Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
varju82":7qpcllz9 mondta:Sziasztok!
Szerintem a Snorkok a legrémísztőbbek!Ballagok az úton,előttem egy mászik!Rá akarok lőni,hát a képembe ugrik két másik!Milyet sikonyáltam!![]()
Másik szitu:hallom a morgását,nézem a bozótost,még mindig hallom.Elhallgat,nézem hol lehet.....hátulról megkóstol.Sikítás!
Kimegyek az erkélyre cigarettázni,sötétvan,de nem kapcsolok lámpát,ne ébredjen fel a család.A köpenyem elakad a fotelban és......sikítás ezerrel!![]()
mate22":igdxxss1 mondta:varju82":igdxxss1 mondta:Sziasztok!
Szerintem a Snorkok a legrémísztőbbek!Ballagok az úton,előttem egy mászik!Rá akarok lőni,hát a képembe ugrik két másik!Milyet sikonyáltam!![]()
Másik szitu:hallom a morgását,nézem a bozótost,még mindig hallom.Elhallgat,nézem hol lehet.....hátulról megkóstol.Sikítás!
Kimegyek az erkélyre cigarettázni,sötétvan,de nem kapcsolok lámpát,ne ébredjen fel a család.A köpenyem elakad a fotelban és......sikítás ezerrel!![]()
én azt csinálom,hogy 6-ig játszok,igy amikor már megyek szundizni,nem lessz a felyembe az a sok snork
de ma lenne egy kérdésem:a pszeudon kutya vagy mi az a vak kutya???,
vic":icx0c7az mondta:Vagyis neked a snork a pseudogiatn meg ami sugárzást bocsájt ki az nem sugár ha nme én aszeritnem te a controller gondolsz
Szaki":ext66oq9 mondta:Eljutottam a Vörös Erdőben addig a részig amikor el kell hozni az Iránytű relikviát. Amikor beértem abba a járatba ahol jelzi a helyét, lementem kiváncsiságból egy létrán. Lent mindenféle mérgező anomáli van és 2-3 futkosó elektromos mutáns. Kicsit tartottam tőle, és véletlen nemfigyeltem rájuk amikor keresgéltem ott lent, hozzám ért és azonnal meghaltam.
Azóta le se merek menni oda. Ez mien mutáns lehet?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.