Mogle : Én szoktam álmodni jófélékröl is... pl nemlétező Hollókői nyaralásról .Persze ezer éve nem jártam arra de jól esett szinte érezni lehetett a tiszta hegyi levegőt meg a békét.Az álomban volt egy kissebb völgy de inkább olyan volt mint a hullámvasút felfelé ivelő része amit kinszenvedés volt megmászni de mikor felértem pazar (hegyek,folyók,felkelő nap(és nem rohamozó japók

banzait üvöltve mint a rea3-ban )stb) látvány fogadott. Aztán hallom anyám hangját hogy megérkeztek a rokonok. :evil:
De az az álom megállná a helyét egy horror filmben az fix .Nem irigyellek komolyan mondom ez ezerszer rosszabb mint amit én éltem át az arénában. :| Vannak nekem is ilyen összetett álmaim de csak pár napig emlékszek rájuk és csak akkor ha nem pattanok ki rögtön az ágyból s csak merengek(akkor még friss v mi).De ezt megjegyeztem és leirtam:
Nos az álmom ami elég kevert(crysis,Metro,Stalker,Hal-life,Mass Effekt,valóélet feeling ) zagyvalék volt.=>
Egyszerü home polgár voltam ugyanaz a munkahely meg stb.
Behivat a főnök az irodába(vérkép elemzés igazolását adjam le) de nincs ott senki ehelyett vki leüt hátulról.Kábultan ébredek egy helikopterben amiben egy Laura Lionra nagyon emlékeztető feszes katonai tiszti ruhát viselő nő(biztos rejtett tudatalatti fetis) ecsetelte a problémáikat ... persze még mindig sajgott a fejem az ütéstől ezért elmondta ujra.
Röviden tömören 3 teendőm volt : Valahol a kárpátokban titkos Eus kisérletek folynak(?) a részecskegyorsitó egy kissebb fajtájával ami hát finoman fogalmazva elszabadult és egy kaptártudattal rendelkező faj beszivárgott az épületkomplexumba átalakitva biztonságiakat zombikká(olyan mass effektes zombikká) csak hát ezek tapadtak a falra és onnan figyeltek....
Iktasd ki őket hogy a támogató IGI meg SAS illetve Delta Force csapatok zavartalanul bejuthassanak a komplexumba.A többit majd ők elintézik.
2.Szerezd meg az uj kisérleti organikus kristályszövetet (wtf?) de ezzel nem lesz probléma
mert az újjonnan kifejlesztett Ametiszt kódnévre keresztelt kristályrácsos ruha is részben ebből az anyagból tevődik össze (kevés költségvetés és támogatás, lassan indult a cég, blablabla) és a ruha meg fogja "érezni" a szövetet.
A ruha csak korlátozott ideig használható huzamosabb ideig de mivel vagyok annyira szerencsés
és a vérképem és dns -em alapján csak én vagyok kompatibilis a ruhával ill igy 3 órát is kibir a drága

evil: ).Csak az volt a bökkenő ha tulhajszolom magam a ruha el kezdi emészteni a hordozóját(vérben található vassal egésziti ki magát) mivel a rács törekszik saját magát eggyensulyba hozni és szép lassan összeolvad a gazdiával(tehát ergo nyomorék szuperkatona maradok és a rtyón gondok lesznek).+Ha nem vállalom akkor meg müholdról téritenek el egy repülőgépet és belevezetik a családi házunk kellős közepébe(világos?).
3.Ha már meg ott vagy hozd el azt az idiótát aki az Ametisztet tervezte... köszi szépen viszlát és sok sikert majd felkacagott(öngyilkos küldetés?Ismerős 3x -os WTF?).Ezt követően beengedtek az eggyik kisérleti titánium ötvözetből készült ajtón az eggyik lezárt részen (éjjellátó splinter cell feeling)+ meg egy létra vezet lefele majd mászok... mászok... mászok..(bki miko lesz má vége?) nehezen leérek ott van egy fickó összekuporodva(SSSegitsen kééreem ezek ezek bennem vannak! )görcsbe rándul, vonaglik, felnyilik a feje előmásznak belőle vmi rovarszerű lények és mintha heggesztenék a csávót (és kész van Iron Man! Csak kékben vagyis arra hajazott jobban... :? )A suitom meg magátol bekapcsolt vmi funkciót és egy mezőt hozott létre(lilás.. utálom a lila színt!) csakhogy ezt a mezőt lehett alakitani fegyverré formálni(mint a polip csápok v hasonló) a tudatoddal (Kucsiki Bjakuja :Ezer virágszirom támadása a Bleachből talán még példának)szal pár pill és cafatokra szagatta -am .Ejha ... mitud még a kicsike? VH?

