaban egy ien laborszobaba ahol rohangalhat meg ienek. betesz neki egy macskat aztan elmegy. filmszakadas. egy masik csorikam meg a sulibol hazafele es gondolta bemegy az elhagyott kisertethazba ahol ujra eztaz alienszobat lathatjuk ajtaja nyitva :D asztalon lat par papirt elkezdi olvasni oket ekkor a datumra nez es 1933 all rajta feljegyzesek h a sarkany meglehetosen gyors, meg h nagy az etvagya es novekszik. gyerek elmegy hazamegy masnap megy suliba ien regi kastelyepulet szeruseg az iskola sok sok kulonallo eputettel parkal korulotte, szoval iskolaba eccer csak latja h puposodik a fold egy reszen aztan megegy helyen es mar ien meter magas pupok vannak amikor elojonnek a kupokbol az aliennek a tipikus farkai amivel dofkodni szoktak. az egesz iskola kornyeke iennel van tele oan mintha egy ien oriaspolipalien lenne a fold alatt es felakarna jonni. ezutan felebredtem :D

Emberek ne csapjatok agyon, tényleg ezt a baromságot álmodtam:

Egyik haveromnak (!) volt egy velociraptora meg egy predatora (igen a dinoszaurusz meg a lény a filmből), amit én itthon tartottam, az egyiket a WC-be a másikat az erkélyre zárva, megkötözve. Álmodtam már sokféle baromságot de ez jó esélyekkel indul az Oscarért! :D

Épp ez az, pont erre gondoltam, de a Predatort nézem a Jura Parkot vagy 10 éve nem! :D

Nekem eddig a legdurvább és legvalósághűbb álmom az volt amikor a római arénában vmi idegbeteg barbár ellen nyomultam... aminek az lett a vége hogy levágta a jobb karomat majd => hasitó fájdalom... zihálva ébredek éééés =>
- Nnnnincs meg a karom !!!! A karom!!! Hol vaaan a karom!???!!! Úristen ... Úristeeen... Neeeem!!! (blablabla gondolta Jherico) :twisted:

Ezután jöttem rá hogy valójában elaludtam a jobb oldalamat. A jobb karom meg ott fityeg csak neméreztem belőle semmit.Meg ugy egy jó ideig szinte semmit.Aznap néztem meg A Gladiátort .A fene gondolta volna hogy ez lessz... :|

Nekem ehhez hasonló volt mikor azt álmodtam, hogy D-nap van, megyek a parton mire vádlin lőnek, négykézlábra esek, szenvedek :D aztán arra ébredtem, hogy tényleg négykézláb vagyok és görcsöl a vádlim :D

Madness Végülis D-nap volt v mi... szal ne csodálkozz. :D Viszont hallottam arról hogy lehet tudatosan is irányitani az álmaidat .... :| (hmmm Stacy Silver :twisted: )

Ha nem gond akkor felnyitom én is a lelki pöcegödrömet fogatlan de csak a szalonképesebb darabokat osztom meg az eltorzult csecsemőset meg szétnyílt szájpadláson behatoló férgeset inkább nem :))

