A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0
Én csak arra lennék kíváncsi ki szavazott a Rodentre! :P

Amúgy nem tudom, de a SoC-ban egyenesen rohangáltam a Bloodsuckerek után, míg itt a CS-ben mióta csak látható formában lehet sebezni már kissé ijesztőbb. :? Ad egy kis "Predatoros" feelinget a játékhoz, a Bloodsucker nagy ötlet volt. Kinézetre a Snork is tetszik, bár elég bénán néz ki amikor melléd érve elkezd breakdancelni! :lol:

A lentebb olvasható diskurzusra: én úgy tudom maga az "elektromos izé" dobálja a dolgokat, mert az a Poltergeist, és ugye tudjuk hogy a "kopogó szellem" szokta a tárgyakat mozgatni-dobálni. A Burner anomália-szerű támadást ennek egy "alfaja" az ún. Pyrogeist csinálja.
A SoC-ban mikor először jártam az X18-ban nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet, és csodálkoztam is hogy miután végeztem a lentivel miért repkedtek tovább a cuccok. De lényegében a két Szellemmel, az Óriással és a Snorkokkal, valamint a később "beköltöző" Rodentekkel szép kis faunája van annak a labornak, hogy az undorító mutáns magzatokról odalent ne is beszéljek. :lol:

Scarecrow":1zs6ainp mondta:
70 szavazat a szipkára? vickes, mert közelről elkapod a fürészelt csövüvel 1x és kampec, de ellentétben a poltergeist, és az alfaja, na az szívosabb pár szempontból nézve...

Én is a Poltergeistre szavaztam megnyugodhatsz... a 'Sucker csak a CS-ban lett kicsit gázabb, a SoC-ban mondom direkt üldöztem őket, még egy cetlim is volt amin striguláztam. :P

Scarecrow":1i5hf4k1 mondta:
de amugy melyik a rodent? a patkányok?

Aha, a rodent amúgy rágcsálót jelent. Mondjuk a hangjuk sokkal ijesztőbb, mint ahogy kinéznek, már-már vészjósló, de amikor először megláttam mi adja ki (még a SoC-ban) röhögtem is egyet. Minden esetre gyorsaságuk és nagy számuk miatt meggyűlhet vele a Stalker baja. :lol:

Azért a vadkanok meg a kutyák is jók arra, hogy a sörétessel megtanuljon az ember célozni,
bírtam, hogy mennyire elõre kellett célozni.

Snorkra szavaztam, mert gyorsak, és ha hirtelen rádtámadnak többen akkor elég könnyen elkapnak. Elég rossz páncélom van, és amikor mentem le Agroponnál a csatornába kijött kb 5 snork. Első próbálkozásra nekikrontottam, mivel előtte simán lelőttem őket. Hát nem jött össze...3 an rámugrottak 3 oldalról...következő próbálkozásnál taktikáztam. Távolról kiírtottam őket...
Vérszívók meg egyedül vannak eddigi tapasztalataim alapján, és nem annyira nehéz őket elintézni...SOCban simán nekirohantam, közben beleeresztettem 3 - 4 tár ólmot, sé vége volt. CSben meg 30 mről kellett lőnöm,így több életerőt vesztettem, de nem volt probléma...

De hogy lőtted le 30 méterről, ha akkor nem látszik, és sebezhetetlen? :?

Viszont én is örömömet leltem az utánuk való koslatásban SoC-ban, a legjobb az volt mikor felfedte magát miután lelőtted. A falujukban sokat jártam vadászni rájuk, az ott tanyázó Controllerrel együtt jó kis safari! :lol:
A Suckerek akkor öltek meg néha, mikor Red Forestből visszaléptem a Raktárakhoz, és a Freedom előőrs épp támadás alatt volt a mutánsok által - disznók, kutyák és olykor 4-5 Vérszívó is. Töltőképernyő után váratlanul ért ez a mutánsinvázió... :?

Amikor a csatornában voltam a szivattyúnál, egy picike keskeny hídon állt, én meg a híd végén...ott állt, én meg émelyegtem, közben meg nyomtam bele a skúlókat...amikor meg emgindult felém akkor közelről végeztem vele...

De úgy érted akkor lőtted, amikor csak úgy tesz-vesz és látható? Mert eddigi emlékeim szerint miután eltalálod berág és láthatatlan lesz, és odacsörtet hozzád.
SoC-ban kaptam mindig azt a küldetést hogy végezzek eggyel a Dark Valley DK-i sarkában, na az csinálta azt hogy egy fához ragadt és meg se moccant mikor kapta a golyszlikat. :lol:

[mod]Ne írj dupla hozzászólást - Tibi[/mod]

Szerintem a vérszívó a legfélelmetesebb. Abból is a mocsári. Totál rémisztő, Mikor még az ingoványban jártam akkor még kezdő voltam és épp a szivattyú telepet foglaltuk el pár Clear Sky-os sráccal. Ők mentek elől én mögöttük, aztán hirtelen a susnyásból kiugrik az a dög és elkapta az egyik fickót aztán vissza a bokrok közé és ezt addig csinálta amíg már csak ketten maradtunk. A vele való összetűzés közepette közvetlen közelről a sörétesemből sikerült pár skúlót beleeresztenem de meg se érezte csak ment tovább. A szívroham kergetett már a végére úgyhogy nyúlcipőt húztam és meg se álltam egy tiszta területig :bloodsucker:

Szerk.:
Viszont én is örömömet leltem az utánuk való koslatásban SoC-ban, a legjobb az volt mikor felfedte magát miután lelőtted. A falujukban sokat jártam vadászni rájuk, az ott tanyázó Controllerrel együtt jó kis safari!

Pr0D1G7: Teljesen egyetértek ezzel a safari dologgal a Soc-ban én is azzal szórakoztam hogy késsel rohantam a vérszívóra az meg kajak összebrunyálta magát. De a SCS-ben a Mocsári vérszívó tényleg rémísztő 1x-szer találkoztam vele aztán a kocka megfordult (Én brunyáltam össze magamat kishíján)

Hol van a mocsárban vérszopó? Sose láttam pedig jópárszor bejártam az egészet.

On: flesh, csakazéris.

És hogy hívják azt a mutánst, aki pszihikus energiával támad és kettõs látást okoz, miközben az
az érzésem támad, hogy oda-vissza rángat?

@Captain Axon: biztos brutális lehet a dög, én is kíváncsi vagyok hol láttad, bejártam az egész mocsarat de nem találkoztam vele - szerencsére! :lol:

@Zsilin: tuti a Controller-re gondolsz, pl ami volt a szivattyúteremben az Agroprom Underground-ban!

Van a CS-ben is a katonai raktártelep pályán a tavaknál, ráadásul mellékküldetés is vezet oda, meg
artifaktot is találni ott (értékeset), és ugyanezen pályán a toronynál a falucska szélén, szóval lehet vele találkozni.

Kösz az infót, de ha lehet most kihagynám!:lol::lol: A mostani mentésben még új a Sunrise rucim, nem akarom telepakolni.:lol:

Milyen verziót használsz amúgy? Én az "out of the box" 1.5.04.-et, lehet ezért nem botlottam még a mocsári rémbe...

Vissza
Top Alul