Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Megyünk kifelé mikor pár hullát meglátunk. Nézzük őket. Nem megyünk a közelükbe, lehet sugárzás. Ezen a napon nem megyünk el innen. Visszamegyünk, és keresünk egy szimpatikusabb helyet. Itt is ezek a fura gazok lógnak le a házról de jobb táborhelyet lehet csinálni a tetőn. Felmentünk és megcsináltuk. Lementem és kerestem gyújtóst. Bementem egy házba körülnézni. Jobban megnézem, ez a rendőrség. Áthozok ide mindenkit. Mindannyian átpakoltunk, csináltunk a dögök ellen egy barikádot és körbenéztünk. Megtaláltuk a fegyverraktárat. Átnézzük a szekrényeket. Mindent elvittek. Csak két doboz sörétet találtunk meg egy katonai sapkát. A sapkát rádobtam a tűzre aznap este. Kérdem a parancsnokot:
-Miért hívják ezt halott városnak?
-Pletykák vannak róla, hogy zombik vannak errefelé.
-5-10 zombi miatt aggódnak?
-Nem 5-10. 500-600. Az egész várost nagy dózisú sugárzás érte és mind megzombultak.
-De ezek hol vannak?
-Nem tudom. Lehet csak pletyka.
Ekkor egy ordítást hallunk. Felkapjuk a fegyvert és körbenézünk. Sehol senki. Mondom:
-Maria! A házba! Keress lámpát vagy valamit!
-Értem.
Lement. Mi várunk. Kruglov mondja:
-Az éjjellátót bekapcsolom.......Te jó isten........
Maria visszaér és hoz egy lámpát. Kruglov lefogja:
-Nenenenenenene! Fel ne kapcsold! Előszöris, Jurij, van éjjellátód?
-Nincs.
A parancsnok mondja:
-Nekem van kettő. Tessék az egyik.
Felveszem és bekapcsolom. Ekkor látom meg, az utcák teli vannak élőholtakkal. Van belőlük vagy 600. Ezek ellen nincs mit tenni. Kruglovnak mondom:
-Te! Ha ezek észrevesznek minket nekünk annyi. Csöndben kell maradnunk.
Ekkor az egyik zombi felnéz, és ordítva ránk mutat. Az összes elkezd felénk özönleni. Két épület között vagyunk szóval csak elölről támadnak. Mondom Marianak:
-Maria! Menj le és keress valamit! Akármit!
Jönnek fel a zombik. Egymásra taposva. Az egyik felmászott. Nézem, ezek a lakosok. Előveszem a macsétát és kettényesem. A többi is zárkózik fel. Lenézek a zombira, még mozog. Levágom a fejét. Akkor már nem. Jönnek tovább. Maria felhoz egy puskát, egy Mosin Nagantot:
-Ezt találtam!
-Tökéletes. Lőszer?
-Csak két doboz ebből is.
-A franc. Kruglov! El kell menned és segítséget kell hoznod! Menekülj!!!!!!!!
Leugrott hátul ahol nem voltak zombik és elmenekült. Nagy kerülővel ment. Marianak odaadtam a sörétesemet a parancsnoknak meg a Mosin nagantot. Jönnek a zombik, bökdösik a barikádot de nem jutnak be. Mondom nekik hogy lemegyek még egyszer körbenézek és ha nem találok semmit akkor azonnal jövök. Lemegyek, feltúrok mindent. Semmit nem találok. Majd egy páncélszekrényhez érek. Ezt elkezdem csapkodni. Mikor kinyílik találok benne még 3 nagant lőszert és egy fél doboz sörétet. Felviszem. Odaadom nekik én meg visszamegyek még kutakodni. Lemegyek oda ahol Maria a Mosint találta de semmi. Csak az volt ott. Hallok egy hangot. Betörnek. Hallom ahogy a barikád átszakad. Fel megyek. Ekkor már kettő bemászott. Macsétáimmal levágom a fejüket és igyekszem fel a tetőre. A létrát felhúzom és fent várunk. Maria és a parancsnok mondja:
-Itt a két pisztoly! Ezeket használd!
Megkaptam a két pisztolyukat és a maradék 6 tárat. Mind a kettőt újratöltöm és várok. Egy zombi felmászik, a fejébe eresztem mind a két tárat. Meg se kottyan neki. Még mindig jön fel. Elkő a macséta és lenyesem a fejét. Maria a sörétessel jól boldogul, két lövés egy halál az átlaga. A parancsnok a naganttal bénább mert nem erre van kiképezve. Én a macsétámmal egy huss egy halált tartok. A fejeket kell levágni. Már lassan egy órája írtjuk őket. Ekkor megint egy hang. Visszatérnek a normális kerékvágásba. Megindulnak arra, amerre Kruglov indult. Remélem nem kapják el. Vissza kellene csalogatni őket. Előveszem a macsétámat és a kezemen ejtek egy vágást. Leugrok, és a véremmel lefröcskölöm a zombikat. Erre megfordul a hátsósor és ordítani kezdem:
-Gyertek csaaaaaaak! Itt a finom husi! Ki akar egy Jurijjburgert ebédre??????????
Ekkor a másik Jurij:
-Ennél nagyobb hülyeséget én sem tudtam volna kitalálni.....
-Kuss!
Rohanok vissza közben lövöm őket. Már mind jön vissza a Rendőrség felé. Mariaék leengedték a létrát. Felmászok. A zombik "fala" ami felgyűlt a halott zombikból leomlott, most csak az épületben vannak. Nyúlnak felfelé, de most nem öljük meg egyiket sem. Nem adunk nekik akkora előnyt. Fent, várunk arra hogy jöjjön a segítség. Nézzük az órát, még csak éjfél van. Őrt állunk este. Senki nem mer aludni ezért együtt ülünk és várunk. Számoljuk a lőszert, a sörétesbe maradt 5 lőszer. A mosin nagantba maradt 2, a pisztolyokba van még két tár összesen, más nincs. Ezzel kéne kihúznunk. Most pihenünk és várunk mikor mi lesz........

Zini Multitype Problems:
- ezek az én aréna játékaim... írj pmet ha akarsz valamit és elmondom a részleteket... de ne gázolj bele mint egy oktalan dedós.... senki se teszi csak te tanulj meg egyeztetni küldj Pmet annak akivel találkoznál hogy hogyan és hogy szeretnél ő mond rá egy igen vagy egy nemet ha igent mond akkor ajánl egy arany közép utat amit illik elfogadni....
- aréna kezdő rész sose ingyen van és mindig drágább mint a többi mecs belépő amugy is mindig van... azt hiszem azt hogy a meggyőzés képességről tegyél le asszem már megtárgyaltuk... a belépő a többi alkalomra ezer.... erre 2500 de hogy te privát részre vagy(nincs melletted senki pedig elég sokan vannak a nézők) úgy 5000 minimum...
- honnan látod kommandós vagyok... ha figyelnéd a részleteket nagykabát van rajtam, max ha szemből állok és kb 2 méterre akkor látod hogy Kommandós ruha amugy csak sima sötét kék öltözet amin egy Bandita(barna) nagykabát van rajta...
- a mecsek részleteire meg figyelj mert 2 stalker volt az első körben és 2 Pszi Farkas ha már leírod írd le pontosan.... + ne te szabd meg a játék menetét Irányítót élve befogni lehetetlen... ne is hülyülj ezzel hogy hangszigeteltek... nem azok, csak golyó állóak... ennyi slussz passz!
amugy az egész elmegy hogy nézed....

