oké akkor figyeljetek! írok egy jót
Szépen Komótosan ballagtunk, sötét völgy bejáratánál megálltunk kicsit körbenéztünk.
Bázis itt Fekete Rigó!
Itt bázis hallom.
megérkeztünk sötét völgybe a műholdas képeket kérem a helyzetről!
vettem küldjük!
nemsokára meg is érkeztek a képek. a bandita bázis elég nagy sok ablak és fedezék van egy szemből támadás nem volna olyan hatásos, sőtt őszintén még a vesztünket is okozhatja.
ellenben jobbról van egy kis dimbes-dombos rész onnan meglehet támadni a benzinkút épületét ahol azok az anarchisták laknak.
és onnan szépen lelehet gyakni a kapunál lévő embereket.
egyeztettem a tervet a fiúkkal akik helyeseltek, majd nagy kerülőt téve elindultunk.
a dombra felkúsztunk ott látjuk hogy a benzinkút épületének tetején egy bandita távcsővel kémleli az utat, a bolondok azt hiszik megkockáztatjuk hogy frontpasszból megyünk.
Itt Fekete Rigó megkezdjük a támadást!
Vettem!
Jól van Uraim ütős és gyors munka legyen, otthon akarok ebédelni! mondtam a fiúknak majd közelebb mentünk.
a benzinkútnak felőlünk nem volt ablaka balról pedig hosszan betonkerítés volt tehát csak jobbra jöhetnek ki nyílt terepre fedezék nélkül...
Nekünk úgy 70 méterre a kaputól akadt egy rég kiszáradt vízelvezető árok.
én és halálfej becéloztuk a 2 banditát akik a kapu melletti őrtornyokban voltak egy kicsit még vártunk.
Tűz! ordítja Dirvij majd kilövi a banditát a benzinkút tetején.
én és halálfej egy egy sorozatot küldtünk a tornyokban lévőknek akik azonnal a másvilágra költöztek. a banditák csak kirohantak a kapun, ahol nyomban végük is volt, mert a tornyok után őket kaszáltuk le a géppuskákkal. lőni sem volt idejük.
Dirvij Gránátot az épület földszintjére! ordítom miután leöltük a kapuban lévőket.
Tette is a dolgát, betárazta a Kostyert és lőtt egy szép kis lyukat a benzinkút épületének falába.
egy barom előre rohant volna de még ki se tudott lépni már hátrarántották a golyók amiket oda küldtünk a géppuskákkal.
egy ideig sorozgattuk egymást a fedezékeinkből de végül újra parancsot adtam a gránátra.
ez most berepült a házba ezzel Óriási káoszt okozva az épület földszintjén.
Jeff! most mászik kettő a tornyokba! Ordítja Halálfej, aki éppen tárat cserél.
Oda nézek és valóban, célzok, és egy sorozattal leszedem a mászó banditákat a torony létrájáról.
De közben a a benzinkút robbantott lyukján át látom hogy menekülnek a fickót az épületből.
közben pár fedezi őket.
Dirvij még 1 gránátot! a lyuk mellé!
Minek?
Mert a fal mellet van az aki fedezi őket kilövöd a falat és kidől az is! ordítottam neki a tűzharc közbe.
Oké!
új gránátot töltött a vetőcsőbe majd célzott és lőtt.
Pont ahova gondoltam... aki a fedező tűzet biztosította meg halt.
az utolsó épületből menekülök is megszédültek a gránát becsapódásától.
könnyű préda voltak Halálfej géppuskájának...
Oké uraim, előre a házhoz! Mondtam majd kiléptem a csatorna árokból, és elkezdtem a ház felé rohanni mellettem jobbra Sulikov aki vadul tüzelt az AKval futás közbe.
Balra tőlem Dirvij mellette pedig Halálfej vonalban siettünk a házhoz.
bementünk az épületbe a robbantott lyukon én és sulikov a szemközti ajtó falához vetődtünk ami fedezéket nyújtott a golyóktól.
Dirvij, Halálfej fel az emeletre szórjátok meg a kaput!
Értettem mondta Halálfej, és átrohant a lépcsőhöz.
éppen felettünk lehettek amikor meghallottam az RPK-ja masszív hangját.
kinézve az ajtón a kapuba szorította a banditákat esélyük se volt vissza lőni.
Bólintottam Sulikvonak, majd mi is az ajtó felé lőttünk, majd vissza húzódtunk, nekem most fogyott ki a tár, hát táraztam, de sulikov is tárazott.
Hány tárad van még?! kiáltok át.
Sulikov elővesz egy tárat megkopogtatja a fején, majd betárazza az AK-t és felém néz.
