Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Visszaértem a kordonba,mert egy idő után az embernek agyára megy a magány,jó dolog ha az embernek van kocsija sokkal gyorsabban lehet közlekedni,és nem utolsósorban a rendel fegyvereket is könnyebben tudom szállítani.Még mindig sokan jönnek a zónába,de legalább lehet velük beszélgetni,így nem unja magát az ember.
Mivel most pénzem az van nem kell sokat dolgoznom.
Fölmegyek a szobámba ledőlni egy kicsit,de még előtte mondom Wolf-nak,ha valakinek fegyver kell azt küldje hozzánk.

Átértünk a mocsáron, megyünk egy darabig.Nekünktámadt egy kisebb falkányi kutya, de az autómata fegyverek erőszakos csattogása és két halott társuk látványa elriasztotta őket.Megyünk pár óráig, elered az eső, de már ismerős környéken vagyunk, behúzódunk egy házba, már látszik a vasúti híd.
Az a baj ezzel a savas esővel, hogy baromira csípi az ember szemét, nameg úgy viszket tőle az ember bőre, hogyha érintkezik vele.És még a cigi is elaludt tőle, annyira szakadt.
Miután eláll indulunk is tovább a faluba.Állítólag ott van a fegyverkereskedő.

Kora reggel volt kb 5 óra amikor felkeltem. Kimentem a szobából de azt látom hogy hiába Szellem elöbb kelt fel.. vagy el se aludt... de már kint rendezget valamit a ház elött.
amennyi cuccom volt azt össze pakoltam a stalker hátizsákját felvettem abba voltak a cuccok.
2 kötszer és 2 elsősegélycsomag volt benne meg 1 gránát meg még 1 konzerv amit inkább kidobtam mert a felbontás után majdnem belehánytam, olyan szaga volt...
majd fogtam magam és kimentem, de elött felvettem az ablakpárkányról a gázmaszkot.
Szellem itt az idő! mondtam majd elhajítottam felé a gázálarcot.
ekkor ő felvette a gázmaszkot meg kicsit igazított rajta, majd végül felhajtotta a csuklyát.
még elővett 2 nagydarab bőrkesztyűt... nem gyári termék, ez maszek cucc látszik a varráson hogy kissé barbár, de a célnak megfelelt eltakarta Szellem eltorzult kezeit.
meg nem mondaná az ember kívülről hogy vérszívó. Inkább azt mondaná rá hogy egy elég alaposan megtermett vállas napszámos...
kb fél órát sétáltunk az erdőben míg kiértünk az aszfaltra. itt kicsit elbeszélgettem Szellemmel isten igazából inkább azt mondtam neki hogy inkább hallgasson, a hangja még mindig inkább egy DeathMetal banda énekesére hasonlít, így jobb ha hallgat...
az úton gyorsan haladtunk 15 perc múlva elértük a határt ott állt egy újabb tucat Szolgálatos.
ÁLL! Ordítja az egyik Fegyvert szegezz!!! Ordítja egy másik.
Megállni! Jöjjön ide a védelem felelőse! Ordítottam mielőtt még tüzet nyitottak volna.
Fegyvert le! fegyvert le! ezek stalkerek fegyvert LE! Nyugtassa az egyik a többi viszkető ujjú szolgálatost.
Jöjjön ide gyorsan! Kiálltja felénk integetve.
Odamentünk, de nem siettünk, szép nyugis tempóba.
Strovics Alexander Hadnagy vagyok... önökben kit tisztelhetek?
A nevem Thomas Jefferson Kapitány! én védtem itt nem is olyan régen.
A hadnagy szeme elkerekedtek. Ön.. ön... ön az eltűnt Parancsnok?
Igen.
De... hogy? és ki a társa néz Szellemre.
Szellem... egy stalker, de ha ő nincs én sem lennék már!
Értem uram.
Hadnagy tud a rendelkezésemre bocsátani egy járművet?
Igen uram pillanat.
Szergej! ide hozzám de rögvest! erre mondatra egy harcos kimászik a védelmi állásból majd oda jön hozzánk és tiszteleg.
Szergej indítson egy kocsit és vigye a kapitányt és a stalkert a HQra de rögvest!
Értettem! mondta majd rögtön tisztelgett és elkezdett a járművek felé futni.
Uram kérem kövesse ő majd beviszi a bázisra!
Hadnagy ne pocsékolja az embereit én is tudok vezetni!
Értem. Ha úgy érzi nincs szüksége a közlegényre küldje vissza nyugodtan!
Rendben hadnagy... Jó védést! mondtam majd tisztelegtem és elindultunk mi is a járművek felé. Ott is volt már egy UAZban a közlegény, de vissza küldtem. Én és Szellem beszálltunk a kocsiba majd elindultunk nyugis tempóban a Bár felé. Szellem kissé furrálta hogy nem a lábain halad kicsit érdekes hatással is volt rá...
20 perc múlva meg is érkeztünk a bárba.
Bementünk a központba.
Úgy tűnik a hadnagy nem jelentett mert semmi mozgás nincs az udvaron... vagy csak szimplán nem érdekli őket hogy élek-e? nem tudom...
sokáig gondolkoztam ezen de végül arra jutottam hogy tisztázom a helyzetet azt a helyzetet ami köztem és a szolgálat közt fent áll....
Elindultam a Tábornok felé. Lementem a HQ-ba.
Leérve a tábornok mögé mentem. Tábornok vissza tértem!
Jól van katona, vigye ezeket a dokumentumokat a katonai parancsnokságra! mutatja miközben vakon hátra nyújt egy vaskos dossziét.
Azt hiszem én nem a futára vagyok! mondtam kissé gúnyosan. Erre a tábornok felegyenesedik az asztaltól, és felém fordul.
Az első mérges pillantása elfehéredett teljesen meglepődött arc váltotta fel... Mintha szellemet látna...
Jeff? kérdez kicsit félve a választól, mert még mindig nem hiszi el.
igen azt hiszem én vagyok az! :D
A tábornok arca kezd örömre váltani. azt a rohadt maga egy terminátor.
Túlélőnek születni kell! mondtam.
Istentelenül szerencsés ember ön Kapitány!
Maradjunk Jeffnél uram!
Öööö.... jó. de miért is?
Szeretném tisztázni a helyzetet köztem és a szolgálat közt, és nem szeretnék ilyen aktív tagja lenni a frakciónak... már lassan ott tartok hogy bele döglök az akciókba!
Óóóó kapitány ha ez a baja csak mondja vissza vesszük önt és a csapatát a frontharcokból!
Nem uram, nem csak ez... Sajnálom Tábornok, de én nem ezért jöttem a zónába... én pénzt és kalandot keresek és nem halált vagy a világ békét vagy biztonságot...
Ezért uram Tisztelettel de kilépnék a frakcióból!
Nem tudom meggyőzni hogy maradjon? kérdezi a tábornok kissé elkeseredetten.
Uram, ha bármi olyat segíthetek amit a szolgálatos emberei nem tudnak elintézni számíthat rám, de szeretném a saját utamat járni!