No akkor Next Round!:

Nem sokat várakoztunk be jött 1 Srác, a keze erősen vérzik, leült, és elővesz egy kötszer és elállítja a vérzést. Miután ellátta a sebét, felém néz: Mortimer!
Madárijesztő!
Stone! feleljük kis szünetekkel. mind tudtuk hogy ez azt jelenti hogy a társa elesett...
jó 20-30 percig vártunk, a fickó közben már 3 kötést is cserélt... irgalmatlan vérzik a keze de csöndben tűri, pedig nem az a kemény kinézetű csávó kis nyurga gyerek 20-22 lehet, csontos arca van a kezei is csontosak, de nem az az erős jellemű.... mintha egy informatikus lenne...
a 4ik kötés már nem véresedett már át annyira ezek szerint elállt a vérzés.
úgy a fél óra után újabb 2 ember jön be még egy jó darabig vártunk összesen 18 ember jött be, kisebb nagyobb sérülésekkel de volt 1 olyan páros akik nem sérültek meg, meg még pár ember akik nem sérültek meg a harcuk alatt.
Beállt az ajtóba Arine és végig nézett a bagázson majd újra beszélni kezdett hogy milyen büszke ránk, mert nem vagyunk egyszerű húsok, de még bizonyítanunk kell erősségünk most 3as csapatok fognak küzdeni és elkezdett sorolni:
Stone, Overlord, Pipás!
Kozák, Madárijesztő, Sparrow!
Coboro, Warlord, Master!
Ördög, Vámpír, Cigis!
Mortimer, Fawkes, Fogas!
Agyar, Golden, Storm!
ti lesztek a következő körökben együtt! most a bajnoki elődöntő első menete Coboro, Warlord, és Sparrow mennek ellenfelük 3 Elfogott dezertőr! ha a 3 ex katona túl éli szabadon elmehetnek, ha nem akkor e trió tovább jut! Gyerünk!
A trió követte is Arinet, ebből a trióból Master nevű egyén a jobb lábára sántított, de sebet nem láttam rajta... a fegyvere egy IL86os volt hangtompítóval... Coboro oldalán egy automata sörétes lógott.... ő se sérült meg és virgoncabb is volt jóval... Warlord nak egy An-94es volt a vállán a bal keze vérzett és 2 ujja is hiányzott....
Talán 20 perc múlva vissza tért Coboro és Master, warlord meghalt... Coboro jobb lábát meglőtték, Master sértetlen tért vissza.
a következő páros Agyar, Golden, és Storm ellenfelük 5 bandita volt... csak Agyar élte túl, de ő sebesülés nélkül....
utánuk a Mortimer, Fawkes és fogas trió ment egyikük se tért vissza ellenfelük 2 dezertált Spetznazos volt. az egyik Spetznazost azonban legalább megölték...
A következő trió: Ördog Vámpír cigis! Hallom a hangos bemondó ordítását....
Ördög egy kb korombeli ember lehet arcán gázmaszk, de a hangja idősebb kb 35-40es lehet fegyver egy Távcsöves AN-94es Vámpír kb 30 egy Hangtompítós MP5el a kezében... Cigis egy Nagykabátos egy viharvert Ak74essel. ellenfelük az válogatáson öldöklő banditák voltak...
Vámpír,ördög vissza tért kisebb nagyobb sérülésekkel Cigist Hordágyon vitték ki de túl élte...
Az utolsó előtti Páros ellenfele a megmaradt Spetznazt berzerker! ellenfele 3 stalker akik már bizonyítottak a válogatáson! Overlord Stone és Pipás! Hallom ahogy Arine üvölti a hangos bemondón, a társaság fel áll, és már indul is kifele.
Senki se kívánt neki szerencsét... még én se...
A hangos bemondón hallottam ahogy a Spetznzt módszeresen vadássza le őket kegyetlenül...
Stone szembe találta magát vele, de esélye se volt.... Ám a Spetznaztost is kilőtte.... mert a végeredmény döntetlen lett.... ahogy Arine mondta...
Márcsak 3an maradtunk bent akik nem küzdöttünk, Kozák a 50es erős tekintetű volt szolgálatos egy Rpkval... Sparrow a Vírgonc 27 éves colt duós és én...
Nos utolsó párosunknak újra Mutáns harc jut... 3 Ugrálódzó előző életükben katonák voltak de most "Snork" nak becézett mutánsok. Vajon Madárijesztő Kozák és Sparrow alkotta Trió megbírkózik-e ezekkel a bestiákkal... Derítsük ki!
Fel álltunk és elindultunk kifele.
Beérve már rengeteg hulla volt bent még nem takarítottak fel.... volt bent több mint 30 hulla...
és állati tetem...
Beérve kibiztosítottuk a fegyvereinket. Sparrow levette a maszkot és előszedett egy kis rágót, majd neki állt csámcsogni, és vissza tette a maszkot....
Na essünk túl a dolgon! mondta Kozák, majd kibiztosította a fegyvereket.
Kozák és én együtt mentünk, tudtuk hogy így több a túlélési esélyünk, össze is futottunk eggyel, de gyorsan lekaptuk.
Sparrow vakmerően Szólózik... idióta...
Hirtelen felhangzanak a pisztolyduók, és egy Snork utolsó halál hörgése... hm... egész jó a srác...
Középre beértünk rengeteg hulla volt itt pl a 2 sptznazt és rakat stalker Pl warlodr holteste a testén 2 lyukkal... Stone nyakánál van a seb... a 2 speztnazal pedig fejlövés végzett...
de a mutáns tetemek is itt voltak Kozák éppen Vizsgál egyet, amikor 2 láda közül Ráveti magát az utolsó Snork, a földön kezdi el tépni marni Kozákot, aki Próbél védekezni, de hiába, az állat feltépte a torkát...
Majd már tovább is állt, Sparrow Utána fut pár métert, majd megtorpan és vissza fele fut... 2 tekintélye méterű láda esett oda ahol megtorpant... a Snork lökte üldözőjére...
Odamentem Sparrowhoz felsegítettem, ő epikus módon tárat cserél... egyszerre a 2 fegyverben...
közben végig rágózik ami azért rontja a hatást...
Megfordultam lassan 360 fokban és szét nézek, de semmi a mutáns már rejtőzik...
Sparrow megint elkezd lőni amikor éppen csak felvillan a mutáns... de 1 golyó se találja el.
Ne pazarolj! Szólok rá erélyesen
Jól van papa! szól vissza lekezelőn, de megint feltűnik a mutánst, most már ugrik, lő is kettőt a golyók a mellkasát érik de a régi szovjet ruha felfogta a golyókat, és Sparrowra veti magát, aki beverte a fejét és elájult. a Mutáns Szemvillanás alatt megfordult, és felém támadt, Automatán hagytam a fegyvert, és lőttem a mutánsra, ebből már több golyó is a mutánsba fúródott. de ez nem lassította rám esett én meg hátra...
Jobb első lábakká korcsusult kezét emeli csapásra, de elkapom a levegőben és tartom, ekkro a balt is elemi, de azt is elkaptam, ekkor kicsit erőlködik, de nem tud kiszabadulni akkor kitátja száját, és közeledik az arcom felé, fogai tűhegyesek elkorcsosultak... a szájából vér és nyál keveréke csorog a fejemre... ami istentelenül feldühít...ekkora lábammal alá rúgok, mire a mutáns leesik rólam... Előkapom a pillangó kést és a mutáns bal oldalába állítom, mire az felüvölt valami vékonyka hangon. de még erősen kapálódzik, és a kezével elérte a vállamat amiben 3 mély vágást ejtett... elkezdem forgatni a pengét hátha elérem a szívét, de a mutáns egy újabb kapálódzást csinál ez az arcomat éri és egy hosszú vágást csinál az arcomon az államtól a szemem sarkáig...
ettől elengedtem a kést, és hátra estem, a mutáns nem habozik kihasználni a pillanatot, és átfordul a másik oldalára, és összeszedve a megmaradt erejét felém kezd sántítgatva jönni, én se habozok, megfordulok és amilyen gyorsan tudok elkúsztam kozák holtestéig, már éppen elérem a fegyverét, amikor a Snork elkapta a lábam, és vissza ránt. belekapaszkodtam Kozákba, így is jól elrántott, de nem teljesen maga alá...
Kozák bakancsánál meglátok 1 Vadászkést, Próbálom elérni, de a Mutáns Már Majdnem a térdemnél jár, ekkor gyorsan emelem a lábaim, és fejbe rúgom, mire a mutáns Ordít, a régi gázmaszk ami rá volt nőve a mutánsra leszakadt, helyén 2 vérvörösen izzó szempár volt.. úgy néz rám mintha ősi ellensége lennék... egy pillanatig meredünk egymásra, majd a mutáns ugrik, én kivettem a kést, és az égbe tartottam, a Mutáns pont oda ugrott, a penge pont a bordái közözz lévő csontnál fúródott be a esés erejével áttörve a csontot egészen a gerincéig hatolta penge...
A mutáns azonnal meghalt amint elérte a Penge a gerincét. Éppen csak a hegye látszott ki a hátából, de elég volt...
Ledobom magamról a Mutáns tetemet, és ott fekszem az aréna Közepén pár percig Szuszogva...
Ekkor vettem észre hogy az aréna közönség teljes csöndben figyelte az eseményeket, és Arine se szólt bele...
Úgy tűnik a meccs döntet... mondta volna Arine megszakítva idilli pillanatot, de amint elkezdett beszélni, erőt vettem magamon, és elkezdtem felállni...
Ekkor újra kezdi a mondatot,.... Nos a mecs győzelemmel ért véget Madárijesztőnek! Tapsot neki!
Ekkor az egész aréna hangzavarban teljesedett ki ki fütyült örömében a csodálatos mérközés láttán, de a többségük tapsolt...
Én mégsem örültem... mert tudom még nincs vége....
Oda mentem Sparrowhoz, kicsit magához térítettem Mellkasán 3 vágás...felvette a pisztolyait, és együtt kimentünk a csatatérről közben arine kihirdette a végmecset:
Uraim! uraim kis csöndet kérek! még nincsen vége a Harcnak most jön a bajnoki döntő! a megmaradt harcosok megküzdhetnek a bajnoki címért a 100 000 rubelért és az egyedi ak74uért egymással!
A megmaradt harcosok:
Madárijesztő, Sparrow, Master, Coboro, ördög, Vámpír, Agyar! Ők heten maradtak és megküzdhetnek egymással a Bajnoki címért! de csak akkor ha mind a 2 fél beleegyezik a harcba, ha csak az egyik akkor az aréna szavazni fog hogy harc legyen vagy se!
Most egy Órás szünet jön a nézőknek és a Harcosoknak is, de itt vannak a párosítások hogy 1 óra múlva kik küzdenek meg! ha úgy akarják!
Master VS Cobor!
Ördög VS Sparrow!
Agyar VS Madárijesztő!
Vámpír pedig azzal küzdhet meg aki, vagy akiknek a társa vissza utasítja a kihívást!
Most pedig kérem Fáradjanak ki az arénából, most!

