Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nehéz lesz átjutni a helyőrségen. Egy ember kezeli a reflektort, öt áll a sorompónál, kitudja mennyi az udvaron, három katona pedig őrjáratozik a kordon túloldalán.
Igazából egész hamar átjutottam, árnyékból árnyékba lopakodva. Két-három percnyi séta után valami árnyakat láttam magam előtt az úton.
Csőre rántottam az AK-47-esem, térdre ereszkedtem és vártam. Hamar meghallottam, ahogy három kutya szimatolni kezd, és lassan felém haladnak.
Mikor biztos lőtávba értek, meghúztam a ravaszt. Az első sorozatommal elkaszáltam egyet, a másik kettő pedig felém szaladt a sötétben.
A torkolattűztől még tompa látásom miatt a hallásomra támaszkodtam. Két oldalról rohantak felém, a közelebbi felé pár sorozatot eresztettem,
amikor is a fegyverem üresen kattant. Előrántottam a kést, oldalra vetődtem, ekkor mindkét kutya szembe rohant velem. Az egyik torkát
egy szúrással átdöftem, de a másik a földre nyomott. A lábamat átvettem a törzsén, és egy ollózással a földre döntöttem, majd eltörtem a nyakát.
Lihegtem egy kicsit, majd a késem a tokjába tettem, és betértem a faluba. Féltettem a felszerelésem,
ezért egy háztetőre másztam, ahol félretolva már kopott cserepet az üres padlásra kerültem.
Itt aludtam el.
Reggel meglátogattam Szidrovicsot, a helyi kereskedőt.
- Új fiú vagy. Lenne neked egy feladatom, ha érdekel.
- Ki vele.
- Szükségem lenne legalább tíz mutáns combjára. A zónán kívüli kínai éttermek oda-vissza vannak ezért az olcsó húsért. Szóval tíz mutáns combjaiért kapsz négyezer rubelt. Szép kis summa, mi? Ezen felül minden lábért százat. Nos, benne vagy?
- Legyen. Hamarosan látni fogsz.
Ezután az egész napom azzal telt, hogy szaladoztam az ún. anomáliák közt hatalmas vaddisznókra és vak kutyákra lövöldözve. Sikerült
tíz combot levágnom, ezért három mutánst öltem le. Hullafáradtan betértem Szidrovicshoz, kivártam a sorom, és leraktam egy
véres zsákot a pultjára. Ő belenézett és ezt mondta:
- Ez csak tíz comb.
- Ennyit kértél!
- Nem, én tíz mutáns combjait kértem. Az negyven comb!
- Ó hogy rohadj meg te aljas szemétláda! - dünnyögtem, majd folytattam a vadászatot.
Estére megvolt a hatodik lelőtt állat is. Szidrovics díjazta a lelkesedésem, és megadta a fizetésem. Pótoltam az ellőtt lőszereim, így még maradt pénzem pár csomag kötszerre és élelmiszerre.
Elég rendesen ki voltam már fáradva, ezért visszatértem a tegnap este felfedezett helyemre, és ott aludtam el egy rongyos matracon.

Nagyszerű, megdöglött a másik i, mondta a vadász, aki feljött, hogy megnézze mivan velem, és, hogy a prilukkit ismét primatra cserélje a számban.Elmentünk a benzinkútra, de csak két kanna benzin volt már benne.Visszamentünk a kordonba Sidrovicshoz, és eladtam a benzin ötezerért, és a vadász adott még ötezret a segítségért.Ehész szép kis summa jött össze.De ezt már félrerakom, nem fogom elkölteni mindenféle lelesleges dolgokra.Felmászok a padlásomra,mivel most hideg a kémény tüzet raklok egy vaslemezen, és elalszok.