Rendben van Jeff, de 1 feltétellel!
Igen?
Jelölje ki az utódját aki átveszi a kapitányi rangot!
Uram én ezt a rangot egy olyan embernek adnám aki hű a szolgálathoz és az elveihez, de e- mellé kiváló harcos, és remek ember is! Épp mint Halálfej!
Halálfej... Rendben! Borovics küldje ide Halálfej Hadnagyot! Mondta egy hátrébb álló szolgálatos őrnek.
Igen Uram! mondta majd futólépésben elindult kifele.
Kit tisztelhetek a társadban? kérdez Szellem felé akit egész érdekes módon csak most vett észre.
Ő szellem! ő mentette meg az életem! mondtam neki.
Hát köszönjük szellem nagy szolgálatot tettél nekünk! mondta majd odament egy számzáras ládához és kinyitva kivett egy köteg pénzt, majd vissza csukta a széfet a pénzt pedig Szellem kezébe adta.
Itt a jutalma! mondta... Nem sokára megérkezett Halálfej.
Hívatott Tábornok? kérdezte mellém érve de rám se nézve először. Ám kicsit átnézett felém, de ott is ragadt a tekintete. Jeff?????kérdez felém teljesen elképedten.
Igen! mondtam haláli nyugalommal.
Halálfej azonban mintha ünnep lenne át ölelt a páncélruhájában majd szét roppantotta a csontjaim...
Jóóó van elég lesz!!! ahhh.... ez fájt öreg! mondta kiszabadulva a erős baráti öleléséből.
Bocs csak elragadott az öröm... én és Dirvij is kerestünk téged, de nem találtunk meg! hogy élted túl?
Nem tudom! mondtam neki őszintén hiszen valójában tényleg nem tudom miért hagyott életben a Fejedelem...
De az hogy hogy maradtál életeb az erdőbe hiszen 3 napja tűntél el!
Rám talált szellem! mondtam miközben a mögöttem álló stalkerruhába bújtatott vérszívóra mutattam, akiről senkinek nem esett le hogy vérszívó... de még milyen jó hogy nem esett le senkinek :D
Már ő neki is lelkesen köszönné meg Halálfej, de megállítottam.
Ő nem szereti az ilyen dolgokat... mondtam neki.
Ááá.. öhhh.. értem! Azért kösz haver! mondta kissé lankadott kedvel de megértve a helyzetet.
Szellem csak bólintott neki.
Halálfej nem ezért hívtam ide, nem csak e-miatt.
Uram?
Jeff kilép a szolgálattól, és újra egyszerű stalkerré válik, de azért én megadom önnek azt hogy tiszteletbeli tag! mondta felém nézve a mondat másik felét.
No de miután hogy Jeff kilép a Kapitányi rangot más kapja Jeff szerint ön a legalkalmasabb erre a feladatra!
Köszönöm Uram, és neked is Jeff hogy így bízol bennem, de nem tudom hogy készen állnék erre!
Nyugodj meg jobban készen állsz rá mint én álltam! mondtam neki kis biztatás ként.
Rendben! Uram tisztelettel elfogadom a rangot, és halálomig szolgálom a szolgálatot!
A tábornok tisztelgett majd Halálfej is majd utóbbi ki ment, de elöbb megjegyezte hogy majd beszélünk.
Én nyugtáztam neki a dolgot.
Nos jeff! ön igen sokat tett a szolgálat ért ezt illik meghálálni!
Kap egy Psz9md ruhát amiről leszedjük a piros színt így semleges lesz! válasszon mellé egy fegyvert a fegyverraktárból, és még kap 50000rubellt mint végkielégítés!
Köszönöm uram, de jobban örülnék inkább 2 olyan ruhának mint a pénznek!
Minek önnek 2 olyan ruha?
Nem nekem a társamnak szeretnék még 1et.
végül is az életével tartozik neki a ruha a legkisebb amivel törleszthet.. mondja majd bólogatóan beleegyezik.
Kimentünk a HQból át a raktárba ott kaptunk 2 ruhát, ezekről leszedték a Piros színt és már csak az alap szín maradt rajta.
Jómagam még választottam egy RPK géppuskát de ez is hasonló volt mint Halálfejé. csak ezen 4xes optikai távcső van integrálva. egy igazi fémszörnyeteg teljesen fekete színben.
Ám most először pénzért vettem bele tárat és lőszert. 5000 rubelért vettem 5 tárat majd még több mint 6000 rubelért vettem hozzá ömlesztett lőszert.
a tűzgolyót eladtam annak az árából még 2 tárat vettem.
Szellem vett egy AK-74est mert a beszerző tiszt rákényszerítette... ha nem veszi meg akkor kiderül hogy valami bibi van... vett mellé még 5 tárat azt is ráerőszakolták.
majd kimentünk. én kezet fogva elbúcsúztam volna a tábornoktól, de ő azt mondta hogy nyugodtan alhatok a "hotelben" ingyen és bérmentve mint tiszteletbeli tag fent tartsák nekem..
Ennek rendkívül megörültem, gyorsan fel is mentünk a szobámba, ott Szellem át is vette azonnal a ruháját, eleinte nem értette, meg kissé szitkozódott mert abban a gázálarcban nem fértek el normálisan a csápjai... :D Majd felvette Psz9Md ruhát és megértette...
De jó.. elférnek... és mozgathatom a csápjaim... mondja...
Hááát szívesen. mondtam kissé nevetve, mer a sötétített üvegen keresztül ugyan nem láttam mit csinál, de elképzeltem ahogy mozgatja a nyálas véres csápjait az üvegbura másik oldalán.... :D
Én is átvettem az öltözetet a régi roncsot pedig leadtam.
ezek után kaját hoztam fel a szobába némi húst a "társamnak" kivételesen húst sütöttek de volt lent szárított hús is abból is hoztam egy kisebb tatyónyival.
Érhetetlen Módon Szellem inkább a szárított húst ette, a sültbe éppen hogy csak bele kóstolt már köpte is ki.. Pfúúújjj!! hogy bírjátok ti ezt megenni??
Mi vele a baj? kérdeztem miután belekóstoltam, persze elötte biztos ami biztos a késel kivágtam a harapott részt. Finom fűszeres! mondtam neki miután éreztem benne a sót borsot és valami másik fűszert, de ezt szerintem valami fűszer keverék lehet rajta... a lényeg hogy jó íze van a vaddisznó sültnek :D
Kaja után Szellem még mókolt valamit a földön majd a földre feküdve aludt mondva az ágy neki furcsa, túl puha mintha a föld akarni magába nyelni...
Én matracos ágyra feküdtem majd el is aludtam a jó kis lakoma után...
Holnap ha minden igaz megnézem magamnak Argropromot is... mesélnek valami titkos katakombákról... és a Fejedelem is valami katakombákban lévő muksókról beszélt... kíváncsi vagyok- ez e az a hely....