Ez most kicsit szőr szál hasogató volt. De remélem Zini nem kapja fel a vizet. Mert eddig nem volt probléma az irásaival egy-két kisebb figyelmetlenségtől eltekintve. Amiket Scar most le is írt.

Cold igaz kis problémák, de annál zavaróbbak legalábbis nekem...
de amugy szerintem jogos... mert a meggyőzés képességről beszéltünk azt meg kilehet találni hogy az arénában nézőként fizetni kell... az meg hogy miféle ellenfelek vannak ne túlozzon befogni egy mutáns irányítót tényleg lehetetlen... meg aztán a részletekre is oda kéne figyelni és 2 emberből és 2 mutánsból 1-1 lehagyni nem illik ha az előző szépen részletesen megírta ezt is tisztáztam már egyszer hogy amit én megírok szépen azt próbálja meg ő is szépen legjobb tudása szerint... meg amugy si ha talizni akar küldjön egy elcseszett pmet hogy hogyan ez szerintem jogos vagy tévedek? :?

Húú gondoltam rá hogy picit hülyeség lessz amit csinálok,amikor ki irtad azt a Strong nevet direkt irtam hogy átalszom mert szerintem nem véletlen találtál ki neki neveket,de ha nagy baj akkor majd jön a "Vám szedő" és fizetek vagy valami miatt sürgősen elkell mennem a bunkerbe stb... Szoval jó hogy szólsz és köszi ^^

Zini: Figyelj írnod kéne egy részletes írást a 3fős harcokról.Figyelj a részletekre. Köszi.

Éppen hogy csak vissza értem, a PDA jelezni kezdett a zsebemben. Egy tudos S.O.S jelzést adott le Yantar és egy Deat city nevezetű hely között nagyjából fél úton. Az üzenetben 3 ember maradt hátra és zombikkal küzdenek. egy katona, Maria valami lány, és Jurij...Jurij??? honan ismerős ez nekem.
ez jól jön a tudósokkal úgy is beszélnem kéne egy s másról. A jelzéshez érhetek, éjjelre, ha most indulok, még ebéd idő sincs. A fát leraktam egy száraz helyre. Gyorsan megnéztem a felszerelésem és indultam. A jelzés felé. Korán van szóval gyorsan mozogva és talán át tudok csusszanni észre vétlenül a szeméttelepen.

Na ez az amit nem pártolok,nem irhatok részletes harcokat mert akkor Scarcerow elképzeléseit felbontanám (mégjobban) és akkor hát lenne baj,szoval részletesen ezeket a harcokat biztos hogy nem fogom leirni....

Első körben Warlord Coboro és Master következett 3 dezertőr ellen,Warlord ment előre középen,Master jobb oldalt,Coboro követte Warlord ott,Master egyik lábára sántitott,ellkezdődött a meccs,2 perc múlva 2 lövés jött,Warlord térdre rogyott,majd fejjel a földet ért,Coboro észbe kapott és lőt,1 dezertőr esett ki hullán,de mikor elesett a ravaszt meghúzva eltalálta Coboro lábát,Coboro nem tudott felálni és sántitva 1 fedezékbe ment,Master feltérdelt az 1 ik dobozba és megsorozott 1 dezertőrt,majd jöttek a válasz lövések,majd átugorva a dobozt 1 másik fedezékre ért,majd azt jobbról kikerülve a dezertőr oldalába került,és lelőte,kimentek,

Következő körben Agyar Golden és Storm következett,szét válva,GOlden középen Storm bal oldalt Agyar jobb oldalt ment,ellenfelük 5 bandita,elindult a meccs,kis idő múlva 2 lövés dördült el,Storm volt az,és 2 bandita esett térdre homlokukon 1 lyukkal,majd választ kapva Storm is térdre rogyott,Golden 1 fedezékbe vonult,lőt,majd tárat cserélt,1 ik bandita 1 vadász késsel a gyomrába szúrt,Golden tetette hogy halott,amikor a bandita már megfordult golden kigáncsolta és a melkasából 1 suhintással kihúzva a kést már bele szúrta a bandita koponyájábba,majd elvérzett,Agyar maradt és még 2 bandita,Agyar elött megjelent egy,Agyar lőtt elöbb,majd nyugodtan szépen a másik mögé ment aki nem sejtett semmit,kopogtatott a fején csövet a fejére szegezve,az megfordult,majd meghúzta a ravaszt,kiment a pályáról...

