Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Am mondjátok már el nekem hogy eddig milyen területek vannak,frakciók,és vannak-e már tudós bunkerek,és hány Laborból vettétek ki már a dokumentumok nagy részét,vagy hányat fedeztetek fel,de ezt Privát üzi. be kérem pls nem akarom foglaltatni a sok OFF Témát!Thx

A kérdés még mindig áll, hogy találhatok-e egy új labort?
A hely Scar ötlete által módosult Limankszra vagy a korház környékére. Én egy 3-4 hsz-es uton jutnék oda és fedezném fel azt utána jöhetne a labor. Az meg nem tudom még hogy mennyit követelne.
Tehát akkor elkezdhetem tervezgetni hogy később ha oda jutok akkor tökéletes munkát adjak ki a kezemből. :)

Na ma megírok egy folytatást, holnap meg majd meglátom mi lesz...

A stalker végül még is csak beleegyezett, hogy beáll a csapatba. Csak még felszerelés kell neki. Ő a régit akarja, de mi inkább ráadtunk egyet ebből a bulat nevezetűből.
Na meg újfajta katonai fegyvert adtunk a kezébe. Elég izgága fickónak látszik, tehát jobb lesz egy kicsit vissza fogni. Nyilván örülhet hogy újra a seregben lehet.
Na ilyen emberekre van szükségünk. Na de elég a szócséplésből! Ideje tovább indulni!
Elővettem a PDA-mat, és megnéztem a nyomkövetőt, hogy még mindig működik e. Úgy néz ki tökéletesen. A kis vörös pont, még mindig ugyanazon a területen mozog. Akkor tehát vissza a Sötét völgybe.
Persze előtte még e kell szervezni a csapat utolsó tagját. Ha Zsukov benne van a buliban, akkor minden készen áll az útra.
Érzem hosszú út lesz ez, de megéri. Ha sikerül elkapnom a hadnagyot, akkor az őrnagy biztosan előléptet.
Milyen jó is lesz az!
Na de mindenek előtt kerítsünk magunknak egy új társat, aztán jöhet a banzáj. Szóval irány a 02-es pont.
Ja igen! Kocsit mint mindig, nem sikerült szereznem. De mindegy! Gyalog is odajutok, meg vissza. Most semmi sem állít meg a célom elérésében. Még mindig itt van a vállamon a seb amit a hadnagytól kaptam, és megesküszöm hogy ezt még leverem rajta.
Ezt nem ússza meg büntetlenül!
Aztán kiadtam a parancsot: "Rajta keljetek föl! Indulunk!"
És elindultunk a töredezett aszfalton előre.

Cold ha Scar megengedi vidd már afele az én karimat is azt találsz ki vele amit akarsz csak most 1 ideig sztem elleszek tiltva és nehogy anomáliába haljon bele,szoval valahogy talizzatok össze ha lehet ^^

Zini ilyenre esély sincs mivel üldözött személy vagyok, nyakamban a katonai stalkerekel egyenlőre, plusz te tudós vagy szóval a nálam lévő papírok könnyen felkelthetik az érdeklődésed, ami megint csak nem biztonságos a számomra. erről most lemaradsz.

Hát Zini most tényleg nem bántásból, csak pedegógiai célzattal mondanám, hogy az eltiltás gondolom a tetteid következménye.Én az mondom, hogy mielőtt megteszel valami akkor gondolkodj el, két lehetőséged van:Vagy nem teszed meg, és akkor mindegy, hogy mi lett volna, ha mégis, de hogyha megteszed akkor bezony vállalni kell annak minden vonzatát és következményét.Bezony ez a világ már csak ilyen nagyszerű...

Jó Cold csak szerintem sokan tudjátok hogy 1 idelye nem figyeltem az írásokat vagyis nem tok SEMMIT ^^ kiscsillag a régebbi hibáimat már lezártuk hogy hogy jött ez szóba?vagy most elkövettem valamit?NA NE OFFOLJATOK!

2 órámba telt, míg sikerült működőképessé varázsolnom 1 dragunovot, ez így nem lesz jó.Kimegyek a tábortűzhöz, az elvtásak nyugodtan iszogatnak, dohányoznak...Csak annyit kell mondanom hogy munka, és már ugranak is fel, unják ezt az üldögélést...Lesétálunk a növényzettel benőtt épülethez, és elkezdjük kitakarítani.Szervezetten próbálunk dolgozni, aránylag gyorsan is haladunk.Antinovics kolléga a munka hevében a cigarettát is gyorsabban pöfékeli, de a teljesítményére ez nincs hatással, néha krákog, de lelkesen pakol a többiekkel együtt.Nagyjából ki van takarítva, össze van pakolva, amit tudunk elkezdjük helyrepofozni..A takarítás alatt jópár szerszámot találtunk szekrények alatt,vagy éppen csak simán elhajigálva,a satupadokkal egyetemben ezeket is helyrepofozzuk, remélem jók lesznek valamire.Kora délutánra végzünk, ekkor visszamegyünk a raktárba, elhozzuk a maradék svd-t és rpk-t, majd a többieknek megmutatom hogy kell szétszedni és összerakni.5-en maradtunk szerelni, mindenki lázasan dolgozik...Kucsmás barátom munkapadja körül szinte vágni lehet a füstöt.A munka hevében valamilyen dalt dúdolgat, hirtelen nem jut eszembe, de aztán megvan..a katyusa :D .Miután sikerül összeraknom egy rpk-t, kitűzök magamnak egy ebédszünetet, mert már kezdek eléggé éhes lenni.Nincs kedvem egyedül eszegetni, inkább fogom a konzervemet, és leülök falatozgatni a műhely elé....

Bocsesz, csak sok volt a meló, íme a folytatás.