Felkeltem. Kimegyek, és körbenézek. Mindenem a helyén. Felkapom a puskám és kiülök a helyem elé és az utolsó szál cigarettámat elszívom. Mikor befejeztem, látom hogy van vagy 3 Stalker a láthatáron. Odemegyek, mondom nekik:
-Üdv!
-Üdv!
-Kik vagytok?
-Hát, én Kulikov, ő nem mondja el a nevét, mi csak némának hívjuk, ő meg Sasszem.
-A nevem Jurij. Mit csináltok itt?
-A bárból jövünk.
-Bár?
-Egy új rész, a kötelességiek alapították. Ott lehet felszerelést vásárolni meg ezt-azt. Behuppanhatnál oda. Ha akarod elviszünk oda.
-Nem is tudom. Itt lakom.
-Ember! Itt nincs semmi! Gyere már! Egy próbát megér.
-Pillanat felkapom a holmimat.
Lementem a helyemre és felkaptam az íjamat, a macsétámat és a maszkomat és indultam. Elértünk a szeméttelepre és ott letáboroztunk egy darabig mert meg akartunk ismerkedni. Néma az ügyes a késsel, sasszem az jó lövész Kulikov meg kiváló a géppuskával meg a gránáttal. Mikor ez meg volt elindultunk a bár felé. Mikor megyünk elered az eső. Inkább behúzódunk egy régi vasútállomásra és kivárjuk a vihar végét. Egész este vihar lesz szóval inkább alszunk egy jót. Lefekszünk. Mikor elalszom hallok eg hangot. Nevetés. Megint egy álom. Azt álmodom hogy bejövök a vasútállomásra, és előveszem a macsétámat. Odamegyek Kulikovhoz és kitöröm a nyakát. Sasszemen átdöföm a macsétám Némát meg felemelem, hozzávágom egy falhoz, leterítem, kiharapok egy darabot a nyakából és nézem ahogy meghal. Majd vége az álomnak. Felébredek. Fordulok egyet, és látom, egy odúban vagyok. Mellettem Kulikov, Sasszem és Néma. Mind halottak kivéve sasszemet. Sasszemnek a mellkasán egy lyuk tátong. Keresek nála egy sebkötözőt és bekötöm a sebét. A macséta átdöfte a mellényét és ahogy látom a tüdejét meg a létfontosságú szerveket elkerülte pont. Nem tudom mi folyik itt, de rajtam is volt egy seb. Egy karmolás. A mellkasomon. Biztos az a mutáns volt az ami ezt tette velük. Kulikovék halottak. Egy PDA-t találok nála. Kikeresem a Bár megnevezésű területet. Felveszem a cuccaimat és otthagyom a hullákat. Sasszemet a hátamon viszem. Szegények, nem ezt érdemelték. Jó emberek voltak. A mutáns engem is megsebzett de nem ölt meg. De ezek az álmok mitől vannak? Mi van, ha egy olyan mutáns támadott meg mint egy Irányító? Igen! Az Ő szemszögéből láttam a dolgokat. Csak játszik velem. Hú a szemét! Csak kapjam el a dögöt. De már tudom hol él. Engem szivatott itt, meg akar őrjíteni! De nem fog menni. De már tudom hogy megy ez. Kiszemel egy embert és beférkőzik a tudatába. Ott meg levetíti neki hogy a haverjait megöli.Elviszem a bár felé, és belefutok egy őrségbe. A bár előtt. Mondom:
-Segítsetek!
-Mi történt?
-Egy veszélyes mutáns támadott meg!
-Egy veszélyes mutáns? Mi? Vérszopó?
-Nem. Ez valami más. Nem tudom mi de veszélyes, négyen voltunk, engem meg haveromat megsebzett a többieket megölte. Segítsetek a haveromnak!
-Rendben. Két embert beküldök veletek a bár kórházába.
-Nem. Én nem megyek.
-Mi? Miért?
-Ez a dög már jóideje követ. Ahol voltam ott volt az is. Mostmár tudom milyen. Megtalálom és megölöm!
-Badarság! Mi kötelességiek majd elintézzük! Ne foglalkozzon ilyen dolgokkal!
-Ebben én döntök! Vigyék be szerencsétlent a kórházba! Én addig elintézem a mutánst! Majd szólok!
Sasszemet levették a vállamról és elvitték a bárba. Én meg elindultam. Ahogy mondta, a vadászat elindult. És most ő a vad. Átnézem a területet. Alaposabban. Ha megtalálom a dögöt akkor meg kinyírom. Visszamegyek a vasútállomásra és lepakolok. Elindulok. Átnézem az odú környékét. Ott nincs. Akkor ez befuccsolt. Megnézem a vasútállomást és ott sincsen. Minden helyet átnézek ahol voltunk. Sehol nincs nyoma sem. Bármi is ez, hang és nyom nélkül mozog. Esteledik. Megyek és elalszom. Majd holnap folytatom a keresést de ezt le kell vadásznom.

