KönigsTiger
New Member
Ezt a topikot az almok megbeszelesenek hoztam letre. jo peldaval jarok elol es leirom az egyik multheti almomat. elegge nagy bumburnyasag mint ahogy lenni szokott.
szoval, egy kertbe vagyok volt ott kerites meg minden de haz az nem. a keritesen belul volta kapu nem volt. bevoltam zarva, ekkor mar kezdtem erdekesen erezni magam. bambultam a kertbe elindulta z egyik iranyba es a kert nott illetve mozgott a kerites abba az iranyba amerre en mentem. keresztul mindenen. fa szikla minden. egy ideig maszkaltam amikor vmiert hatra fordultam es szemben talaltam magam egy a szornyecskek cimu filmben levo kis mocsingal
a mocsing viszont ugy nz ki nem komalt mert elkezdett kergetni. majd amikor megunta a kergetest akkor egyszer csak szorcsapok nottek ki a hatabol amik vegtelen hosszusagunak tuntek mert hiaba futottam nem maradtak le. futok erre egyszercsak ott terem egy lila haz aminek van egy uveg ajtaja. nosza odaszaladok es kinyitom majd magamra zarom az ajtot. a kis mocsing meg kopogtat az uvegen a csapjaival es vicsorog. egyszercsak beindult egy legvedelni szirena erre a kis mocsing elszalad a haztol. en meg felebredtem.
tudom akkora hulyeseg ahogy van de ha eccer iet almodtam lol2 lol2 lol2 lol2
szoval, egy kertbe vagyok volt ott kerites meg minden de haz az nem. a keritesen belul volta kapu nem volt. bevoltam zarva, ekkor mar kezdtem erdekesen erezni magam. bambultam a kertbe elindulta z egyik iranyba es a kert nott illetve mozgott a kerites abba az iranyba amerre en mentem. keresztul mindenen. fa szikla minden. egy ideig maszkaltam amikor vmiert hatra fordultam es szemben talaltam magam egy a szornyecskek cimu filmben levo kis mocsingal
tudom akkora hulyeseg ahogy van de ha eccer iet almodtam lol2 lol2 lol2 lol2