Biztonságosan átkeltünk a szolgálatosok sorfalán, mégis valami megmagyarázhatatlan feszültség van bennük. A raktárak felé igyekezve mi is éreztük ezt a kellemetlen idegességet, mintha akármelyik pillanatban fel tudna robbanni az egész zóna. Szokatlanul sokat izzadok. A hideg verejték, mint a sarki jég fut végig a hátamon és egyik pillanatról a másikra az ég tisztából felhősre vált. Vihar közeledik, de hogy lehet ilyen gyorsan ? Na mindegy ! Látom, hogy a madarak is gyorsan tűnnek el. Itt valami nem okés. Egyszercsak pokoli morajlás tör elő az égből és vérvörösen izzanak a felhők. Látok egy csatornafedelet és nincs más megoldás. Le kell másznunk oda. Így is teszünk, majd mikor leértünk a mellényemből előhúzok egy piros fáklyát. Oroszul van ráírva, hogy a biztonsági zárat elfordítani balra. Még szerencse, hogy megjegyeztem, mert ebben a vak sötétben nem látunk semmit.Meggyújtom, de egyből egy szörnyű kép fogad. A plafonról denevérek csontmaradványai lógnak. Érdekes, hogy némelyik szemfoga hosszabb, mint kéne és úgy látom négy szeme van. A mérete is nagyobb, a szélessége a szárnyai fesztávolságával pedig túl nagy.
-Főnök !
-Mik ezek ?
-Valami denevérek, de csernobili kiadásban.
-Mit mutat a Geiger számláló.
-Normális az érték.
-Fennt ez a frucsa vihar is kezd elülni indulhatunk, csak egy perc.
-Én osztom a parancsot Medúza !
-Azt csinálod amit mondok !
-Megértetted ?
-Igen..-mondja az orra alatt morogva, bosszúsan.
A vízből kiemelkedik egy betonfolyosó, ez a hely csatorna létére nem bűzlik. Csernobil különös hely, de ez tényleg nagyon furcsa. Elhajítottam a fáklyát és véggurulva a folyosón eszméletlen látvány fogadott. Megaszalódott emberi testek bőröndökkel és hátizsákokkal.
-86 ?
-Nem ez frissebb.
-Ők a 2006-os áldozatok !
-Ide menekültek, de valami nem hagyta, hogy távozzanak és itt haltak meg.
Ekkor valami érdekes tompa nyikorgást hallok.Az összerágcsált testek közül egy mutáns patkány mászik ki. Szaglászik és nézeget. Rám szegezi a tekintetét és elfordítja a fejét. Már morog és üvöltésbe csap át. A társai, mint a tenger özönlenek ki a lyukakból.
-Gyorsan, fel !
Az első mászásnak is kezd, közben mi tüzelünk, ahogy bírunk. Már a bakancsomnál vannak és ösztönösen rúgni kezdek. Az egyikbe akkorát rúgtam, hogy egészen a plafonig felszált és érdekes síró hangon esett vissza, ezekután ugyanúgy támadott. Miután a TRS-emből kifogyott a lőszer pisztolyt vettem elő és azzal soroztam őket. Végül mikor az utolsó is felért én zártam a sort. Gyorsan másztam felfele, de közben öt patkány is a bokámon lóg. Felértem és jeleztem Medúzának és Dexnek, hogy mehet a gránát. Ők le is dobták az áldást és a csatornafedelet visszadobva és ráhuppanva megvárták a detonációt. A vastag acéldarab ugrott egyet és a robbanás hangjai elültével már a patkányok nyikorgását sem lehet hallani. Megdöglöttek a mocskok. A maradék, ami velem jött az össze lett taposva, a többiek segítségével és az utolsót amelyik éppen a férfiasságom felé haladt a nyakánál fölemeltem és addig szorítottam, amíg a fogai csattogása helyett egy reccsenést nem hallottam, ami a nyakcsigolya gyönyörű hangja. Miután ez megtörtént földhöz vágtam és egy erős dühödt mozdulattal berugtam ezt is egy fa odvába.
-A k anyád !
A többiek értetlenül néznek rám. Látják, hogy újabban kiakasztanak ezek a történések, de remélem idővel ismét érzéketlenné fogok válni az efféle hatások tekintetében.
Folytatjuk az utunkat a célunk felé, de mi ez a sok döglött varjú itt ?

Lássuk, kelleni fog kaja. Vissza megyek, a csapáshoz és felállítok pár csapdát. Jó lenne szerezni pár kötelet drótot, vagy valamit amivel tudok kötözni, mert anélkül jelentősen csökken a csapda készletem. Drótot tudnék szerezni hiszen minden felé drót kerítés van, de jó is lenne a nálam lenne a régi AK szuronyom, az alkalmas volt drót vágásra is. De csak a tőröm van. Meglátjuk. Lehet éjjel beosonok a banditákhoz. Megnézem mik vannak náluk raktáron. Meg ha más nem megnézem a Szabadok bázisát, oda talán még be is engednek csak Max-ék ne vegyenek észre. Akkor megnézem a drótot hátha letudok fejteni egy keveset. Ki is mentem és kerestem kerítést, Vissza felé gyalogoltam egy 5-10 percet, közben jól meg figyeltem a környéket, tájat. Többnyire füves puszta, itt ott egy nagyobb fa csoporttal meg tűzdelve. A fegyverem készenlétbe volt a biztonság kedvéért. Út közben elgondolkodtam hogy jól választottam-e helyet magamnak, a kiképeztek a túlélésre, nagyon jól, csak az fránya fordított pszichológia, annyi bizonytalanságot szül az emberben. Hogy most tényleg jó helyen rejtőztem-e el, vagy okosak a követőim és erre számítanak ők is. Mert ha megnézzük azt hogy egy okos jól képzett menekülő, olyan helyre bújik ahol nem számítanak rá távol az utaktól stb... viszont egy a legjobb vadászok ezt tudják, és ott fognak keresni, ezért lehet, ezért tanították meg ezt nekünk hogy mi legyünk a legjobb túlélők, és olyan helyre bújunk ahol tényleg nem számítanának ránk. Hát van egy olyan érzésem hogy hamarosan kiderül hogy jó helyet választotta-e ? Megérkeztem a kerítéshez és szerencsémre meg volt kezdve, és kisit arrébb ki is volt dőlve, csak találok olyat ami teljesen külön van a kerítéstől. Találtam is egy jó három méteres darabot. Feltekertem és a vállamra akasztottam, volt itt még egy nagyjából egy kétméteres szöges drót is. Óvatosan feltekertem azt is csak azt nem tudom hogy ezt hogy vigyem hogy ne sértse fel semmimet. Végül inkább itt hagytam. Indultam volna de még körül néztem és vissza néztem a sötétvölgyre. Láttam a Banditák tanyáját, odébb az x18-as gyárépülete, tényleg mi lenne ha vissza mennék oda. ezt a gondolatot gyorsan el is feledtem, hülye lennék oda vissza menni. Vissza felé az erdős részen haladtam. Kellemes volt itt olyan frissebb volt a levegő., amikor már tudtam hogy közel vagy szedtem, jó száraz fát és vittem magammal. Mert a tűz fontos lesz.

Sokáig fogok itt maradni a bunkerbn. Egy darabig nem mutatkozom. Majd kimegyek ha lesz meló. Addig meg, itt leszek, pucolom a fegysvereimet, Mariaval meg Jurijjal társalgok.
Bocs a koliban kitiltottak a számtekből majd írok ha tudok(jövőhéten meg most hétvégén).