Sziasztok!

Hosszú szünet után (vissza)szállnék a játékba. Nagy segítség lenne, ha röviden elmondanátok, hogy most mi van. :)

Kimegyünk, minden csurom sár, méghozzá abból a fajtából, ami rendesen amortizálja az ember bakancsát, ráadásul csúszik is rendesen.látjuk, ahogy a távolban önfeledten dagonyáznak a vaddisznók, és valami torz madár lejt groteszk násztáncot a féllábú párjának a nap utolsó kósza sugarainál.
Megyünk a betonúton, a hadsereg korrupt katonái ott strázsálnak.Adunk nekik 1000 rubelt, ők is csak a meggyötört föld proletár gyermekei, akiket ez az undorító világ tévútra vezetett.A pénz ellenében átengednek.Elmegyünk egy régi malom mellett, azok voltak ám a szép idők, amikor a kolhozban arattak a komszomolkák a vidék pirospozsgás vidám gyümöcsei, aztán a learatott gabonát a derék traktoros ide hozta, ahol a szakszervezeti gyűlésből frissen érkezett molnárlegények serényen őrölték a lisztet, amiből aztán készült az illatos, friss ropogós kenyér.A falu és a város összefogásának éltető eredménye.
Bizony emberek de szép is volt, és de szép is lehetne...
Mire végzek az elmefuttatással odaérünk a faluba, ahol az újonnan érkezettek baromkodnak a saját anyagi jólétükért.Eladjuk a vén kapitalistánál a zóna gyümölcseit, aztán körbekérdezünk, hogy honnét lehetne nagyobb mennyiségű fegyvert szerezni olcsón.Azt mondja, hogy van itt valaki, aki olcsón árul nagy mennyiségben fegyvert.Bevezet minket az egyik házba, van ott minden, RPG-től kezdve a kalasnyikovon át az RPK ig.
Előjön a fegyverek tulajdonosa, megkérdezzük, hogy mi mennyibe fáj...

Korán reggel indulunk, a többiek még csak ébredeznek, mi viszont már megyünk is.A mocsár felé tartunk, eseménytelenül haladunk. Amikor mondtam hogy rövidebb utat ismerek azt nem mondtam hogy száraz.... :D , szóval néhol térdig gázolunk ebben az iszapos izében de legalább haladunk.Délre már kiérünk a mocsárból, legalább nem kell a tűző napon az ingoványban barangolni.Kordon közelében járunk, mikor megtalál minket egy kisebb falka kutya, de 1-2 sorozat, és már nincs is probléma velük.Amennyir tudunk haladunk, de elkezd esni az eső.Először csak csepereg, de negyed óra múlva már annyira szakad, hogy szegény Antinovics már rá sem tud gyújtani, szóval fedezéket keresünk míg eláll az eső. Kezd alábbhagyni a zuháré, odakint szinte úsznak a mutánsok a sárban...de legalább a vaddisznók élvezik.Mi a betonutat választjuk, ott azért csak gyorsabban haladunk.A híd alatti katonáknak a szokásos kenőpénz, és már megyünk is tovább.A faluba érve nem kell sokat kérdezősködni, hamar megtaláljuk amit kersünk ...ahogy bevezetnek a házba kisebb arzenál tárul a szemünk elé....