Következő kör Mortimer,Fawkes,és Fogas,ellenük 3 spestnazos,Jobbról közelitetetk mint hárman,Fawkes elkanyarodott balra,majd a lábát eltalálta 1 Spetnas os,erősen vérzett,Mortimer oda ment és segitett rajta,majd a spestnazos kiugorva eltalálta őket halálos pontokon,Fogas fejét oda kapva lelőte a spestnazost a fején, keresztül,Majd felált 1 dobozra ovatosan felmérni a terepet,a Spetsnazos észre vette,mikor Fogas a gázmaszkmögül az 1 ik üveglencséje már ki ért a fedezékből,1 lövés dörrent el,majd a Fogas hátra esett,a gázmaszka üvege betörve,és vér ömlik ki belőle,a Spestnazos kiment

Következő kör...Ördög Vámpír és Cigis,7 bandita ellen,akiket előző körökkel ezelött láttam,CIgis elöl Vámpír mögötte ment Jobbról,Ördög bal oldalt ment egyedül,majd 1 sorozatt dördült el,2 bandita esett le a földre,Ördög fedezékbe vonult középtájon és tárat cserélt,2 bandita ugrott ki cigis felé,mind 2 ő lábon találta cigist,vámpír fejét kapva septiben lelövi őket,majd kiugrik még1 de aztmár ördög szedi le,egy újjab 2 páros jön ki,1 ik oldalon találja vámpírt,de csak horzsolással,és a golyó elérte Cigis oldalát is,alig tudott már megmozdulni,Vámpír lelőtte azt,a másik meg ördögre célzot,de mellé ment,ördög válaszolt erre a lövésre,ördög miközbe hátra dőlt bele dölt 1 szögbe szegény az oldalával,ezért annyi lett csak a sérülése,Cigist hordágyon a másik 2 ő sétálva mentek ki,

Következő körben Overlord,Pipás,és Stone,ellenfelük a megmaradt Spestnazos,3 an mentek előre 1 mást fedezve balról,Overlord elszakadt az elején és közép fele ment,hát hamar elesett,Pipás előre futott,Majd lőt,de választ kapva a lövésére ő is hamar elesett,stone 1 picit félve középre ment,minden irányba figyelt,majd a Spetsnazos kiugrott,a lövés mellé ment,Stone 1 másik fedezékbe futott,tett 1 kört,majd hátba támadta a Spestnazos,mintha a spestnazos tudott volna erről,hirtelen hátra fordult,2 lövés dörrent el ugyan abban a pillanatban,a Spestnazos holtan esett a pálya közepén 1 lyukkal a fejében a földre,Stone a nyakát fogva köröket tett 1más után mint 1 kutya pihenés elött,majd eldőlt,és 1 nyakából ömlött a vér megfulladt...

Következő és egyben ennél a résznél az utolsó menetben Madárijesztő,Sparrow,és Kozák volt,ellenfelük 3 Snork,nagyon kellet ilyenkor már WC-znem,kimentem a Toalet re sietősen,mikor vissza tértem Kozák és 2 snork már halott volt,madárijesztő meg éppen közel harcot vívott a Snorkal,majd mintha 1 szempillantás alatt történt volna meg minden,Madárijesztő 1 kést,majd később még1et forgatott már a Snorkban,Sparrow is kivolt terülve láttom,majd síri csönd lett,Madárijesztő ledobja magáról a Snork hulláját majd mozdulatlanul nem tesz semmit,így vagyunk 1 teljes percig majd a játékvezető mondja:
-Úgy tűnik a meccs döntet... mondta Arine megszakitva a síri csöndett,majd Madárijesztő felált a hullák közül
Ekkor újra kezdi a mondatot.... Nos a mecs győzelemmel ért véget Madárijesztőnek! Tapsot neki!
Tapsoltam is,neki,sajnálom hogy 1 részét nem láthattam,felsegiti barátját Sparrow ot,majd kimennek,1 óra múlva a hangos bemondón mondják:
A megmaradt harcosok:
Madárijesztő, Sparrow, Master, Coboro, ördög, Vámpír, Agyar! Ők heten maradtak és megküzdhetnek egymással a Bajnoki címért! de csak akkor ha mind a 2 fél beleegyezik a harcba, ha csak az egyik akkor az aréna szavazni fog hogy harc legyen vagy se!
Most egy Órás szünet jön a nézőknek és a Harcosoknak is, de itt vannak a párosítások hogy 1 óra múlva kik küzdenek meg! ha úgy akarják!
Master VS Cobor!
Ördög VS Sparrow!
Agyar VS Madárijesztő!
Vámpír pedig azzal küzdhet meg aki, vagy akiknek a társa vissza utasítja a kihívást!
Sajna Cigis mivel nem tudott talpra állni,Kizárjuk a versenyből,most pedig a harcosok fáradjanak ki az Arénából!...
Gondolkodóba estem,látszik ezeken a Stalkereken meg egyébb embereken a felszereléssük hogy nem annyira újak,a baj ezzel az lehet hogy lehet a felkinált pénz összeget vagy segitséget amit felkinálok nekik nehézkessebben fogadják el,na majd meglátjuk,és hátra dőltem,megvacsiztam,és a helyemen elaludtam,mivel a hangos bemondó amúgyis hangos,ébredhetek arra is ha kell....