Igy haladtam tovább majd felszáltam volna a szerelvényre de az már tele volt (akkor nézzük tudsz -e falon mászni?Tadaam! Spieder Man!) vidám zombikkal(tökre örültek nekem alig fértek a bőrükbe)... és kiszgoltak majd feltéptiék a szerelvényt másztak jobbról balról szép lassan gondoltam használom a lila izét de nem ment (a rendszer energiamegtakaritás végett átvált A Kaszás fokozatba közelharci ellenfelek ellen... Pár kristály kinőtt jobb és bal kezemből és tényleg olyan volt mint a kasza :| .Ezt is ki kellet probálni mit tud. Kb mint a cséphadaró (szédülés) de müködött. Most már volt hely a szerelvényen le tudtam ülni tötődni kár hogy nem hoztam magammal duracell -t gondoltam.Kiszállok a beépitett kijelzőn követem a térképet eltévedni nem tudtam ezzel a HIgh tech GPS -el.Ezután jó hosszu bolyongás nyirbálás ,kaszabolás,csápolás(lila izével) Seiorus Sam felleingben csak villódzó nenoncsövek társaságában.Közben érzem a mellekasomban a feszülő maró érzést(mintha egy tarantullát raktak volna rám és a rágói benne lennének a melkasomban) pár pillanatig de
les@artam.Ekkor vki ugyanolyan v csak hasonló ruhában elém áll majd mondja :Semmi gond a rha megvannálam van... ja és én vagyok a vezető tudós láttam ahogy behatolt és idelye lenne elhuzni a p.... ekkor segélykérő üzenetek futottak be(Help!Help!Someone hear me? Arrrgh!).
-Nagyszerű azok a kretének a bolyon keresztül mentek át... mégis mit vártak?
De van egy jobb ötletem elmegyünk a vezérlőhöz és lekepcsoljuk.(Az oda tartó út nyugis volt.)
Kész fix megvolt lekapcsoltuk.Ennyi... legalábbis azt hittük.Majd jöttek özönlöttek és az élen volt egy
irányitó!(valahol hátul).Ezek meg csak jöttek és jöttek az meg távolról lötte az agyhullámait

mint Tihanyi Tamás(na jó azé durvább volt az és eggyáltalán nem pozitiv).Gondoltam csak egy kicsit kicsit kéne a közelébe kerülni ami sikerült is... csapatmunkával(tudós elterelte őket ,énmeg legyktam Kaszás módban ... a feje repült mint a körte a fáról.Kifelé meneteltünk már amikor a megmaradt IGI kommandósok mellénk szegődtek de darabos volt a hangjuk vhogy nem az igazi.Ekkor előugrott a semmiből egy SAS -es figura és sav bázisú golyókkal kinyirta a "társait" merthogy távolról sem voltak azok amikor felnyitottuk a savtól gőzőlgő sisakot .Vmi rátapadt az arcukra.Majd megszolalt tört magyarsággal:
-Látni hogy maguk lököttek nem venni észre fura járásukat mind holdkorosnak az ukran bucsun nem tudni megkülönböztetni barat az ellenségtől?(a lényeg legalábbis ez volt)
-Tudni tudtuk, csak nem sejtettük -válaszoltam.( ő legyintett)
Beszédbe elegyedtem vele azt mondta átigazolt a SAS -hez mert kevés volt a léé ,meg gyereknek jobb iskolát szeretne.Szóba került a Lost Alpha mondta tud róla és hogy a Stalker nyugtatólag hat rá vmi.Ja és csak szólitsam Vasilievnek .(Cod2)Eljutottunk egészen a kijáratig ahol karbatett kézzel várt ránk egy irányitó(csak ennek fekete volt a szeme biztos igy szebbnek látta a világot) meg az IGI-Delta Forcos eggyesitett zombis bandája.Fight,Fight,fight hátán fight gyakás meg minden ami belefért.
Majd jött a parancs : Ne tököljetek !Másszatok ki! Jönnek a Grippenek!Letakaritják a helyet!
-És az nem fog látszódni a térképen?
-Nem. Már miért látszódna?Ez képes földbe furódni és a komplexum belsejében fog robbanni... na goo kifele amig nem késő!
Mászunk kifele mindenki kiér csak Vasiliev nem. Ekkor látom mikor lenézek hogy az irányitó cafatokra szakadt része rátapad és belőle regenerálja magát!(Ölj meg ÖllljMeeeergghhh)
Majd robbanás , Talajszakadás, zuhanás,csapódás,zuhanás sötétség, ébredés.... (hirtelen)
ha lesz fojtatása leirom. :twisted: Mert vannak sorozatos álmaim is. Mellesleg ez volt az eddigi leghosszabb azok közül amire emlékszek is! Ilyen koktél akkor születik nálam ha "akciódús" napom van.