Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
Idióta barom... nem elég hogy Sulikov őrmester agyfaszt kapott maga miatt, még a kiképzettje hivatalos incidenst idéz elő, ugye nem kell felolvasnom a 148 oldalas Szolgálat-Hadsereg egyezményt?!
Nem uram! Válaszoltam.
Érti egyáltalán milyen hatásai lehettek volna, ha a kiképző tiszt nyilvánosságra dobja?!?
igen uram.
Nem nem hiszem hogy tisztában van vele!! Tartsa pórázon azt a hülyét!
Gond nem lesz vele... 3 katonai stalker a szart is kiverte belőle bosszú ként!
Ez nem lehet igaz.... Mondja Krilov jobbra majd balra ingázó fejjel...
És legalább tudja kik voltak?
Nem, nem ismerem őket.... De engedjen meg nekem 1 észre vételt...
Amióta ön megengedte hogy a katonai stalkerek betelepedjenek, azóta vannak gondok! Kiskirályokként viselkednek, szarnak a szabályokra, nem fizetne se az ellátásért se a felszerelésért! a stalkerek is dühösek rájuk, már amelyik itt tudott maradni, és minden joggal!
Krilov elgondolkozik az észrevételen, és többé kevésbé helyeslően bólogat.
Mit javasolna ön a helyemben?
Csak annyit hogy Mondja meg Kuznyecovnak hogy vezényelje át innen a katonáit a Hadsereg raktártelepére, ott az ő helyük!
Nem tudom, van-e rá még elég jogosultságom...
Uram, az istenért, Ön és Voronyin is a közt az 5 ember közt volt akik a Szolgálatot alapították, vagyis inkább ezen fáradoztak, ráadásul mind a ketten tábornokok, Kuznyecov pedig csak őrnagy!
Rendben, megígérem hogy még ma Rádiózok Voronyinnak hogy hozzon az SBU-tól felhatalmazást a katonai Blokád feloldására, és a hadsereg katonáinak bárból való kivonására!
És az ön barátja? Sulikov... vele mi lesz?
1 csapat Katonai stalker maradhat csak a bárban, az összes többi nem lehet itt. legyen csak kiképezendő, vagy kiképzett! 1 csapat!
Rendben, Ma még megteszem amit tudok!
Köszönöm uram.
Ám volna 1 kérésem...
Igen?
Illetve kettő, de a másikat majd este mondom.
Uram?
Gyűjtse be az ön kiképzettje által osztogatott fegyvert a kiképzés alatt álló katonai stalkerektől!
Igen uram! mondtam, majd tisztelegtem, és sarkon fordulva kimentem a parancsnokságról.
Ezek után kimentem, és 3 szolgálatossal az oldalamon elkoboztam a katonai stalkereknek "adott" fegyvereket, és lőszert.
Az egyik még vissza is szól:
Már elnézést, de ezt nekünk adták a kiképzésnek... Milyen jogon veszi el???
Csönd te csipszar! Ha valami nem tetszik akkor rimánkodj a kiképző tisztednek aki teleszarta a gatyáját egy általam kiképzettől! akinek nem volt joga fegyvert adni a kezetekbe és éppen ezért veszem ezeket vissza!
Majd kitéptem a kezéből az SVU-t és a kezembe vettem a puskát, és visszamentem vele a bár raktárába, és leadtam az összes többivel együtt, és megparancsoltam tigrisnek (csapos) hogy nem adhat fegyvert egyetlen katonai stalkernek sem, csak pénzért!
Nem uram! Válaszoltam.
Érti egyáltalán milyen hatásai lehettek volna, ha a kiképző tiszt nyilvánosságra dobja?!?
igen uram.
Nem nem hiszem hogy tisztában van vele!! Tartsa pórázon azt a hülyét!
Gond nem lesz vele... 3 katonai stalker a szart is kiverte belőle bosszú ként!
Ez nem lehet igaz.... Mondja Krilov jobbra majd balra ingázó fejjel...
És legalább tudja kik voltak?
Nem, nem ismerem őket.... De engedjen meg nekem 1 észre vételt...
Amióta ön megengedte hogy a katonai stalkerek betelepedjenek, azóta vannak gondok! Kiskirályokként viselkednek, szarnak a szabályokra, nem fizetne se az ellátásért se a felszerelésért! a stalkerek is dühösek rájuk, már amelyik itt tudott maradni, és minden joggal!
Krilov elgondolkozik az észrevételen, és többé kevésbé helyeslően bólogat.
Mit javasolna ön a helyemben?
Csak annyit hogy Mondja meg Kuznyecovnak hogy vezényelje át innen a katonáit a Hadsereg raktártelepére, ott az ő helyük!
Nem tudom, van-e rá még elég jogosultságom...
Uram, az istenért, Ön és Voronyin is a közt az 5 ember közt volt akik a Szolgálatot alapították, vagyis inkább ezen fáradoztak, ráadásul mind a ketten tábornokok, Kuznyecov pedig csak őrnagy!
Rendben, megígérem hogy még ma Rádiózok Voronyinnak hogy hozzon az SBU-tól felhatalmazást a katonai Blokád feloldására, és a hadsereg katonáinak bárból való kivonására!
És az ön barátja? Sulikov... vele mi lesz?
1 csapat Katonai stalker maradhat csak a bárban, az összes többi nem lehet itt. legyen csak kiképezendő, vagy kiképzett! 1 csapat!
Rendben, Ma még megteszem amit tudok!
Köszönöm uram.
Ám volna 1 kérésem...
Igen?
Illetve kettő, de a másikat majd este mondom.
Uram?
Gyűjtse be az ön kiképzettje által osztogatott fegyvert a kiképzés alatt álló katonai stalkerektől!
Igen uram! mondtam, majd tisztelegtem, és sarkon fordulva kimentem a parancsnokságról.
Ezek után kimentem, és 3 szolgálatossal az oldalamon elkoboztam a katonai stalkereknek "adott" fegyvereket, és lőszert.
Az egyik még vissza is szól:
Már elnézést, de ezt nekünk adták a kiképzésnek... Milyen jogon veszi el???
Csönd te csipszar! Ha valami nem tetszik akkor rimánkodj a kiképző tisztednek aki teleszarta a gatyáját egy általam kiképzettől! akinek nem volt joga fegyvert adni a kezetekbe és éppen ezért veszem ezeket vissza!
Majd kitéptem a kezéből az SVU-t és a kezembe vettem a puskát, és visszamentem vele a bár raktárába, és leadtam az összes többivel együtt, és megparancsoltam tigrisnek (csapos) hogy nem adhat fegyvert egyetlen katonai stalkernek sem, csak pénzért!