Négy!
ekkora rádióhoz kapok.
Halálfej Dirvij hány táratok van még?!
hirtelen abba marad a géppuskája tűze halálfejnek.
Nekem még hét táram van! mondja Halálfej elsőnek.
amíg Halálfej tárazott addig Dirvij tartotta vissza a lövöldözőket, ám hamarosan újra szólt a géppuska.
Most Tárazok újat, még 4 táram van! mondja Dirvij a rádióba.
Oké parancsig maradjatok ahol vagytok, és fedezzetek!
Vettük! nyugtázta majd ő is lőni kezdett.
Sulikov, így nem haladunk, gránátot elő! Kiáltottam neki miközben újabb tárat nullázott le.
Újra tárazza, majd elővesz 1 RDG gránátot.
Én is elővettem egyet, és dobó állásba helyezkedtem.
Háromra! egy kettő HÁROM!!
kihúztuk a szegecseket és odahajítottuk a gránátokat kapu belső feléhez.
Gránát!!!! Ordít az egyik bandita de késő.
2 robbanás egymás után a kapuban lévő harcosokat azonnal kivégezte, plusz még a kapukat is leszedte.
Sulikov és én kihasználva a helyzetet odarohantunk a kapu falához, ami hozzávetőlegesen még ép volt.
a gyár ajtajában védekező banditák valósággal a falhoz szegeztek, csak úgy pattogtak a golyók körülöttem és a falon.
itt esélyem sincs kilőni, ezért kicsit odébb mentem és nekiálltam falat bontani:
Lőttem az RPDvel egy akkora lyukat amin éppen átfér a cső és irányban legyen a gyárkapuval, miután megvolt a megfelelő lyuk kicsit átnéztem, éppen vonalban van, hát átdugtam a puskacsövet, és elkezdtem ontani a golyókat úgy hogy nem is céloztam....
De sulikov nyugtázta hogy ebből majdnem mind telibe megy a gyárkapuhoz.eközben ő maga is szedegeti le a banditákat a maga látószögében.
Kifogytam! Ordítja el miközben a mellényét tapogatja.
Gyere vissza az épületbe Sulikov, van itt egy láda tele tárakkal! Mondja a rádióba Dirvij.
Kiveszem a csövet a lyukból, majd odarohanok a kirobbantott kapuhoz, és bólintok neki hogy menjen vissza.
Ő vissza rohant az épületbe én addig fedeztem a vissza vonulását, már jóval kevesebben vannak a gyárcsarnok kapujában már ki-ki tudok hajolni hogy megsorozzam őket.
Nemsokára vissza jött, de addigra már majdnem újabb 2 tárat lőttem el, már kezdek én is kifogyni...
Dirvij ide hozzám! Halálfej Fedezz minket! Szólok a rádióba.
Megyünk! nyugtázták egyszerre.
Dirvij mellém jött.
Látod a gyárcsarnok épületét, mutattam oda ahonnan a sok golyó útnak indul felénk.
Igen!
Küldj oda egy gránát, de csak ha szólok!
Oké! mondta majd helyet cseréltünk.átmentem Sulikvohoz, aki mögött ott volt Halálfej is.
Figyeljetek itt a fal mellet rögtön van egy épület átszaladunk de csak ha parancsot adtam!
Rendben, mondta Halálfej közben kibiztosította a fegyverét.
Hány tárad van még? kérdeztem oda.
3!
Neked? kéredztem sulikovra nézve most táraztam fel 12őt, plusz a fegyverben!
Oké akkor most te vagy az assault, de ha megbocsátasz most kicsit eléd kéredzkedek.
Mondtam majd elé álltam a kapunál.
a kapuban az újaimmal mutattam az időt 3 2 1
Most!
Dirvij kitérdel, céloz, és lövi is a gránátot.
teli találta az ajtóban lévő fegyveresek pillanatnyilag harcképtelenek.
Futás át az épületbe! mondtam majd kirohantunk át az épületbe.
most Sulikov volt lent Halálfejjel, Én és Dirvij mentünk fel az emeletre lődözni.
Nem volt teljes rálátásunk az épületre, de elegendő volt hogy beszorítva őket lelőjük amikor ki ki hajolgatnak.
éppen a gyárcsarnokot sorozom amikor nézem hogy velünk egyszintűbe 1-2 ember szökik át a főépületbe egy ablaküvegek nélküli átjárón.
Az anyátokat! mondtma majd kicsit kihajoltam az ablakon, és megsoroztam az átjárót, mázlim volt éppen egy 5 fős csoport akart átmenni,a fegyver üres kattanásáig lőttem őket.
majd vissza hajoltam, ekkor talált el két golyóoldalra estem a földre, a fegyver kiesett a kezemből.
gyorsan a mellkasomhoz kaptam.
kicsit megnyugodva érzékelem hogy a kevlár felfogta a golyókat.
