Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Megérkezve arra a bázisra ezzel fogadtak minket.
-Remélem nem szándékoztok nagyon mászkálni most szóltak nekem hogy katonák jöttek ki a bázisukról, és a hab a tortán hogy pár bandita is van kint szóval azt javaslom hogy maradjatok itt.
-Köszönjük a figyelmeztetésedet, tudunk segíteni valamiben ? Úgy hallotuk hogy nagy dolgokra készültök itt. kérdeztem a Stalkert.

Szerintem ilyen Clear Sky-os stílusban állítsunk fel pár embert a vasúti töltésre akik figyelnek, pár embert a híd alá és kész a védelem. A kezdők faluját meg elhagyjuk, csak akkor megyünk vissza ha vásárolni akarunk.

csak mivel már ki vannak küldve a járőrök nem túl célszerű szabad prédaként mozogni....annyira sztem meg még nem vagyunk szervezettek hogy mi vadásszunk a katonákra :D de a többiek vélemény is kéne.....

Mi négyen kimegyünk az út túloldalára ahol van az a két épület. Ott tüzet rakunk és figyelhetünk arról és onnan messzire belátni az utat is, mind két irányba.

Van egy ötletem! Kimentek, és tüzet raktok! Erre az összes katona odamegy mert ott ég a tűz és ott vannak. Mi meg odamegyünk a disznófarmra és meghúzzuk magunkat.

:D ez a tűz csak jött amúgy. Viszont nem hülyeség a figyelem elterelés. Egy kis akció keretében lehetne csinálni nekik egy csalit ami a vasút az oldalán tartja őket egy darabig. Vélemény?

Mivel én is katona vagyok, felőlem rendben van a dolog :D Ez annyira nem túlzás. Csak ne henteljetek tucatszám.