Ejj derék gyerek ez a Mihail, szinte rögtön talált valami munkát, mihelysz elbúcsúztunk a dianás cukrok fekete barátjától.Valami műhelybe vezet minket, ahol vastagon áll a por, meg a rozsda.Neki is látok egy smirglivel levakani egy satupadról a vas oxidálódott külső rétegét.Sikerül is, csak az a bajom, hogy valamiért irritálja a nyálkahártyámat a sok füst, és egym csomót krákogok, meg köpködök.Végül is mindegy, csak nem egy jó érzés.Most, hogy naggyából megtisztítottuk a munkaterületet neki is állunk a nagy feladatnak.A kereskedőnél vett fegyverek negyedével van valami baj, elrágta őket az idő.
Szét is szedek egy kalasnyikovot.Erről még azt is tudom, hogy hogyan mükszik.
El vannak kicsit deformálódva a belső részei, szétszedek mégegyet, és ennek mintájára hajlítgatom vissza a részeit eredeti állapotukra.Megy ez, csak ugye az ember fokozott igénybevételénél a bevitt nikotinadagnak is nőnie kell. :)
Összerakom, kimegyek kipróbálni, látom, hogy ott eszik kint Mihail valami konzervet, mellette egy összefoltozott RPK.
Egy kicsit arrébbsétálok, felrakok a kerítésre pár konzervdozt és üres üveget.
Átállítom a fegyvert sorozatról egyes lövésekre,szépen sorban szedegetem le a sok szemetet a kerítésről.Hát a pontossága megmaradt, most próbáljunk egy tárcserét, megy ez is, csak egy kicsit erőszakosabbann kell bánni a fegyverrel.Elégedett vagyok a javítás minőségével.
Visszamegyek melózni, most egy RPG kerül a műtőasztalra, ajajj, ehhez má nem értek annyira de azt mondták, hogy nem sül el, amikor lőni akarnak vele.Akkor az elsütőmehanizmussal lehet baj.
Szétszedem, ez még megy, csak aztán össze is tudjam rakni.
Ha jól látom, akkor elektormos szikrának kéne elindítani a rakétát, csakhogy el van benne szakadva a vezeték.Keresgélk vezetékért, nem találok, megkérdezem a kereskedőt, az 10 rubelért egy régi rádiót, ami nem működöt, de tele van vezetékekkel.Szerintem a hátralévő naom azzal fog telni, hogy a kettőből összebarmolok valami használhatót.
De előtte még kell egy kaja, meg egy dzsoint szünet.Tök jó, tisztára mint a hollandoknál, bemegyek a helyi kocsmaszerűségbe, a csapostól kérek egy félgrammosat, meg két löncshús és egy zacskónyi kétszersültet.
A dzsoint még előre meg is van sodorva.Ez aztán a kiszolgálás.Leülök a múhely elé, meggyújtom, remélem ad egy kis ihletet, mert még nem tudom, hogy mit és hogyan is kéne szétszednem és összeraknom...

Reggel elindultam,felvettem a lezárt légző rendszerü ruhát biztonság képpen,előszőr is találkoznom kellet a megbeszélt időponton a Hadsereg Emberével,meghozta amit kértem,két alkatrésszel teli doboz,és az össze rakásról leírt papír,ott helyben össze rakta nekem,majd átnyújtottam neki 500 Rubelt,megköszönve távozott,betettem az egyik szerkezetett a zsákomba,délután volt,éhes is voltam de csak meló után fogok enni,Észak Kelet a Bolhapiactól egy erősen sugározott elektronikus anomáliákat láttam,a detektorok segitségével nehézkesen közelebb kerültem hozzá,de még mindig nem a belsejébe,eldobott csavarokat fedeztem fel,már értem hogy kéne ezt,fel szedek belőlük 6 ot és dobálni kezdem,mikor anomáliához értek akkor megrázta őket az áram,ha nem,akkor ott nincs semmi,erősen növekedett előre menés közbe a sugárzás szint,a közepén mikor oda értem 1 nagy tölgyfánál jelezte a legtöbbet,leraktam a műszert ami erősen bele erősödött a földbe,PDA Mon megjelent az információ,vizsgálni kezdtem,tökéletesen elvégeztem ezt,ugyan így kimentem,és még maradt 2 csavarom,majd még jól jöhetnek,picikét igyekezve vissza fele a Bolhapiacon 1 hangárt is felfedeznék,kisebb élet van ott,most nincs kedvem benézni ezért kikerültem,az elött egy ugyan ilyen anomália mezőt veszek észre közel egy Aggropom nevezetü helyhez,legalábbis ami oda vezet,a vasút vége elvolt torlaszolva törmelékekkel,itt már nem találtam csavarokat,csak az alagút belsejében 1 hullát,maradék csavaromat dobálva mentem előre, az 1 ik csavarom elégett,szoval most a maradékkal ovatosan kell kezelnem hogy be a közepébe,majd ki is találjak,a hullát most nem fogom megnézni,majd máskor,a csavarom nem porladt el,a közepébe értem,ugyan így letettem a szerkezetett,bele meredezett a betonba és a vasúti sinekbe,majd csipogni kezdett mint az előző,PDA-mon is megjelent,csavaromat dobáltam vissza felé menet,már a végén vagyok,eldobom,és....

-FRANCBA!
Pont bele 1 anomáliába,most már csak a szerencse kell ahoz hogy kijussak,ezek az anomáliák mint látom 'Szívnak",nehézkesen,de megvolt,felemeltem a sinnek 1 deszkáját,és azzal mint 1 vak ember kerestem a kijutott,épségben megúsztam,de mikor kijutottam veszem észre hogy 1 érdekes világitó csecsebecse fészkelődik a sebes lábam mellet,a seb hirtelen eltünt a lábamról,de ugyan úgy már megint sugárzást jelzett a detektor,felvettem a "relikiát" és elhelyeztem egy üvegbe amit ezekhez az Artifacth ekhez adtak,bele tettem,majd be a hátizsákba,a sugárzás elis mult,és már nem mozgott,leültem 1 árnyékos helyre,és megvacsoráztam,PDA-m jelzett,Tökéletes volt az elméletem ezekhez,az anomáliák 5 percente változtatják helyüket,és az Észak keleti detektor kisebb Kitörést is jelez,ami több ilyen csecsebecse helyzetét jelenti,ezekkel még énis kereshetek pénzt,a relikviát elkéne jutatnom a legközelebbi bunkerhez,megkérdeztem a Bolhapiacon lévő embereket,hogy tudnának-e nekem egy ilyen helyet mondani,Azt mondták egy Yantar nevezetü helyen található egy ilyen bunker,de oda akkor érdemes menni ha járkáló hulla akarok lenni,kivéve ha éppségben eljutok a bunkerhez,a Yantar Tó radioaktív ezért szoktak ott zombik mászkálni,másnap majd a Bár nevezetü helyre is betérek,amit Szolgálatosok lepnek el és néhány kereskedő és Stalker,meg persze más munkával felérő ember,lefekszek újból az előző esti helyemre,és 1 vodkát kikérve 75RU-t fizettem,majd elaludtam ivás közbe kifáradva...

Hát ezt még nem póbáltam, de elégedett vagyok vele.Nem látok semmi baromságot, csak határtalan nyugalomban úszkálok.Ülök, és nézek, de nem unatkozom, sőt úgy érzem, hogy a világ legjobb dolga ez, ülni és nézni.Hogy mit?Azt ami az ember szeme elé kerül.Teljesen mingdegy az, hogy egy fenyőről pislogó álmos baglyocska, vagy pedig egy részegen okádó szabad.Teljesen mindegy.Mindennek megvan a maga szépsége, mindennek.De mivel minden múlandó barátocskáim ennek is vége, és nem is akármikor, hanem most.Az a baj, hogy rohadtul megéheztem a nyugalom punnyadt pusztáin.Meg is zabálom mind a két konzervnyi löncsöt, nameg a kétszersültet is mellé, még elugrok a bárba, és veszek egy liter tartóstejet, és meg is iszom.Ülök még két percig, mostmár elég erőt érzek magamban az RPG megreparálásához.
Bemegyek a műhelybe, látom, hogy Mihail elvtárs, meg a többiek is ott szorgoskodnak.
Előveszem a rádiót,felszedek egy kalapácsot a földról, és elkezdem püfölni.
Szét is jön a burkolat, és már folynak is ki a kábelbelei.
Megnézem az RPG-n, hogy milyen hosszú vezeték kéne, aztán előkaparom a konyhakést és egy olyan hosszút vágok a rádió vezetékéból.Bele is illesztem, jó nem azt mondm, hogy forrasztom, csak koldulok pillanatragasztót, és pár rágót, ezek segítségével be is illesztem, a rágóval kstabilizálom, vízállóvá teszem, sőt még le is szigetelem.Ezt az unoiverzális kincset pedig a sok paraszt odakint az utcára köpködi,bezony emberek romlott ez a fogyasztói társadalom...
Na az illesztés, szigetelés megvan, ez mind szép és jó, már csak össze kéne rakni.
Nem megy elsőre, de harmadjára sikerül.
Hát nem tudom, hogy mükszik-e, odarakom az ujamat, ahol az implzusnak kéne jönnie, elsütöm, megba szot az áram, tehát működik.Komolyan mondom, teljesen eufórikus hangulatba kerültem a jól végzett munka örömétől.Végignézek az embereken, mindenki mosolyog, mindenki boldog, az is aki viszi a kész terméket, az is aki hozza a javítani valót, és az is aki gyöngyöző homlokkal próbál két alkatrész között különbséget tenni.Csakhogy baj van, mert elfogyott a javítani való.Odajön hozzám Mihail:-Te hallod,az emberek is szeretik csinálni,mégicsak munka, és még a frakció pénztárcáját is fel lehetne tölteni, hogyha javítóműhelyt nyitnánk nem?
-Hát én azért kíváncsi vagyok, mit gondol eről a zóna, meg Iljics odafent...
-Akkor azt mondod?
-Azt...

