A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0
Én a vak kutyákat szeretem csak azért mert nekünk is van egy vad Rotink. Élő fegyó :evil: 8)

ez a Poltergeist, ezzel talakozott valaki? mert en nem minden mas mtansal talakoztam csak ezzel nem.

mert lehet hogy nincs is benne de mellesleg én sem találkoztam még vele

Nem lenne rossz ha pl egy-két mutánssal is lehetne regenerálni az életerőt vagy mondjuk a szivosságot.(csak ötlet)

ha nincs benne akkor eleg erdekes a szavazas mert mivel mar 3-an is szavaztak ra. lehet hogy csak azert mert azt gondoltak hogy meg nem talakoztak vele, ezert ritka eros lehet es tenyleg nincs benne, de lehet hogy benne van.

Én úgy tudom hogy a Poltergeist az a láthatatlan dög ami a ládákat szereti dobálni :)

pontosan ahogy Sempai mondja aza poltergeist ami lathatatlan(nem teljesen az kicsi elektromos felho) es imad hozzadvagni cuccokat. socba asszem x16 laborba van egy csomo. csbe pedig voroserdobe a banyaba. egyebkent kopogoszellemnek hivjak.

A socba csak a laborba és a wild territoryn voltak poltergeistek de a cs-be is vannak de nem tom hol.
Én emlékszem rájuk a cs-ből is.

van a voroserdobe a banya ahol az iranytu van a banyaba ott van egy deszkakkal lefedett resz ahol van egy letra lefele ott lent van par ajto meg stbi. es ott vannak kopogoszellemek

JAJA ott azért emlékesztem én hogy vannak kopogószellemek a játékban.

vagom csak nem olyan kep van kinn hivatalos oldalon mint ahogy a jatekban kinez ezert nem ismertem fel :oops: koszi

kis villamfelhokent mozog mint vmi gombvillam es ha belengedsz par golyot a sotabol akkor atalakul szornyecskeve

no ezt sem tudtam, erdekes dolog, de ott a banyaban majdnem megolt a dog, utanna jott a felmento sereg duty sosem hagy sz*rba:D

Én próbáltam kilőni de még sosem sikerült. De legalább most már tudom, hogy ki lehet lőni :)

nekem sehogyse sikerult kicsinalnom oket pedig probaltam mindennel:
-sota kozelrol sorettel es teljes loszerrel is
-thunderbol szintugy kozelrol
-probaltam h lementem oda majd granatokat dobaltam le es neztem h mi lesz de nem tudtam megolni oket lol2

Arról beszéltek amelyik a Vörös-erdőben van a Renegátok településén?

Vissza
Top Alul