Naszóvalaszongyahogy... Volt egy tisztás. Szabályos kör alakú, viszonylag nagy, több száz méter átmérőjű kb., szélén a fenyőfák sűrűn sorakoztak, nem lehetett keresztül látni rajtuk csak az erdő sötétje látszott. Tavasz volt, fényes késő délután. A tisztás közepén volt egy kis falu 8 faházzal 4-4 egymással szemben állt két oldalon amolyan utca szerűen de nem volt út középen, csak füves terület. A házak nem túl nagy skandináv stílusú faházak voltak, kis verandákkal. Namármost. Itt lakott a hét törpe. (Igen, a Walt Disney -féle hét törpe és úgy is néztek ki mint a filmben) Az utca közepén álltam a törpék pedig kint voltak a házaik előtt és dolgoztak. Nagy volt a sürögés-forgás, kalapáltak, fűrészeltek, vittek ide-oda ezt-azt szóval tették a dolgukat. Egyszer csak az erdő szélén a fák között feltűnt a Hófehérke. Messze volt, csak az alakját lehetett kivenni meg a jellegzetes ruháját és ahogy felbukkant úgy eltűnt az erdő sötétjében, viszont ahogy a törpék meglátták rögtön bemenekültek a házaikba és bezárkóztak. Eltelt egy kis idő, a törpék előjöttek és folytatták amit addig csináltak. Megint egy kis idő múlva újra előtűnt a Hófehérke és megint messze volt az erdő szélén de a kis falu ellentétes oldalán bukkant fel. (abnormális módon mivel annyi idő alatt nem érhetett oda) A törpék megint berohantak a házaikba és bezárkóztak. Aztán megint eltelt egy kis idő és a törpék ismét előjöttek. Ekkor odamentem az egyik dolgozó törpéhez és megkérdeztem:
-Ugyan miért bujtok el a Hófehérke elől?
A válasz, kicsit értetlenkedve:
-De hát Hófehérke meghalt.......
abban a pillanatban hátrafordultam és ott állt mögöttem Hófehérke félig szétrohadt férges fejjel, az egyik szeme kifolyva, a fél állkapcsa hiányzott, valami trutymó folyt belőle, úgy nézett ki mint egy vízihulla, a ruhája szétszaggatva, kilógtak a belei stb....
Ennél a pontnál mondjuk úgy „felébredtem” :)

Egy másik kissé pszichedelikusabb: Egyetemen vagyok előadáson, de a csoporttársaim az általános iskolai osztálytársaim úgy ahogy még emlékszem rájuk 8-10 évesen. Vége az előadásnak, mindenki kimegy az előadóból, megy a nyüzsgés. Az egyik osztálytársam odajön hozzám és elkezd kötekedni velem. Egy ideg hagyom, de aztán mondom neki hogy hagyjon békén mert pórul jár, erre otthagy. Pár srác odamegy ehhez az osztálytársamhoz és adnak neki alkoholt amit nem szabad mert attól hiperaktív lesz. Újra visszajön de már hiperaktívan és megint kötekedik. Egy idő után megunom, megfogom a ruhájánál fogva, felugrok két méter magasra és földhöz vágom úgy hogy úgy marad. Ekkor jön az osztályfőnők (még mindig az egyetemen vagyunk) és kérdi hogy mi történt, mondom neki hogy alkoholt adtak neki hiperaktív lett és kötekedett ezért bántottam. Erre azt mondja hogy jó, kiderítjük de ha nem ivott alkoholt akkor bajok lesznek.... Megkérdeztem: de mégis hogy derítjük ki? A háttérből felkiált egy hang: dugjunk porszívót a seggébe!!! Így is lett, a porszívót „felhelyeztük” majd a csövét egy vödörbe irányítottuk és bekapcsoltuk. Miután megtelt a vödör a többiek körülállták és elkezdtek turkálni a híg ürülékben, könyékig. Találtak benne egy tolltartót, színes ceruzákat, kiürült samponos flakonokat (köztük egy head&soldeirs mentolos korpásodás ellenit meg egy oriflame cseresznye illatút) végül pedig találtak egy kis üres kölnis üveget aminek címkéjén fel volt tüntetve hogy alkoholt tartalmaz, így bizonyítást nyert a tettem jogossága..........

Hát amit én álmodtam:
Azt álmodtam, hogy egyik haverral egy ismeretlen városban vagyunk-olyasmi mintha Budapestet-Visegráddal kevernénk, csak egy hatalmas hegygyűrűben-a várost körbeveszi egy hegység. No, el akartunk indulni Quadozni, de én rossz villamosra szálltam. Elindultam, majd egy megállóval később leszálltam. Mivel közel volt a másik villamos megállója, ezért elkezdtem arrafelé sprintelni....Free runban. Ami furcsa, mert hidegen hagy mind a free run, mind a parkour. No de, a lényeg annyi, hogy elfutok a következő megállóig, de nem találom meg, csak egy vasúti átjárót. Egy öreg nénit kérdezek, hogy merre van a város. Ő pedig abba az irányba mutatott, amerre a villamos ment. Dehát én onnan jöttem! Oké, mivel csak pár perc a vonatig, a síneken kezdek el sprintelni a megálló felé. Ahogy futok egy vonat érkezik, és elsüvít mellettem. Majd megint egy, majd a vonat, ami felé futottam elcsapott. És felébredtem.