Reggel kipróbáltam az új puskát. Egész jó. A célbalövési képességeimen még csiszolnom kell. Kiülök a leshelyemre. Pár óra várakozás és jön is egy vaddisznó. Szép példány, teli sérülésekkel. Azért felár jár. Meglövöm. Egy lövéstől kifekszik. Lemegyek érte. Észreveszem hogy nem oda ment a golyó ahova kellett volna. Kicsit lejjebb. Nézem, mi ez. Nem baj, a vad megvan az a lényeg. Visszaviszem a bőrt és leadom Sidorovichnak. 500. Szép summa. Még 9 ilyen és megvan a távcső. Addigis kimegyek és megkérdezem a másik vadászt miért nem oda ment a golyó ahova kellett volna.
-Milyen fegyvered van?
-Ez.
-Á! Ez egy sima vadászpuska ember. 200 méterig pontos. 200 méter fölött fentebb kell célozni. Gyakorolj vele messzebb célpontra.
-Értem. Köszönöm a segítséget.
-Figyu öcsi, dobjuk le ezt a dolgot hogy uram meg minden. Itt mondom neked. ÉN vagyok itt a vadász aki beszállít Sidorovichnak. ÉN vagyok a vadász aki már 2 éve húzza itt az igát és ÉN vagyok a vadász aki itt dominál szóval ide hallgass, ha csak megpróbálsz lekörözni vagy lelősz előlem egy állatot, én megöllek, érted?
-Értem.
-Helyes. A kimérákat elnézem, 20 000 kis pénz számomra de többet ne forduljon elő mert te is egy trófeaként végzed. Na takarodj!
Kimentem de este nem mertem aludni mert ez a vadász engem is kikészít mint a többieket. Inkább meghúzom magamat, nem kell a baj.

a másik vadász 1 külön kari vagy valaki vezeti?
Mikor felkeltem rájöttem mi legyen a nevem,Gonta az teljesen jó lessz,reggel mikor felébredtem arcomat akarták látni de elutasitottam,megkérdezték mi a nevem és bejött a csel,mint Gonta,semmit sem sejtettek,de mivel a tegnapi zoombik kilövéséért amit már elégé nyomorosztották a "Bandályukat" adtak Deaglem be még 50 lőszert,ennek megörültem,a kutató intézetbe vettem utam,kell az a relytekhely kitudja mi lehet benne,vagy ki lehet benne....
Mikor beértem tiszta kihalt volt a hely,néhány husit láttam körözni,volt 3 bunker féle és 1 óriási fő épület szerüség,meg 4 torony 3 generátor 1 helyen,2 kisebb épület a bejáratoknál (2 volt) és ennyi,a relytekhely a fő épület felé mutatott,fegyverem magam elé tartva balról közelitek,ekkor 1 gránát csapdát veszek észre,szépen átlépem,majd tovább haladok,emeletenként mindent körül nézek,úgylátszik a legfölső emeleten található ez a relytekhely,néhány kötszert találtam,teli,majd 1 elhasznált elsősegély csomag,már picit féltem,ekkor morgásokat és harapásokat hallok,még jobban célozva kinyitottam az ajtót,1 emberi hullát veszek észre miközben 1....1....VÉRSZOPÓ szivja a vérét,nem vett észre,előveszem a gránátomat,oda guritom a Vérszopó felé,és becsukom az ajtót,1 robbanás,ovatosan kinyittom,még nem halt meg,bele lövök 1 tárat majd megint becsukom az ajtót,1 nagy kopanás jelzi hogy nekiment az ajtónak,tárat cserélek,előveszem késem kinyitom az ajtót és fejbe szúrom,bedobom 1 dobozba és lelakatolom a dobozt,a Hulla neve Fecske,és ott a PDA másik üzenete ami a Sötét Völgyben találhatóval kapcsolódó össze, " ez a nyomorék,még épphogy lelőtem,gyorsan elsietek a cuccomért,ez a rohadt vérszopó a nyomomban,remélem a kutató intézetnél lerázom (kiss idő múlva) ez a gránát majd vissza tartja 1 ideig,(robbanás) Ahh,túlélte,ÁÁ,SEGITSÉG!!!"
A Volt AK hoz lőszere,hát az sajna nem kell,na nézzük a relytekhelyet,felnyitom a széfet (mert abban volt) 1 Obokant találok benne 8 tárral,hát mégis kell a Lőszere a gyereknek,az AK jából kiveszem a tárt,sajna csak 1 két töltény volt benne,az már nem kellet,és akaddozóott AK ja volt,szoval a fegyver sem kell,az 1 tárat elpakoltam belőle,a hangtompitót leszereltem a fegyveréről és ráraktam az Obokan ra,most már futva indultam el,de most jobb felől,igen ott volt a felrobbant gránát,sprintbe futottam a Stalker táborig,majdnem bele is ütköztem 1 Anomáliába,a Stalker tábor elött elesek,ők meg hozzám szaladták és megkérdezik:
-Milelt téged?
-Hát az hogy kis hiján feláldoztam az életem hogy lelőjek a vérszopót 1 rohadt relytekhelyért,de megérte!
-Látom van hangtompitód,és pénzed is,Oda adom a távcsövemet ami Obokan ra passzol a pénzedért cserébe (1500 RU volt nálam)
-Megegyeztünk
-Felszereljem neked?Ez már ingyen lessz!
-Ha lehet
Felis szerelte,leültem tegnapi alvóhelyemhez,és 1 üveg vodka utáne elaludtam,éber alvó vagyok,szoval a mutáns támadásnál kéznél leszek!