Amikor kihirdették a szünetet Arine egy Privát pihenő zónába vezetett minket ingyen kaja pia ám alkoholt senki se óhajtott fogyasztani...
Agyar oda jött hozzám végig mért majd így szólt:
Ügyes vagy öreg, nem szívesen végeznék veled...
Hehehe... te velem?? kérdeztem vissza nevetve...
Nézd... nem tudom neked mi a mesterséged, de én jó szerelő vagyok...
Én meg jó Kommandós! mondtam félbeszakítva a mondandóját...
Agyar elhalkult... végül így szólt! Ám legyen... de ha elesnék vedd el a keresztet! mondta majd elővett egy ezüstkeresztet a zsebéből...
Mellettünk mások is efféle képpen beszélgettek hogy ha a másik kiesék őrizzen meg róla emléket....
végeredményben Coboro és Master maradtak meg az ütközetben Sparrow és Ördög alkotta mecsből Sparrow vissza lépett most vámpírral kell megküzdenie...
Agyar és én pedig a második helyre léptünk elő...
Hamar vége lett az 1 órás szünetnek...
Mestert átküldték az aréna másik oldalára ő onnan fog menni...
Coboro erről a feléről 5 perc múlva már arin is fent votl a helyén:
Nos Uraim kérem térjenek vissza a néző területre, 1 perc és kezdetét veszi a bajnoki döntő!
Coboro VS Master!
Második körben Agyar és Madárijesztő!
a harmadik körben pedig Ördög és Vámpír mérik össze erejüket...
Sparrow vissza lépett...
Coboro Master lépjenek a küzdő térre!
Mondta majd... elkezdődött a harc hosszú 1 percig nem volt semmi majd Hirtelen 2 lövés szinte egyszerre....
Végül Arine felszólalt: Coboro meghalt, Master győzött! megint felüvöltött a közönség örömében....
Most Agyar és Madárijesztő foglalják el a helyüket.
1 szolgálatos segéd átkísért a másik oldalra... Közben találkoztam Masterrel a bal vállán egy vérző seb... de büszkén bólint...
megint Felszólal a hangosbemondón Arine: Most kemény pillanat jön Agyar a szolgálat területén jól ismert stalker Technikus küzd meg egy Volt Kommandóssal Madárijesztővel! Lássuk ki lesz a győztes! Kezdődjék a harc!
Bementem az ajtón, a vértócsák még mindig ott voltak a betonon, de a hullák, és tetemek eltűntek...
Kibiztosítottam a MP5öst, és Taktikusan haladtam előre fedezékről fedezékre...
Hirtelen sorozat az elöttem 20 méterre átszaladó Agyar felé. nem talált.
Beért a fedezékbe, majd vaktában kidugva a fegyvert lőni kezdett.
Becéloztam a puskát, és kilőttem 2 golyóval...
a fegyver megpördült a kezében, hátra csavarva a csuklóját, amit hangos Ordítással jelzett.
Feladom! Madárijesztő fel adom!
Oda mentem végig fegyvert szegezve, a kezét eddig csak tippelni mertem, de most láttam hogy teljesen hátra vitte a kezét...
Feladom! mondja fogva a törött kezét.
Intek Arinenek hogy kész!
Arine Habozik, majd végül látja hogy nem ölöm meg így szól: Agyar sérülés miatt harcképtelen a mecset Madárijesztő nyerte! Harcosok vonuljatok ki a harcmezőről!
Felsegítettem Agyart, majd kitámogattam...
Amint kiértünk már ment is be a következő Páros Ördög és Vámpír ennek hamar vége lett, Ördög nyert Vámpír azonban nem halt meg. helyett elég súlyos sérüléseket kapott... hordágyon vitték le roham tempóban...
Ördög ezt követően vissza lépett, Ő megelégszik a 3ik helyen és 5000rubelel...
Master és Én maradtunk a második helyezte ha túl éli valamelyikőnk ezt a csatát akkor az 25000rubelt kap, de se én se mester nem fogadtuk el megküzdünk a fődíjért....
Uraim eljjött a nap fénypontja ma 2 Titán küzd meg az első helyért!
Master a nyugati ex zsoldos, a profi gyilkos a mesterek mestere!
Ellenfele Madárijesztő a volt kommandós! Íme 2 tapasztalt Titán megütközik! A dicsőségért és címért: Az Aréna bajnoka címért! és nem utolsó sorban a pénzért a 100 000rubelért!
De nem is koptatom a szám Lássuk a harcot! Titánok lépjetek a Pályára! Haljatok meg hősként Éljetek Bajnokként!
Kiléptünk a pályára egymással szembe de nem látva egymást kettőnk közt rengeteg konténer állt...
A nézők felordítottak: HARCRA! ÖLJETEK! Üvöltötték
Vér és dicsőség! mondtam... úgy hogy senki sem hallotta rajtam kívül...
Nemsokára elindultam, de elötte új tárat toltam a fegyverbe...
Ez a harc durva lesz... gondoltam magamba.
ekkor hirtelen vállon kap 1 sorozat én oldalra estem...
A fegyver félkézzel bal oldalra emelem, és lövök.... kisebb nagyobb sorozatokat engedek, az első nem sokkal Master feje mellett fúródott be egy konténerbe a többi a körülötte lévő Ládákba fúródott 2 sorozat azonban eltalálta és pofára esett tőlem kb 10 méterre a fegyvere előrébb esett tőle kb 6-7 méterre...
A fegyverem ebben a rohadt szerencsés pillanatban akad el éppen.
Bazd meg! Ordítottam, majd elhajítottam, és Master IL86osa felé vetem magam minden erőmmel, aki szint úgy a fegyver felé megy.
Éppen elérjük egyszerre a fegyvert, de mintha ott se lenne Kéz kéz ellen kezdünk el birkózni...
Hol én adok neki méretes pofont hol ő nekem.
végül kigáncsoltam ő földre esett a fegyver néhány méterre van tőlem elindulok de Master előkapott egy Boxert és Septiben felkelve vissza húz és pofán vágott vele, de úgy hogy 2 fogam bánta.
Arccal a betonra érkezek... Ufff hanggal...
Master egy jó darabig áll mögöttem és hangosan szuszog... Na ezt neked Kommandós! Pedig azt hittem hallgatsz a bölcsebbre és megelégszel a második helyen mint ördög, de nem neked fitogtatni kell az erőd! hát így jártál! Mondja majd elindult a fegyvere felé...
Hát megadom a kegyelem döfést!
Bazd meg! mondtam miután kitapogattam a fogaim, majd feltérdeltem és észrevétlenül elővettem a pillangó kést.
kibiztosítottam majd dobásra készen vártam.
Master felveszi a fegyvert és felém néz.
Semmi személyes... de Mosoly és várd a villanást!
ÁÁÁÁÁ! Ordítottam. Erőteljesen előre rándultam a kezemmel elvágtam a kést de minden erőmből...
A kés olyan erővel szállt, hogy átrepült Masteren és bele állt egy fa ládába.
Master kicsit megrendül és a bal tüdejéhez kap.. hirtelen vér csordul a szájából, a fegyver kifordul a kezéből, majd térdre esik, végül balra dől a betonra és kileheli a lelkét.
Madárijesztő Élve maradt... Íme az első Zóna Bajnok! Ordítja Arine torka szakadtából a hangos bemondón a közönség is rettenetesen Hajrázik fütyül Tapsol meg minden...
Én csak odasétálok a fegyveremhez, felveszem a vállamra, majd Master hangtompítós IL86osát is felvettem, jó lehet még valamire ha másra nem hát eladni... az a kezemben viszem ki.
Amikor felvettem a fegyvert ránéztem a saját vérében fekvő Mesterre... és így szóltam: Vér és becsület!
majd kimentem az arénából.
Innentől felgyorsultak az események Arine átadta a jutalmat a 100 000rubelt és az egyedi ak74ut, ami tényleg elég egyedi volt a Spetznaztos tisztek fegyvere volt Cobra távcsővel és Lézerrel.
A pénznek még nem tudom a célját, majd lesz valami...
Kb 6 órára elcsendesültek a kedélyek és az emberek gratulációs ostroma is abba maradt mindenki elment pihenni egy ijen hosszú nap után nekem is azt kéne tennem... De inkább a kocsimhoz mentem és a cuccaim rendezem...
A szolgálatos Őrök akik elhaladnak mellettem mind kezet ráznak és gratulálnak...
Úgy tűnik nagy respectre tettem szert ma...
Miután majdnem elkészültem egy tudós figura is oda jön hozzám...
Fel akar bérelni testőrnek de elég durva mód elküldöm a picsába... nem testőr vagyok én hanem Harcos!
Végül annyit mond hogy Takarodjak a francba ő is én is szidtuk egymást teljesen... végül anyázik és elszállt az ékszíj és lekevertem neki egy isteneset mire az a másik pofont a Nívára esett, belekapaszkodva a visszapillantó tükörbe amit sikeresen letört a lendületével, erre még jobban begőzöltem és addig vertem míg 3 szolgálatos rángatott le róla, a Tudós elküldték a francba engem mérsékeltek miután erővel lefogtak...
Ugyan az a nehéz páncélos "lovag" szolgálatos osztott le akivel ott találkoztam a külső védelemnél, a tudós még itt is jártatta a pofáját mire a Páncélos leordította de úgy hogy a tudósnak elakadt a szava... Végül elengedtek mintek az őrök, a tudós mint egy felfuvalkodott hólyag morcosan távozott vissza vissza kiabálva hogy ezt az esetet jelenteni fogja Yantarban! Stb... stb...
A "lovag azonban engem is kiosztott, de ezt már a tudós nem hallotta... úgy ki osztott hogy én ezt emlegetni fogom pár hátig az fix...
végül 1 óra múlva ez is elcsöndesült, és lementem a bárba lent Party volt már javában, de ehhez ma nincs kedvem, inkább megkérdeztem a csapost hogy hol is ez a Yantar, jelölte a térképemen, átmentem a szolgálathoz, ők adtak egy engedélyt amivel bemehetek a tudósokhoz annélkül hogy fizetnem kéne az ottani "korrupt őröknek" na mind 1 ez is jó lészen ahogy hallottam azok valami tudósok a legjobb detektorokat és top védelmű ruhákat tőlük lehet beszerezni, sőt a relikviákat is drágábban a veszik a magánzóktól...
El is indultam estefele a Megjelölt helyre, át a vad területen, de végig az úton mentem bár sötétedett, csöppet se érdekelt a környék veszélyessége, hiszen autóval 15 perc alatt átérek rajta...
Vadterület határán találkoztam a tudóssal, Yantarba tartott, felajánlottam neki hogy elviszem, egy ideig ellenkezett... de végül jobbnak látta mint gyalog baktatni még 1 órát sötétedéskor... de nem is szólt hozzám egy mukkot se... haragtartó barmok ezek a tojásfejek...
Nemsokára kb 20 perc múlva meg is érkeztünk Yantarba az őröknek felmutattam az engedélyt és máris kinyitották a kaput, és beparkoltam a vaskerítésen belülre...
A tudós amint kiszállt fogta a tatyóját és már ment is a bunkerbe.. nem sokkal késöbb én is követtem, de elötte beszéltem az Őrparancsnokkal, aki készséggel ellátott a helyi hírekkel...
Beérve Beszélgetni kezdtem egy őszhajú öreggel a neve Szaharov volt, eladtam nekik a relikviákat amiket találtam, ebből kb 12000ret kaptam még, még eladtam az IL86ost is a fegyverért 8000ret kaptam...
az Mp5öst beadtam javításra a szolgálatos fiúknak de hamar elkeserítettek hogy tönkre ment...
úgyhogy megmaradt az egyedi AK74u Vertikális markolattal cobra távcsővel és lézerrel...
vettem bele 5.45es páncéltörőt és alap lőszert. vettem egy ehhez járó taktikai mellényt ami illit a ruhámra egy egy 45ös Coltot végre... a pisztolyhoz kb 7 tárat vettem az AKhoz 10 Páncéltörőt, és 5 tár simát, megjelölve a páncéltörő lőszeres tárak tetején vörös festék van míg a normál lőszeresen nincs semmi festék...
ez mind került 30000 rubelbe...
Még vettem egy új bakancsot és egy detektort, a bakancs 1500volt a detektor ledes kijelzős volt azért 9000rubelt fejlesztettem valami "veles" a neve... jó drága herkentyű...
ezek után elmendtem aludni egy számomra kapott helyre...
Éjjnek éjjelén azonban felkeltem valami Ordítozás volt az előtérben magamra kaptma egy Nadrágot meg a bakancsot és kimentem...
Mi a fakk van? kérdeztem oda.
Egy Tudós fickó Ordítozik akin cafatokba van a ruha mellette 2-3 orvos próbálja hol lefogni hol ellátni a sebét, Szaharov vissza Kiabálgat vele hogy már nem élnek az biztos durva pazarlás lenne egy mentő csapatot küldeni...
Állj állj állj!! ki kiért mi van?
Ekkor mind a 2 hadakozó fél befejezte az üvöltést egy pillanatra....
Nyugalom, nem az ön gondja Kruglov professzor szerencsésen túl élt egy helyzetet, de a társai meghaltak...
Ez nem igaz! nem haltak meg ott vannak a tetőn és várnak az erősítésre!
Kérem segítsen! legalább ön segítsen nekem! én vissza megyek!
Megy maga a francba! mondta szaharov majd intett a kruglov mögött állóknak, majd egy tűt döftek a hátába, ezután Kruglov erősködése abba maradt...
egy erős nyugtató! mondta Szaharov... Jó ember ő amugy csak tudja túl ambiciózus...
De uram ha még élnek azért megnézhetnénk! mondta 1 másik tudós aki most kászálódott ki a szobájából, mellette a társa helyeselően...
Ohh az istenért... fejezzék már be!
Szaharov... Mi lenne ha én elkísérném a 2 okoskát, ha élnek akkor kimentjük őket ha nem akkor vissza jövünk!
Szaharov gondolkodóba esik, majd végül bele egyezik...
De csak akkor ha elhoz nekem egy különleges leletet ami a Térhasadék mellett van! éjfél tájt jelenik meg, még kb 2 óra és el is tűnik, azt ajánlom mielőbb induljanak!
Vissza mentem a szobámba magamhoz vettem a cuccaim, és elindultam kifele kint volt már 2 tudós rikító vörös narancs színben... és én még azt hittem rejtőzködve megyünk...
Egy kis rosszallás után elindultam kifele... Beszálltunk a kocsimba , majd elindultunk az éjjel közepén a tudósok által adott GPS jelölte útvonalon megkerülve a Yantari gyárat...