-Üdv!
Köszönök rá a vásárlóimra.
-Mennyi kell és miből ? Mert a fegyverek egy árban vannak 1500 Rúbel darabja,a RPG az 2000 rúbel,de amik itt vannak azok csak kirakati darabok,ha több fegyver kell akkor megbeszélünk egy időpontot,bár ha nagyobb tételt akarnak vásárolni ahhoz kéne egy nagyobb jármű.
Na tetszik az üzlet ?.................................

Szia Putiteng
Amint látom eddig nagyon erőlködtek azon hogy segítsenek. fogatlan
MOst az van hogy nem tudom mi van. :D:D
Mindenki szét széledt valaki itt ott csinálja a dolgát.
De lássuk
Frakciók: Szolgálat
Kommunisták (szabadság szerűség)
Tiszta égbolt
Stalkerek (meg van a bázisuk építve kordonban)
Banditák (össze vissza minden felé)
Monolitra inkább csak utalások voltak

Fő sztori vonal:Közös érdekű nincs szerintem, nagyjából mindenki magával van elfoglalva, a szolgálat és a kommunisták között volt némi nézet eltérés de ők elég passzívba mentek át. Most dolgozok egy fő szálon ami meg adja egy ideig az akciót a katonaság és kb. minden frakció számára ( Scarral eggyeztetem és ő tud róla a többiek meg majd időben tudni fognak róla :twisted: pattog1 )

Ha érdekelne még valami akkor kérdez nagyjából ennyi jutott eszembe.

Az eladó szívélyesen üdvözöl minket, elmondja az árakat, nem valami változóak...Aztmondja monden fegyver 1500 rubel az rpg kivételével, mert az 2000....Viszont ha nagyobb tétel kellene, akkor azzal nem tud szolgálni csak rendelésre, nembaj az is jólesz :D . Ami biztos kell az 6db rpg, 6 db dragunov, 6 db rpk, azenfelül egy adag sima ak, és annyi lőszer amennyit ki tudunk fizetni.A cuccoktat a csávó holnap,délután szállítja, meg kell adni egy találkaheylet, a szeméttelep egy eldugott részét választjuk.Abból a hájas dögből 75000 rubelt sikerült kicsikarnunk, azért valamire csak elég lesz.Elköszönünk a csávótól, és beülünk egy üres házba, ott töltjük az éjszakát.

Akkor ez jól ki lesz találva...mert nemsoká előtörnénk a passzivitásból, és a szabadság is nemsoká megalakul ha minden jólmegy...... Domesz megfelel az üzlet ? :D

De ezzel annyi a baj hogy most már nagyon nincs is karakter a szolgálatnál csak npc-k, ezzel kicsit elkéstetek. De hajrá. Kell a mozgás. Viszont én most akkor felfedném az original szabadságot, mert mért ne. Majd szerintem csak holnap írok. Addig kitalálom hogy hova tegyem a bázisukat ( mert ha emlékeztek még Waldar barátunkra ő megoldotta hogy későbbb legyen kész a bázis és hogy ne az aggroppromba legyen, de én azért Max-ot és Skinflintet elküldtem építkezni.)

Kösz a segítséget!

Épp terveztem, hogy egy komcsival leszek, örülök van frakciójuk! :)

Akkor az emberem:

Név: Dragisa Zobov
Frakció: Kommunisták
Leírás:

Dragisa fél éve érkezett a Zónába. Amióta az eszét tudja, kommunista. Miután felbomlott a Szovjetunió, aktívan kezdett el politizálni a legyengült pártban. Tudja, hogy a nép nagy része hibának tartja a felbomlást, csak nem mernek vagy nem akarnak felszólalni ez ügyben. Szóval nem tudta visszahozni a régi rendszert, ezért érkezett a Zónába. Rengeteg képződménnyel hatalmas hadsereget lehetne toborozni, akik könnyedén puccsot csinálhatnának. Csak ehhez irányítani kellene a Zónát... Jelenleg őrként dolgozik a megmaradt Kommunisták között. A külvilágban kapcsolatai vannak a feketepiacon, így ritka dolgokat is meg tud szerezni.

Rajtam kívül van valaki még a komcsik között, vagy magam fogok nyomulni?

Sikerült az üzlet végül is 60 e rubelt kértem a fegyverekért,és a lőszerért,jó sok lőszer,de legalább fogy egy kicsit. :)
Beültem a kocsiba és kb egy óra múlva már ott is voltam,de mivel már eléggé elkezdett sötétedni,ezért csak az üléseket szedtem ki az UAZ-ból,így legalább el fog férni a sok ajándékdoboz.
Végeztem is,most megyek szunyálni...................

Üdv újra mindenkinek.