Reggel felkelek és elkezdek azon gondolkodni mi legyen most, hogy már szinte az összes portya lehetőséget feléltem a Kordonban. Nézek jobbra, nézek balra, mindenhol Stalkerek. a banditákat nem láttam már jóideje. Nem tudom mit tegyek. A katonáknak nekimenni nagy felelőtlenség lenne mert erősek és ha begorombulnak jönnek a Spetznazosok és akkor mindenkinek annyi. A banditáknak a rejtekhelyét kéne megtalálni, akkor nagy zsákmányt kaphatnék. De hol lehetnek. Úgy döntöttem keresek egy kis pénzt vadászattal. A mutánsok testrészei és prémje sok hasznot hozhat. Lementem Sidorovichoz és 500 rúbel értékben bevásároltam. Vettem mindent ami kellhet. Egy jó kést, sót, és két könyvet "Csapdák" és "Preparálás" címmel. A preparálásban leginkább a bőr preparálása kellett. Sidorovichal megbeszéltem hogyha a bőrt kipreparálom akkor plusz pénzt fizet mert könnyebb szállítani. A csapdákhoz kellékeket is vettem miszerint 300 méternyi zsineget, drótot, és GPS jeladókat. Elkezdtem bújni a csapdás könyvet és hamar kiszemeltem két csapdát amit használhatok. Az egyiket kutyáknál és hiúznál fogom használni a másikat vaddisznónál és Pszí kutyáknál. Felállítok párat a közeli fás résznél. Egyszerű, csak kell egy kis gally amire rákötöm a zsinórt, egy pöcök a földre amivel rögzítem, és kész is. Már csak várni kell. Próba szempontjából állítottam fel. Reggel első dolgom hogy megnézem. Nem az amire számítottam(egy vak kutya kölyök) de ez is megteszi. A kis ebet nem öltem meg mert még nem adnak érte semmit inkább elengedtem. Mostmár tudom mit kell csinálnom. Felállítottam 2 ilyen csapdát a fás résznél, és 3 ilyet a Keleti részen. A vaddisznó csapdát is felállítom. Ez ugyanilyen csak nagyobb hurokkal és a hurok szögesdrótból lett kialakítva. Minden csapdához raktam egy GPS jeladót hogy ne veszítsem el őket. Amíg vártam elmentem vadászni is merthát nem várhatok mindig egy napot a pénzre, és nem is biztos hogy lesz mindegyikben kutya vagy disznó. Elmentem a parkolóhoz és a tetőn egy részen kiszedtem a cserepeket. Jó lesz lőállásnak. Ott vártam. Láttam is az első delikvenst. Egy egyszerű vaddisznó. A nyakára céloztam és sikerült lelőnöm. Lementem érte és bevonszoltam a parkoló területére. Ott megnyúztam a tetemet meg kitettem a szabadra hátha pár kutya idejön és megpróbálja megenni. Úgy volt ahogy gondoltam, 2 kutya jött egy PSZÍ kutya és egy sima. A PSZÍ kutyát lőttem ki. Őt is bent nyúztam meg. A vaddisznó és a kutya bőre elég sok helyet foglalt. De még mindig fért a táskámba 2-3 kutyabőr. Estig vártam de nem jött semmi. Lefeküdtem és reggel korán keltem. Reggelre a vadkan teteme eltűnt. De nem is az érdekelt. Kimentem megnézni a csapdákat. A mellettünk lévő kis erdős részen lévőkben semmi nem volt. A bozótosban találtam egy sima kutyát. Ezt fel is vettem. A vaddisznó csapdákat is átnéztem, ott viszont volt egy vadkan meg egy PSZÍ kutya. Így volt 3 kutyabőröm és két vadkan bőröm. Ezeket hazavittem és megkezdtem a kipreparálást. Az egész csak annyi hogy letakarítom a maradék húst a bőrről, arzént meg sót összekeverek és azzal besózom. Megvolt. Már csak 1-2 napot kell várni és készen is vannak. Addig tökéletesítem a csapdákat. Az egész annyi, hogy a GPS jeladókat kikapcsolva rakom le, és egy extra kis hurkot rakok a gombra ami bekapcsolja ha elsül a csapda. Így megkímélem magamat a fölösleges járástól. Másnap reggel megnéztem a bőröket és már eléggé szépek voltak. Felpakoltam őket és levittem Sidorovichnak. Ő sokáig nézte őket.
-Hmmmm. A vaddisznónak és az egyik PSZÍ kutyának a nyaka eléggé csúnya. A másik PSZÍ kutyának meg a feje ment szét. A másik vaddisznónak meg a nyakán van egy eléggé nagy lyuk. Miért nem használsz vadász lőszert? Na mindegy. A legtökéletesebb ez a sima kutya bőr. Ejj, ejj, ha ezt jól megcsináltad volna akkor ezért akár 2000 rúbelt is adnék de így nem tudok csak 1000 rúbelt adni. Ha jobbat hozol adok többet is.
-Értettem Köszönöm.
Francba! 1000 rúbelt buktam! Nem baj, ezt az 100 rúbelt azért elrakom. Este a Csapdákat olvasgattam. Tanultam és bemagoltam hogyan lehet megoldani hogy a bőr és a prém épségben maradjon. Prém! Miket mondok, a vaddisznónál max szőrszálak. No de, egy új csapdát is készítettem ide közel. Megnéztem, és az 5 csapdából egyik sem aktiválódott. Ezért kiültem a vadász területemre és vártam. Egy vaddisznó konda jött, 3 vaddisznót le is szedtem. A többit úgy tereltem hogy a csapdák felé menjenek. Egy jó hangos visítás és a PDA pittyegése mutatta hogy sikerült. A három vaddisznót bevittem a parkolóba de később nyúzom meg őket mert ugatást hallottam. Kinéztem és láttam hogy egy vak kutya falka támad meg egy vaddisznót. A kutyák közül 3 kutyát meglövök erre a többi elmenekül. A vadkan rossz állapotban van, de a bőre nagyjából sértetlen talán valami betegség miatt van rossz színben. Nem baj, nem esik kár a bőrében. A nyakát eltörtem és bevittem a parkolóba. A négy vadkan bőr és a három vak kutya bőrt elteszem és irány vissza a padlás. Az ilyenkor szokásos dolgokat megcsinálom és kiteszem őket száradni. Amíg száradnak addig a csapdáimat megnézem. Az 5 csapdából 3 elsült. Az első kettő itt közel az utolsó amit a vadkan sütött el. A vadkanosat hagytam utoljára. Az első kettő közel volt. Mit ad isten? Az elsőben egy Ál-kutya foglal helyet. A másodikban csak egy sima vak kutya. Ezt a kettőt bevittem és megnyúztam majd kezdtem a kipreparálást. A vaddisznóért is elindultam. Mikor odaértem láttam a vak kutyák már széttépték. Itt már nincs mit tenni, ezért kivettem a hurokból és az agyarait eltettem. Ki tudja hátha ezért is fizetnek. Visszamentem és megnéztem az agyarakat ki lehet-e preparálni. Ki lehet, de eléggé kényes feladat. Először is Hypós vízben kell áztatni őket 3 órát, majd hagyni kell kiszáradni őket. De teljesen le kell pucolni őket mert ahol kosz marad ott nem fehéredik ki rendesen a csont. Ott olyan szürkés marad. Hypóm nem volt, de lehet veszek mindenesetre eltettem az agyarakat és magamat is holnapra. Holnap talán több sikerrel járok.

Egész jó itt a kémény mellett aludni.Az ember nem fázik át, kényelmes fekhelyet is eszkábáltam magamnak raklapokból, meg kartonpapírból.Komolyan mondom tiszta luxus.Lemegyek az öreghez valami munkáért, talán ez az egyetlen dolog, amit önzetlenül ad, de most még ezt is sajnálja tőlem."Fiacskám hidd el nincsen neked való munkám,tudod, hogy én soha nem hazudnék neked." Aha, el is hiszem.Csak olyat keres, aki elvállalja nálam kevesebbért.Hideg is van, a fejem is fázik, de van itt a faluban egy pali, aki ki tudja tömni az állatokat, legalábbis a bőrüket le tudja szedni.Megkérdezem tőle, hogyha az állatot hozom hozzá, akkor mennyiért csinálna nekem egy vadmacskából készült kucsmát.
Akkor most mitévők legyünk? Nem kéne nekiesni a katonaságnak az igaz, lehet, hogy a disznófarmi bázist kéne építeni, vagy esetleg beljebb hatolni a sötétvölgybe,vagy a szeméttelepre, vaggy esteleg egy mocsaras részre?

Reggel picit Északabbra mentem keresni 1kidőlt teher autót találtam benne 1 rakás hulla,nagyon sugározott az egész,láttam ott 1 dobozt,beadtam magamnak 1 sugárzás elleni gyógyszert a nyakamba és odamentem a dobozhoz,kinyitottam,2 elsősegély csomag és egy Egyszerü szerszámos láda,meg 1 félig megevett elszenyesedett kenyér,az nem kellet,felvettem az elsősegélyt és a szerszámos ládát majd picit arébb mentem nehogy sugárzás fertőzött legyek,beadtam magamnak még 1 sugárzás elleni gyógyszert,már jobban éreztem magam hogy nem vagyok fertőzőtt,elvittem a bázisra a szerszámos ládát,a Technikus megvette,adott 1 PSO-t cserébe az AK-mra,megörültem ennek,olyan lesz mingyár a fegyverem mint Farkas nak,még csak a hangtompitó kell,mondja a Technikus hogy még Erős és Kalibráló szerü szerszámok kellenek,az Erőset megtalálom a Szemétdombon a romoknál valahol,leültem a technikus mellé hogy tanuljak valamit,sokan jöttek be csinálni fejleszteni javitani mindent,ő meg csak hablatyolt hablatyolt és beszélt és beszélt,mindent feljegyeztem a PDA-mba,ekkor valami erős guritás szerü hangokat hallok,kimegyek,észre veszem hogy a nyugati rész már bevan deszkázva,a Keletin meg Hordókat állitottak fel támaszokkal,és annak a tetejére is ugyan úgy Deszka,a hordók össze vannak szögeze 1 mással,és 2 helyen,a másik tetőn is elkészült a járható rész,és már megint Husit sütöttek,ennek megörültem mint látvány,látom a sok Stalkert hogy issza az Energia italt és hogy csurog róluk a nedv ezalatt a munka után,Mosolyogtam,majd vissza mentem tanulni
-Figyely,ezt ha itt kihúzod,nem fog kattogni,de persze vissza is kell tenni,és azt....így ni érted?
-Értem megpróbálhatom?
-Persze
Előveszem az AK mat és megcsinálom,beszarok mert nem kattogott,
-Tökéletes,lehet belőled is technikus lehet - és mosolygot és meg ütögette a válamat,6 óra köré járhat az idő....

kiscsillag! sztem a mocsár az nyugodtan mehet, én is tervezek már oda menni, csak nehogy nekem találkozzatok a clear-sky frakcióval vagy a renegátokkal :D .....és még nem válaszolt senki, pedig kérdeztem hogy ha olyan helyre megyünk ahol labor van, legyen e katonai őrség?

joeetm: elvileg azok elhagyatott laborok, szerintem nem kell oda a katonaság is elég lesz az ami lent. Meg azt még mi se tudjuk hogy van ott valami a föld alatt.

Zini :Nincs bajom vele hogy szerelgetsz de elvileg szakácsként jöttél próbálj annál a szerepnél maradni jól jön az is lehet azzal is pénzt kereseni. Akár domotorral is szövetkezhetsz mert neki most virágzik az üzlet.

Bizony Zini, te adagolhatnád a husikra a fűszert, vagypedig olyanokat néznél meg, hogy melyik mutáns ehető, melyik részüket kell kivágni, mert mérgezőstb.
Vagypedig nyithatnál egy kajáldát, vagy kocsmát, ha lenne pénzed rá.

Végülis csak annyi kell hogy legye egy erős kezdő tőke és utána beszélhetsz sidorovichal hogy a bevétel xy részét megkapja ha segít a beszállításban. pl :fűszerek, egyéb élelmiszerek, víz vagy alkoholok. Aztán ha beindult elhaghatod az öreget és tiszta hasznod lesz. De ez ne 5 hszből történjen meg,dolgozz kicsit rajta !!!!!!!!!

Reggel korán ébredek.. amint feljövök a pincéből, látom hogy megkettőzött őrség áll minden oldalon...odamegyek Wolfhoz, nekem miért nem szóltak hogy őrködjek? Neked most más dolgod lesz...Szépen kipakolod a táskád, csak a legszükségesebbeket viszed magaddal...fegyver,lőszer, elsősegélycsomag....És futólépésben felmész a szemétdombi átjáróig, ott körülnézel banditaügyben, közben ahogy csak tudod figyeled a katonákat...most lehetőleg ne nagyon kezdj el hullákat nézegetni...csapda is lehet....tegnap eléggé begurultak ránk a zöldsapkások....mihelyst elértél az ellenőrzőpontig kerülőúton jössz vissza, nem a betonúton, a lényeg nézz körül alaposan vannak e még kint katonák, és ha vannak mennyien. Semmi esetben se kezdj ki velük. Jólvan mondom én szépen bemegyek a házba ahol 2 napja aludtam, bepakolok a ládámba, és indulok, a futásnál azért kicsit lassabban haladok,azért nem árt néha figyelni is, de haladok rendesen..már majdnem a hídnál vagyok, mikor golyók csapódnak mellém a földbe....beugrok egy fa mögé, előveszem a távcsövem,majd óvatosan körülnézek...annyi leesett hogy a bal oldali mezőgazdasági épületből jött a lövés, inkább a tető környékét próbálom nézni, aztán az egyik oldalon egy toronyszerűségben meglátom hogy kihajol 1 bandita elkezdi pásztázni a területet, de nem lát meg. Nézelődik kb 20 másodpercig majd visszabújik...közelebb rohanok...nem vett észre...balról megkerülöm az épületetet, majd csndben felmegyek a vaslépcsőn..óvatosan haladok, nézem hova lépek..mintha friss vér lenne a lépcsőn...megtapintom..még nem is alvadt meg teljesen...felérek, nézem hol lehet az ürge...meglátom a lábát..ellövöm a térdét, összeesik.Óvatosan odemegyek, a csávó haldoklik..többszörösen bekötözött seb az oldalán, de vérzik..úgy tűnik katonákkal találkozott..és valahogy elsántikált idáig..de itt vége végetvetek a szenvedésének, fejbelövöm...nézem hol lehet a fegyvere..kiesett a tetőre,kinyúlok érte...katonai fegyver távcsővel...elrakom, lemászok, majd indulok tovább..elég sok időmbe került ez a kis akció, de nem lett volna jó ötlet 1 lövész hagyni mögöttem...haladok tovább, a híd alatt senki...ahogy átérek bemegyek az épülőfélben lévő bázisra, megkérdezem minden rendben van e....itt sem támadtak a katonák, és ahogy látom kezdenek berendezkedni a fiúk, sőt, már szemben is van 1 kisebb lőállás, átnéezk oda is, ahogy látom próbálják "beásni" magukat csak így tovább fiúk! majd köszönök és futólépésben tovább...ahogy felérek az ellenőrzőpontig látom a 4 hullát akit még Wolf-ék szedtek le..ám ahogy bemegyek az udvarra, egy égő halmot találok...banditák lehettek ha jól számolom a koponyákat 5...átmegyek a poszton, körülnézek erre is, úgysem jártam még erre...nem kell sokat mennem előre, három ottvagyott jármű után további 2 égő halmot látok meg...ez szép...inkább irány vissza...ahogy Farkas is mondta, balszélen haladok visszafelé, itt volt 1 nagyobb kutyafalka...mindet lelőtték..úgy tűink egy kis haszon is jár a katonákkal...közeledek a vasúti töltés felé...beveszek 2 sugárás elleni tablettát, előveszem a fegyverem, és átrohanok..most nincsennek zombik...viszont 1 kővirág ugrál az anomáliák előtt ez felkapom, majd irány tovább...balszélen tovább haladva, egy tábortűz maradékait látom meg..., 4 halott banditát látok, és 2 katona...úgy tűnik ilyeneket küldtek ki...a másiknál még ott a fegyvere...ugyanolyan mint amilyet a banditánál találtam a toronyban...fekete, távcsővel...ezt elrakom, +összeszedem a hozzá való tárakat...1 teli, egyben van 12 töltény, a többi üres...viszont mostmár több cuccot nem szedek fel mert nehéz lesz a tatyó...haladok visszafele, a másik alagút...a hallottak szerint ez a sötétvölgybe vezet...2 újabb bandita hulla....hagyom őket a francba, indulok a parkoló fele...ahogy közeledek lövéseket hallok, majd látom hogy baloldalt eldől 2 disznó..körülnézek távcsővel, 1 stalker vadászik a tetőről...nem állok meg beszélgetni balról kikerülöm a parkolót és haladok tovább....úgy tűnik a katonák már bementek a járőrből...szépen kocogok oldalt, lassan elérem a falut...azért még kicsit lejjebbmegyek, távcsővel megsasolom azt a sok vaskalapost, hátha látok valami érdekeset...azon kívül högy fokozott az őrség nem sok a látnivaló....de aztán meglátom..mindkét oldani toronyba gépágyúk felszerelve....úgy tűnik nem lesz valami jó ötlet mostanában errejönni... viszakocogok a faluba, az útról lefele már sétálok, kifújom magam....odamegyek wolfhoz, jelentek...több helyen is találtam halott banditákat, megjelölöm a térképén...és megmutatom neki milyen fegyverrel nyomultak a katonák...aztmondja ez egy obokan az ak család egyik továbfejlesztett verziója....azt tanácsolja 1 időre pakoljam el mert nem lesz tanácsos ilyennel mutatkozni, szval megy a láda aljába....odaad 2000 rubelt, majd hozzáfűzi: lásd el magad a kereskedőnél, és kösz a segítséget...bemegyek a házba, lepakolom a fegyvereket, előveszek egy konzervet és leülök csevegni kicsit a tábortűz mellé....
na gyerekek a terep tiszta, csak óvatosan a katonákkal, mert ementáli lesz belőletek :D szép ha gondoljátok 1-2 ember átszállingózhat feltérképezni a mocsarat :D ha valakinek nemteccene akk szóljatok :D

Kocsma meg az ilyesmi nem jó ötlet mert megint kapok a "Hülye fejemre" Hogy mi a francnak épitem meg?Majd ha a bár épitéséig életben maradok megyek oda és én leszek a "Csapos" én onantól nem használom a karit és kezdek újat,csak persze akkor Svidorovich al nagy barátságba kell lennem,Na igen vagy nem hogy majd ha épül a Bár Csapos legyek?

De ezt most mi tanácsoltuk, ezért mit szólhatunk.
Nyugodtan elkezdheted keresni rá a pénzt, meg beszélni másokkal is hogy segítenek-e benne. Persze csak akkor ha érdekel a dolog. Végülis a te karaktered és ezek csak tanácsok voltak.

Láttuk hogy a bázis szépen halad alakulnak a barikádok, van egy vadászunk is. Aki a bőrt hasznosítja, viszont ott marad az a rengeteg vaddisznó hús meg kitudja hogy mi lenne hasznosítható. Nah mindegy, Szergejevicsékkel át mentünk az út túloldalára és ott elkezdtük beásni magunkat. Igazából ez annyiból állt hogy ami téglát találtunk azt felstócoltuk félkörben mintha csak homokzsák lenne. Guggolva elég jól működhet a dolog. Vissza mentünk a bázisra, megkértünk pár stalkert hogy álljanak be oda őrködni. Szóltunk pár embernek hogy mi átmegyünk körül nézni a sötétvölgybe. Egy kis pihenés és evés után el is indultunk. Csak a fegyvereket vittük és némi vizet az éjszakára vissza akartunk jönni. Azon az alagúton mentünk át a mi a parkoló utáni út végén volt. Közben láttunk elszenesedett hullarakásokat, a katonák alapos munkát végeztek. Bementünk az alagútba elég huzatos volt és a szél csalfa játékot játszott velünk mert olyan hangokat keltett mintha lenne valami rajtunk kívül itt, szóval feszült 5 perc volt mire kiértünk. A túloldalon egy nagy kapu fogadott minket nem volt zárva szóval gond nélkül át jutottunk. Elkértem Gregortól a távcsövét és körül néztem az út mentén balra volt két disznó farmra hasonlító épület viszont ezt egy egész jó kis kerítés vette körül. Jobbra csak egy kis fákkal tűzdelt puszta ahol a husik rohangáltak pár Vaddisznó társaságában.
Az út egy kisebb tavon vagyis inkább egy mocsáron haladt át. Hátrébb jobb oldalt láttam egy nagy gyár épületet innen elhagyatottnak tűnt.
-Én azt mondom nézzük meg ezeket az épületek itt balra. kezdte Brogyivin..
-Hát legyen. egyezett bele Gregor közben vissza adtam neki a távcsövet.
Lassan közeledtünk egy kapun be is tudtunk menni az udvarra. Benéztünk az első épületbe látszólag üres volt. be mentünk látunk egy padlás feljárót egy ilyen nyitott padlás volt féloldalt gondolom a szalma tárolására. Az épület végén volt jó pár kacat egy másra hányva.
-Nézd csak Brogyivin, ott az épület végében, azokat át nézhetnéd hátha találsz valami használhatót. Drivij barátunk itt marad addig. Mi Gregorral megnézzük a másik épületet.
-Oké
Brogyivin elkezdte szemlélni a kupacot hát nekem nem jelentett többet egy szemét kupacnál de egy kis kotorászás után kiazedett egy doboz még nem rozsdás szöget három jó kalapácsot, feltekert legalább 7 méter szöges drótott. és ahogy keresgélt én is kicsit jobban körül néztem az épületben az egyik falon lószerszámokat találtam. és egy ramagy állapotban lévő kötelet de azért oda tettem a kupacra jó lesz az még.
-Hogy az a...... és lövések hallatszottak a másik épületből.
-Futás vissza!!!
Majd berohantak Gregorék.
-Gyerünk a padlásra !!! kiálltot Szergejevics és már emelte is a létrát gyorsan felkapaszkodott Brogyivin és Gregor majd Szergejevics is, elindultam én is felfele de valami megmarkoltam a bokámat. Lenézek egy darabig semmit nem láttam majd hirtelen megjelent a semmiből egy rusnya csápos csupasz valami, mit nem mondjak elég rendesen megijedtem pofán rúgtam ettől elengedett én meg gyorsan felmásztam és felhúztuk a létrát.
-MI a büdös franc volt ez !!!!! fakadtam ki.
-Egy vérszopó, eddig csak hallotam róla reméltem hogy nem találkozok vele élőben. felelt Gregor.
-És most mi lesz ? kérdeztem és Szergejevicsre néztem.
-Nem tudom, ha egyedül van akkor megtudjuk talán ölni. De ha többen is vannak akkor... és elnyelte a mondat végét. Ez bíztató mit ne mondjak.
- Én le nem megyek innen amíg ez is itt van. magyarázta Brogyivin.
-Akkor úgy látszik itt éjszakázunk. feletem lehajtott fejjel.
Hát sötétedésig nagyon lassan telt az idő csak azt tudtuk figyelni hogy mi történik lent. Néha látható vált majd hirtelen el is tünt. Félelmetes egy vadállat ez. Az éjszaka senki sem aludt.

Vissza
Top Alul