átfordulok a hasamra, majd feltápászkodok, az ablaktól kicsit messzebb felveszem az RPD-t majd újra tárazom az utolsó elölti tárral.
Jól vagy? Kérdez felém Dirvij.
Voltam jobban is... mondtam még mindig erős fájdalmat érezve a mellkasomnál.
Vissza! Mondtam nagyot nyelve.
Mi?
vésztartalék 2 tár marad mindenkinél, én most tartok az utolsó előttinél, már több tucatot lelőttünk de nem fogynak el nem tudom mennyien lehetnek és kezdünk ki ki fogyogatni, Vissza vonulunk! mondtam a magyarázattal együtt.
Oké! mondja Dirvij, majd még kiereszt két sorozatot és követ lefele a lépcsőn.
Halálfej nagyban Ontja a golyókat, a vállára kellet vágnom kettőt hogy figyeljen.
Mi van?
Vissza vonulunk! Gyerünk vissza!
Oké, mondja majd még oda soroz nekik párat.
Futólépésben rohantunk visszafele.
Most kivételesen nem törődtünk a kerülővel, hanem az út mentén rohantunk, de meglepően nem lőttek minket az épületből, nem is volt senki ott lehet tévedtem hogy olyan sokan lennének és már csak az a pár védő lehetett a gyárcsarnok kapujában, de nem számít, túl jól védték magukat, nem bírjuk lőszerrel..
kb 500-600 méterre lehettünk a bandita tábortól amikor észre vettem hogy a Kapuhelyén egy tucat vagy több alak jön kifele, és amint észre vettek minket Rohannak utánunk!
Ohhh... BaszkI! mondja Sulikov amikor észre veszi az utánunk rohanó banditákat.
Futás! Ordítom, majd mindnyájan futni kezdünk a dél felé.
el a mellet a gyár mellet amit tegnap megtisztítottunk, át egy hídon.
a csőcselék egészen egy régi sertésfarmig üldözött minket.
a sertésfarm falainál fedezékbe bújtunk.
Idáig és nem tovább! Mondja Halálfej.
Már bírom tovább a futást! Mondja Sulikov is.
Dírvij is inkább lőpoziciót vett fel, én is kegyetlenül kifáradtam.
Akkor tartsuk a helyet! mondtam majd fedezékbe húztam magamat én is.
Nem sokára beértek és elkezdődött a második ádáz harc, ám most mi védtünk és ők támadtak, nekünk ráadásba kevés votl a lőszerünk, de annyi előnyünk volt hogy mi nekünk volt fedezék, ők pedig nyílt terepem harcoltak többségük hasra vetette magát, 4 bandita behúzta magát egy korhadt kidőlt fa mögé és onnan ontották a golyókat és a nyilakat, igen nyilakat.
amin kissé meg is lepődtem amikor a fejem mellet lévő falba állt bele egy nyíl.
gyorsan vissza is húzódtam a fedezékbe.
elővettem egy gránátot, és arra hajítottam a fedezékben lévő 3 meg is halt, de a nyilas kiugrott és újabbat küldött felém, ezt viszont nem célozhatta annyira, mert hátra estem tőle, és át is fúrta a burkot, de a jobb homlokomat súrolta, még szerencse hogy ebben a ruhában van egy kis légüres tér, nem úgy mint a többi gázmaszkba. hátra esve láttam a szétrepedt üvegburkon a fölöttem elsuhanó kósza golyókat, majd megfogtam a nyilat, és kihúztam a az üvegburán keresztül.
majd újra fedezékbe másztam háttal a falnak támaszkodtam és levettem az üvegburát, mart szinte semmit se láttam a repedések miatt.
még mindig kicsit bekábulva voltam a nyíl miatt ami majdnem fejbe talált, helyette egy szép csíkot vágott a bal oldalamnál homlok magasságba.
Dirvij oda jött mellém pisztollyal a kezében, úgy tűnik kifogyott a fegyvere.
Meg vagy!?
Kicsit megráztam magam, meg ő is adott két kis pofont.
elmegy! mondtam, majd megfogytam az eddig földön lévő RPD-t és kisoroztam vaktába.
Ki is fogytam.
Újra táraztat az utolsó hevedert, és Dirvij kezébe adtam.
Lőj le vele sokat! mondtam neki majd kicsit meglöktem.
Egy ideig nézett rám majd elment vissza a helyére, és megsorozta a támadókat.
jobbra néztem, még mindig lüktet a fejem...