Nah Zini, hallod ennyire ne húzd meg magad első lépéseiddel egy fullos **** obokán kerül a kezedbe. Azért már tényleg. Kb. játékidőben egy-két napja vagy kitaszított. És mit találsz egy deagelt kiló kőszerrel majd egy obokant hangtompítóval, és távcsővel ne nézél már hülyének, ezek előbb kijárnának domotornak főleg úgy hogy ő meg is dolgozik érte mert ír és azok abból állnak hogy csinálja dolgát (vadászik) de te eddig ha két küldetést ha megcsináltál és lassan jobb cuccod van bárkinél. Ez tényleg az utolsó figyelmeztetés volt VEGYÉL vissza, mert különben nem kell figyelembe vennünk azt amit írsz, felfogtad, remélem mert már így is alig játszunk (utóbbi napokban én sem írtam de majd fogok ha lesz időm). Próbálj meg egy olyat írni amiben nem kérnek fel kereskedőnek amint meglátna,k meg nem találsz egy rakatt olyan fegyvert amit mások csak kemény munkával érnek el.

Jah, Scar elment a Stalker Campbe szóval az ő karakterét most kicsit hagyjuk.

Jólvan nah, értetem, de nem leszek Dugó (pedig ő a kedvenc a meséből xD:P)

Pr0D1G7: Ezeket a debil hódokat régebben imádtam :D És a vadász egy NPC nem irányítja senki.
Rendben, még élek. Semmi bajom. Felkelek és kiülök vadászni. Újabb disznó. Célzok, célzok és lövök. Remek, megvan. Lemegyek érte. Nézem, egy kés áll ki a fejéből. Elkap valaki hátulról és a torkomhoz nyom egy kést.
-Ki az?
-Nem ismersz meg?
-Te? De nem csináltam semmi rosszat!
-De. Ez az én területem. Nem jöhetsz ide többet. Hord el magad!
-Figyelj! Jelöld be a térképemen melyik a te területed és akkor kerülöm.
-Nem olyan könnyű az. Az egész Kordon az enyém. Az én területem. Amíg meg nem öl valami......Vagy valaki. Hord el magad! Ha megint itt talállak megöllek!
Elengedett. Hátranéztem, de nem volt sehol. A bokor sem rezzent. eltűnt mintha ott sem lett volna. Láttam hagyott egy lábnyomot, a béna. Felpakoltam, és elindultam. Követtem. Észrevettem egy tisztást ahol egy táska foglal helyet. Rendesen meg van tömve. Odamegyek, egy cetli van rajta. "Mögötted." Hátrakapom a fejemet és ekkor vág pofán egy nagy bottal vagy puskatussal nem tudom. Felkelek, és egy cetlit találok magam mellett:
"Nem tisztelted a szabályokat, ezért elvettem a cuccaidat. Kipucoltam a padlást. Mindenedet elvittem. Nálad hagytam a késed és a pisztolyodat 5 tárral, de mást nem. Ne keress mert nem találsz meg. Ha megpróbálsz érdeklődni utánam vagy csak meghallom hogy ellenem indulsz, megöllek."
