Álmok

KönigsTiger

New Member
Csatlakozás
2008.10.05.
Üzenetek
4,024
Reakció pontszám
0
Hely
Skandinávia
Ezt a topikot az almok megbeszelesenek hoztam letre. jo peldaval jarok elol es leirom az egyik multheti almomat. elegge nagy bumburnyasag mint ahogy lenni szokott.

szoval, egy kertbe vagyok volt ott kerites meg minden de haz az nem. a keritesen belul volta kapu nem volt. bevoltam zarva, ekkor mar kezdtem erdekesen erezni magam. bambultam a kertbe elindulta z egyik iranyba es a kert nott illetve mozgott a kerites abba az iranyba amerre en mentem. keresztul mindenen. fa szikla minden. egy ideig maszkaltam amikor vmiert hatra fordultam es szemben talaltam magam egy a szornyecskek cimu filmben levo kis mocsingal :D :D :D a mocsing viszont ugy nz ki nem komalt mert elkezdett kergetni. majd amikor megunta a kergetest akkor egyszer csak szorcsapok nottek ki a hatabol amik vegtelen hosszusagunak tuntek mert hiaba futottam nem maradtak le. futok erre egyszercsak ott terem egy lila haz aminek van egy uveg ajtaja. nosza odaszaladok es kinyitom majd magamra zarom az ajtot. a kis mocsing meg kopogtat az uvegen a csapjaival es vicsorog. egyszercsak beindult egy legvedelni szirena erre a kis mocsing elszalad a haztol. en meg felebredtem. :D :D :D :D :D

tudom akkora hulyeseg ahogy van de ha eccer iet almodtam lol2 lol2 lol2 lol2

megint egy felesleges topic taps1 . Ja de ha már itt tartunk , nekem volt komolyabb élményem is , egyzser azt álmodtam , hogy haveréknál vagyunk , és haver faterja , ül a felesége ágyán , és a párnáját fogja és sír , viszont a felesége nem volt ott . Pár nap mulva megtudtam , hogy haver annya leugrott a belvásori hídról , és meghalt (aki ismerős szegeden az tudja merre van az árvizi emlékmű , na annak az aljában szedték össze a hulláját . Érdekes volt , de aztóta szerencsére ilyen eset többé nem fordult elő ...

én is mindig hülyeségeket álmodok:D
Pár napja azt álmodtam, hogy ülök egy vonaton. Minden szép és jó de egyre jobban elkezdett beborulni az ég, ez persze pár mp volt de hát úgy szokott az lenni. Igen csak barátságtalanul kezdett kinézni a környék és a vonat is lassult. Ahogy kinéztem az ablakon a gaz ellepett volna akár egy kocsit is és mindenhol rozsdás oszlopok és elhagyott épületek. Egyszer csak megáll a vonat és bár nem mondta mondta senki de ahogy kinézett mindneki az ablakon és megpillantotta azt az irdalmatlan épületet ami a vonat előtt volt mindenki tudta, hogy fertőzött emberek vannak benne akik persze csak minket akarnak felzabálni. Fogalmam sincs, hogy mik voltak azok nem mentem oda megnézni de valahogy akor ténynek tűnk, hogy ott ilyen zombi baszadékok vannak:D Felvettem a sport táskámat az egyik vállamra és egy másikat a másikra. Nem tudom mért volt 2 mindig 1et viszek magammal. :D No lepattantunk a vonatról és mindneki kiabálva rohant, hogy "erre erre" Én meg kussoltattam a népet mert ha meghallják a kiabálásunkat lehet kijönnek és akkor lesz ne mulass:D Valahogy én is tudtam merre kéne futnom merre lenne szerintem a biztonságos de egy csoport elindult egy másik irányba mert arra volt egy vonat pályaudvar ahol felszálltunk volna egy vonatra és tovasuhanunk ebből az igen rémisztő helyzetből. Hát velük tartottam. Renben oda is értünk a vonatállomásra és a vonatok is rendben ott voltak kalauzokkal meg mindenki. DE nem volt áram:D És ezért nem tudtask elindulni a vonatok. Elkeseredésemben egyből hátatfordítottam és elindultam vissza a vonat felé és afelé amerre nekem kéne mennem persze megkerülve azt a hatalmas épületet a sok zombival vagy mivel. Ekkor elgondolkoztam, hogy ha nincs áram akkor hogyan éghetnek a vonatok lámpái ugyan is ugyan olyan lámpái voltaka vonatnak mint a villamosoknak:D és erre hirtelen elaludtak a fények. Nem is érdekelt már az egész, nem foglalkoztam vele tovább mentem és innen vagy felébredtem vagy vége lett nem tudom. De ennyi amire emlékszem. :D:D:D