jobban örülnék ha a gyár megvizsgálálakor majd velem jönnél vagy tesztelnél nekem néhány jövőbeli prototipust :)

Coboro VS Master!
Második körben Agyar és Madárijesztő!
a harmadik körben pedig Ördög és Vámpír mérik össze erejüket...
Sparrow vissza lépett...
Ezekre a szavakra ébredtem
Coboro és Master bejöttek a küzdőtérre,fedezékből fedezékbe ment mindenki,alig lehetett hallani valamit,majd 1mással szembe találta a 2 ellenfél magát,2 lövés dördült el,Coboro hátra esett,a fején 1 lyukkal,Master 1 picit rááll a sántitott lábára és megfogja a bal válát,majd elengedi,és ömlik belőle a vér,majd kimegy
-Következő Körben,Agyar,és Madárijesztő következik,Agyar setenkedve fedezékből és fedezékbe megy,Madárijesztő biztosan tart a célfelé de ő se kiállva a pálya közepére,észre veszi agyart amin átszökken 1 másik fedezékbe,sorozatott tüzel rá,nem talált,majd Agyar gondol valamit és elkezd váktába lőni a fegyverrel,Madárijesztő 2 pontos lövéssel kilőtte a fegyvert Agyar kezéből,agyar Csuklója elpattant 1 csontal,ezt márt sokszor láttam ezért tudom,majd föladta küzldemet,következő kör Vámpír és ördög következett,1 perces menet volt szinte,Vámpír futás közbe orra bukott,és Ördög gyomorba lőtte mikor megfordult,bocsánatott kért majd szólt hogy vége és már jöttek is a hordágyosok,elvitték,és feladta a küzdelmet 3. adik helyezettként,Majd megszólalt Arine:
-Master és Madárijesztő,a 2 döntőbe jutott,a zsoldos,és a kommandós,Kezdődjék a menet,elindultak,nem telt bele fél perc Master leadott néhány lövést Madárijesztőre,majd madárijesztő viszonozta,Master elesett,és a fegyvere előre esett,majd mindenki csöndben figyel,és csak 1 valamit hallunk: Katt,BAZD MEG!
Csak ennyit hallotunk és Madárijesztő eldobta a fegyvert majd masteré felé vette az irányt,master ugyan így tett,verekedés lett a vége,alig lehetett valamit látni,de végül Master felált,valamit beszélt Madárijesztőhöz majd a fegyveréhez sétált,madárijesztő höz hirtelen 1 pillangó kés kerül,megcsillan a kés a sugárzó napon,Master hátra fordul,majd Madárijesztő eldobta a kést,azt hittem mellé ment,mert a fába ütközött neki,majd Master szályából vér jött fel,a tüdejét fogta,vérzett,majd elesett,Madárijesztő felált,mindenki örvendezett fütyült tapsolt és még több majd megmondom magamnak:
-Na itt az ideje megpróbálni a lehetetlent...
Mikor már a "rajongók" elözönlöttek Madárijesztőtől feltettem neki a kérdést,elutasitotta,és elég durván,utálom ezt a hozzá állást,majd még kináltam neki pénz összegeket,cuccokat,majd 1 "Takarodj a fenébe" vel elküldtem a végső vissza utasitásnál is,majd káromkodtunk 1 másra,és jött a pofona,1 Nivára estem és véletlen letörtem a visszapillantó tükörjét,honan tudtam volna hogy ez az övé?Mint 1 felbőszült Apa a drága látott kincséhez ugrott nekem,3 Szolgálatos vettett végett a harcnak,a ruha felfogta az ütéseket,majd elém jön a határnál a dezertőr és jól megmondja a magáét,én magyaráznék majd mondja:
-Na majd én elveszem a te kis papirodatt és nyalhatod a parancsnok seggét a következőért!
Erre csöndbe maradtam,nekem kellenek a papirok,majd elindultam a Yantar felé,vissza vissza szólogattam:
-Na majd kapsz te még!Jelentelek én a Yantarban!Majd aztán egyszer ellátom a bajod!Ilyet nem érti a kutatás célját!Műveletlen Huligán!
is elindultam a VadVidék felé,elővettem 1 kenyeret, és eszegettem,fáradoztam,útközbe néhány Anomáliát tanulmányoztam,és találtam 2 relikviát is,félúton a távolban 1 kocsi fényét látom,a Madárijesztő nevü egyén volt az,mondta hogy elvigyen-e a Yantarba ha már úgyis oda tartok,1 ideig ellenkeztem de inkább beültem mert már elfáradtam,inkább a területett néztem háttal neki,15 perc alatt oda értünk,be a vaskapun,megfogtam a Cuccomat és már be is a bunkerbe,össze találkoztam Kruglov Professzor al,megkérdezte kivagyok
-Dr. Varja Richter vagyok a Zóna kutatásáért küldtek ide Katonai Rangom Őrvezető
-Jolvan,beszélj Szakharovval ha van valamid nekik,és üdv a Yantarba,
-Viszlát
Oda mentem Szakharovhoz,engedelmesen leadtam neki az eddig talált információkat a műszerekről és a relikviákat,de a műszerek kijelzéseit nem adtam át neki,mint mondtam,nekem is megkell élnem valamiből,egy Veles nevezetü detektort nyújtott át
-Figyeljen,ez a Veles detektor most a Zónába az 1 ik legjobb,kimutatja a relikviák lelőhelyétt pontocskákban,ezért sokkal 1szerüben hozhat nekünk ide információkat,ezen kívűl,holnap Délben a Közelben felkérne mérni néhány terepet,a Yantar-Tót és 1 felborult Busz helyét kéne megvizsgáltatni hogy milyen erős Pszi Kisugárzást bocsátt ki,és majd műszereket is adunk hozzá hogy elvégezze a méréseket,ezen kívűl,már korábban bejelentették magát,és magát találtuk alkalmasnak arra a feladatra hogy egy új Prototipust tesztelhessen nekünk,ennek segitségével nagyobb lessz a Pszi Kisugárázs ellenállhatósága,de ez csak prototipus,majd talán néhány olyan információ szerzésben ami a gyárhoz kell akkor kell használni,nem sok készült már belőle,majd keressen ehez a küldetéshez később maga mellé 1 embert,de holnap az első teendője magának mindenképpen előszőr a mérések lesznek,majd kinyitott nekem 1 ajtót,és mondta:
-Aludja ki magát,Dr. Richter...
Majd becsukta,letettem a cuccmókomat,1 könyvet találtam itt,"Élet a pokolban" Címen,nagyon szeretek olvasni,szoval elis kezdtem,majd mikor a 2. odik fejezetnél abba hagytam elraktam a hátizsákomba,majd aludni tértem...