Hatalmas harc kezdődött. A mutánsok serege, két hatalmas lény segítségével jutottak be a barikádok mögé. Mindenki veszettül szórja a golyókat, én sem tétovázom. A BTR csapatszállítók 50 kaliberes gépágyúi, egyszerre dörögnek fel. Az egyik épp az egyik ilyen hatalmas mutánst célozza meg. De az mintha meg se érezné csak megrázza magát, és neki szalad az egyik csapatszállítónak, ami szinte szó szerint, felkenődik egy fára. Gyorsan odarohantam, és megpróbáltam segíteni a járműben rekedteknek, amikor az egyik nagy dög, ismét nekiront a gépnek. Amikor megláttam, gyorsan megpróbáltam elugrani az útjából, nehogy egy hatalmas vértócsaként, végezzem a jármű oldalán. De így sem sikerül kitérnem, és a mutáns felöklel, nekifutásból. A hatalmas erejű támadás, meg tette a hatását. Felrepülök a levegőbe, aztán méterekkel odébb érek földet, egy hatalmas koppanással. Tisztán érzem, hogy eltörtek a bordáim, és hogy egy két másik csontom is. Mozdulni se bírok a fájdalomtól csak fekszek a földön, és nézem a többiek kézitusáját a mutáns seregekkel. Aztán kezd elsötétülni a kép, és végül minden sötét lesz. Később már úgy érzem hogy a semmiben lebegek. Nem érzek semmit. Még a fájdalmat, se. Már épp kezdek hozzászokni ehhez a jelentéktelen érzéshez, amikor hirtelen vakító fény önt el, és ismét fájdalmat érzek. Mintha már a halálom közelegne, de a beígért, menny, vagy pokol helyett, amit annyiszor mondogattak, egy ágyban ébredek, kötésekkel, és merevítő támaszokkal, és iszonyú fájdalmakkal. A szemem már nagyjából nyitva van, és ha homályosan is, de remekül látok. De sem a fejemet, se semmimet nem tudom mozgatni. Még beszélni se tudok, mert a kötések szorosan, az egész arcomra fel vannak kötve. A szolgálatosok egyik orvosát látom, mellette egy szolgálatos tisztel, amint arról beszélnek, hogy nem képesek egem tovább ellátni ezekkel a súlyos sérülésekkel, ezért átadnak egy katonai kórháznak. Majd újra elsötétül minden. Újra jön az a különös érzés, majd újra felvillan egy két homályos kép. De most egy helikopter rakteréhez hasonlító helyet látok, a szolgálatos bázis, fehérre meszelt falai helyett. Majd ismét jön a sötétség. Ez az önkívületi állapot most valahogy hosszabb ideig tart, mint először. Aztán amikor már inkább azt várom hogy inkább érezzem a fájdalmat, és újra lássam a valóvilágot, csakhogy tudjam hogy nem haltam meg, akkor ismét felvillan a valóvilág képe. De ezúttal már egy ismerős, fehér falú, szobában ébredek fel. Mint ahogy az előbb, most sem tudok, mozogni. Csak a szemeimmel tudok, körbetekinteni. Így azt se tudom bárkinek a tudtára adni, hogy teljesen kiszáradtam, és most jól esne egy kevés víz. Csak bámulok a mellettem lévő asztalon lévő pohár vízre, ahogy csak tudok, és reménykedek, hogy valaki segít. De akárhogy reménykedek, senki sincs a szobában. A hívógomb, amivel jelezni lehet az ápolóknak, az meg a földön hever, és sehogy sem érem el, főleg hogy egyik karomat sem tudom mozdítani. Ha egyáltalán felépülök, első dolgom lesz, hogy lemondom a szolgálattal való további csapat munkát. Inkább vissza megyek a határra. Az legalább nyugodt hely.

reggel korán felkeltünk átnéztük a cuccainkat mindent rendbe szedtünk nekem meg eszembe jutott a kis széf amit még a katonai raktárak parancsnokságából... Úgy tűnik halálfej megnézte és sikeresen ki is nyitotta a széfet, de vissza csukta nem nézett bele. én bele néztem mi van benne 3 térkép került elő, de mind 3 egyforma. és kicsit halovány ekkor eszembe jutott egy ötlet a 3 térképet egymásra tettem, és kifeszítettem...
HOGY AZ AAA!!!! Ordítottam fel.
Mi az? kérdez felém Szellem kínlódva, miközben bajlódik az akval aminek a sátorvasnál beszorult 2 ujja...
Tudod mi van a térképen?
Mi?
A területen itt hagyott régi katonai fegyverraktárak...
ezt a 3 térképet egybe hagyva lerohantam a parancsnokhoz és megmutattam neki, ő rögtön nyitott egy kódolt vonalat a hadsereggel...
15 perc után nyugtázták hogy a 6 raktárból 4hez azonnal odaküldenek szállítókat hogy begyűjtsék az ott hagyott fegyvereket... ha megszerzik a szakadárok akkor a harc elég nehéz lesz ellenük majd...
a másik kettőhöz a szolgálat küld az egyikhez Halálfejt küldi 15 emberrel.
a másikat inkább én vállalom megnézem mi van ott és ha van fosztogató megölöm.
el is indultunk afelé a raktár felé, akkor Argroprom elnapolva....

Nem aludtam valami jól szóval inkább elkezdtem bepakolni,sikerült is sok bosszúság árán,amikor visszamentem volna aludni hirtelen azt hallom,hogy valami elkezd iszonyatos erővel ütni valamit,ekkor eszembe jutnak a dokumentumok,te Jézus atya úristen,ha ez kiszabadul nekem itt végem,beülök a kocsiba,és elindulok a szeméttelep felé,de a sietségem miatt elvétettem egy helyet,és rossz helyre kanyarodtam,kiszálltam a kocsiból amikor hirtelen motorzúgást hallottam,lekapcsoltam a lámpát,éppen időben,mert nem szúrtak ki,de ezek a szemetek a raktáram felé mennek,mindegy......
Óvatosan elindultam,és hamarosan meg is érkeztem a helyre,a két éjszakai őr egyből rászegezte a fegyverét,de elmondtam,hogy ki vagyok...............