Bakker, ez a köcsög lelop, elveszi mindenemet pont mikor kezdek javulgatni. A pisztolyomat legalább itt hagyta. Ez nem sok. Rohanok vissza a kezdők táborába. Felmegyek a padlásra. Üres. A hálózsákom, a kajám, a cigim, a vodkám, a preparáló szerek, a két könyv és még az összes fegyverem és lőszerem is oda. Itt maradtam egy egyszerű kis késsel meg egy pisztollyal amihez 5 tár van. A pisztoly meg fabatkát sem ér, semmit nem lehet vele megölni max egy kutyát. De a csapdák! Azokat nem találhatta meg! Ki is megyek a közelihez. Tévedtem. Ezt is leszedte. Mindenemet ellopta. Csinálnom kell valami munkát de ezzel a szar fegyverrel semmit nem tudok csinálni. Rendben, gondolkozz, GONDOLKOZZ! Rendben, biztos van valami könnyű kis melója Sidorovichnak. Le is megyek hozzá.
-Iván! Jó hogy látlak. Mi......
-Pofa be! Most bajban vagyok.
-Igen, hallottam a kis összetűzésedet a vadásszal. Áh...... sok emberembe került már. Mindenki így járt. Sok vadász volt már aki próbálkozott és mind meghalt. Nem érdekeltek a zöldfülűek de te más vagy, észre sem vette hogy itt vagy amíg nem beszéltél vele. Na szóval, mit hagyott nálad?
-Egy pisztolyt és egy kést. Meg a PDA-m. De letörölt róla mindent. Csak a térkép maradt meg.
-Értem. Akkor viszont nem adhatok neked mutáns öléses feladatokat csak emberöléses feladatokat. Adhatok párat és akkor talán nem szól bele a vadász a dolgodba. De ne vadássz! És amit szerzel azt megtarthatod de pisztolyoknál nem találsz többet. Itt ez, hogy egy tag sok bajt okozott nekünk. Akik a Zónába jönnek azokat rendszerint azonnal kirabolja. Szóval meg kellene egy picit leckéztetni. Nem megölni, csak elbeszélgetni vele. Értesz hozzá?
-Igen, tudod én azért jöttem a Zónába mert egy ilyen alkalmával kivágtam a gyereket a 12. emeletről.
-Ezt ne vágd ki lehetőleg, csak félemlítsd meg. Bár engem nem érdekel hogyan, ha akarod törd el minden csontját csak NE ÖLD MEG ÉRTED?
-Értem. Hol találom?
-Mögöttünk, pár száz méterre van egy barlang, állítólag ott lakik. De vigyázz mert ha tovább mész akkor ott a mocsár van onnan meg eddig senki nem jött vissza ide. Vigyázz magadra kölyök.
Hát ez szépen indul, na jó. Holnapra halasztom a dolgot addig kipihenem magam. Te jó isten, most sikerült bezsebelnem egy új fegyvert és egyenesbe jöttem erre jön ez a kurafi és lealáz. Na nem baj, majd visszaadom.