Na, EZ a beteg!

tök jó volt visszaolvasni a régi dolgokat :) Aki szegedi az tudja,hogy újszeged az a folyó másik partján van, ott ilyen kertávrosi feelingű házak vannak. Na most itt kitört egy vulkán :) A házunkból is lehetett látni, illetve mindeféle lávabombákat is dobált a tűzhányó, ezért nem lehetett a keletre néző szobákban aludni nehogy baj legyen. A következő jelenetben be csapódott az egyik ilyen "bomba" pont a szomszédhoz a 6.-ra, ezek után a szomszéd felesége sírva jött le,hogy meghalt a Sanyi.
Az az érdekes,hogy tök jól megvagyunk szomszédékkal, szoktunk sörözgetni meg stb....

Miután szakítottam barátnőmmel azután álmodtam, rá is kerestem a vulkán motívumra és érzelmi túlterheltséget is jelent :). Nem mutattam ki de eléggé fájt, mondjuk ez egy másik sztori :).

Én tegnap kígyókkal álmodtam de annyival hogy még a falból is előfurták magukat(helyszin a szobám,nappal)
majd kilépek a verandára ott meg halomban (képszakadás)... remélem ez nem vmi bosszú az "univerzumtól" a tegnap az utcára kidobott siklóért amit a sóder közt találtunk betonozáskor.... :| :?

Háttértörténet: 4 éve basszusgitározok és mivel új gitárt fogok venni eladom az első hangszerem, ezt ma tettem meg az álmom pedig ma reggel volt...10-kor kellett kelnem, ez fontos!
Azt álmodtam, hogy felkeltem rendesen, körbenéztem minden a helyén. Megnéztem a telefonom 12.42-t mutatott. ez szokott lenni a hétvégi kelési időpontom. A gitárom pedig nem a földön volt hanem az ágyamon mellettem hevert, mert hogy dupla ágyam van. Gondoltam, anyáék nem szóltak és a gitárt se vitték el aztán a csávó jutott eszembe aki megveszi egy megbeszélt időpontban, hogy biztos csalódott volt, hogy nem mentünk a találkozó helyszínére, de gondoltam leszarom és visszaaludtam.
Később aztán felkeltem ténylegesen, 9.52 volt és másfél óra múlva eladtam a gitárom... :( Gondolom az álom a kötődés jele volt...

Kicsit visszaolvastam, ha már Jim említette és láttam sorokat a népszerű zuhanós, rángatózós, forgós "álmokról" lefekvés után...Nos nekem olyan is szokott lenni, hogy hirtelen egy nagy robbanás vagy zajt hallok a fülemben...Tehát nem kívülről jön a hang, hanem mintha a fülembe robbanna szét valami...Olyankor hirtelen felemelem a felem, nézek picit aztán megpróbálok aludni, de nagyon rossz. :D

Eszembe jutott egy kis kori álmom is...Konkrétan az álomra nem emlékszem csak az egyik momentumára, miszerint pisiltem a klotyón...A gond az, hogy ezen a ponton összeért az álom és a valóság...Ha értitek. :D :D :D

Madness: Sajnos :( szeretnék inkább virágos rétekről meg szeretetről meg píszről álmodni, de hát ez jut :(
No de ha már belekezdtem akkor leírom a legfurábbat amire emlékszem :) Lehet hogy nem sikerül úgy leírni és inkább nevetséges lesz mintsem félelmetes de nekem bizony ébredés után le kellett csekkolni hogy betojtam-e :)
Szóval:

Van egy szoba, jobban mondva kórterem, téglalap alapú. Az terem egyik felében magas gurulós ágyak vannak, 3 sorban 6 vagy 7 ilyen ágy van egymástól kb fél méterre, a sorok a termet hosszában kitöltik és kb az egész terem háromnegyedét foglalják el. Az ellentétes hosszabbik oldalon közvetlen a fal mellett végig pelenkázó asztalok vannak egybeépítve de néhány helyen elválasztva. Az ágyak a pelenkázóasztal fele vannak fordítva. A falak sárgásan fehérek, a padló linóleum, úgy néz ki mint egy átlagos kórházban. Nincs ajtó. Sem ablak, sem senki, be vagyok falazva, éjjel van és csönd. A leghátsó sorban fekszem bal oldalt. Teljesen le vagyok bénulva. A szemben lévő pelenkázóasztalok egy részét látom csak. Nincsenek lámpák de valami spotlámpa szerű rávilágít kb egy méter sugarú körben az asztalok egy részére és a falra, a látóteremből ez a kör látszik, a fény forrása nem de tudom hogy nincs forrása, az csak úgy ott van. A fény nem fehér hanem lágyabb sárgásabb mint kb egy 80W-os izzóé. A falról visszaverődő szórt fény megvilágítja halványan az asztalsort és egy kicsit az első ágysort de leghátul ahol fekszem teljesen sötét van.
Egyik pillanatról a másikra megjelenik egy nővér, nem tudom hogy jött be nem is látom mert nem tudom elforgatni a fejemet, csak úgy ott van. A karjában egy csecsemő van, lerakja az egyik pelenkázóasztalra és tisztába teszi, a csecsemő közben sír, a nővér csitítgatja. Nem látom mi történik csak azt ahogy a lámpa fényében a csecsemő árnyékot vet, csak az alakja látszik ahogy rúg-kapál. Teljesen el van torzulva. A karja és a lábai ki vannak fordulva, a fejének alakja is formátlan, a teste is abnormális. Ahogy a nővér tisztába teszi észreveszem hogy vele sem stimmel minden, furcsán veszi a levegőt, hirtelen a kezének az árnyéka is ijesztően furán megváltozik, a hangja elmélyül.
Van még valaki a szobában. Észreveszek egy sötét alakot a szemem sarkából a szoba jobb oldalán az ágyak első soránál áll és nézi ő is hogy mi történik. Nagyon rossz érzésem lesz, arra gondolok hogy csak ne vegyen észre, úrrá lesz rajtam a pánik, bár csak ne lennék itt. Észrevesz, felém fordul és néz. Nem látom tisztán de nem azért mert nem tudom oda fordítani a fejem vagy mert sötét van hanem mert mintha eredendően csak egy homályos árnyék lenne. Elkezd felém közeledni nagyon lassan, hallom a halk lépteit ahogy kopognak a linóleumon. Megpróbálok eltűnni onnét de mozogni nem tudok, valahogy mégis oldalra tudok fordulni, a sötét sarkot nézem meg az ágy korlátját, az erőmből ennyire futja. Ahogy közeledik egyre jobban ideges leszek és teljesen elfog a pánik, félek. Odaér az ágyamhoz, megáll. Mögöttem van de tudom hogy bámul. Fölém hajol, hallom ahogy szuszog. Eltelik egy kis idő. Rám üvölt, közvetlen közelről egy elviselhetetlenül hangos, mély, zsibbasztó nem emberi üvöltést hallok. Nem tudnám leírni de olyan kb mint egy mély hajókürt meg valami állat morgása meg valami sikítás, és az egész olyan hangos hogy belehatol az ember agyvelejébe.

Na itt felébredtem hál'isten :) Tényleg nem tudom mihez hasonlítani azt az üvöltést, kicsit olyasmi mint amikor az embert megrázza az áram (akit rázott már meg annak nem kell részletezni milyen kellemes) csak nem a végtagjában érzi hanem az agyában. Miután felkeltem (hirtelen felültem mint akinek egy zsák cementet dobtak az ölébe :) ) halkabban ugyan de még percekig hallottam azt a hangot, zúgott tőle a fejem és a jobb fülem (ugye bal felemen feküdtem a kórteremben) be volt dugulva alig hallottam rajta. Annyira ideg voltam hogy kimentem az erkélyre (télen volt kb 4 éve) és a -10 fokban ácsorogtam vagy negyed óráig úgy hogy egyáltalán nem fáztam. Több mint két óra elteltével tudtam visszaaludni de azt is csak úgy hogy házi törkölyből bedobtam egy másfelest :) Volt egy kis csúszásom melóban másnap kellett volna behozni, de olyan voltam mint a lóhúgy, mindig eszembe jutott az a hang :)