Kimegyünk, hozok neki is egy adagot a galócából,mindenki megeszi a maga részét,már éppenkezdem hallani a szokott zsongást az elején, amikor odajön egy elvtárs.
-Elvtársak miért ültök tétlenül?
-Elé rakok egy kis adag gombát, aztán mondom:-Ettől majd mindenre megtalálod a választ...
Egy kicsit furcsán néz, aztán bizonytalanul elkezd rágcsálni egy kis szeletet.

Reggel megint korán keltem... nem volt nyugodt az éjszaka a matrac nélküli ágyon muszáj szereznem rá valami puhát...
Miután Többé kevésbé fent voltam megnéztem azoknak a katonai ládáknak a tartalmát...
vagy 3 ládában AK74es volt 1 ládában volt AK47es a másik ládában 1 RPG és mellette 5 kis ládányi rakéta, és az egyik ládában 2 SVD, de nem Dragunov volt attól Kompaktabb volt és teljesen fém.
furcsa... na mind 1.. miután megnéztem a láda tartalmát át ugrottam a saját cuccomhoz és megnéztem azokat a dokumentumokat...
bár nem tudom mit jelentenek ezek a vegyjeles meg mittom én mien krikszkrakszok de annyit kiveszek belőle hogy valami kísérletről van szó... nyers verzióban agyi hullámok erősítése...
többet nem tudtam kihámozni megvallom azt se tudom mi az a Yantar amit Vakond említett... tényleg jobb lesz ha leviszem a bárba, akkor legalább lesz valami hasznom. így nem sok...
úgyhogy már néztem is a fegyverem, majd vettem a táskám és a kabátom, és már másztam is lefele a rejtekhelyemről.
2 lámpát kilőttem hogy ne lehessen meglátni lyukat a falon, de én eltudom találni hol van.
utána vissza mentem az útvonalon és felmentem a levegőre.
Felérve megcsapott az a jó reggeli esős illat a párás kellemes idő, és szikrázott a nap is egész kellemes...
eltekintve attól hogy ebben a ruhában 10 kilométerről is kiszúrnak egy ijen világos napon...
nos azért elindultam a Bár felé.
úgy 2 óra nyugis sétálás után meg is érkeztem a bár külső védelmi őrsége elé akik mogorván kérdezősködtek:
Ki vagy? Mit akarsz zöldfülű?
Zöldfülű? mi van te takony? kemény vagy? kérdeztem neki oda, erre fel suhint a puska tussal, mire én azt egyszerűen kikerülöm, majd kiütöm a kezéből a fegyvert, hogy az tussal a földre essen, majd belerúgtam a fegyverbe, aminek a csöve tökön vágta ezt a balfaszt aki össze is csuklott.
3 őr rögtön nekem szegezi a fegyvert.
Nyugi! nézek rájuk higgadtan.
Elég lesz srácok! Szól egy mogorvább idősebb hang.
Hátra nézek, egy nagy szinte páncélos "lovag" kinézetű ember sétált felém komótosan.
Mi a neved? kérdezett elém érve.
Strignov!
Nem féled a halált mi?
Van attól szarabb is! válaszoltam neki flegmán.
Így igaz! Mi dolgod a bárba? kérdezett újra kis szünettel.
Üzleti ügy! csomagom van a szolgálat számára!
Igazán? és miféle tartalmú? esetleg híred van a kommunistákról? vagy bandita táborról?
Nemigazán... viszont valami kutatási anyagokat találtam Argropromba!
Hm... mormogott kicsit, majd intett 2 őrnek akik elővettek 1-1 kulcsot kioldották a 2 lakatot, és eltolták a vasajtót.
Menj, Krilov Tábornok minden bizonnyal értékelni fogja!
Thanx! vágtam feléjük azzal a kis angolos tudásommal amit még értségim alatt szereztem.
A páncélos még felém nézett egy darabig majd eltűnt a szemem látóköréből, és inkább én is az útra figyeltem ami olyan volt mind 1 aknamező, csak itt az akna anomália volt...
Fél óra alatt át értem a szolgálat területének nevezett Bár területére, már láttam a gyárkomplexumot.
Az úton egy olyan 50 méteren megkergetett egy falka kutya akik kicsit kizökkentettek a nyugis séta tempómból őszintén a kutyákra nem számítottam...
Beérve elég nagy nyüzsgés volt, először az utamat a Bár területére vittem, de 3 őr fegyvert szegezve Felém ordított hogy ha nincs felhatalmazásom a csapostól hogy belépjek nem tehetem be a lábamat akármi is van nálam...
ez a Kommunisták miatt bevezetett új törvény egyike...
hát majdnem úgy voltam tökön lövöm magam ezek nem 1 helyen elbarikádozzák magukat... hol élnek ezek hidegháborúba?
na mind 1 lementem a bárba beszéltem a csapossal, megmutattam neki a dokumentumokat, és említettem neki vakond nevét, és máris rádiózott hogy a Strignov nevű egyént engedjék be a bázisra.
Vissza mentem a kapuba, az őrök leengedték a fegyvert és most már kissé barátságosabban útba igazítást is adtak a Parancsnok felé.
amint közeledtem a hely "szíve" felé egyre több sötét ruhás erősebben felfegyverzett harcos álldogált, csőre töltött fegyverrel...
de végül is még harcba se hátráltam meg nemhogy egy csomag le vitelekor.
De beigazolódott a gyanúm, a Parancsnokot a lenti helyén még több ember őrizte...
Odamentem hozzá, egy ideig szólongattam és vártam hogy majd felém fordul de nem, majd kicsit rákiáltottam, és az orra alá dugtam a vastag papír dossziét.
Mi ez? kérdez végre felém nézve.
Argroprom alatt katakombákból kibányászott kutatási jegyzet, valami agyi hullámokról van szó benne és elvileg köze lehet a Yantari gyárnál lévő dolgokra.
A parancsnok furán néz rám: Honnan szerezte?
Nekem adta egy stalker, akinek legyilkolták az osztagát!
Kicsit belenéz, majd odaszól egy fura ruhásnak hogy szedjen össze pár embert és még ma induljanak Útnak Yantarba a tudósokhoz. majd újra felém fordul.
Mit adhatunk e hűséges hazaszolgáló cselekedetért?
Van Technikusuk?
Van miért?
Mármint olyan aki ért a nehéz páncélzatokhoz?
Villám a legjobb ezen a téren, ő ért a nehéz fegyverhez, és páncélruhákhoz!
Miért? nem látok rajtad nehéz páncélzatot...
Van egy Páncélruhám, de megsérült és hát keresnék hozzá javító szakembert!
Akkor jó helyen jársz ha elhozod a ruhát és megnézeted villámmal, nagy rá a valószínűség hogy gyorsan megcsinálja neked minőségre, persze nem ingyen,de mivel az adatok igen hasznosnak bizonyultak most az egyszer ingyen is megcsináltathatjuk neked azt a páncélruhát... esetleg valamiben még tudnánk-e segíteni?
Hosszú az út vissza argropromba.. köszönöm, akkor hozom a ruhát! mondtam majd el is indultam kifele de szembe jutott hogy tényleg messze van így gyalog argroprom hát rákérdeztem van-e eladó járművük.
A parancsnok mellém rendelt egy tisztet, aki megmutatta járműveket.
Végül egy Uaz és egy Lada Niva maradt árlistában nekem elérhető áron.
Az Uazt 35ezerért megkaphatom úgy hogy a ruha javíttatásnak 25%át már saját költségre állom. a Lada Níva meg 40ezerért de a ruhának 50%át már én állom... de a nívának már van teteje, meg még az autó rádió is működik a rozsda se annyira eszi, mint 35ezres társát.
végül úgy voltam vele egye fene 40000 ért megvettem a nívát. így maradt még 27ezrem durván, ez nem sok, de a javíttatásra már csak elég lesz...
Miután megkaptam a kulcsokat ki is Próbáltam a járgányt., kb 2000rubelért még tankoltam bele, majd még vettem is 2 kannával. majd elindultam Argroprom fele vissza, egy másik Útvonalat ajánlottak a szolgálatosok, mert a beton úton most nemrégiben történt kisugárzás miatt megjelent egy két "Vortex"
Egy Erdős dzsumbujban lévő földes úton jutottam el Argropromba, kb 1 óra alatt.
Nagy kerülőt tettem, de le van sajnálva...
Megérkeztem a lejáróhoz, a kulcsokat magammal vittem, majd leszaladtam a Páncélruháért.
Egyúttal magammal vittem 3 AK74est is hátha elpasszolhatom jó pénzért.
Majd megint egy jó órás Úttal vissza mentem a Szolgálat területére.
Bevittem a ruhát Villámhoz, aki első körben végig mérte a ruhát, és kerekre nyílt szemekkel néz felém a drága cigi a szájában majdnem kihullt csodálkozásában: Te öreg ezt honnan szerezted??? ijet még életembe nem láttam!
Nem is tudod megcsinálni? kérdeztem rögtön leamortizálódva...
Azt nem mondtam! mondja kissé felnevetve... Szeretem a kihívásokat, és ez bizony elég nagy lesz...
Mi lenne ha úgy 1 hét múlva vissza jönnél érte?
Pffff... 1 hét?
Amint elnézem ebbe minőségi Kevlárrétegek vannak, de nem is 1 hanem rögtön 3.. várj csak, a belső nem is kevlár, az valami más...
Hm... jó cucc! Nézd csak öreg, ha ezért fizetnék neked a ruháért úgy 40000rubelt ide adod?
Mi? ide hoztam javítani, mert megsérült, és te sérülten megvennéd, ráadás ijen drágán?
Hát kezdjük ott hogy ez igen érdekes ruha, és ha a frakciónak tudnék ijet készíteni, rendkívül jól szuperálnának a harctéren szerintem!
a másik meg az hogy kihívás lenne újra eredeti állapotába hoznom, és hát 1 hét minimum kell neki!
jut eszembe hol is szerezted te ezt a páncélruhát?
Találtam!
Hol?
Argropromban!
Bazzeg! mondja úgy hogy a cigi is kifordult a szájából miközben egy golyót húz ki az egyik sérült kevlár lemezből...
Tudod te hogy ez mien kaliber? kérdez felém.
Nem?
ez egy 7.62 NATO lőszer! ezt a golyót tuti fix hogy nem argropromba kapta a ruha!
akkor hol?
Nme tudom, ijen lőszert használó fegyvernek még tudtommal nincs keresnivalója a zónában elég nekünk az 5.56os is amit amugy se tudunk honnan jönnek... de mégis elképesztőnek tartom hogy a ruha megfogta ezt az erős kalibert! no nézd, adok a ruháért 50ezret!
Nem adom el, csak annyit kérek javítsd meg!
Akkor legalább annyit engedj meg hogy megvizsgáljam!
Rendben! de a ruhát 1 darabban és eredeti állapotában akarom látni 1 hét múlva!
Rendben! mondja kicsit bólogatva a fejét, majd neki is látott a ruha szerelésének.
Kissé furcsálltam ennek a szerelőnek a kirohanását, de ha neki 50000ret megér a ruha hülye leszek eladni!
ha egy páncélruha szakértő 50000 becsüli akkor érdemes megtartani!
Addig is levonultam a bárba kicsit szétnéztem, és vettem pár cuccot, meg elsóztam a 2 ak74est 5000ért.
így már 30000rem van, de megint csak költekeztem vettem ezt azt, főleg tartós kaját. a 3 konzerv igen gyorsan elfogyott. Aztán vettem még egy pár doboz energia italt, még 2 doboz Primatot és lőszert az MP5höz.
Mikor végeztem a vásárlással kibéreltem egy ezresért hátúl 1 szobát, majd nyugovóra tértem, holnap hosszú nap lesz, a madarak azt csiripelték hogy a nép szórakoztatására valami arénát nyitnak a bárral szemben lévő nagy raktárházban és ott pénzért lehet élet halál harcot vívni, mivel ez új dolog nagy zsét lehet kaszálni...
Hát jelentkeztem magam is mint résztvevő... majd kiderül holnap mi lesz :D

Jól ébredtem,elindultam a bár felé a reggeli után,de mifogad?1 Fél katonai Szolgálatos őrök tömege,és nem engednek átt,dühös voltam,felmutattam a papirjaimat erre a képembe röhögtek,válaszom csak ennyi volt:
-Beszélni akarok a vezéretekkel ti pimasz lázadók!
-Hát tessék
És átnyújtott 1 adóvevőt amin 1 ember szólt ki: "Haló...na akkor mit akar?"
Picit meghökkenve a szályamhoz emelem az adóvevőt és mondom:
-Dr. Varja Richter vagyok és a Zóna felkutatásához küldtek ide,muszály átjutnom ezen az ellenörző ponton papirjaim is vannak de ezek a lázadó tipusú emberei nem engednek át!
Jött a válasz:
"Értem Dr. Richter,megnézném az ön papirjait ha lehet,egy folyamatos átengedéshez majd beszélj a mi "Csaposunk" al,majd ő gondoskodik a te papirjaiddal meg ami neked kell,azon kívűl,hoztál ugye valamit a Szolgálatnak a mostani átengedésért cserébe?"
Picit kivörösödött a fejem de a maszkba szerintem ezt nem látni kívűlről
-Hoztam 1 relikviát
-"áhh tökéletes lessz,na adja oda az embereimnek ezt az adóvevőt és megbeszélem velük hogy átengedjenek"
-Értettem,Viszlát
átadtam a Szolgálatos Fickónak az adóvevőt,néhány Igen ezés és már nyitva állt elöttem az ajtó,a relikviát lekellet neki adnom,a két régebbben letett műszereim jeleztek relikviákat kimutatva,ezekkel még pénzt is kereshetek vagy fizetségül mondhatom el másnak úgy hogy én megúszom,ez jó dolog volt hogy leraktam,beértem a Bár területére,a belső őrizettel is beszéltem néhány szót majd bemehettem,a PDA mon bejelölték nekem a Csapos helyét,1 kocsma szerüségü helyen lakott,mikor beléptem ismét mindenki felfigyelt érdekes és feltünő ruházatomra de mostmár nem törődtem velük,oda szoltam a CSaposnak:
-Mennyit kérsz olyan útlevelekért amik átengednek engem a határon úgy hogy ne keljen egyeztetnem?
-Te vagy az a fickó akiről a parancsnok beszélt nekem?Már kifizetted neki a relikviát te idióta,az 2 szer annyival ér fel mint amibe kerül,amúgy csak egy 4 000 lett volna de megúsztad,és átnyújtotta nekem a papírt,betettem a hátizsákomba,majd a csapos folytatja a beszédét:
-Figyelj,itt mindenki valami Aréna megnyitásáról beszél,érdemes elmenned,ismerem a magadfajta túdosokat,ott majd találsz magadnak 1 jó testőrt,
-Köszönöm,és elköszöntem,megettem még 1 konzervet,majd a nap további részében körül jártam a Bárt és nézegettem az Aréna készülődését,majd este vissza mentem és 1 sarokba elaludtam...

Éppen a macsétám élezését fejezem be mikor benyit a tudós. Nézem, miafene? Mondja:
-Jurij! Azonnal jöjjön!
Kimentünk. Öt hullát hoztak be. Nézzük őket. Mindet szárazra szívták. Nézzük őket.
-Mi ez főnök?
-Ez? Vérszopó. De hatalmas. A csápok méretét és a szájszerv méretét nézve, körül-belül 3 méter magas.
-3 méter? Ez már góliát!!!!!
-Nem. Ezt el kellene kapnunk.
-Mivel????? Ilyen dög fogselyemnek használja az acélkábelt! Hogyan kapjuk el?
-Van egy ötletünk. Tudja, van ez a tér-idő anomália.
-Mi a franc?
-Nem hallott róla?
-Szúnyogpilis, Húsdaráló,Ördögkocsonya. Ezt a hármat ismerem. De milyen is ez az anomália?
-Ez, legtöbbször a levegőben található. A halott városban sok van-
Ekkor a katona megböki. Abbahagyja. Folytatja:
-Nos, szóval a légvonalban találhatóak, ezek lebénítják olykor le is fagyasztják a szerencsétlent aki belemegy. A lényeg, ebből az anomáliából kiszedtünk egy leletet. Nem neveztük el, de beépítettük egy gépbe. Ez az.
Kivesz egy puska szerű dolgot. Leginkább úgy néz ki mint az a fegyver amivel Maria szétrobbantotta a zombik agyát. Leteszi az asztalra és mondja:
-A lényeg annyi, egy lövésük van. És ha el tudják kapni élve, akkor kapják el. Hulláért 5000 viszont élő állatért 500 000 rúbelt is adok.
-Hol van a dög?
-Innen Északabbra van egy hely, ott.
-Mi az a hely?
-A halott város.-szólal meg a katona.
-Mi ez a Halott város? Silent hillt néztél és befüveztél vagy mi?
-Előszöris kussolj kis csicska. Én nem egy kis Stalker vagyok akit elküldhetsz a k u rva anyjába és egy beintéssel megúszod. Több tiszteletet vagy megjárod kisköcsög!
-Jól van jól van!
-Helyes. No akkor, a Halott város egy, innen Északabbra elterülő város. A robbanás után mutánsok lakhelye. Van mellette egy anomália. Egy hasadék. Nem tudjuk mire képes, de messzire elkerülik a dögök. Ami fura, ez a mutáns pont ott, akörül él. Nem tudjuk milyen hatása van rá. Ezért fontos a befogása.
-Elintézem.
-Maga? Nem! Magával megy Kruglov, Maria meg én. Mivel nekem van az egyetlen működőképes dzsippem a közelben. És tegye le azt a szar fegyvert. Most rendes, SPAS12-es sörétespuskát kap. Erre a feladatra ez kell. Vegye fel és jöjjön!
Visszamentem, felkaptam a fegyvert és a macsétáimat és indultunk. A halott város felé közeledve egyre inkább az az érzés gyötört hogy figyelnek. Maria és Kruglov a ruha üvege miatt nem látszottak, de éreztem hogy félnek. A parancsnok aki velünk jött mellettem ült és beszélgetni kezdtünk.
-Szóval zsoldos volt?
-Igen.
-Én pont a maga fajtát utáltam. Pénzért ölni. Pfejj!
-Maga miért öl?
-A hazám iránti kötelességvágyból!
-Na látja! Én is hazát kerestem. És meg is találtam.
Mentünk tovább. Mikor odaértünk a hasadékhoz a szélére mentünk és lenéztünk. Nem volt ott a dög. Bedobok egy csavart. Elsőnek semmi majd a hasadék alján, meggyullad.
-Égető.
-Igen. Ami ott bent van az már nem él. De hol a vérszopó?
-Nem tudom. De egy olyan nagy állatot nehéz nem kiszúrni.
Visszaszállunk a dzsippbe mikor futást hallunk. Éppen el tudom ordítani hogy:
-Kifelé!
Mikor a vérszopó nekünk jön. Felborítja a kocsit. A hasadék mellett pont megállunk. Kimászok és a dög még ott van. Mikor mindannyian kint voltunk nekimentünk. Maria, én Kruglov lőjük de a parancsnoknak súlyos a sérülése. Nem tud felállni. Mindannyian lőjük, de nem sebződik. Nekifut Kruglovnak és elrepíti. A sörétesemből kifogy a lőszer. Előveszem a macsétát és elkezdem vagdosni meg szúrni. Ekkor láthatatlanná válik. Nem látom hol van. Látom hogy az út porzik alatta ahogy fut felém. Több se kellett felé dobom a macsétát. Ettől hanyatt esik. Kiszedi magából a macsétát és elkezd felém futni. Maria megdobja egy kővel. Elkezd felé menni. Neki is kifogyott a tára. A dögre ráugrok és a ruhámból kitépett ruhát a torkába nyomom. Elkezd fulladozni. Odamegyek Mariahoz és mondom:
-Menj, védd meg Kruglovékat én elintézem!
-Nem! Te menj! Én addig a késsel feltartom őket!
-NEM! Nem tudod használni és veszélyes.
-Mit nem tudom használni? Mi olyan nehéz abban hogy Huss-Huss-halál?
-Figyelj! Ez nem az az idő!-
-Ahogy mondod!-kitépi a kezemből a macsétát és elkezd a dög felé rohanni. Én odamegyek a parancsnokhoz és mondom:
-A fegyver hol van?
-Totálkáros. Használhatatlan. Ölje meg ezzel!
Odanyújtja a vontatóhorgot. Maria felé nézek, a dög már közelít felé. A sörétesemben újratöltök, a horgot felakasztom a derekamra és megyek a Vérszopó felé. Mikor Maria már sarokba van szorítva a vérszopót hátba lövöm. Megfordul. Mondom:
-Miért nem kezdesz valakivel a saját súlycsoportodból puhapöcs?
Elkezd felém jönni. Én lövöm, már a fél tárat rálőttem de nem hat neki. Csak jön és jön. Elém áll és felemel a nyakamnál fogva. Ekkor ordítom:
-Maria! Kruglov! Elvette ez a dög a SÖRÉTESEMET! Értitek! SÖRÉTESEMET! SÖRÉTES A FRANCBA!
Ekkor Maria a kocsihoz rohan, Kruglov is odavánszorog, és elkezdik a hasadékba taszítani. Én a vonóhorgot leveszem a derekamról és a vérszopó nyaka köré akasztom. Mondom:
-Hé! Vérf*sz szopó! Úgy néz ki beszívtad!
Ekkor Mariaék lelökik a kocsit a hasadékba. A vérszopó esik utána. Engem elenged de útközben elkapja Mariat. Berántja, már a szakadék szélén lóg. Odafutok, már esik le de én utána ugrok. Elkapom a kezét a macsétát meg a hasadék falába döföm. Ott lógunk. Lent, a kocsi és a vérszopó már perzselődik. Még rángatózik. Maria a nyakamba kapaszkodik, Kruglov meg kihúz minket. Kint, leülünk és vészjelzéseket továbbítunk a bázisnak. Ekkor valami fémes nyikorgást hallunk. Lenézek, a vérszopó még él. Eltépte a vonóhorgot és mászik fel. Mondom:
-Téged egyszer már megöltelek nem?
A dög felordít és mászik tovább. Mondom:
-Fiúk és Maria! Készüljetek fel mert ez kemény menet lesz!
Mindannyian felkapjuk a fegyvereinket, tárat cserélünk és várunk. A parancsnok is előveszi a Coltját és várjuk mikor bukkan föl. Kimászik, a bőre megperzselődött, a csápjai élettelenül lógnak. A szemével úgy néz ránk mint a legnagyobb ellenségére. Elkezd felénk rohanni. Mindannyian tüzet nyitunk. Ezt már érzi, biztos a bőre védte meg. A SPAS12-essel fejbe lövöm. Hanyatt esik. Odafutok, a macsétával a földre szegezem. Feláll, nekinyom egy fának, a macsétát nyomja bele magába és liheg az arcomba. Néz a szemembe mintha meg akarna babonázni. Akkor előveszem a másik macsétát és mondom:
-Büdös a szád!
És beledöföm a szájába. A tarkóján jön ki. Elkezd vonaglani és ordítozni. Vonyít, a vonyításnak olyan hangja van mint valami kutya-macskanyúzás-emberkínzás keveréke. A SPAS-szal még egyet a fejébe eresztek. Ettől elesik. A földön vonaglik. Fölé állok, tele töltöm a táram és egy egész tárat(12 golyó) a fejére eresztek. Addig lövöm amíg a feje helyén nem lesz más csak egy csonk amiből ömlik a vér. Ott fekszik. A macsétámat kiveszem, visszamegyek Mariaékhoz. A parancsnok éppen rádiózik. Mikor látom el a sebeket mondja a parancsnok:
-Jurij! Tudja mi az az ágyútöltelék?
-Tudom.
-Azok lettünk. Itt hagynak minket éjszakára. Magunkra maradtunk. Nem jönnek értünk, azt mondják túl veszélyes.
-De akkor meghalunk!
-Igen de nincs járművük. Itt halunk meg.
-Nem. Azt mondja, ez egy város nem?
-Mire akar kilyukadni?
-Mi van ha egy ház tetejére megyünk föl?
-Kiszagolnak.
-De hogyan jutnak föl?
-Ajtó?
-Eltorlaszoljuk.
-Mehetünk de hiábavaló. Mennyi tölténye van még a SPAS-ba?
-20.
-Akkor úgy ossza be hogy 4 maradjon.
A légióban megtanultam mit jelent ez. Aggódtam. Mentünk, találtunk egy házat amin egy fura gyökérszerű anomália volt. A parancsnokot a hátamra kötöttük és felmásztunk. A tetőn letelepedtünk és felállítottuk a táborhelyet. Lefeküdtünk, és mindig valaki őrt állt. Én voltam az első. Minden gond nélkül telt az este. Reggel lemásztunk és indultunk vissza a tudósokhoz.
A félreértések elkerülése végett, ez nem Pripjaty, ez a Dead City néven ismert terület amit a Lost Alfába találunk meg. Csak beleírtam mert szerintem sok lehetőség rejlik egy ilyen területben.

Reggel már morgasan ébredtem... elfeküdtem a hajamat.... az amugy szépen kifésült vállig érő hajam most össze vissza állt mintha szarrá zseléztem volna és rászáradt volna egy kemény buli után...
a csapos végül megszánt és adott egy fésűt, majd kifésültem a hajam ritka a magamfajta nagy hajú még a stalkerek közt is nem hogy a kommandósok közt... de le van sajnálva...
Miután kifésültem magam vettem észre hogy már nem csak borostás az arcom na akkor egy kis borotva a kézbe egy fél óra múlva már menet kész voltam ekkor jutott eszembe nem is portyára készülök hanem arénára.
A csapos még ad egy bagettet benne szalámival hogy egyem meg menet közbe mert mindjárt kezdődik az ütközetek sorozata.
Kifele menet eszegettem a reggelim, majd az aréna parancsnok elé értem, aki már méregette az embereket, voltunk vagy 50en a legkülönfélébb felszerelésekkel
kinél MP5 kinél AK kinél pisztoly duo és a sörétesek se maradhattak le...
amikor elém ér éppen az utolsó falaton csámcsogok nyugisan, az aréna parancsnok kissé megvetően néz felém... nem érti hogy kommandós felszerelésben vagyok és ijen állat módjára eszek... vagy csak komplett hülyének néz...
majd mikor mindenkit végig mért fel állt egy Pódiumra.

Uraim önök ma azért vannak itt hogy megküzdjenek a díjért és a rangért, 100 000 rubelért és egy egyedi AK74Uért, és a címért hogy Ő az aréna bajnoka!
Nem mindennapi darab, a pénz is kecsegtető, de nem fogok hazudni, sokan a vérüket adják ma azért hogy ez valamelyikőtöké legyen, kevesen maradtok majd talpon.
az első harcok párosak lesznek, majd intett és az 50 embert 2 felé osztotta, egy láthatatlan vonallal, kb 6 Szolgálatos elkísérte a csapat jobb felét, én a balba voltam, mellettem egy fickó oda szól: Mi a neved kolléga?
Strignov! Hát neked?
Stone! tudod kell 1 név 1 név amit megjegyeznek mert a keresztneved meg a családneved szálló ige lehet, de egy Nick név az fennmaradhat, tehát mi a neved?
Madárijesztő! feleltem neki...
Hmmm... egész jó név... hát sok szerencsét!
Mondja majd már szólít is minket a pódiumon lévő emberke.
Ti ott ketten hátul! gyertek csak ide!
Előre megyünk, elé állok, szúrósan néz rám megint az aréna parancsnok.
Látom nem tiszteled a beszédem... dumálsz velem párhuzamosan, mi a neved?
Madárijesztő! feleltem egykedvűen.
Hát neked zöldfülű?
Stone! feleli kihúzva magát
Na akkor Madárijesztő és Stone lesz az első páros!
Arine! már bent van egy páros! szól neki oda az egyik "segédje"
Nem baj... első kör bele férnek még ők is!
Ekkor bólint a segéd, majd int hogy kövessük. Követem is közben nézegetem a táraim.
mind tele van... remélem elég lesz.... Gondoltam magamba miközben befele sétáltunk... a Ordibálás erősödött... és valami erős szinte földöntúli segítség kiáltás... mintha valaki élve nyúznának... vagy éppen esznek...
Majd kinyílt a súlyos vas ajtó, a segéd RPK-t előre szegezve tett két lépést majd intett siessünk, majd miután beértünk vissza sietett, és ránt zárta a vaskaput...
Előttünk egy rakás nagy láda és konténer egymásra pakolva a rakások közt kis helyek vannak... emlékeztet a CQB tréningre... itt érzem magam igazán itthon!:D
leakasztottam vállamról az Mp5öst, és kibiztosítva, elindultam, Stone kicsit habozik, majd lemeli a válláról a régi ütött kopott alap Ak74u-ját.
azok a élve nyúzós hangok elhalkúltak, lövéseket se hallani.
lassan közelítek egy sarok felé, kicsit oldalra döntöm a fegyvert előre szegezve lassan lépek csendesen, nem sietek, és nem szeretek zajt csapni... főleg hogy fogalmam sincs miféle ellenségem van talán egy rambó talán egy taktikusabb stalker...
kiérve látom hogy egy farkas kutya kicsit lehibernáltam, majd lőttem egy sorozatot, ekkor köddé vállt... mintha ott se lett volna...
Mi a Fakk?!? kiáltottam fel. Stone a másik oldalról elkezdi eregetni az ólmot, valamit lát...
Látok egy farkas kutya éppen veti rá magát Stonera ám amikor a golyó érte egyszerűen eltűnt...
Felmásztam egy mellettem lévő Dobozra, majd egyre feljebb, míg a konténer rakás tetejére nem értem fel.
Fentről beláttam a helyet, jobbra balra fent voltak a nézőtereknek kialakított rész golyó álló üveg stb... legalábbis azt hiszem golyó álló...
Előre tekintettem, a közepe felé csökkent a Konténer rakás... középen egy tiszta rész volt 2 szétmarcangolt hullával... o óóóó ez nem ember-ember elleni harc ez mutáns...
Stone mássz fel ide gyorsan! fordultam hátra lenézve, ekkor mögött támadott egy farkas, Stone orra esett, a farkas rajta, és bele mart a jobb kezébe Stone felordított, majd a másik kezével kiszedte a pisztolyt, és lőtt a hátán lévő állatra, ez nem tűnt el, oda céloztam, majd reflex sorozattal a mutáns hátát lőttem, a mutáns holtan fordult le Stoneról, úgy tűnik 1 golyó gerincet érhetett a mutánsnak, máskülönben nem halt volna meg ijen gyorsan...
Gyere mássz fel és igyekezz! Szóltam oda megint neki.
Felkelt a földről, majd még 2x fejbe lőtte a biztonság kedvéért a dögöt, majd felmászott a második ládáig.
Hirtelen még 2 kutya megjelenik, oda sorozok mind a kettőre megint köddé vállnak...
Mi a faszom ez már?!? Ordítok el mostmár megint mérgesen.... ekkor az aréna parancsnok hangját hallom egy Kihangosítón...
Nos Uraim, úgy tűnik Madárijesztő és Stone még nem találkoztak Pszi Farkassal! ez érdekesen hangzik!
2 zöldfülű harcol az életéért 1 Farkassal nos lássuk ki a vad és ki a vadász!
Óóóó hogy az a tetves arine!megint meglátok egy Farkas páros oda sorozok az egyik eltűnik, a másik azonban fut tovább közbe fájdalmasan felüvölt.
Befut egy konténerhez ár ugrok a másik végére, és már szalad is ki éppen megláttam már egy sorozat ment is a mutáns egyet bukfencezett, de már holtan állt meg.
Nos úgy tűnik a Vadász Madárijesztő és Stone volt! Grat a 2 zöldfülűnek menjetek pihenni... a következő páros Mortimer és Strong lesz... az ellenfelük pedig 7 vak kutya amik a környékről lettek befogva a szolgálat jóvoltából lássuk mennyire Strong ez a páros!
Szólalt meg újra Arine a hangos bemondón.
Lemásztunk a konténerekről, majd kimentünk a vasrácsos ajtón a váróterembe, ahol egyenlőre még csak Én és Stone jutottunk be...
Vagy 4 szobával arrébb volt de idáig elhallatszott a Ordítás...

Még egyáltalán nincs vége az arénának, még legalább 2-3 írás kell nekem....

Reggel felkeltem,az Aréna parancsnokkal beszéltem hogy hol lehet itt nézőnek bemenni,megmutatta a helyemet,nem első szolgáltatású de 1 teljesen elkülönitett kiálló kabinban voltam,és ráláttam az egészre,fedezékekkel teli hely volt,elmagyarázták nekem hogy itt mutáns vs ember és talán később lessz ember vs ember is ha kifogytak a mutánsokból,az első kör egy elég ifjú zöldfülü stalker,és 1 pszi kutya volt,megnéztem ezt a Pszikutyát a PDA-mban,leirtak alapján kevés van dél fele,inkább északra találhatóak,legtöbbször a fő vezérük vissza húzódik,és a hasonmásukat küldi ki,hát nézzük....

Ez a kör hamar befejeződött,sajna az ember nek csak a húsmaradványai maradtak meg,ezután 2 Stalker lépett be,ezek is olyan zöldfülü szerük,1 iknek valami nagyon feltünő kommandós ruhálya volt,majd a hangos bemondón ezeknek már mondták a nevét a kör felénél:
Madárijesztő és Stone,és ugyan az a Pszikutya,na hát.....

Picit megrémültem mikor az 1 ikükbe bele harapott a kutya,utálom a sok emberi hullát,de az a kommandó ruhás érti a dolgát,8 perc alatt vége lett a mecsnek,kimentek,hangos bemondón 7 vakkutyát és 2 tapasztaltabb at mondtak,viccelődtek is a nevükkel hogy Strong,ez a meccs közbe picit elszunyókáltam és csak akkor tértem magamhoz mikor néhány kutya hullája hevert a földön de emberét nem láttam de a kutyák hullájából is csak 4 et számoltam,lehet a többit most épp nem veszem észre,na nekem ez mind1,de tovább kell figyelnem,végre 1 ember páros lépett be,4 bandita kezdő fegyverzettel,és 1 zöldfülü
-Na nézzük,az igazság hirnöke,valyon letudja győzni a rossztevőket?Rajta!
Sajna szegény zöldfülüvel hamar végeztek a banditák,és vártak ők is a következő körre,közbe észre vettem hogy ezek az ablakok hangszigeteltek,szoval egy irányító nevezetü mutánst is tartogathatnak itt,megettem 1 ebédett és figyeltem tovább...

Vissza
Top Alul