Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
en szarkofagnal talakoztam 9 darab(5ot biztosan lattam aztan elkezdtek pattogni igy lett 9 ) meghozza egy nyugalmas mentes visszamentese utan, es mitne mondjak tolteny szinte 0 es gyogykeszitmenyek is 0
en szarkofagnal talakoztam 9 darab(5ot biztosan lattam aztan elkezdtek pattogni igy lett 9 ) meghozza egy nyugalmas mentes visszamentese utan, es mitne mondjak tolteny szinte 0 es gyogykeszitmenyek is 0
Szerintem a Snorkok a legrémísztőbbek!Ballagok az úton,előttem egy mászik!Rá akarok lőni,hát a képembe ugrik két másik!Milyet sikonyáltam!
Másik szitu:hallom a morgását,nézem a bozótost,még mindig hallom.Elhallgat,nézem hol lehet.....hátulról megkóstol.Sikítás!
Kimegyek az erkélyre cigarettázni,sötétvan,de nem kapcsolok lámpát,ne ébredjen fel a család.A köpenyem elakad a fotelban és......sikítás ezerrel!
A egyik csapdán én is beszartam rendesen anno, mikor bezárul az ajtó és a falból jönnek a zombik az rohadt kemény :lol: (mondjuk ilyen részből van vagy 250 )
Örülök, hogy itt vagy gépsonka, emlékszem rád, ugye veled jártam egy gimnáziumba? (MZSG) Egyébként azóta a szabályzat is megváltozott, tessék elolvasni