Mogle : Én szoktam álmodni jófélékröl is... pl nemlétező Hollókői nyaralásról .Persze ezer éve nem jártam arra de jól esett szinte érezni lehetett a tiszta hegyi levegőt meg a békét.Az álomban volt egy kissebb völgy de inkább olyan volt mint a hullámvasút felfelé ivelő része amit kinszenvedés volt megmászni de mikor felértem pazar (hegyek,folyók,felkelő nap(és nem rohamozó japók :D banzait üvöltve mint a rea3-ban )stb) látvány fogadott. Aztán hallom anyám hangját hogy megérkeztek a rokonok. :evil:

De az az álom megállná a helyét egy horror filmben az fix .Nem irigyellek komolyan mondom ez ezerszer rosszabb mint amit én éltem át az arénában. :| Vannak nekem is ilyen összetett álmaim de csak pár napig emlékszek rájuk és csak akkor ha nem pattanok ki rögtön az ágyból s csak merengek(akkor még friss v mi).De ezt megjegyeztem és leirtam:

Nos az álmom ami elég kevert(crysis,Metro,Stalker,Hal-life,Mass Effekt,valóélet feeling ) zagyvalék volt.=>
Egyszerü home polgár voltam ugyanaz a munkahely meg stb.
Behivat a főnök az irodába(vérkép elemzés igazolását adjam le) de nincs ott senki ehelyett vki leüt hátulról.Kábultan ébredek egy helikopterben amiben egy Laura Lionra nagyon emlékeztető feszes katonai tiszti ruhát viselő nő(biztos rejtett tudatalatti fetis) ecsetelte a problémáikat ... persze még mindig sajgott a fejem az ütéstől ezért elmondta ujra.
Röviden tömören 3 teendőm volt : Valahol a kárpátokban titkos Eus kisérletek folynak(?) a részecskegyorsitó egy kissebb fajtájával ami hát finoman fogalmazva elszabadult és egy kaptártudattal rendelkező faj beszivárgott az épületkomplexumba átalakitva biztonságiakat zombikká(olyan mass effektes zombikká) csak hát ezek tapadtak a falra és onnan figyeltek....
Iktasd ki őket hogy a támogató IGI meg SAS illetve Delta Force csapatok zavartalanul bejuthassanak a komplexumba.A többit majd ők elintézik.
2.Szerezd meg az uj kisérleti organikus kristályszövetet (wtf?) de ezzel nem lesz probléma
mert az újjonnan kifejlesztett Ametiszt kódnévre keresztelt kristályrácsos ruha is részben ebből az anyagból tevődik össze (kevés költségvetés és támogatás, lassan indult a cég, blablabla) és a ruha meg fogja "érezni" a szövetet.
A ruha csak korlátozott ideig használható huzamosabb ideig de mivel vagyok annyira szerencsés
és a vérképem és dns -em alapján csak én vagyok kompatibilis a ruhával ill igy 3 órát is kibir a drága(:evil: ).Csak az volt a bökkenő ha tulhajszolom magam a ruha el kezdi emészteni a hordozóját(vérben található vassal egésziti ki magát) mivel a rács törekszik saját magát eggyensulyba hozni és szép lassan összeolvad a gazdiával(tehát ergo nyomorék szuperkatona maradok és a rtyón gondok lesznek).+Ha nem vállalom akkor meg müholdról téritenek el egy repülőgépet és belevezetik a családi házunk kellős közepébe(világos?).
3.Ha már meg ott vagy hozd el azt az idiótát aki az Ametisztet tervezte... köszi szépen viszlát és sok sikert majd felkacagott(öngyilkos küldetés?Ismerős 3x -os WTF?).Ezt követően beengedtek az eggyik kisérleti titánium ötvözetből készült ajtón az eggyik lezárt részen (éjjellátó splinter cell feeling)+ meg egy létra vezet lefele majd mászok... mászok... mászok..