Másnap reggel nyugodtan ébredek.Kialudtam magam.Az öreg valamit szöszmötöl az asztalnál, a stalker meg úgy tűnik reggelire halatsüt...nem is olyan rosz itt az élet. Miután reggelizünk, lemmásoljuk az öreg térképét, és megbeszéljük hogy ki merre megy. A stalker megy a templom és az égő falu fele, én a vasúti töltés és az arra lévő épületek fele veszem az irányt...Az öreg visszamegy szerelgetni a cuccait, odaadom neki az obokant, próbáljon meg valamit beleszerkeszteni ha ráér...én egy darabig az öreggel tartok, a szivattyúállomás előtt válnak el útjaink, ő befele megy, én hátulról kerülöm meg, elvileg érdemes arra körülnézni, van arra is egy pár ház, és egy őrtorony...
A mocsaras, lápos részen nem érvényesülnek az ember gyorsaságára vonatkozó tulajdonságok. Itt tényleg nemmindegy hova lép az ember. Elérem a falu előtti tornyot. Semmi mozgás, szépen lassan elindulok felfelé a vaslépcsőkön, mivel nem érzem túl biztonságosnak, óvatosan lépkedek felfelé. Épségben felérek, nem is olyan rossz látvány...csak ez a sok víz...A távolban látszik a vasúti híd amiről az öreg mesélt...nincs valami közel...a mai nap egy ideig sétálhatok...Miután nagyjából körülnézek, lejövök és szemügyre veszem ezt a kis épületcsoportot.Előveszem a pisztolyom és úgy nézem át a házakat, valami rosz érzés fogott el.Óvatosan nézem át a házakat. Nem találok semmit, de ezt már megszoktam. Elindulok a vasút felé, addid még egy nagyobb épületcsoport esik útba, szóval úgy próbálok haladni, hogy arravezessen utam. A mocsár szélén haladva még egy őrtorony útbaesik,nincs jelölve a térképen, de azért is megnézem, hátha most szerencsém lesz.Elkezdem megmászni ezt a tornyot is. Az első forduló után leszakad az 1. lépcsőfok...baromi jó érzés félig a levegőben lógni...felhúzom magam, szerencsére nem vágott meg a vas.Felérek a toronyba. 2 katona maradéka fekszik a "padlón" az egyiknek hiányzik a fél keze, és nem épp friss hullák.Akár már hónapok óta is itt lehetnek.A fegyverük mellettük hever. 1 dragunov, és egy obokan távcsővel, mindkettő mintha új lenne. Megfogom a dragunovot, szinte még fel sem emeltem, apró darabokra hullik szét..az obokan is...érdekes, mintha valami anomália hatással lett volna rájuk, belerugok az egyik holttesbe.Leesik 1 darab a ruhájából...na innen takarodó de gyorsan...Próbálok lefele sietni, de inkább lassítok mert eléggé nyikorognak ezek a lépcsőfokok. Elindulok a házak felé, amennyire lehet, kapkodom a lábam, nemegyszer belelépek a vízbe, de ez most nemnagyon érdekel.Már átom az épületeket. Lassítok a tempón, mp5 elő, és elkezdem átfésülni a helyet. Ezek egész házak, nincsennek bedeszkázva, legaláb azzal nem kell vacakolni.Az első üres, kezdem a következőt.Ahogy jövök ki hirtelen valaki megszólal az ajtón túlról.Álj meg és tedd le a fegyvert! Gondolkozok milegyen, de inkább leteszem. Újra megszólal: Most rúgd ki, aztán gyere elő feltartott kézzel! Nem tehetek mást, kirúgom és elindulok. 3 bandita áll odakint, 2-nél pisztoly, egynél lefűrészletcsövű sörétes. Hova süllyedtem...ilyen kis pitiánereknek megadni magam...Az egyik óvatosan közelít, megmotoz. Elveszi a táskám,a pisztolyom,de a késem nem.Ez télleg kezdő.Bezárnak az egyik házba,tüzet raknak, és elkezdenek gondolkodni mi legyen velem. Csak egyszer legyen éjszaka...aztán már gondolkodhattok...

