Hát persze hogy ne legyen vita belőle kiépitjük a bázist,am Scarcerow a Zónába a lényeg a túlélés,Szerinted melyik hülye jön oda aki nem tud elrendezkedni?Hoznak szépen Vaslemezeket és felszereljük rendesen azt a Farmot
persze most 1 ideig uncsikat fogok irni mert elmentem ide turkálni ezért meg azért szoval ilyen hülyeségek,1 kérdés: A Vasúti töltési hely megmaradhat vagy szépen beszarjanak a közeledő katonáktól?
Na elindultam Kelet re,valami leomlott ház és 1 másik farm volt itt,ez az út másik szélén volt,a Keletin,mi a Nyugati szélén voltunk,találtam 1 Nagy Vas rudat,Henger alakja volt,és ezek után két Y alakzatút is találtam
-Ezeket elviszem a fiúknak hogy jobban tudjanak Husit sütni - mondom magamnak -
Majd megcsillan valamin a szemem,1 dobozban volt,1 PDA Vissza verte a napot,eltettem,és volt mellete 1 tár AK lőszer és 2 tár pisztoly lőszer meg 1 Sugárzás elleni gyógyszer és 1 vodka,Megnéztem a PDA-t,ezen kívűli relytekhelyen volt 1 a Szemétdombon,majd oda is betérek 1 szer,a PDA-t elraktam,vissza fele menet gondolkodtam hogy most mennyek-e vagy később
Végül rájöttem hogy előszőr a bázis
Beértem,már hoztak néhány erősebb deszkát és 2 létrát,a létrákat a tetőre erősitettük,és a deszkákat elhelyeztük a tetőn hogy tudjunk rajta járni,Csak az 1 ik tetőre volt elegendő deszka,szoval azt a Szemétdomb felé nézethez irányitottuk,én a két Y és a Henger alakú vasrudat állitottam fel,már hozták is a következő husit mikor a szályán át,át dugtam a seggéig (lol) és elkezdtük sütni,az új kereskedőtől vettem magamnak 1 távcsövet,esteledett,dörgött az ég,de nem esett,érdekes,de villámlani villámlott,begyújtuttuk a tüzet a Husi alatt,és leültem a tűz mellé,most Harmónikázni kezdenek Gitár helyett,a bázison összesen 7 en voltunk eddig,plusz a kereskedő és a technikus az 9,Holnap mégtöbb deszkát keresek,és a Bázis Nyugati részét (másik kijárat) ott bekeritésezem,jó erősen hogy még bulldózer se szegye ki,hehe,a keletin ha még maradt deszke két oldalt szögelem be erősen,és közötte át lehet menni majd,bementem a matracomra,és magamra húztam a lepedőt,álomba tértem....