(bki miko lesz má vége?) nehezen leérek ott van egy fickó összekuporodva(SSSegitsen kééreem ezek ezek bennem vannak! )görcsbe rándul, vonaglik, felnyilik a feje előmásznak belőle vmi rovarszerű lények és mintha heggesztenék a csávót (és kész van Iron Man! Csak kékben vagyis arra hajazott jobban... :? )A suitom meg magátol bekapcsolt vmi funkciót és egy mezőt hozott létre(lilás.. utálom a lila színt!) csakhogy ezt a mezőt lehett alakitani fegyverré formálni(mint a polip csápok v hasonló) a tudatoddal (Kucsiki Bjakuja :Ezer virágszirom támadása a Bleachből talán még példának)szal pár pill és cafatokra szagatta -am .Ejha ... mitud még a kicsike? VH? :D Igy haladtam tovább majd felszáltam volna a szerelvényre de az már tele volt (akkor nézzük tudsz -e falon mászni?Tadaam! Spieder Man!) vidám zombikkal(tökre örültek nekem alig fértek a bőrükbe)... és kiszgoltak majd feltéptiék a szerelvényt másztak jobbról balról szép lassan gondoltam használom a lila izét de nem ment (a rendszer energiamegtakaritás végett átvált A Kaszás fokozatba közelharci ellenfelek ellen... Pár kristály kinőtt jobb és bal kezemből és tényleg olyan volt mint a kasza :| .Ezt is ki kellet probálni mit tud. Kb mint a cséphadaró (szédülés) de müködött. Most már volt hely a szerelvényen le tudtam ülni tötődni kár hogy nem hoztam magammal duracell -t gondoltam.Kiszállok a beépitett kijelzőn követem a térképet eltévedni nem tudtam ezzel a HIgh tech GPS -el.Ezután jó hosszu bolyongás nyirbálás ,kaszabolás,csápolás(lila izével) Seiorus Sam felleingben csak villódzó nenoncsövek társaságában.Közben érzem a mellekasomban a feszülő maró érzést(mintha egy tarantullát raktak volna rám és a rágói benne lennének a melkasomban) pár pillanatig de les@artam.Ekkor vki ugyanolyan v csak hasonló ruhában elém áll majd mondja :Semmi gond a rha megvannálam van... ja és én vagyok a vezető tudós láttam ahogy behatolt és idelye lenne elhuzni a p.... ekkor segélykérő üzenetek futottak be(Help!Help!Someone hear me? Arrrgh!).
-Nagyszerű azok a kretének a bolyon keresztül mentek át... mégis mit vártak?
De van egy jobb ötletem elmegyünk a vezérlőhöz és lekepcsoljuk.(Az oda tartó út nyugis volt.)
Kész fix megvolt lekapcsoltuk.Ennyi... legalábbis azt hittük.Majd jöttek özönlöttek és az élen volt egy
irányitó!(valahol hátul).Ezek meg csak jöttek és jöttek az meg távolról lötte az agyhullámait :D mint Tihanyi Tamás(na jó azé durvább volt az és eggyáltalán nem pozitiv).Gondoltam csak egy kicsit kicsit kéne a közelébe kerülni ami sikerült is... csapatmunkával(tudós elterelte őket ,énmeg legyktam Kaszás módban ... a feje repült mint a körte a fáról.Kifelé meneteltünk már amikor a megmaradt IGI kommandósok mellénk szegődtek de darabos volt a hangjuk vhogy nem az igazi.Ekkor előugrott a semmiből egy SAS -es figura és sav bázisú golyókkal kinyirta a "társait" merthogy távolról sem voltak azok amikor felnyitottuk a savtól gőzőlgő sisakot .Vmi rátapadt az arcukra.Majd megszolalt tört magyarsággal:
-Látni hogy maguk lököttek nem venni észre fura járásukat mind holdkorosnak az ukran bucsun nem tudni megkülönböztetni barat az ellenségtől?(a lényeg legalábbis ez volt)
-Tudni tudtuk, csak nem sejtettük -válaszoltam.( ő legyintett)
Beszédbe elegyedtem vele azt mondta átigazolt a SAS -hez mert kevés volt a léé ,meg gyereknek jobb iskolát szeretne.Szóba került a Lost Alpha mondta tud róla és hogy a Stalker nyugtatólag hat rá vmi.Ja és csak szólitsam Vasilievnek .(Cod2)Eljutottunk egészen a kijáratig ahol karbatett kézzel várt ránk egy irányitó(csak ennek fekete volt a szeme biztos igy szebbnek látta a világot) meg az IGI-Delta Forcos eggyesitett zombis bandája.Fight,Fight,fight hátán fight gyakás meg minden ami belefért.
Majd jött a parancs : Ne tököljetek !Másszatok ki! Jönnek a Grippenek!Letakaritják a helyet!
-És az nem fog látszódni a térképen?
-Nem. Már miért látszódna?Ez képes földbe furódni és a komplexum belsejében fog robbanni... na goo kifele amig nem késő!
Mászunk kifele mindenki kiér csak Vasiliev nem. Ekkor látom mikor lenézek hogy az irányitó cafatokra szakadt része rátapad és belőle regenerálja magát!(Ölj meg ÖllljMeeeergghhh)