Pszichológusok,ide!
Gyerek koromban sokszor álmodtam,hogy a hideg,téli vízben jég alatt vagyok.A jég áttetsző,emberek állnak felettem és bámulnak rám.A levegőm elfogyóban és rajtam úrrá lesz a pánik.Mielőtt megfulladnék,felébredek :D
De már régóta nem álmodok.(vagyis nem emlékszem rá)

nekem az volt a mai almom. illetve vmi erod szeruseg. egy erod belsejeben voltam, kint mar hallatszott az ellen hangja. viszont a kapu az nyitva volt mitha misem tortent volna. megyek a kapu fele erre vki ram kiallt. hatranezek ott all foxi maxi. :D azt nem ertem h mit mond csak h vmi fura nyelven hadomal. vmi kesztetes hatasara elkezdem enekelni az O te draga Klementinat. erre bekussol a foxi. kinezek a kapun es latom h jon az ellen, furcsa turbanos emberek. fegyverem nincs, felfutok egy lepcson a falra hatha ott talalok vmit. talaltam egy regi puskat. az ellen mar kozel volt. elkezdtem loni, egy ellen elesett. hatraneztem h a tobbiek miert nem lonek. az ellen mar bent volt az erodbe. vmi eltalalt. nem latok!!! amikor ujra latni kezdek egy kamion anyos ulesen ulok de senki nem vezeti a kamiont. es egy fal kozeledik neki megyek es felebredtem.

Én ha álmodok, az mindig valami horroros, zombis, parás. Példát nem tudok mondani, már rég nem álmodtam. De mikor álmodok, akkor rohadtul parázok, viszont élvezem, és mikor felébredek, mindig morcos vagyok, hogy vége! :lol:

hát nekem is amit ma álmodtam hát az elég összekuszált de hát ez így szokott lenni velem. Felébredtem egy helyen nem tudom h miféle hely volt de kedztem furcsálni h sehol semmi lélek ki mnetem és láttam egy falloutos tájat na ekkor már gondoltam h jó helyen lehetek. Mászkáltam a városban és hirtelen valaki megszólított és oda mentem mondott vmit és adott egy fegyvert is hát az a fegyver jó is jött nem sokkal utánna megtámadtak és hát mákom volt h olyan helyre mentem be ahol az úgy nevezett jók voltak :D. Hát itt kaptam egy feladatot h vegyek részt egy versenyben aminek nem tudom h mi volt az értele de falat kellett mászni utánna a fal tetejéről egy kötélen átcsúszni egy kis állványra ahol kötelet kellett mászni, igen ám de most jött a fekete leves amint kezdtem feljebb mászni látni lehetett ha bazis ezen részén nincs tető és hát furcsaltam is h csak én mentem fel idáig mert a többik feladták. Hát el is feljtettem h mielőtt elkezdtem volna adtak egy sig 550est sztem de nem tom pontosan h jól jön ez még mondta a fickó igaza lett. A kötél felénél már látszott vmi fej én azért fentebb mentem és hát láttam h célba vesz egy sniperes és elkezdett lőni szerencsém volt h időben kapcsoltam és lentebb tudtam csúszni meg hát bamba is volt a sniperes :D. Ezke után h felmértem a sniperes helyét már célba vettem és kilőttem de nem tom h h lehet h szerencsém volt :D. Na ennyire emlékszem pontosan a többi részletre nem de voltak még furcsa dolgok de ezeket már homály fedi :D. És nem sokkal a homályos részek után felébredtem :D

NEktek volt már olyan, hogy megálmodtatok a jövőböl egy kis részt? Nekem többször is (nem vagyok hülye, nem a devaju hogy kell leírniXD). De nagyon kicsi részletek. Egy-két mondat váltás vagy egy két cselekvés. Általában megse jegyzem előre, hanem amikor megtörténik akkor jut eszembe hogy ezt álmodtam. PL amire emlékszek (sajnos valmiért csak erre:( ) hogy sok idegen ember között vagyok.
2 pad van be fordítva egymással nyilat alkotva. Egyik embert se ismerem. Aztán pár hónap múlva, gólyatáborban, volt egy feladat. És ehz kelletek a padok. BEállítottuk őket a többiek leültek, és abban pillanatban beugrott hogy ezt álmodtam pontosan. (És nem az eggyik agy féltekem vette hamrabb észre-.-.) Bár mióta az okozat megelőzheti az okot, azóta a jövő is lehet a múlt előtt :lol: . Szerintetek?
(És tuti nem vagyok hülye mielőtt ezt modnanád, ez nagyon ritka 5-6 eset ha volt ilyen.)

