Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Hallgattam a többieket,hogy miket mondtak: Banditák fegyverekkel,ez nem egy szerencsés párosítás,de eszembe jutott valami.az egyik házról leszedtem pár tetőcserepet,és bevarrtam a ruhámba megmutattam mindenkinek,persze sok kétséggel fogadták,de duplán vannak így felfogják a söréteket és a pisztolygolyót.
Vettem Sid-től egy detektort,gázálarcot,kaját.Remélem hamarosan bebizonyíthatom a többieknek,hogy a cserepek egy darabig jók lesznek.Persze csak addig amíg a banditák nem kezdenek el AK-kal lövöldözni.

valami kiabálásra ébredtem az álmomból.
kimegyek az ajtóba és oda kérdezek a kezdőknek:
KI a franc sipákolt az elöbb??
nyugi van már na a házból volt az egyik baka. szólt hozzám az egyik.
Mit akart?
Kötszert!
jött a felelet.
oh... jut eszembe akkor gondolom a másik még nem halt meg...
visszamentem a házba elővettem egy elsősegély csomagot, volt ebbe minden amivel rendbe lehet hozni egy sérültet, a kezembe kapva elindultam a bakák "cellája" felé.
arrébb tettem a támasztékot az ajtótól, és beléptem.
jött is az üdvözlés, egy deszka ami ketté tört a fejemen.
a következő az egyik lány ökle volt, amit sikerült elkapnom, és lerántanom a kezét. erőlködött, de erősebben tartottam.
Hát feléd így szokás köszönni? kérdeztem tőle.
menj a francba!
el is mehetek! mondtam, majd megvillantottam a bal kezemben az elsősegély csomagot.
a lány rögtön abba hagyta a szorításomból való kiszabadulásaira tett kísérletét.
Te? te segíteni jöttél?
Gondolom igen...
Uhh.. bocs...
elengedtem a kezét. Merre van? kérdeztem tőle.
Gyere mondja, majd bevezet egy szobába.
a másik nőszemély kb 30 éves lehet, hosszú szőkés barna haja van.
letérdelek mellé, és elkezdem kikészíteni a szükséges dolgokat, szike csipesz, véralvasztó szerek, és morfium.
szóltam a másik lánynak keltse fel.
fel is kel nehezen, amint meglátott, elkerekedett a szeme.
szép sötétzöld szeme volt babonázóan szép volt az arca a szemeivel...
Ez ez a fickó volt az akivel... és egy másik akivel találkoztunk...
Mi? kérdez fel a másik.
Te lőttél lábon! mondtam neki vissza. de most figyelj ide, és azt tedd amit mondok ha életben akarod tartani.
mi neved? kérdeztem tőle még utolsó ként.
Szvetlána! mondja félve nézve a másikra.
jól van Szvetlána, add be neki ezt a kis adag morfiumot a combjába!
majd oda adtam neki a kis tűt, amint először lassan akart beadni neki, de mondtam neki hogy rávágásból kell beadni.
beadta.
A sérült lány így magánál maradt, de nem érzett fájdalmat.
majd a szikével vágtam egy kicsit még a sebnél, és a csipesszel kivettem a golyót.
nagyon nehezen tudtam kivenni, mert a sérült lány mozgott.
mikor kivettem, fogtam egy adag kötszert, és a sebére nyomtam.ezt már érezte, tehát múlott a morfium hatása, elővettem még egyet, és beadtam neki.
Szvetlána, fogd oda a kötszert!
már tette is oda a kezét az átvéresedett kötszerkupachoz, elővettem egy adag véralvasztót, és a kötést levéve rá akartam önteni, de hirtelen vér spriccelt ki a sebből.
Tudtam mit jelent ez, a lánynak belső szerveit roncsolta a golyó, és esélye sincs a túlélésre...
de látva szvetlána arcán e kis várakozásomért a dühöt ráöntöttem a sebre a véralvasztót.
majd a másik kezemmel oda tettem egy friss kötést.
de hiába, a lány már rengeteg vért vesztett, kora reggeltől és most már majdnem dél van...
Szvetlána sajnálom, a seb túl nagy volt, és túl sok vért vesztett.
a lány eleinte nem értette mit mondtam.
ránézett a halott lányra aki nyitott, megállt tekintettel nézett felfele...
oda tettem a kezem, és becsuktam a szemeit.
ekkor értette meg hogy meghalt, és sírni kezdett.
sajnálom... mondtam a lánynak.
Szvetlána egy pillanatra felém fordult: Te ölted meg, Takarodj! Majd átkarolta a halott lányt, és sírt.
tudtam hogy most nem tudnám megvigasztalni bármit is mondanék neki.
így inkább össze cuccoltam az elsősegély készletet és kimentem a házból, az ajtó elé vissza tettem a torlaszt, és az egyik újonctól vizet kértem hogy lemossam a kezeimről a vért...
majd vissza mentem a házamba, és a fotelbe ülve elő vettem a megölt családos bandita pdaját és olvasni kezdtem, leírta hogy a felesége meghalt, és a fia most börtönben van lopás ért, rossz embertől lopott és rajta kapták, és most gyűjtötte az óvadékot, szegény kezdő stalkereket kifosztva...
ő sohasem ölt stalkert ezt is leírta, és az egészet inkább hagyná a francba, de a fiáért bármit megtesz, meg tett volna...
de megöltem...
a pdat félre tettem, és egy üveg vodkát vettem elő, a zsákmányolt cuccok közül, meghúztam.
a múló bűntudatom okán, fogtam magam, és kicsit eszegetni kezdtem.
evés közben bejön Farkas.
Heló Jeff!
szevasz farkas. Mi kéne?
ja csak gondoltam át ugrasz hozzám és elosszuk a zsákmányt!
jah... hehe... jó megyek.
éppen felkeltem amikor újra megszólalt:
Ja igen meg az a női baka szólt az ablakon keresztül hogy beszélni szeretne veled, valami bocsánatot emlegetett...
Igen? kérdeztem kissé morcosan.
Mi történt?
Semmi... feleltem kissé szomorkásan.
Meghalt a másik mi?
honnan gondolod?
Ő bocsánatot akar kérni, te szomorú vagy, és az egyik újonctól vizet kértél hogy lemosd a vért a kezedről.
Igen meghalt... mondtam neki sóhajtva.
Figyelj Jeff, szerintem te mindent megtettél, ami tőled egyszerű embertől telt, még ha ellenségeke is vagyunk mi stalkerk és a hadsereg, te mégis segítettél rajtuk.. Ez emberhez méltó!
Mondta a vállamra téve a kezét.
Miért van az hogy nem érzem magam attól amit mondtál?
Gyere a bűntudat múló dolog, főleg ha nem te vagy a hibás na gyere, elosszuk a cuccokat és elötte vagy utána beszélsz a Lánnyal jó?!
Jó megyek Farkas!

Bocs Zini de most az AK-ra hajtottam. Majd legközelebb de még dolgom lesz mert mire visszaszerzem a pénzt amit elköltöttem hűha! Plusz még kell szereznem pár tárat is mert 6 tárral nem húzom sokáig. Plusz még a szeméttelepre is át kéne mennem pár leletért meg valami nagy zsákmányért szóval 500 rúbelt mindenképpen szereznem kell. Majd később mehetünk portyázni ha gondolod. De egy darabig egyedül leszek.

Ott még nem tartunk. Még csak mutánsokat és banditákat ölök. Katonákat majd később fogok ölni. Akkoris csak 1-2-t. De most még nem megyek senkivel portyázni majd később.

Csak itt nem 1-2 katona lenne hanem 20-30. 20-30 katonával meg nem bírnánk. Különösen azzal együtt hogyha valami csoda folytán megmenekülünk előlük akkor a fél hadsereg a nyomunkban lesz.

Hát de gondolkoz már mért pazaroljon lőszert a Hadsereg vadbarmokra?meg minek hivjon több miliós pénzért 30 katonát vagy Spestnast?Scarcerow mondta,nekik is van eszük,szoval....

ja az lett le kaszálva és te fent vagy a fölső farmoknál ahol a SoC ba husikat kell kitakaritani,és kivan alakitva már a Clear Sky os helyiség,ha akarod te irod le a Szemétdomb-Kordon közötti helyörség megszerzését ha akarod...

na várjál már....most húztunk fel 1 bázist és már ott akarod hagyni csak az ellátószemélyekkel? véleményem szerint mivel még csak most kezdenénk terjeszkedni a zónában nem rendelkezünk elég stalkerrel ahhoz, hogy minden pontra elegendő embert tudjunk állítani.....sőt igazából még az sincs nagyon kiépítve ahol most vagyunk.....sztem nem kell annyira sietni......

hát eleve a mottólyuk elöbb lövünk aztán megnézzük a papirjait hogy ki is nem?:D Ha már amúgyis ellenség a hadsereg maradjon is az,ami megtörtént megtörtént és mivel a Játék figyelők nem szóltak az ekktushoz semmit (mert nem szabály ellenes) maradhat úgy nem?^^

mint domotor is mondta 20-30 katonával nem bírnánk...sem úgy hogy a faluban védekezünk, sem úgy, hogy ha szét vagyunk szórva nagyjából kordon területén....és mivel mi sem vagyunk túl sokan a banditák sincsennek, tulajdonképp az egyetlen "frakció" amelyik már most is komoly létszámmal tartózkodik a zónában az a katonaság, így hiába vetjük meg a lábunkat több helyen, ha azokat nem tudjuk megvédeni....ezért értelemszerűbb lenne normálisan kiépíteni a helyet ahol most vagyunk, és ha szükség lesz rá, terjeszkedünk.....szval ha nembaj én most kicsit összeszedném magam, és ne rohanjunk annyira a zóna belseje felé....az megvár minket, és dobjuk össze egyenlőre ezt a "bázist"

Figyi már minden küldetést szinte megcsináltatok,banditák kipurcantva déli részeken,vadkanok kutyák mind megholtak,zoombik is megvannak,hogy ha nem a híd és környéke az Északi rész akkor mondjátok mi?Na mind1,támogatom Joeetm ötletét de azért az Északi helyörséget azt még elfogom foglalni méghozzá hamarabb mint hinnétek,mert ha az nincs elfoglalva nincs védve a bázis,én csakis azért akarom,am Észak nyugatra van még1 átjáró a Szemétdombra majd onan jön az ellenség

Vissza
Top Alul