Felkelek. A maszkom belülről már büdösödik így megmosom. Van itt egy kis csap. Kimosom majd kiteszem száradni. Így nem mutatkozok mert igaz, a robbanás óta elmúltak a sebeim de még mindig ott vannak a repesz és égésnyomok az arcomon. Ocsmányul nézek ki eléggé. A hajam, a szemöldököm mindenem leégett. A barettem is oda. Gázálarcom nincs így megvárom amíg kiszárad a maszkom. Lefekszem és nézem a plafont. Egyszercsak egy hang:
-Jurij!
Felkapom a puskámat és felnézek. Ott volt az előbb. Hallottam. Felmegyek. Megint:
-Jurij! ITT VAGYOK!
Felnézek, a plafonon semmit.
-Nem ott! Jurij! ITT!
Felnézek, egy árnyékot látok a még megmaradt üvegen. Oda eresztek egy sorozatot. Csak egy faág volt.
-Nem ott! Nem látsz. Mi van ha tőled jobbra vagyok, vagy esetleg balra? Esetleg fölötted? Vagy mögötted épp lecsapásra készülve?
-Tűnj el!
-Eltűnök de majd visszajövök! Te sem menekülsz el előlem!
Elhallgatott. Nem látom hol van. Ez durva volt. Lemegyek, visszafekszem de az AK a kezem mellett van.Elalszom. De csak sokára. Reggel felkelek és Kulikov és Néma feje van mellettem. Felriadok, felkapom az AK-t és körülnézek. A falra egy üzenet van írva vérrel:
"Most ki a vad?"
El kell tűnnöm innen. Felkapom a dolgaimat és új hely után nézek.

Este egy elhjagyott házában aludtunk a falucskának, még kályha is volt, felfűtöttük kicsit a házat, mert egyre hidegedik az időjárás.Másnap reggel Mihail telefonál(azért, mert csak neki van telója :) ), hogy jöjjön már ki valaki a teherkocsival a szemételepre a csirkekeltetőhöz, ahol engem találtak.Mondták, hogy ok.
Mi is elindulunk oda, mert ott lesz az átvétel.Oda is megyünk gyalog, útközben nem nagyon történik semmi, csak hideg szél kezd el fújdogálni.A zóna testi fogyatékkal élő verebecskéi csak sodródnak a széllel, szinte meg sem próbálnak ellene mit csinálni, úgyse tudnának.Odaérünk a megbeszélt helyre, ott van a fegyverdealer, és már látjuk a távolban a mi teherautónkat.Odaadjuk a pénzt, megkapjuk a fegyókat, semmi átverés nem volt.
Felcuccolunk a kocsira, mostmár legalább nem fázok annyira, a testmozgástól kicsit átmelegedik az ember.
Kicsit nézelődünk még, hogy nem hagyunk-e itt semmit, mert minden golyóértm kár lenne, és mit látok?
Légyölő galócák növekednek vidáman fittyet hányva a körölöttük haldokló vegetációra,És milyen az ember?
Esendő, igen esendő.Mindig is ki akartam próbálni, ezért letéptem párat, de hagytam is, mert ugye nem szabad kizsákmányolni a zónát.Jót is fog tenni, mert az ujjam helye baomira fáj.Igaz maradt még a morfiumból egy kevés, de az kell a nehezebb időkre.A gombá elraktam, beszálltunk a vezetőfülkébe, itt legalább volt annyi szélcsend, hogy rá tudtam gyújtani.Már hiányzott.Megyünk, megyünk egy darabig, egy kis félszárnyú veréb csapódik neki a szélvédőnek, lehetett hallani, ahogyan ropogtak a parányi csontjai...

Átértem a szemét telepre. Beszéltem pár sort az őrposzt parancsnokával. Majd indultam a sötétvölgybe. Útközben belebotlottam legalább 5 Banditába,de legalább fedezékem volt. Ezért ők nem tudtak közelebb jönni és kénytelenek voltak ők is fedezékbe vonulni. Innentől csak oda-oda szúrogattam, mert spóroltam a lőszerrel.
Egyet sikerült meglőni amitől kifeküdt és elkezdett kiabálni. Két tárat lövöldöztem el amikor a harmadikba kezdtem bele, kinéztem és láttam hogy még egy csapat érkezik, ez kellet még nekem. Megint Futhatok, csak most a szolgálathoz nem mehetek. Kinéztem megint de nem is lőttek felém csak erre néztek, A banditák, bemutattak és elindultak a dolgukra, a többi meg ki állt és intett nekem hogy menjek oda, össze gomboltam gyorsan a kabátom, hogy nem lássák a páncélt. Meg legalább egyszer meggondoltam hogy oda menjek-e, de végül csak elindultam feléjük. Ugrásra készen voltam, de így nyílt terepen esélyem nem lett volna. Oda értem és akkor vettem észre hogy ezek a kommunisták, hmm remek ha most kiszúrják a páncélt akkor kezet csókolhatok a halállal.
-Jól vagy ? Remélem nem lőttek meg ezek hülyék, mondjuk olyan részegek voltak hogy szerintem ha melléjük is állsz se találnak el. Szólt az egyik mikor oda értem.
-Igen jól vagyok, köszönöm a segítséget.
-Nincs mit Ekkor üzenetem érkezzett a PDA-ra rápillantatom az eddigi beszédes emberre, majd bólintott, megnéztem az üzenetet, Max küldte, kész vannak a bázissal viszont nincsenek elegen és ha tudnék embereket vinni, annak nagyon örülnének, de elég ha csak meglátogatom őket. Majd leírta a koordinátákat. De jó megyek is oda, végülis a kommunistákat megtaláltam vagy inkább ők találtak meg engem, mindegy. Hasonlóak a nézeteik Maxékkal, de Max azért mégis csak más. Rákérdezek hátha van kedvük velem jönni, remélem nem teszem rosszul hogy megbízok bennük.
-Merre tartotok ?
-Hát igazából, az őrposztra tartunk. Félbe szakítotam a mondandóját
-Hát nem ajánlom látom jól fel vagytok fegyverkezve, de ők is rendesen beásták magukat. Viszont ajánlanék egy másik lehetőséget, egy régi barátom meg hivott és kellenének nekik emberek, ha gondoljátok velem tarthattok.
- joeetm innentől a tied a terep.