persze, volt ilyen nem is egy. Volt olyan, hogy megmondtam egy ismerősömnek, hogy mit álmodtam vele kapcsolatban, és nem értettük, mert teljesen értelmetlennek látszott, aztán pár évvel később, mikor megtörtént, világos lett egy csomó dolog, ami akkor a részletek hiányában homályos volt. Pl a stalkert is megálmodtam, még amikor nem is ismertem a játékot, épületek tetjén ugráltam egy vasúti pályaudvarnak kinéző ipari területen, aztán kb 1-2 évre rá kértem ismerősömet, hgoy adjon valami játékot, amivel ki tudom használni az új gépemet, és mondta, hogy épp most jött ki a stalker, és amikor eljutottam a rostock pályára, akkor ugrott be, hogy az volt az amit álmodtam pár éve.

Ilyen deja vu-álmot szeretnék a következő heti lottó számokkal kapcsolatban :D

Velem is történt már iylen nem egy de a közelmúltban emlékszek kettőre is. Az egyiknél igazából csak kb léps volt mert haverommal beszélgettem és pontosan ugyan azt mondta én ugyan azt reagáltam rá és ugyan azt is láttam egyszerűen egy 3mp-re ugyan azt történt meg velem amit már egyszer átéltem tutira, legalábbis olyan volt. Az álmosos pedig kabineten votl azu csak egy pillanat de azt megálmodtam 1hétel előtte kb. Csak annyi, hogy állok a pultban és felnézek a hátam mögött lévő polcra ahol a piák vannak. De onnan, hogy a tekintetem felkúszik a polcok teteéig és kiszúrom a Jim Beam-es üveget addig teljesen ugyan az volt. Néha kicsit hátborzongató mert már annyi mindnet halottam, hogy miért van ez de mindegyiket megcáfolták már egy másik teóriával szval senki sem tudja biztosan miért is van ez...

nálam is voltak ilyesféle álmok és amikor valóságban is megtörtént akkor jutott eszembe h ezt már álmodtam egyszer. De nem olyan volt mint álmomban csak nagyon hasonló

Nekem az volt még az egyik kedvencem, amikor a postás hozta a nyeremény laptopomat :D Milyen pocsék érzésem volt már ébredés után :| . A lottószámosból meg én is kérnék majd egy példányt :D .

Nekem rosszabb is volt már. Találtam az út szélén egy csöves mellett egy bőröndnyi 10 ezrest... Nemsokkal utána felébredtem, gondoltam milyen fa-sza lesz, mindent veszek, azt akkor eszméltem fel hogy csak egy álom volt baáázeg. :lol:

hát nem csak te én is :D nekem is volt olyan h azt álmodtam h cori7 proci oc-s meg jó alaplap és ház is volt már csak a vidi kártya és a ram kellett volna a táp a házban volt és azt álmodtam h ott van az asztalomon és mikor felkeltem nem volt ott. De voltam már így pénzzel is h találtam egy x összeget nem tudom h mennyit és haza is hoztam és mikor felébredtem nem volt sehol :D. Azért egyszer lehetne. Jah de volt már olyan is h G36C-m volt meg hasonló fegyverek :D.

nekem olyan déjavús álmaim szoktak lenni, hogy pl megyek az utcán valakihez, és elteker velem szemben 1 kempinges piros pufi dzsekis néni. azt így semmi.

eltelt kb fél év, és megtörtént, és akkor ugrott be, hogy hopp ezt így 1:1 megálmodtam.

vagy másik... vitázok azon 1ik taggal, hogy valamelyik pálya hogy lenne jó. kellene 1 kis falu a domb mögé, mert nagyon üres, stb. (közbe káromkodok magamban, hogy elfogyott a csipsz :D) én azt mondom nem kell, mivel már így is túlléptük a határt jócskán, de pár ház még belefér, falu nem.

aztán rá 2hónapra 1:1 megtörténik ugyanez a beszélgetés (ugyanúgy a csipszes rész, meg minden), és viccen kívül ugyanez lett a vége is.

fura dolgok ezek, van még raklap ilyen, most csak 2t írtam le.

Vissza
Top Alul