Axon te jössz.

1 óra alatt leértem a szeméttelepre, itt kicsit otthonosabban mozogtam. A régebben sokat járkáltunk erre, még Szergejevicsékkel meg egy magam is jöttem mentem erre felé. Nagyjából tudtam hol szoktak tanyázni, a stalkerek, vagy a banditák. Gyorsan haladtam amennyire csak tudtam. Egy falka kutya...remek...nem tudom melyik a jobb a kutyák vagy a Szolgálat. 10 perc alatt sikerült észrevétlenül megkerülnöm őket. Voltak vagy 20-an, ha kiszúrnak biztos szét tépnek. Körülnéztem, és kicsit meglepődtem ilyenek még nem láttam ezt a helyet, mindig esett az eső és akkor olyan lehangoló az egész. Most viszont hét ágra sütött a nap. Most minden sokkal színesebben hatott, nem az a egy hangú szürke. De ne most nézelődjek, gyerünk tovább. Annyira nem akartam nagyot kerülni, ez egy gyors kirohanással, az egyik nagyobb szemét halomtól elfutottam az első gyá épületig ahova a banditák szokták be venni magukat. Benéztem a gyárba, volt bent három mondhatnák őket kölyöknek...
-Ott...ott van valaki !!! pattant fel az egyik és már vette is elő a pisztolyt, nem is habozott lőtt is... nekem se kellet több, elő az Abakant. kicsit vissza húzódtam. A másik kettő még nem eszmélt fel teljesen, kinézek...de mi a franc... ezek nem is rám lőnek. Össze vissza lövöldözik a hülye gyerek, a másik kettő meg csak röhög. Oh majdnem elárultam magam, de hála az égnek észnél voltam. Ott hagytam őket, mentem tovább a másik oldalon a kapunál már abba maradt a lövöldözés biztos lehiggadt a srác.
A kapu után jobbra vettem az irányt itt talán átjutok, a körbe ölelő dobokon, itt a térképen van egy kisebb völgy szerű mélyedés. Meg is van, de megint két bandita. Nem igaz !!!. Minden hol ott vannak. Most untam meg a nyugizást. A legközelebbi fedezékig el lopakodtam. Ez egy halom mosógép és tűzhely volt. Nem jelzet sugárzást a műszer, szóval megnyugodtam. Mély lélegzetek. Közel vannak egymáshoz, ez nekem jó, nekik nem. Egyes lövés. Majd rájuk fordulok kis célzás, és az őrt fejbe lövöm, a másik pont rá akart gyújtani de a lövéstől úgy megijedt hogy eldobott mindent ami a kezébe volt. Majd a következő pillanatban már fordul felém és veszi le a fegyverét a válláról, megint egy lövés, torokra ment, a bandita mint egy zsák úgy dől el. Oda megyek. Még él, jólvan, leguggolok mögé látom ahogy követ a szemével, kicsit fel emelem,és egy határozott mozdulattal eltöröm a nyakát.
Kiértem a szeméttelepről, elment vagy két óra amíg át vágtam rajta ez a sok kerülő, meg ez a kis lövöldözés. Itt egy kis erdős rész volt, de könnye lehetett haladni. Kocogtam hogy nyerjek egy kis időt. Unatkoztam nagyon út közbe nem volt semmi látni való csak a puszta. Vagy fák, már egy fél órája sétálgatok, és már közeledek, a nap is lassan alábukik a horizontnak. De még előtte egy szépséges látvánnyal megajándékoz, vissza nézek. és még látszanak a szemét dombok. Másik irányba nézve. A messziségben egy jó kora nádas, mocsaras vidéket látni.
Haladok tovább, közben már azon jár az eszem hogy miért is megyek én most oda ahova nem is kéne, miért nem bújtam meg ott ahol voltam, minek nekem a felesleges kockázat... de persze mint mindenre a hadseregnek erre is van magyarázata...az ellenség mindig tudja hol vagy sose állj meg, ha nem muszáj. Mert azonnal bemérnek. Amúgy meg lehet a kaland vágy meg a kíváncsiság hajt. Elvégre érdekes hely ez a zóna, sehol máshol nem látsz olyan halálos vagy éppen csodálatos dolgokat mint itt. Ahogy így elmélkedem már teljesen be sötétedett, ez fel se tűnt addig amíg nem kezdtem el bukdácsolni minden féle gazban. Akkor vegyük hasznát végre a maszknak is amit adtak, fel vettem és bekapcsoltam az éjjellátót, hát ha tüsszentek egyet akkor is ez a hatás váltható ki de több mint a semmi.
Megnéztem a PDA-t és már nagyon közel vagyok a helyhez, de sehol mozgás sehol senki és semmi. Odébb megyek behuzodok egy bokrosabb részre, ahonnan látni egy jó nagy tisztább részt, és ahogy jobban megnéztem egy egy föld utat is láttam. Csöndben itt üldögélve vártam a nem is tudom mire. Végül 5 perc múlva balra tőlem egy bokorbl k sétál egy kutya, nem volt vak, mert szinte biztos hogy rám nézett. Nyúltam a fegyveremért. Lassan a kutya meg csóválni kezdte a farkát, egyáltalán nem támadóként lépett fel inkább örült hogy talált valakit. Kicsit megnyugodtam és amikor biztos voltam benne hogy nem támad leengedtem a fegyvert. de hirtelen megijedt valamitől össze rezzent, és elkufircolt a sötétben, nem kellet sokat gondokozni rajta mi okozta a ijedséget. Jellegzetes hangján közeledett egy Niva, meg hát a két fény csóva is elég feltűnő volt. talán ők lesznek azok, de örülnék egy távcsőnek. Bár elég riktó ruhában volt két ember is akik bent ültek, még az éjjel látóval is feltűnt, ezek tudósok lesznek. Kicsit eltávolodtak és az fák mögött eltűntek, akkor gyerünk utánuk.
Óvatosan távolságot tartva az úttol mentem utánuk, de egyszer csak mintha az sofőr ivott volna vagy nem tudom, de letértek az útról és a füves pusztán keresztül mentek itt más a nyomvonalon mentem, mert elég gyorsan haldtak, én is futni kezdtem, de előtte húztam egy jót a jó kis hideg vizű kulacsból, mit ne mondjak jól esett. Éreztem hogy felfelé haladok mert egyre nehezebben futottam. Majd végre fel is értem erre kisebb dombra, ahonnan már láttam is egy várost. Egyszer csak lövöldözés támad, határozottan hallani ahogy, három fegyver szólal meg, egy pisztoly, egy sörétes, és egy AK47u, az AK-s csak rövid sorozatokat, hallat, de mi a fenével harcolnak ezek, ordítás, nyögés, bőgés, minden van itt, tehát zombik. Nem messze a városban egy tetőről mintha jelezni próbálnának, legalábbis úgy nézz ki, mert mi másért integetnének, ők a célpont. Innen jól belátni a területet, s van is egy utca amin csak egy két zombi kószál és egyenesen a túlélőkhöz vezet, lent más a helyzet, ők lehet meglepődtek, a zombi tömegen mert hát rengetegen vannak, de egész jól tartják magukat a fedezékül választott kőkerítés, és a Niva alkottak barkádnál. Le kocogtam, és hát valamilyen oknál fogva egyenesen hozzájuk mentem, Gyorsan oda futok, ki is szúrnak, de miután látják hogy nem ordítozok meg nem csoszogok, nem lőnek le. Oda vetem magam, eleresztek pár sorozatot amivel leterítek pár zombit , de azok kis váratva kelnek is fel. Éppen szólt volna az egyik, de félbe szakítom.
-Nos köszöntem a lehetőséget, de engem várnak egy tetőn. További jó puffogtatást. Majd egy gyors mozdulattal át csúsztam a Niva motorházának tetején. Pár lövés kíséretében el oldalaztam a kiszemelt utcába. Itt még mindig jött ment egy két zombi de ezeket gyors fej lövésekkel kiiktatam, fene viné el volt amelyikbe ármat is lőttem, ki is fogyott a tár. Gyors tár csere és gyerünk tovább. Ahogy közeledtem a házhoz és ahogy dőltek el a zombik egyszer csak egy ismerős de annál kellemetlenebb hangra lettem figyelmes, egy helikopter egy mid24-es nem sokára el is viharzott a város felett tett egy kört majd leszállt, nem volt felfegyverezve. Majd hangosan szólaltam meg.
-Remek, itt a lovasság. Hirtelen le esett hogy ez mit is jelent.
-Csesszd meg, ez így nem lesz jó. Gyorsan fel futottam egy ház tetejére majd meg lestem kik azok, a heli közben már ment is tovább, 5 embert hozot, akkor ezek valami magasan képzett kommandósok lehetnek. Már a mozgásukból is látni lehett. Ahogy közeledtek,Az egyik elővette a PDA-áját megnéztem, majd körül nézett,és már adta is a tűz parancsot pontosan rám, mi a ... Záporoztak a golyók felém, kettő lőtt három mozgott nagyjából így haladtak felém. Beszartam rendesen, de gondolkozunk tisztán, már nem is érdekelnek a tetőn lévő emberek örülök ha én meg menekülök, most nekem kéne segítség. De várjunk csak itt vagyok egy zombikkal teli városban.
Kell ennél több ? Lementem a földszintre gyorsan körül néztem, a konyhában találtam egy két vegyszeres flakont és még volt is bennük. Mivel gyújtom meg, bassz ki, gondolkozz, gondolkozz. Uhh remélem melé keltek jelző fáklyát a ruhához, reflexből a hátsó táskákba néztem bele, iylen szerencsét két rúd. Felkaptam a földről egy asztallábat. Letéptem egy függönyt. Rácsavartam és lelocsoltam a vegyszerekkel közben haladtam kifelé a házból. Mert már a hátsó ajtón kopogtak katonák. Kirohantam a jelzővel meggyújtottam az ideiglenes fáklyámat. Majd rohantam a három ismeretlen és a tetős emberek közé, vagyis a zombikhoz, hadonásztam, kiabáltam. Majd a sarkon megállva elhajítottam arra a fáklyát amerről jöttem, közben megérkeztek a üldözőim is feléjük lőttem vaktában amit viszonoztak is, pont ez kellet, így a zombik hamar rájuk figyeltek. Egy pár zombi még csak jött felém,d e legalább akor káoszt csináltam amiben eltudok tűnni. A zombik egy része a tudósokkal van elfoglalva a másik a tetősökkel, a harmadik meg a katonákat tanítja jó modorra. Én meg menekülök mert engem meg vacsinak néznek már megint. Meg-meg állok vissza lőni. De csak egyet tudok megölni. Végül egyre többen kerülnek elő a házakból, meg utcákból szóval, inkább irányt váltok és kifelé megyek a városból most már rohanva. Egy két kerítést át ugorva, már a vadon felé futok.Majd néma csöndben eltűnök a sötétben.