Halálfej sorozgat, és a banditákat öli.
Sulkov is sorozattal lő kifele, szedi is a banditákat.
majd őt is elkapja egy nyíl, és hátra esve kezében az Ak még lő az ég felé.
ekkor egy gránát landolt elöttem 5 méterre és robban is.
amikor megláttam próbáltam eliszkolni, de a robbanás ereje a falhoz vágott.
uhhhh... ám helyre is rázott.. a lüktetés megszűnt, és a zajok is kiélesedtek.
Kivettem a rádiót a tokból.
itt Fekete Rigó!
Itt bázis vétel.
Azonnali légi támogatásra van szükségünk, mondom a Koordinátákat.
Vettem össze kapcsolom egy járőrrel!
Itt Skat 3 vétel!
Itt fekete rigó, Sürgős légicsapásra van szükségünk sötét völgyben!
a fehér füsttől délre vagyunk a fedezékben az ellenfél nyílt terepen van!
Itt Skat 3 vettem! Érkezés másfél perc Vége!
Vettem vége! mondtam majd eltettem a rádiót, elővettem egy fűstgárántot kidobtam majd átrohantam Sulikovhoz, már alig pár fegyveres maradt akik lőttek, de így sem úsztam meg sérülés nélkül.
de elhúztam onnan került amibe került.
kicsit felpofozom nem halt meg a nyíl megállt a kevlárjában éppen.
de rendesen kiütötte.
a kezébe adtam a pisztolyom, majd kivettem 2 tárat a mellényéből, felkaptam az Akáját, és Halál fej mellé érve elkezdtem osztani az áldást.
Hirtelen kattan mellettem az RPKja ezzel egy időben a falon mellettünk éppen átugrik egy csávó, kezében 2 kés, és már vágja is felénk.
Mind két kés Halálfejet éri, az egyik lepattan a páncéljáról a másik telibe kapja és átviszi a tenyerét.
ekkor elővesz egy újabb kést és nekem ugrik a földre ránt, és próbálja elvágni a nyakam egy kis késsel.
erősen tartom, szemtől szembe nézünk farkas szemet, fel ismertem ez a vadász a kopaszfaluból.
Na ki vagyok én? mondtam neki nehezen.
Érzem ahogy a fiú kezeinek nyomása megenyhül, elengedtem egyik kezemmel, és pofán vágtam, ettől megszédül bal oldalra lerúgom magamról, és habozás nélkül előhúzom a kést a jobb oldalamról, és minden erőmmel a gyomrába állítom.
Sokáig nyomom a kés a gyomrába.
a fiú a saját vérében fuldoklik.
a feje kissé megemelkedett, majd vissza a földre, a tekintete elüvegesedett... meghalt.
hirtelen rotor zaj balról a levegőben a sertésfarmtól balra a levegőben megjelent a Mid, már ontotta is a golyókat, és a rakétákat, megszórva a fal előtti területet teljes hosszában.
majd megfordult a gép, és gépágyúval újra sorozta a területet.
Itt Skat3 Mindent tiszta ismétlem minden tiszta!
hallom a rádiómba a jelzést.
kiveszem a kést, és a hüvelyébe teszem. megfordulok, és elővéve a rádiót nyugtázok:
Itt fekete Rigó Lent minden tiszta!
Letudna szállni?
Itt Skat 3 Csak jelöljön ki egy helyet!
Értem, Szálljon el a 2 épület közé!
vettem!
Oda sántítok halálfej mellé, aki a kezét kötözi, a kést már kiszedte, és bólint felém hogy rendben van.
Jobbra nézek Dirvij fekszik tőlem 20-25 méterre 2 nyíl áll ki belőle.
Dirvij! Ordítottam és oda sántikálok amien gyorsan csak tudok.
Jön halálfej is.
Amikor oda értem hozzá akkor látom hogy egy mellkas és egy karlövés a karjában lévő nyíl a földhöz szegezte.
a mellkasi meg ferdén állt a mellkas páncélban több lyuk is volt , de a golyók ott voltak rajta ami azt jelenti hogy felfogták még a nyilat is.
kiszedtük a mellkasánál a nyilat ami pedig a földbe szegeztük azzal együtt vittük fel a helikopterre, mert ha nem orvos szedi ki meglehet hogy artériát vágunk amikor kihúzzuk.
Sulikovot Halálfej feltámogatta a gépre enyhe sokkot kapott mert még mindig nem 100%osan reagál a külső jelekre, de látszólag nem sérült meg.
Nekem viszont piszkosul fáj a mellkasom és vérzik a lábam, a helikopter egyenesen egy katonai kórházba visz minket!