Nem hiszem el,kifogytam az élelemből és éhes vagyok és pénzem sincs,na már adhatom is el nekik a cuccaimat élelemért cserébe,szépen megjártam,a hangtompitót Obokanról és a Deagle töltény hüvelyeit mind adhattam el,2 konzerv és ajándékba adtak 2 vodkát is a jó vásárért,megmelegitettem a konzervet,a késemmel felvágtam a tetejért,és enni kezdtem,Szemét dombra tartanék keresgélni csak a dombokon nagy a sugárzás nekem meg 1 gyógyszerem sincs,ha már nincs Deagle hez töltényem ne is legyen fegyverem,eladtam 3 Sugárzás elleni gyógyszerért,9mm em es maradt az Mp5 öm szép lőszerer és az Obokan az is 240 Tölténnyel (6 tárral)
1 Husi csorda közeledt felénk,pont akkor fejeztem be a konzervet,mindenki arra fogta a fegyver csövet,és mikor lőtávolságba kerültek lőni kezdtek,én még fél táratt se lőttem el de 1 nagyott kattant,kiveszem a tárat és vissza teszem,10 töltény hüvely után megint kattan,kiveszem visza,és megint 10 töltény majd a tár kifogyott
-Milyen pocsék minőségű fegyvered van neked....
-Látom....
-Figyelj adj nekem belőle 1 tárat cserébe megjavitom
-Átne verj
-Csak a Banditák vernek át Szabadúszókat - és mosolygott -
Ez picitt fájt nekem,nagyon,de ami megtörtént megtörtént sajna,1 óra alatt meglett az Obokanommal,ellőtem 10 töltény hüvelyt ,nem kattant,tökéletes volt,oda adtam a tárat, (ezt a 30 ast) Ő Mondta hogy elég egy Háromnegyedes tár,bele egyeztem persze,4 táram maradt,mert 1 et ellőtem,meg ezt most oda adtam,eltettem a fegyvert,a Szemétdombra tartottam mikor megkérdeznek:
-Máris mész?Ki irtottad a vérszopót is! 1 Vadkan falkát a közelben nem tudnál kiiktatni?FOlyamatosan szaporodnak és már az agyunkra mennek!
-Halgatlak
-2 tárért cserébe hogy viszonozzam a Husiknál a segitséged meg 1 kötszerért cserébe öld már meg a vadkanokat,1 iket hozd el ide,4 en vannak,
-Meg1eztünk
Kezet nyújtottam,kezet fogtunk,elis indultam,az Mp5 öt tartottam a kezembe,Obokant most nem fogom pazarolni,oda értem a falkához,4 en voltak igen,az 1 ik egy nőstény volt,már értettük mért szaporodnak,válamra emelem a fegyvert,célzok,és elsül a lövés,fél tár 1 ikbe fél tár másikba,eldőltek,a 3 adik hím már erősebb volt,nekem ugrott,lekaptam a elvegőben újabb fél tárral,nem érezte meg,rám ugrott,kikapom a késem és a talajon élel az ég felé nézetem a kést,és boom rá a késre a vaddisznó,ez rohadt súlyos egyén,majdnem össze nyomott,ezt viszem majd kajának,a nőstény futni kezdett előlem,hát sajnálom,előveszem újra az Mp5 öt,és fejbe lövök,orra bukik,megvizsgálom,terhes volt,a Kis Vadkant megöltem,vissza mentem a falka vezér hímhez és hurcolni kezdtem,vissza értem a Stalker táborba,megkaptam a fizetségem,most már nyugodtan és fáradtan indultam a Szemétdomb felé...

Na jó. Akkor nézzük a dolgokat. Azt mondja...........Itt vagyok a pince mögött......a térképen be van jelölve.....200 méterrel arrébb egy barlangban....Akkor,............már csak száááááz........Hoppá! A francba! A katonai bázis! Ajjajjajjj. Itt bajok lesznek. Hogyan jutok oda? Egyszer jártam itt, akkoris vezettek. Najó, mindenképpen este kell mennem. A francba! Egy őrjárat. Gyorsan be a bokorba! Beugrottam a bokorba és vártam. Odaérnek mellém.
-Stalker. Tudom hogy itt vagy. Ha fizetsz akkor átmehetsz. Ha nem akkor takarodj.
Nem szólaltam meg. Ekkor szerencsémre egy husi kiszaladt a bokorból.
-A francba! Csak egy rohadt husi! Na tűnjünk el innen!
Elmentek. Estig ott maradtam. Este odakúsztam a kerítéshez. A lyukat már befoltozták, ezért mást kell kieszelnem. A késemmel nem lehet drótot vágni, a pisztolyt meg kiszúrják. Mi legyen? Mi legyen? Észrevettem egy részt fentebb ahol hiányzik a kerítés de még nem foltozták be. Ez príma. Ott átmegyek és fel a barlangba. Fent a bandita éppen a dolgát végzi. Mikor befejezte tarkóncsaptam. Elesik. Előveszi a pisztolyt. Én elkapom kitekerem a kezét majd elveszem a pisztolyt, kitárazom és eldobom. Elkapom a nyakát és a falhoz vágom.
-Ki vagy??
-Én kérdezek. Te vagy a fickó, aki kirabolja az újoncokat?
-Ki kérdi?
Odaviszem a közeli tükörhöz és belevágom a fejét.
-A kur......krhá........kur.....
Fejberúgom. Megint felemelem.
-Na? Te rebolod ki az újoncokat?
-Kabbe nem pofázok!
Na akkor, nincs beszéd, jön a kövi. Odaviszem most a beton falhoz, belevágom a fejét , majd fejbetérdelem. A fejéből már dől a vér.
-Mégegyszer, utoljára. Te vagy a tolvaj?
-Igen igen én vagyok csak mond meg mit akarsz!
-Ne lopkodj a Stalkerektől, főleg ne a falusiaktól. Ha megint egy lelopott Stalker jön a faluba én megöllek.
-Értem értem csak hagyj békén!
-Rendben. Ha vetted az adást akkor rendben. Hol vannak a dolgok amiket elcsórtál?
-Csak pénzt loptam esküszöm!
-Akkor ide a pénzt.
-Ott van a táskámban!
Kinyitottam a táskát és találtam 3000 rúbelt. Erről Sidorovichnak nem kell tudnia. A banditának ott hagytam a fegyverét 5 tárral én meg kereket oldottam. Visszaérek Sidorovichoz és elmondom hogy minden oké, le van tudva. Az öreg ad 1000 rúbelt. Szép, 4000 rúbel megvan, már csak 6 kell az AK74-es csodához. Megint kellene egy munka. De most már nem megyek ki innen mert esteledik és a vadász este megöl. Visszamegyek a padlásra és elalszok.

Zini: Olvass. Minden fegyveremet elcsórtak kivéve egy kést meg egy pisztolyt 5 tárral. És ne keverd, a banditának azt a fegyvert hagytam ott amit ellenem akart használni és azt az öt tárat ami az övé volt, szóval még mindig megvan a pisztolyom 5 tárral.

Capt Axon: Nem, csak trélert láttam róla de be kellene szereznem mert bitang jó játék. Az egyetlen Splinter cell amivel játszottam az a Chaos Theory.

Nem arról beszélek hanem hogy Majd ez jó lessz az AK-dhoz,nehogy azonnal nyomoréknak higyél már,nézd már meg hogy mit írsz,nem ekverek semmit,mit lehet keverni azon a kérdésen hogy "Te domotor nem ellopták a fegyvereidet?" Inkább Olvass te -,-

Axon ez tényleg olyan Splinter Cell es volt :D

Órákig ültünk azon a nagy dög helikopteren. Teljesen elzsibbadtam, mikor megérkeztünk, alig bírtam mozdítani a lábam. Először nyújtózkodtunk egy kicsit, utána elkezdtük kipakolni a gépet. Mind a tíz ember pakolt kifelé a gépből. Utána a fele őrködni ment, a másik fele pedig felhúzni a bázist. Én meg aki velem jött, az is az építők közé kerültünk. Lassan haladtunk, és egy napi munka végére, alaposan elfáradtunk. Közben az a piros-fekete ruhás fickó, elment valahová. Mivel ő volt a munka vezető, és most elment, úgy döntöttünk, hogy egy keveset lazítunk. Amiről a főnök nem tud, az nem is fáj neki. Még dolgoztunk egy keveset, aztán leálltunk az őrökkel kártyázni. Az összes építő, és őr félbe hagyta a munkáját egy kis időre, amíg nincs ki vezesse a munkát. Viszont ha visszajön, és észreveszi hogy mindenki csak lazít, akkor itt bajok lesznek. Úgyhogy mindennap dolgozunk egy keveset, aztán ismét pihenünk. Csak nehogy lebukjunk, mert abból leb***ás lesz.

Domotor: A Chaos Teory-nak érdemes kipróbálni a multiplayer részét Co-op-ban.

Vissza
Top Alul