A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0
en szarkofagnal talakoztam 9 darab(5ot biztosan lattam aztan elkezdtek pattogni igy lett 9 :D :D :D ) meghozza egy nyugalmas mentes visszamentese utan, es mitne mondjak tolteny szinte 0 es gyogykeszitmenyek is 0

hat felszaladtam egy lepcson igy nyertem magamnak kb 7-8 mp utana megtanultak h kell felmenni a lepcson es igy meghaltam :D :D

Amióta megnyitottam a Vívás topicomat ami egy másik általam nyitott témába tartozott. (És minda kettőt ugyanakkor csináltam)

Hát nemis szeretjük(em). :D

Sziasztok!

Szerintem a Snorkok a legrémísztőbbek!Ballagok az úton,előttem egy mászik!Rá akarok lőni,hát a képembe ugrik két másik!Milyet sikonyáltam! :oops:
Másik szitu:hallom a morgását,nézem a bozótost,még mindig hallom.Elhallgat,nézem hol lehet.....hátulról megkóstol.Sikítás!
Kimegyek az erkélyre cigarettázni,sötétvan,de nem kapcsolok lámpát,ne ébredjen fel a család.A köpenyem elakad a fotelban és......sikítás ezerrel! :oops:

Elképzelem hogy elakadsz és felkiáltasz éjjel: SNOOOORK!

nem kell cikizni a kollégát, én is jártam már ugy hogy kiugrottam a karosszékből ijedtemben, csak én a vérszívókat nem szerettem főleg este. :D

Stalker mutánsoktól nem féltem ennyire, de anno, mikor öcsémmel éjjel játszottuk a Returnt to Castle Wolfenstein-t... na az durva volt :D

hehe, milyen reg voltam ezen az oldalon, kb 4 eve, csoda h meg jo a jelszavam...retro:) emlekszem en vezettem az uj info topicot:)

használjuk az off-jelölést... - hispan

Örülök, hogy itt vagy gépsonka, emlékszem rád, ugye veled jártam egy gimnáziumba? (MZSG) Egyébként azóta a szabályzat is megváltozott, tessék elolvasni :)

Vissza
Top Alul