Reggel kicsit elaldutunk, de legalább kipihentünk magunkat.Megnézem az időt, huuu....majdnem késésben vagyunk.Hívom a bázist, küldjék az átadási pontra a teherautót,és mi is elindulunk, kicsit sietve haladunk, a zóna mintha teljesen kihalt lenne. Még épp időben érünk oda, a teherautónk már itt van. Kifizetjük a kereskedőt, és átpakoljuk a fegyvereket.Ebben a hűvösben jót tesz 1 kis testmozgás, hamar végzünk. Antinovics kolléga az utolsó lőszereket is felszedi a földről, miközben felszed még 1-2 töltényt, valamit még talál, de nemlátom miaz.Beszállunk a vazatőfülkébe, és indulunk vissza a bázisra.A sebességünkre nem lehet panasz, a szokásos normát teljesíti a sofőr, így röpke 15 perc alatt odaérünk a lejárathoz.3 ember már vár minket, úgy tűnik jól megszervezték a bepakolást, mert olyan szinten haladunk, mintha csak simán öntenék le a fegyvereket.Miután végzünk, lemegyünk, és megkérdezzük a csoportvezetőket mi a helyzet.valami megváltozott a hozzáállásukkal, mert nem akarják teljes mértékben követni az eszmét.3-man vannak 2-őnk ellen, ezért elvileg leszavazhatnak minket, és elég sokan az ő nézetüket támogatják.Mondom nekik adjanak fél nap gondolkodási időt, addig 6 emberrel elmennék, és kicsit megpiszkálnánk a szolgálatot.Boriszt viszem, természetesen kucsmás barátomat, és körbekérdezek ki tud jól lőni.Jelentkeznek páran, 2 kap Dragunovot, én is azt viszek, az egyik, ha jól hallottam a nevét Dragisa jön rpg-vel, Borisz és Antinovics viszont ragaszkodnak az ak 47-eshez, szóval ők azzal jönnek. Egy darabig a teherautóval megyünk, de most lassabban, szinte már óvatosan haladunk. A rostokba vezető úton lévő ellenőrzőpont a célpontunk, kb 2 km-re állunk meg, és elindulunk az irányába, de nem megyünk sokat, legfeljebb 300 méter, mikor lövöldözést hallunk.Gondoljuk megnézzük miaz, 4 bandita lő egy pár földkupac meg fatörzs mögül, 1 már a földön fekszik és kiabál, azt viszont nemlátjuk mire lőnek.Odamegyünk hozzájuk, csak megkérdezzük kivel harcolnak ilyen bőszen.A csávók totál be vannak állva, csoda hogy tudnak egyáltalán lőni.Szépszóval elküldjük őket a francba, és intünk a szemben bújkáló csávónak, hogy nyugodtan jöjjön ide.Óvatosan elindul felénk, dehát nyíilt terepen jön...amint ideér megköszöni a segítséget, épp mondana valamit mikor jelez a pda-ja.Kérdően rámnéz, bólintok, a csávó előveszi a pda-t, üzenetet kapott.Miután elolvasta, mondja hogy alakulófélben van valami frakció, és szívesen látnának minket.Gondolkozok 1 kicsit, majd mondom neki: Tudod mit? Mivel úgytűnik a csoportunk bizonyos része is ilyen rányba szeretne "továbblépni" ezért veled tartunk, csak vissza kell menni társainkért.3 lehetőség van, vagy velünk tartasz, és majd együtt megyünk, vagy megvársz minket és maximum 3 órán belül ittvagyunk, vagy megadod a kordinátákat, és ott találkozunk. A csávó gondolkodik egy kicsit, majd az itt megvár minket lehetőséget választja.Amilyen gyorsan csak tudunk megyünk vissza a teherautóhoz, majd azzal a lejáratig.Kezdem megszokni ezt a tempót.Odaérünk, sehol senki, de ahogy lemegyünk, az őr már kiált is ránk: Nemozdulj! Miután rájön hogy kik vagyunk, továbbenged, mi azonnal megyünk a csoportvezetőkhöz. Elmondjuk mi a helyzet, az ötlet tetszik nekik, így hamar összekapjuk magunkat, és már pakolunk is fel a teherautóra mindent, ami mozdíthaó és még szükség van rá.2 óra alatt végzünk a teljes kiürítéssel, azért a munka szépsége még ösztönzi az embereket.Miután az utolsó ember is felszállt a teherautóra, indulunk, Kucsmás barátom vezet, csak 2-en ülünk a fülkében, a csávó majd beül mellénk, végül is ő tudja az utat. Míg 2-en vagyunk azon tanakodunk hogy találjunk követőket, akik tényleg hisznek a rendszerben, de nincs sok időnk, ezen még később is sokat fogunk gondolkodni.... 6 perccel korábban jövünk, jobb mintha késnénk.Beszáll az egyenlőre, még alig ismert egyén, és indulunk az általa megadott kordináták felé, közben kérdezgetjük hogy kiféle, miféle.......

ezt tudtam összehozni

Vissza
Top Alul