A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0
az elején van az ingoványban kb 30 vadkan lol2 :D :!:

kérdés:mi a neve annak a mutánsnak,ami láthatatlaná válik :?:

varju82":7qpcllz9 mondta:
Sziasztok!

Szerintem a Snorkok a legrémísztőbbek!Ballagok az úton,előttem egy mászik!Rá akarok lőni,hát a képembe ugrik két másik!Milyet sikonyáltam! :oops:
Másik szitu:hallom a morgását,nézem a bozótost,még mindig hallom.Elhallgat,nézem hol lehet.....hátulról megkóstol.Sikítás!
Kimegyek az erkélyre cigarettázni,sötétvan,de nem kapcsolok lámpát,ne ébredjen fel a család.A köpenyem elakad a fotelban és......sikítás ezerrel! :oops:

én azt csinálom,hogy 6-ig játszok,igy amikor már megyek szundizni,nem lessz a felyembe az a sok snork :D

de ma lenne egy kérdésem:a pszeudon kutya vagy mi az a vak kutya???,

A pseudogiant szopat rendesen, de nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor egy bloodssucker rádront a semmiből :D

a pseudogiantot egy szerű kinyírni meg kijátszani mert amikor dobbant ugrasz de a bloodsuckert már nehezebb mert amikor nem látod nem tudod kinyírni ilyenkor mindig szemben állok vele és ha támnad lövök rögtön

Én úgy értettem hogy nem látod hogy átlátszó és hiába lövöd nem hal meg nem úgy mint a shocban ott meghalt. Ja meg a poltergeist szívatott mint állat nem bírtam őket kinyírni csak fedezék mögül de még így is durva volt. A shocban egyszerűbb volt őket kinyírni de sokan voltak x-18. Itt kettő volt de kb 2-szer olyan nehéz volt mint x-18

mate22":igdxxss1 mondta:
varju82":igdxxss1 mondta:
Sziasztok!

Szerintem a Snorkok a legrémísztőbbek!Ballagok az úton,előttem egy mászik!Rá akarok lőni,hát a képembe ugrik két másik!Milyet sikonyáltam! :oops:
Másik szitu:hallom a morgását,nézem a bozótost,még mindig hallom.Elhallgat,nézem hol lehet.....hátulról megkóstol.Sikítás!
Kimegyek az erkélyre cigarettázni,sötétvan,de nem kapcsolok lámpát,ne ébredjen fel a család.A köpenyem elakad a fotelban és......sikítás ezerrel! :oops:

én azt csinálom,hogy 6-ig játszok,igy amikor már megyek szundizni,nem lessz a felyembe az a sok snork :D

de ma lenne egy kérdésem:a pszeudon kutya vagy mi az a vak kutya???,

Bocsonát ha beleszólok, a beszélgetésbe, de szerintem a pszeudo kutya vagy az a kis sima korcs kutya is vak, sőt a vadkanok is meg a vérmalacok is vakok. Ha jól megfigyeled, amikor agyar után kell menni, a szemétdombra, és van ott egy stalker, a neve nem ugrik be, egy sziklára mászik fel, és azt mondja ezek a szemnélküli bestiák, idáig üldöztek, most már biztos nem értem utól azt, a stolkert, aztó már biztos sötétvölgyben van, tehát azok a kis korcs kutyák is vakok. Mondjuk én eddig csak vérmalaccal, vadkannal, peszeudó kutyával, azzal a sima korcs kutyával, meg azzal a négykézláb mászó emberi mutánsal találkoztam, ami valamikor a csernobilba dolgozott, csak pszichikus sugárzás érte ( LÉLEKRE HATÓ SUGÁRZÁS, PERSZE CSAK A JÁTÉKBA), meg még amikor, a szolgálatnak kell segíteni, lent a csatornába lőttem le valami mutánst, közben jöttek a szellemek is, ezt csak egyszer láttam de csak a csatornában, 5 tár kelett neki, aztán még egyet láttam, az elég fura volt, szaladgál, és ahogy dobbant sugárzást bocsájt ki, de arra kb 15 tárat használtam el!!!!!

Vagyis neked a snork a pseudogiatn meg ami sugárzást bocsájt ki az nem sugár ha nme én aszeritnem te a controller gondolsz

Eljutottam a Vörös Erdőben addig a részig amikor el kell hozni az Iránytű relikviát. Amikor beértem abba a járatba ahol jelzi a helyét, lementem kiváncsiságból egy létrán. Lent mindenféle mérgező anomáli van és 2-3 futkosó elektromos mutáns. Kicsit tartottam tőle, és véletlen nemfigyeltem rájuk amikor keresgéltem ott lent, hozzám ért és azonnal meghaltam.

Azóta le se merek menni oda. Ez mien mutáns lehet?

Szaki":ext66oq9 mondta:
Eljutottam a Vörös Erdőben addig a részig amikor el kell hozni az Iránytű relikviát. Amikor beértem abba a járatba ahol jelzi a helyét, lementem kiváncsiságból egy létrán. Lent mindenféle mérgező anomáli van és 2-3 futkosó elektromos mutáns. Kicsit tartottam tőle, és véletlen nemfigyeltem rájuk amikor keresgéltem ott lent, hozzám ért és azonnal meghaltam.

Azóta le se merek menni oda. Ez mien mutáns lehet?

Nem arra gondolsz, amikor bemész abba a barlanga, és valami neked dobja a fegyvert???? meg lebeg a levegőbe a fegyver????? elektromos mutánsal még nem talákotam, amúgy ez a valami, ami dobálja a fegyvereket, NEM LÁTHATÓ!!!!

látható az csak lehet hogy bugos megoldás a legújabb patch (én kinyírtam azt a sz@rtpár perc alatt)

a barlangféle bányában de lemegyek egy aknába egy létrán, csak szétkell lőni pár deszkát.

a talaj televan vegyivel meg egykét helyiség is televan+ elektromos izék futkosnak

Ja azok a poltergeistek nehezebb őket kinyírni mint a shocban volt anno az x-18ban ott soklla több volt. Itt meg úgy kell hogy vagyis én úgy szoktam hogy lemegyek de nem a létrán hanem van lejárat is és az mellett fut két cső bebújsz mödé és addig mész míg enged és hát nem tudnka hozzád vágni dolgokat de te ki tütsz lőni a résen. Nekem be vált vagy a másik meg várom a szolgálatosokat és azután csalogatom ki a poltergeisteket és hát ők meg kinyírják

Szerintem, nem érdemes, a barlangban lévő, mutánsokkal szórakozni, inkább a vörös erdő, bejáratánál, ahol szabadúszó stalkerek vannak, szivesebben segít az ember, ugyan is azaz alku, ha segítünk nekik, adnak egy értékes, relikviát!!, nekem pl egyszer, GRAVIT adtak, aminek azért jó hasznát veszi az ember!!! taps1

Vissza
Top Alul