Majd robbanás , Talajszakadás, zuhanás,csapódás,zuhanás sötétség, ébredés.... (hirtelen)
ha lesz fojtatása leirom. :twisted: Mert vannak sorozatos álmaim is. Mellesleg ez volt az eddigi leghosszabb azok közül amire emlékszek is! Ilyen koktél akkor születik nálam ha "akciódús" napom van. :D

Na ha már álmok..akkor hogy én is megemlítsem régebbről egy különös és nem teljesen 100-as álmomat:

Nálunk a környéken van egy nagy mezőgazdasági telep, ahol mindenféle földművelő járművet tárolnak. ott van egy nagy raktárépület. (illetve már csak volt) Na az ilyen jó nagy tágas épület volt.
Az álmomban ott voltam bent abban az épületben és menekültem valami elől. Az épületben tök sötét volt, csak a kintről beszűrődő fény világított meg valamit is, de alig.
Na szóval rohanok az épületben, a víz már erősen folyik rólam és szinte végkimerülésig csak futottam, mögülem meg valamiféle kukorékoló hangot hallani.....De szinte teljesen kukorékolásnak hallatszott csak éppen mintha egy őrült, elmeháborodott óriáskakas adta volna ki.
Na mármost tudni kell erről az épületről, hogy amikor még állt akkor a rozogasága miatt a vihar szépen lerombolta az egyik falat, és egy csomó törmelék volt az épületben.
Pont odaérkeztem a törmelékekhez, leülök pihenni. Erősen zihálok és már mozogni is alig bírok a futástól. Épp csak pár lélegzetvételnyi időm volt, mert mögülem megint meghallottam azt az idióta kukorékolást, csak ezúttal már úgy hangzott hogy egy sarokra volt tőlem.
Futni már nem volt erőm, ezért gyorsan bevetettem magam a törmelékek mögé és onnan kibújva figyelem az üldözőmet.
Erre az ajtóból ahonnan én futottam ki, kirohan egy közönséges kakas, de olyan teljesen felborzolt tollakkal, meg szaladgálva ide oda mint egy teljesen zakkant állat. Aztán amint odaér az is a törmelékekhez elkezd emberi nyelven üvöltözni hogy: "Cigit loptam! Cigit loptam!" De olyan teljesen zakkant magas hangon.
Én csak értetlenkedve bámulom az esetet, a kakas meg csak ugyanazt hajtogatja és fel alá szaladgál a teremben. Aztán az ajtóból újabb alak bukkan fel, méghozzá egy pulikutya formájában és elkergeti az elmebeteg kakast. Aztán felébredtem.

Na ha ennek van bármi értelme, akkor megeszem a kalapom, finom fűszeres mártással!

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul