Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
És mi lenne ha most tényleg vissza forgatnánk az időt egy pillanatra, és gyorsan vissza? Nekem az lenne az ötletem, hogy mi lenne ha a következő képpen alakultak volna a dolgok: Mondjuk a határ menti harcoknál ugyan úgy kikaptunk volna, de Scar mégis megölhette volna a mutáns fejedelmet, (Egy szerencsés lövés miatt) aminek következményeként, a mutánsok összezavarodnak, és vissza tér a régi rendezetlenségük, és aggressziójuk. És az egyik ilyen vérszívó, ahelyett hogy segítene Scar-nek, helyette elviszi a saját fészkébe mint táplálék forrás, de egy apró csel után Scar mégis megszökik a mutánstól. (Persze nem öli meg.) Ő ezután egy ideig magában kóborol, míg mi addig folytatnánk az eddigi történetet. (Drivij elmenne a kommunistákkal a szabadokhoz, Domesz folytatná az üzlet kötéseket és akár mondjuk menekülhetne Szidorovics elől, de majd mégis üzletet kötne vele. És így tovább...) És akkor mindenki folytathatná az egészet ugyanonnan, anélkül hogy ismét vita lenne belőle. És mondjuk akár Scar tényleg bejuthatna a szabadokhoz, és tényleg elverné, Drivijt, de mégsem sikerül elmenekülnie, hanem elfognák, és jól elbánnának vele. De aztán mondjuk Drivij (A hírszerzéses kiléte miatt) mégis észre venné, hogy ő a barátja, és így egyeséget sikerül kötniük Scarral.

De ez csak egy újabb ötlet. Ha tetszik akkor szóljatok.

Tetszik az ötlet. :)
De ehhez Scar is kell, ő meg elvileg lezárta ezt a karaktert. De én nagyon szívesen elfogadnám ezt a verziót.
( Axon, akkor te megint kórházba kerülsz, épp most jöttél ki :D.)

Scarecrow meghalt? Mi a jó franc van itt? Az egyik valamirevaló szerepjátékost elüldözték. Király. Gratulálok.

oké emberek de nem hiszem hogy ezt valaki is szeretni fogja... ne mondjátok hogy nem szóltam:

kezdjük veled cold:
Előtörténet: Hadnagy volt a hadseregben de egy parancs megtagadás miatt bajba keveredett és a zónába menekült az igazság szolgáltatás elől.
most: Kiderült hogy nem is ex hanem még mindig aktív szolgálatban álló hírszerző....
aki hirtelenségiben rögtön rátalál a szabadság alapítóival akik akkor még csak gondolgatták hogy kéne alapítani.milyen érdekes...
egy sörétessel érkezett 1 vastag bőrkabátba most frakcióruhás Trs301essel... szaladgél a ruhát most kapta de a fegyver már egy jó ideje van...
aztán minő véletlen ahogy a sors alakul csatlakozik a szolgálathoz majdanán amint elment csatlakozott a komcsikhoz akik ellen harcolt... és 1 kérdésre (neve) elfogadják...
a komcsik határtalan bizalmát nem értem.... ha egyszerűen fűben fában megbíznak, de 1 régi társukért nem állnának meg.... ez a hiba Joeetmre is vonatkozik...
osztán késöbb tudom hogy a küldetése hogy megtudjon ezt azt amit csak megtud tudni... szolgálat szabadság stb...
szabadság fegyverzete: trs okés, de G36 modern még ide... és az M249is.... utt a keleti PKM is lehet azt is használni....

Domesz: ezzel érkeztél: hoztam magammal: Mosin Nagant,plusz a hozzávaló szurony 20 db tölténnyel,babkonzervX3,bubis ásványvíz 4 db,bőrdzseki,zippo,és egy kis szíverősítő.
A mosin eltűnt az idő ködében de te is egy időre karakter leírást nem találtam de késöbb rájöttem hogy te vagy Jurij Orlov találtál is kulcs nélkül is egy raktárat rögtön el is kezdted majdnem súlyra adni potom pénzért a fegyvert... Sidorovics orra elött a beleegyezése nélkül... tegyük fordított helyzetbe neked nem baszta volna a csőröd ha valaki 1 méterrel fölötted és 20 méterrel arrébb egy olyan fegyvert amit te 12e ért adsz attól a fickótól az újonc megveszi 2 ezer ért? nekem annyira felbaszta volna az agyam hogy tui kinyírattam volna egy stalkerrel némi felárért.
háááát ennyi lenne többet igazán nem tudok mondani talán még azt hogy igazából semmit se csinálsz a főszálba csak fegyvert árusítasz.... valami aktivitást lehetne....

Joeetm: ezt a komcsi csapatot kiscsillag alapította mondhatjuk így kitalálta... de nem bánom(bár megjegyzem istentelenül neheztelek a komcsikra mert anyám családját rettenetesen lehúzták)
de te mégis vezetőként írod a dolgokat, bár megegyeztünk az elején hogy senki nem lesz frakció vezető, vagy ha az lesz akkor köteles új karaktert kezdeni. de nem várom el tőled. nem is szóltam meg... még
aztán orlov orgazda vétele: 6 RPG 6SVD és egy tucatnál is több AK egy talán tucatnyi embernek minek? ha azt írod 1-2 SVD és 1 RPG hozzá 5 vagy 10 rakétával akkor okés üzletnek mondom, de hozzá teszem az árat 72000 honnan jött ennyi? ja igen elmentetek relikviát keresni... 12 vagy 1 másfél tucat relikviából nem kerestek annyit hogy még rá maradjon is... valami alapja legyen a pénznek, én ajánlottam dolgot hiába voltam ellenségetek ajánlottam csillagnak és neked is nem csak azért se...
aztán ez domesznek is szól: 2000rubel ért adott fegyver? 2500ért Rpg meg SVD na jó ez fájt ez kiütött rögtön 3 biztosítékot ezt meg is szóltam...

nabu: nem tom honnan jöttél nem is követtem eleinte onnantól váltál ismerté hogy eleinte harcosok, de később mint kiderült Penge elméjű vagy kiváló kereskedő készséggel rendelkező emberekkel megalakítottad a Tiszta égboltot, majd elmentél cuccot szerezni a tudósokhoz visszafelé jövet már kiderült hogy zsoldos vagy aki a komcsi szószónokot akarta megölni a kezdettől fogva habár a szolgálat nincs a kezdettől fogva... ez így nekem homályos....
igazából a harci tapasztalatot nem is tudom mondani inkább azt a 100000 rejtélyt a karaktereddel kapcsolatba...

Puttiteng:Tudtommal te még nem játszottál ebben ha igen akkor bocsi... de nem tűntél fel te a második szerepjátékból idézted azt hogy megöltem a karaktered annak oka volt le is írtam...
de a te karaktereidben is több a rejtély mint égen a csillag...
jaj bocs tényleg vagy asszem 2-3 írás óta bocs csak még nem tudtalak kielemezni... csak az előzőt ami a 2ik szerepjátékba volt...

Domotor: Skizofrén barátunk bocs érte de neked is rólok fel olyat hogy 1 írásodban min 3 bandita meghal vagy egy tucat mutáns de minimum 1 kriméra...
az viszont érdemedre szolgáljon hogy kifejezetten érdekesen írtad meg ezt a skizofrén betegséget bár a jelenség mint te vagy a killer és a zsoldos és nem tudtál róla jobban tetszett.

kiscsillag: Working Thogether... More Working Thogether....
jó írások jó megfogalmazás, bár néha emészthetetlen az eszme futtatásod, de ez teszi érdekessé... olyan elcseszett élet... de 18 évesen? még jobb is lehetne... kicsi öröm perc néha vagy függetlenített gondolkodás...

Capt Axon: Az egyetlen tényleg igazán birkatürelmű ember akit tényleg sajnálok mert mindig leamortizálódik.. de tényleg több humort is vihetnél bele... én már röhögnék rajta mert ezen már csak sírni és röhögni lehet én nem szeretek sírni :D
olyan vagy mint 1 életunt emos... (azért remélem nem vagy az) vigyél bele színt mert kezd unalmas lenni a vodka és a sérülések pesszimista felfogása Pl cold és én annó úgy fogtuk fel hogy te jó ég lassan annyi sérülés lesz rajtunk hogy az unokák elöbb nőnek fel mielőtt a végére érünk a történeteinknek :D
szóval pici lelkesedést. és a PM részhez annyit tennék hogy Cold terve után aktualitása 100%os lesz ha nem érted akkor írj rá PMbe és kérdezd meg mi is a terve.

És most egy segélykérés Zombimorzsi Pls Tanárúr jöjjön vissza könyörgöm! help1

Nah ez szerintem mindenkinek meg felelt egy fejmosásnak és most már látjátok hogy van hibája mindenkinek!
Ezeken lehet gondolkozni és változtatni nem pedig felháborodni, hanem felfogni. Mert szerintem jogosak azok amiket írt Scar, és még mindig hozzá tudnék tenni ahhoz amiket írt.
Én továbbra is támogatom Axon tervét, ás ha érdekel mindenkit az az ötletem ami kötődik a hírszerzéshez meg az x18-hoz az szóljon és be avatom.

Scar: Egész jó elemzés! És nyugi! Nem vagyok Emos. Ami azt illeti nem is szeretnék az lenni. Csak tudod, nekem inkább az a hibám, hogy nem tudok egyszerre harcolni és vicceket mesélni. :D De majd valahogy megpróbálom. Én inkább az a szigorú katona féle vagyok, aki halál komolyan veszi a melót.

Scare: Rendben. Igazad van. Mint mindenki én is elfogadom. Most pedig jöjjön egy megegyezés, hogy milyen szabályokat állítsunk fel.

Axon:Amelyik katona nem veszi komolyan a melót, az hamar fűbe harap. :D

Hát az élet az bezony igen elcseszett. :)
Az az én életfilozófiám, hogy megpróbálok jó képet vágni a szar élethez.Nevezheted kamaszkori szeszélynek, mondhatod, hogy majd kinövöm.Lehet.
Ja, és nem 18, hanem 14 vagyok.
Amúgy tetszik Axon ötlete, támogatom.

Scarecrow:"Skizofrén barátunk bocs érte de neked is rólok Fel olyat Hogy... "
Miért kérsz bocsánatot? A kritikát állom és néha adom is.
"1 írásodban min 3 Bandita meghal vagy EGY tucat mutans de minimum 1 kriméra "
Igaz, mi igaz. Vissza kellene fognom magamat. Mostanában megpróbálom.
Amúgy meg, a kritika jól esik ha jön mert akkor kikupálódok. Még mindig kezdőcske vagyok, ezt elismerem, ezért esik jól a kritika mert ki tudom küszöbölni a hibáimat. No de most:

Mikor visszavittem Mariat a bázisra új feladatot kaptam. Egy tudóssal a közeli épületet kell kivizsgálnom. Felkaptam az AK-t és indultunk. Az épület közelében zombikat láttunk. 10-20. Inkább mentünk vissza. Mondjuk:
-Főnök! Baj van!
-Mi?
-Háááát. Az épület hemzseg a zombiktól.......
-Az egész?
-Jah. Van vagy 30 zombi csak az udvaron.
-Értem. Szóval sok ott a zombi......Érdekes.....
-Visszamehetünk és elkaphatjuk őket, egy kis szerencsével meg is ölhetjük mindet.....
-Nem! Ne menjenek vissza! Ez a feladat nem is volt.Induljanak. Szabadságon vannak amíg nem szólok.
Kimentünk. Én lefeküdtem de vagy tíz perc múlva lett egy olyan késztetésem hogy menjek ki. Kint voltam egy AK-val. Nézelődni kezdtem. Sehol semmi.A zombik gyülekeznek a gyárépület területén. Nem tudom miért......... A lényeg, egy ideje nem beszéltem Jurijal. Lehet lelépett a faszkalap?
-Ne faszkalapozz!
-Na ne! Már kezdtem örülni....
-Minek? El se mentem!
A franc. Korán örültem. Na jó vissza a lakhelyre és lusti holnapig. Majd akkor talán bejön ez a dolog.

Új Karakter: 34 évesen, rendőri túlkapás miatt állományából menesztett kommandós (SWAT)
Ám mielőtt vádat emelhettek volna többszörös emberölés miatt, belógott a rendőrösre és elvitte a felszerelését, ismerve az alvilági tagokat egy "kérésre" becsempészték a zóna határán mert oda már nem ér el a rendőri hatáskör.
amit elvitt amikor elszökött: az egy rendőrségi kommandós öltözet egy az egyben, egy Walter P99es 4 tárral és egy Taktikai lámpával ellátott MP5ös 1+2 tárral.
jól felismerhető mogorva arckifejezéséről és durva beszédéről. nagyon nehéz vele kijönni, de annál könnyebb felbőszíteni. nem veti meg a közelharcot ehhez hűen pillangó kés kézre eső helyen...
iszik és dohányzik egyszerre e mellet drogfüggő(adrenalin) is...
a neve: Ubrans Strignov de a kollégái Madárijesztőnek hívták.

esik ez az átkozott eső is ezeknek a nyomorultaknak is éjszaka kellős közepén kell átcsempészniük a határvonalon... pokolba velük...
gyalogolok vagy egy fél órát ebben a szmötyis időben mire találtam egy kis falut, a lakók nme néztek túl barátságosan rám amit viszonoztam, a magam nézésével amivel az ilyen semmire kellőkre szoktam nézni, ám volt köztük egy aki nem ijedt meg sőt talán még egész tökös legénynek is nézett ki, intett is nekem.
Mikor odaértem hozzá erős hangon szól felém:
Nos látom nem vagy kezdő, de nem is vagy katona, de azt se nézem ki belőled hogy alvilági tag lennél mégis megkérlek hogy mérsékeld magad a táborba, ne keverd a bajt és ne csesztess senkit se!
Nyugi "főnök" csak azt verem el aki belém köt!
Láttam az arcán hogy szúrós szemekkel néz felém, végül egy ház felé mutatott.
Kösz "főnök"! jegyeztem meg neki gúnyosan majd a ház felé mentem.
a házba beérve nem volt melegebb mint kint ez azt jelentette hogy ez a ház üres, ami jó nekem bár nem tetszik hogy nincs ajtó.
betelepedek a legbelső szobába egy fotelba, magamra húzom a plédet és lassan szunyókálni kezdek, majd holna körül nézek amikor majd el áll ez a rohadt eső!

Megyek,mendegélek,messze van a pártszékház, bár egy kicsit megváltozott a környék, bemegyek az épületbe, oda is érek rendben a párttitkár elé, mondom is az esüt, de egy szót elrontok, és ő mérgében fejbevág egy papírnehezékkel.-Hányszor kell még elmondanunk Antinovics elvtárs, már ha szabad a magafajtát ennek nevezni, hogy ha nem tanulja meg normálisan azt a rohadt esküt, akkor nincs keresnivalója a pártban!?
Felkelek, alig élek, hányingerem is van, és még nem is ment ki belőlem az alkohol.
Valamiért nagyon megkívánom a galóca ízét, sőt erős késztetést is érzek az elfogyasztására.Ennél már úgyse lehetek szarabbul, és legalább nem fog fájni a fejem.Ha meg lelő valaki útközben, akkor már úgyis mindegy nem?El is fogyasztok úgy három darabot.
Egy ideig csak hülyén ülök, de aztán a távolból felhangzik Lenin hangja, nemsokára már üvölt a hangosbeszélőből, mellette szalad a sok derék közember, az anyaföld sója.És Lenin egy teherautó platójáról szónokol a népnek, akik önfeledten rohannak, tiszta erőből, elvtársak elvtársnők, és a felnövekvő generáció, odaérnek, egy szemrevaló Tsz paraszt leányka átnyújt egy vörös zászlót, és én együtt rohanok, és ordítok a tömeggel, méghozzá azt , amit Lenin is ismételget:Tanulni! Tanulni! Tanulni!
Érzem, ahogy elragad a tömegpszihózis, tudom, hogy akármi áll az utunkba, a szovjet nép útjába eltiporja, és nem fegyverekkel, nem öldökléssel, hanem kitartással, és odaadó munkával.Talán most érzem azt, hogy boldog vagyok, bár nehezen hiszem el...

Hajnalok-hajnala óta őrködöm, lassan dél van, lehet hogy kérni kéne 1 váltást, mert a végén még elalszom. Miközben azon gondolkozom maradjak e még 1 kicsit őrségben, mintha messziről kiáltásokat hallanék, és úgytűnik a hang forrása egyre közelebb jön.Fél perc múlva már nagyjából azt is hallom mit kiabál ez az őrült, úgy hangzik hogy TANULNI! TANULNI! TANULNI!....a másik 2 őr már emeli a fegyverét...szólok nekik hogy várjanak itt, megnézem ki ez....kiérek az úthoz, elég megdöbbent a látvány, az ideút során elvesztett Antinovics kolléga rohan kitartó iramban erre, miközben szalad a kezeivel úgy kalimpál mintha egy zászlót lobogtatna, és csak szalad és szalad....Eléállok, de mintha észre sem venne, csak szalad felém....elkapom, megpróbálom megszólítani, de ahogy rámnéz abbahagyja a kiabálást, és elkezdi mondogatni: Eltárs én tényleg meg fogom tanulni az esküt! Ne küldjenek el....elkezdem bekísérni....a 2 őr érdekesen néz, de szólok hogy nincs semmi baj.Megyünk be a bázisra, amikor az egyik épületen meglát valami szobrot, vagy nem is tudom mit, errefel felkiált! Előre Leninért! kitépi magát a kezemből , és elkezd egyenesen előre rohanni, annyi a szerencsém hogy legalább a gyengélkedő felé rohan , ahonnan 2-en kijönnek, és elkapják, mire odaérek már bevitték, a doki azt mondja nincs semmi baja, csak beszedett valamit és halucinál, de estére rendbejön.....

Szerencsére gond nélkül átjutottam az ellenőrző poszthoz. Először köszöntem a hadnagynak, majd lepakoltam a régi helyemre. Egy üveg vodkát már odaadtam mindenkinek. Kivitel Zsukovnak. Ő még a vagonban pihent, és szóltak hogy ne nagyon zavarjam. A felszólításra nem figyelve, odamentem a vagonhoz, behajoltam az ajtón, és bekiabáltam: "SZEVA ZSUKOV!" A zajra azonnal fegyverrel a kezében felriadt, de még alig ébredt fel, máris hozzá vágtam az üveget, pontosan telibe kapta a leggyengébb pontját. Egy hatalmas ordítás után, rám kiállt: "ÁÁÁÁÁÁ!!! HÜLYE VAGY?!" "Neked is jó reggelt!" Köszöntem vissza jókedvűen. "Te nem vagy normális! Ez tökre pontos olt." Fájlalta még mindig, közben szúrós szemmel nézett rám folyamatosan. "Ugyan már nem is fájt! Elvégre te neked semmi sem fáj." "Állj le! Inkább mondd hogy mi van, vagy tűnj el! Mert őszintén remélem, hogy jó okod volt rá hogy felébressz." "Ja. Nézd mit szereztem!" Majd elővettem a sörétes puskát. "Ejha! Szép darab! Hol szerezted?" "A beszerzőnél. Potom pénzért ideadta." "Nem rossz! Kipróbáltad már?" "Na ez itt a gond. Nem. A beszerző szerint, egyáltalán nem működik. Már csak porfogónak jó." "Nincs olyan ami ne működne. Na add csak ide!" Mondta majd kikapta a kezemből a fegyvert, és elkezdte tanulmányozni. "Ez a beszéd pajtás!" Mondtam és a vállára csaptam. Zsukov már a táborban is egész jó technikus lett volna, de nem jelentkezett annak. Helyette, inkább a gyalogsághoz állt be. De azért még mindig kiválóan ért a fegyverek szét szedéséhez, és össze rakásához. Tulajdonképpen ez volt a legjobb ötlet, hogy rá bíztam a puska javítását. Remélhetőleg rájön a dolog nyitjára, és hamar megoldja a problémát. Ha nem, akkor muszáj leszek a Bárban megnézetni egy technikussal. De ameddig Zsukov a puskával bajlódott, addig muszáj volt várnom. Addig leültem egy vascső szélére, és néztem ahogy szétszedi a puskát, majd összerakja, ez majd később talán nekem is jól jöhet. Lassan eltelt olyan 2 óra is, de sehogy sem boldogult az új szerzeményemmel. Végül megunta, összerakta és vissza adta nekem, mondván: "Ezen már az isteni csoda sem segíthet öregem! Ez egy rakás ócskavas. Jó! Igaz, teljesen újnak, használatlannak néz ki, de akkor sem tudok vele mit kezdeni." "Hmm....És ha egy közönséges lefűrészelt csövűből szereznénk hozzá alkatrészt?" "Áhh!... Azok nem hiszem hogy jók ehhez a fegyverhez, És ha jók is, akkor sem tudok mit csinálni mert amint látod, itt egy ilyen sincs, az automatákon kívül." "Baromi jó! Akkor muszáj lesz körül néznem a bárban." "Ja. Lehet azt kéne tenned." "Mindegy, mert amúgy is útba esik." "De nem ma!" Szólt a hadnagy. "Ma szerintem pihenj öcsi! Különben is... Este felé nem olyan jó ötlet kint kószálni." "Igaz! Úgyis ráérek. Majd akkor holnap megyek." Azzal leültem a tűz mellé és elkezdtem a PDA-n írogatni.

Másnap teljesen sz@r idő volt. Folyamatosan esett, akkora cseppekben mint az öklöm. Mivel semmi kedvem nem volt bőrig ázni, elhatároztam, hogy most az egyszer kipróbálom ezt a sisakot. Felhúztam a fejemre, becsatoltam rajta az övet, és felraktam a gázmaszkot is. Amint már az egész a fejemen volt, teljesen megváltozott a véleményem a sisakokról. Valójában egész kényelmes, és a gázmaszk szűrőjén csakis tiszta levegő jön, be nem pedig a zóna szennyezett, büdös, állott, levegője. Bár már hozzászoktam ahhoz a bűzhöz, ez mégis teljesen új volt nekem. Mintha egy láncdohányos lennék akinek hirtelen kitisztult a tüdeje. Csak még a maszk szagát lehet érezni nagyon. Lehet mert teljesen új. Majd egy idővel az is kitisztul. Lassan sétáltam a bár felé, a stalker tábort nagy ívben elkerülve. A szemétdomb határánál viszont mégsem úsztam meg, és fizetnem kellett. Nos ez nem volt probléma, de akkor is gáz. Utána a szemétdombon is akadtak problémák, de semmi olyan amit meg ne tudtam volna oldani. Csak néhány egyedül kószáló kutyát kellett elzavarnom. A banditákkal sem volt semmi baj. Túlságosan lefoglalták őket az újonnan érkező stalkerek csapatai. És a helyeket, ahol ilyen kisebb összecsapások voltak, csak egyszerűen el kellett kerülnöm. Hamarosan meg is érkeztem a Bár határához, ahol a szolgálatos őrök simán átengedtek. Mintha ez az én napom lenne. Borús, de jó nap. De tudtam hogy semmit nem lehet élvezni büntetlenül. A zóna ismét kifogott rajtam amikor megfeledkeztem a bár kapuinál tanyázó kóbor dögökről. Annyira elengedtem magam, hogy nem volt időm csőre tölteni egy új tárat, és ezért a dögök szó szerint, egy jó nagy fára kergettek fel, amin egy hulla volt felakasztva. Nem volt elég hogy a kutyák itt ugattak a fa tövében, vagy a rohadó hulla szaga, de miután a kapuban álló szolgálatos őrök elkergették a dögöket, még jól kiröhögtek. Ezért jól berágtam. Nem komálom, ha kiröhögnek. Még egy indok arra, hogy felmondjak nekik. Le merem fogadni akár egy egész évi fizetésembe, hogy hamarosan főcímlapon lesz ez a sztori a bár környékén, mert hogy ezek nem fogják tartani a pofájukat, az biztos. Na mindegy. Most lenyelem a mérgem. Először is a szolgálat fejeseivel kell beszélnem. El is indulok a bázisuk felé, és kerestem is őket, de az összes őr csak azt mondja, hogy túl elfoglaltak ehhez most, próbáljam később. Jellemző. Így hát nem maradt más választásom, amíg az időmből kitelik, keresek egy technikust, aki megreparálja nekem ezt a puskát. Azt hiszem a szolgálat szerelőinél kezdem a keresést.

Arra ébredek, hogy majd széthasad a tüdőm minden lélegzetvételnél, és, hogy rohadtul izomláz van a lábamban.Gyakorlatilag alig bírok lábraállni.Egy vaságyon fekszem, a cuccaim az éjjeliszekrényen.
Valami kórházszerűség lehet.Előkaparom a cigit a fiókból, rágyújtok, rögtön jobban van a tüdőm.
Már szinte várom, hogy egy ápolónő szaladjon be, és elkezdjen velem rikácsolni, hogy ez nem dohányzó épület, vagy valami.De ehelyett úgy mikor a második szálnál járok valahonnét előkerül Mihail, és látom, hogy mosolyog, de egy kicsit furcsán néz rám.Meséli, hogy össze-vissza rohangáltam, és egy nem létező száslót lengettem.
-Hidd el barátom, az létezett, csak nem itt, és nem most.
-Ha te mondod.Na, úgy délutánra össze kéne magadat szedned, mert az itteni vezető beszélni szeretne veled, és úgy lett beosztva az őrség, hogy éjszakára te vagy a soros.
-Jólvan, úgy sem dolgoztam semmit, amíg távol voltam.Ja, és képzeld csak úgy szélenk lettem eresztve, és szerváltam valami francia gépkarabély, meg egy klasszikus amerikai Coltot.Azon gondolkodom, hogy beadom a közösbe, mert nem igazán tudom használni.
-Apropó fegyver.A cuccaid a teherautón maradtak, és félre lettek téve.
-Nagyszerű.Akkor még gyűjtök egy kis lelkierőt, aztán megpróbálok lábraállni.

Scarcerow irta: "nem gyerekes ha más nem si de én zininek adtam támpontot ő nem fogadta el"

Khm.......

Am most kivagyok tiltva vagy még jöhetek új karakterrel játszani? (Próbálgattam máshol is a szerepjátékot és most úgyérzem jöhetek vissza....De még nem biztos

Zini, hát Waldar szerepben volt egy-két értelmes írásod, ha azokat meg tudod ismételni és meg tudod tartani azt a szintet akkor felőlem gyere. Jah és persze ha tudsz értelmesen fogadni kritikát nem pedig felháborodni rajta. Hanem megérteni. Mndjuk úgy hogy ez az UTÓLSÓ ESÉLYED !!!! Ezt ha elbaszod akkor végeleg eláshatod magad az én szemeben is.
Aztán hogy a többiek mit mondanak azt majd meglátod.

Axon asszem mégsem várok annyit. Kicsit felpörgettem az eseményeket.

Az utolsó kép amire emlékszek hogy egy bakancs közelít felém. Pár pillanatra ki is ütött mert csak azt láttam hogy Jeff ki viharzott az ajtón a haverjával, aki hihetetlenül erős volt. feltápászkodtam össze szedtem egy TRS-t a földről, majd indultam kifelé.MIre ki kászálódtam már csak azt láttam hogy távolodnak az esőben, kiáltottam az őröknek hogy állítsák meg őket, beindítottak a riasztót, majd kiáltozni kezdtek utánuk, lövöldözés támadt de nagyjából vaktában lőttek, két ember a földre került. Oda rohantam én is és leállítotam őket, vissza parancsoltam mindekit a bázisra és össze szedtük a két sérültet. Be érve Max jött felém vérző fejjel.
-Kik voltak ezek ??? Kis gondolkozás után vettem oda.
-Én nem ismerem őket. Max tekintetéből láttam hogy érti mire célzok.
-Elkéne látni a sérülésedet.
-Hagyjál már csak egy karcolás, de mi van a két őrrel meg a meg másik kettővel ?
-Most térnek magukhoz, a két sérültet meg bevittük a gyengélkedőre.
-Jólvan szedjetek össze egy csapatot, és utánuk.
-De Max....
-Mondtam valamit.
-De a szolgálat.
-Akkor inkább parancsoltam!!!, húzz bele.
-Max.. megfogtam a vállát...nem megyünk utánuk, lemerem fogadni hogy többen vannak, és van felszerelésük. felesleges egy ilyen mészárlást rendezni. Fogtam magát és dacosan ment tovább de legalább megértett.
Hirtelen fáradság lett úrrá rajtam, vissza mentem a szobámba és nem foglalkoztam semmivel és senkivel, kész elég volt. Elővettem a PDA-mat, írtam bele, hülyeségeket, közeben eldöntöttem hogy megyek és leadom a jelentést, végzek a munkámmal és megyek haza. Át vettem a szolgálatos ruhát, a másikat egy málha táskában tettem amit a szekrényben találtam.Az asztalon ott hagytam egy gyors skiccet az előre tolt védelem tervéről de semmit nem írtam mellé. Össze szedtem a cuccomat felvettem a kabátom begomboltam, kámzsát is fel hajtottam és elindultam kifelé a bázisról, szó nélkül, az őrök még csak nem is szóltak, a riadóztató berendezéssel voltak el foglalva.
Elballagtam az út végére. Ahol ott volt az első őrposzt. Ott már váltottam pár szót az emberekkel pontosabban csak annyit hogy láttak-e valami mozgást erre. Aztán mentem tovább az alagútba, most így az eső szaga után kellemetlen volt ez a dohos levegő, de viszonylag gyorsan át értem, a túl oldalon, már kezdett alább hagyni az eső és már jobbak voltak a látási viszonyok, az útról letérve jobbra fordultam és egy félre eső jó sűrű fát néztem ki a málha zsáknak. alaposan körül néztem de sehol senki, ki is lenne kint ilyen időben. Ledobtam a táskámat, és csak a málhával elindultam fel a fára, úgy közép tájt megálltam ahol a legsűrűbb volt a fa, ott meg álltam leültem egy masszívabb ágra, elvágtam az egyik pántját a málhának és azzal kötöztem oda a fa törzséhez egy ágra ültetve. Lemásztam fel vettem a táskámat és a fegyvert amit a vállamra akasztottam. Elővettem a PDA-t és írtam egy üzenetet a vezetőségnek hogy a másodlagos feladat teljesítve és kérném az elsődleges feladathoz a papírokat, majd a fedőnevem a végére írtam: Fantom. (engedélyeket hogy ne legyen probléma a határon). Elküldtem pár perc múlva jött is a válasz és egy felhatalmazás miszerint egy egység fog várni a határon aminek én leszek a vezetője, velük megyek le a laborba. Akkor ezzel is megvolnánk. Megyek tovább, a parkoló mellet egy sunyultam csendben de csak pár stalker volt bent ha jól láttam, innentől futólépésben haladtam mintha elakartam volna futni az egész feladat elől, de a legszebb az volt benne hogy pont felé futok. 10 perc kocogás után már éreztem hogy elég lesz és gyalog tempóban folytattam tovább és még 10 perc gyaloglás után megérkeztem. Határhoz ahol először fegyvert fogtak rám majd megálltam és vagy 5 perc múlva jöttek közelebb hárman.
-Ki maga ? vágta a képembe a katona a lehető legmogorvább hangon.
-Fantom Össze néznek majd bólint az egyik erre leengedik a fegyvert és bekísérnek a bázisra.
Egyenesen a parancsnokhoz. Elé álltam és tisztelgésre emeltem volna a kezem de amilyen pofát vágott hozzá inkább meggondoltam magam.
-Szóval maga Fantom, vagyis Tropotov Drivij hadnagy.
-Igen.
-A egység hamarosan készen áll, a parancsnokságtól kaptam egy olyan parancsot is hogy ruházzam illetve fegyverezem fel, erre a célra egy Beryl5m típusú ruhát és egy Obokan-t reflex irányzékkal ha jól tudom azt kedveli.
-Köszönöm parancsok, hol tudom át venni ezeket.
-Ki megy és az ajtó mellet van egy tábla és azt megnézi. vágta rá gúnyosan.
-Értem. Ha kész van az egység akkor kijönnek az ajtón és megkeresnek. megfordultam és szó nélkül ki mentem. Hallottam ahogy a parancsok mormog és szid. De nem érdekelt különösebben, miután kiderítettem hol van az Ellátmányos, oda mentem átvettem a felszerelést, viszont a sajátomat elkérték, mondván hogy azt le kell foglalni, ellenkeztem és kiharcoltam hogy csak a fegyvert meg a páncélt vegyék el nem pedig mindent. Nem normálisak itt a határon. Át öltöztem az új páncélba és a sisakot és a maszkot is feltettem. Majd a fegyverem nézegettem meg amihez raktam egy raklapnyi lőszert, viszont semmit sem fogunk vinni az akcióra csak a lőszert meg egy kulacs vizet, mert úgy is csak megyünk meg jövünk. Jólvan fogtam magam, és le guggoltam a tűz mellé egyedül hozzá teszem, de nem is baj, kicsit magamba szálltam legalább a tűz mellet.

Én megszoktam érteni csak valamikor eltúlozzátok arra meg bepipulok -,- am azért csináltam Waldart mert megmutattam Scarnak hogy pikkel Zini re ezért minden hibáját figyeli nem úgy mint Waldarnál (pl a parancsnok verését direkt csináltam megfigyelésből csak nem kaptam választ szoval.....) Am én nem tom mért nem tok OFF be irni -.- Na

Még 1 próba: Na?

Vissza
Top Alul