Beszállnék én is, ha nem gond.
Karakter neve: Dr. Claudia Watson
Kor: 26 éves
Testmagasság: 172 cm
Külső: Kicsivel váll alá érő, szőkésbarna, hullámos haj. Barna szeme, és világos bőre van.
Előélete: Gazdag angol család sarja, a Cambridge-i egyetemen végzett. Jobb munka híján az első zónába induló expedíciókban is részt vett mint segéd, de immár teljes körű kutatóként él a yantari kutatólaborban.
Visszahúzódó, csendes természet, hatalmas lexikai tudással és jó memóriával rendelkezik. Egyáltalán nincs harci tapasztalata.

- De hat gramm jóddal épp megfelelő mennyiségű üledéket képezne...
- Nem érdekel. A maga dolga nem ez, az ilyesmit hagyjuk a kémikus csoportra. - szólt, majd elsétált.
Kinyújtottam a nyelvem rá, és visszatértem a magánlaboromba. Egy halott sztalker feküdt az asztalomon, amit egy elektromos anomáliából cibáltak nekem ki a mai reggel.
Tökéletes alany a fent nevezett anomália hatásainak vizsgálatára.
Legalább négy órája vizsgáltam a hullát, miután meguntam a dolgot, és vacsorázni mentem.
Ezután lezuhanyoztam és lefeküdtem, a hullát pedig eltemettettem egy csapat sztalkerrel.

Ma reggel a vezetőség munkaakciót szervezett. Fegyvereket, rádiókat, kell gyártani, megszerelni. Jómagam egy rádiót kezdem el szétszedni. Miután megszereltem, bekapcsoltam, hogy működik-e. Bejött egy közelben lévő város adása, valami imperialista rap szólt benne. Elcsavartam róla, bejött egy konzervatívabb adás, szép népdalok és visszafogott gitárjáték volt hallható.
Pár elvtárssal kimentünk a közeli erdőbe fát vágni. Ki is döntöttünk egy nagyobb fenyőt, szét is aprítottuk kisebb darabokra. Majd behozzuk valahogy.
Visszatérve a bázisra meglátok két elvtársat. Megkérdezem tőlük, hogy mit csinálnak. Erre az egyik elébem dob néhány gombát, közben valamit morog hozzá. Leülök melléjük, és elkezdem rágcsálni a gombákat. Egyszer csak elkezdenek mutogatni a semmibe, meg röhögni. Nem értem, hogy mi bajuk van. Ahogy ülök, egyszer a bejön a bázisra egy barna ló. Mi a fasz? Jön felém pár lépést, majd összemegy, és egy egér lesz. Komoly ez a cucc! :D
Nemsokára egy fa elkezd hozzám beszélni:
- Egyél sok fahéjat! Egészséges! Egyél sok fahéjat! Egészséges! - ismételgeti újra és újra.
Közben egy macska a jobb lábamhoz dörgölődzik. Kis idő után megszólal:
- A derékszögű háromszög befogói négyzetének összege egyenlő az átfogójának négyzetével.
- Mi van?
- Ha egy kör átmérőjének két végpontját összekötjük a kör bármely más pontjával, akkor derékszögű háromszöget kapunk - válaszolja, majd elájulok...

Szia Klau! Üdv itt! Jó indítás(üdítő volt olvasni hogy nem beintesz, anyázol hanem nyelvet nyújtasz, jót röhögtem). Csak így tovább!

Axon, a ColdBlooddal való csetepatét írd meg te pls, én majd megírom a folytatásban a zombigyilkolászást lövés1 abban lesz majd a nehézlovasság. Szia Klau! Axon, ha gondolod vegyél fel msn-re..

Üdv köreinkben Klau!Putitng a fekete macska nagyon nagy! :D Én meg még ma fogok írni, csak Joeetm nem írt, aztán gondoltam megvárom...

Vissza
Top Alul