valami kiabálásra ébredtem az álmomból.
kimegyek az ajtóba és oda kérdezek a kezdőknek:
KI a franc sipákolt az elöbb??
nyugi van már na a házból volt az egyik baka. szólt hozzám az egyik.
Mit akart?
Kötszert!
jött a felelet.
oh... jut eszembe akkor gondolom a másik még nem halt meg...
visszamentem a házba elővettem egy elsősegély csomagot, volt ebbe minden amivel rendbe lehet hozni egy sérültet, a kezembe kapva elindultam a bakák "cellája" felé.
arrébb tettem a támasztékot az ajtótól, és beléptem.
jött is az üdvözlés, egy deszka ami ketté tört a fejemen.
a következő az egyik lány ökle volt, amit sikerült elkapnom, és lerántanom a kezét. erőlködött, de erősebben tartottam.
Hát feléd így szokás köszönni? kérdeztem tőle.
menj a francba!
el is mehetek! mondtam, majd megvillantottam a bal kezemben az elsősegély csomagot.
a lány rögtön abba hagyta a szorításomból való kiszabadulásaira tett kísérletét.
Te? te segíteni jöttél?
Gondolom igen...
Uhh.. bocs...
elengedtem a kezét. Merre van? kérdeztem tőle.
Gyere mondja, majd bevezet egy szobába.
a másik nőszemély kb 30 éves lehet, hosszú szőkés barna haja van.
letérdelek mellé, és elkezdem kikészíteni a szükséges dolgokat, szike csipesz, véralvasztó szerek, és morfium.
szóltam a másik lánynak keltse fel.
fel is kel nehezen, amint meglátott, elkerekedett a szeme.
szép sötétzöld szeme volt babonázóan szép volt az arca a szemeivel...
Ez ez a fickó volt az akivel... és egy másik akivel találkoztunk...
Mi? kérdez fel a másik.
Te lőttél lábon! mondtam neki vissza. de most figyelj ide, és azt tedd amit mondok ha életben akarod tartani.
mi neved? kérdeztem tőle még utolsó ként.
Szvetlána! mondja félve nézve a másikra.
jól van Szvetlána, add be neki ezt a kis adag morfiumot a combjába!
majd oda adtam neki a kis tűt, amint először lassan akart beadni neki, de mondtam neki hogy rávágásból kell beadni.
beadta.
A sérült lány így magánál maradt, de nem érzett fájdalmat.
majd a szikével vágtam egy kicsit még a sebnél, és a csipesszel kivettem a golyót.
nagyon nehezen tudtam kivenni, mert a sérült lány mozgott.
mikor kivettem, fogtam egy adag kötszert, és a sebére nyomtam.ezt már érezte, tehát múlott a morfium hatása, elővettem még egyet, és beadtam neki.
Szvetlána, fogd oda a kötszert!
már tette is oda a kezét az átvéresedett kötszerkupachoz, elővettem egy adag véralvasztót, és a kötést levéve rá akartam önteni, de hirtelen vér spriccelt ki a sebből.
Tudtam mit jelent ez, a lánynak belső szerveit roncsolta a golyó, és esélye sincs a túlélésre...
de látva szvetlána arcán e kis várakozásomért a dühöt ráöntöttem a sebre a véralvasztót.
majd a másik kezemmel oda tettem egy friss kötést.
de hiába, a lány már rengeteg vért vesztett, kora reggeltől és most már majdnem dél van...
Szvetlána sajnálom, a seb túl nagy volt, és túl sok vért vesztett.
a lány eleinte nem értette mit mondtam.
ránézett a halott lányra aki nyitott, megállt tekintettel nézett felfele...
oda tettem a kezem, és becsuktam a szemeit.
ekkor értette meg hogy meghalt, és sírni kezdett.
sajnálom... mondtam a lánynak.
Szvetlána egy pillanatra felém fordult: Te ölted meg, Takarodj! Majd átkarolta a halott lányt, és sírt.
tudtam hogy most nem tudnám megvigasztalni bármit is mondanék neki.
így inkább össze cuccoltam az elsősegély készletet és kimentem a házból, az ajtó elé vissza tettem a torlaszt, és az egyik újonctól vizet kértem hogy lemossam a kezeimről a vért...
majd vissza mentem a házamba, és a fotelbe ülve elő vettem a megölt családos bandita pdaját és olvasni kezdtem, leírta hogy a felesége meghalt, és a fia most börtönben van lopás ért, rossz embertől lopott és rajta kapták, és most gyűjtötte az óvadékot, szegény kezdő stalkereket kifosztva...
ő sohasem ölt stalkert ezt is leírta, és az egészet inkább hagyná a francba, de a fiáért bármit megtesz, meg tett volna...
de megöltem...
a pdat félre tettem, és egy üveg vodkát vettem elő, a zsákmányolt cuccok közül, meghúztam.
a múló bűntudatom okán, fogtam magam, és kicsit eszegetni kezdtem.
evés közben bejön Farkas.
Heló Jeff!
szevasz farkas. Mi kéne?
ja csak gondoltam át ugrasz hozzám és elosszuk a zsákmányt!
jah... hehe... jó megyek.
éppen felkeltem amikor újra megszólalt:
Ja igen meg az a női baka szólt az ablakon keresztül hogy beszélni szeretne veled, valami bocsánatot emlegetett...
Igen? kérdeztem kissé morcosan.
Mi történt?
Semmi... feleltem kissé szomorkásan.
Meghalt a másik mi?
honnan gondolod?
Ő bocsánatot akar kérni, te szomorú vagy, és az egyik újonctól vizet kértél hogy lemosd a vért a kezedről.
Igen meghalt... mondtam neki sóhajtva.
Figyelj Jeff, szerintem te mindent megtettél, ami tőled egyszerű embertől telt, még ha ellenségeke is vagyunk mi stalkerk és a hadsereg, te mégis segítettél rajtuk.. Ez emberhez méltó!
Mondta a vállamra téve a kezét.
Miért van az hogy nem érzem magam attól amit mondtál?
Gyere a bűntudat múló dolog, főleg ha nem te vagy a hibás na gyere, elosszuk a cuccokat és elötte vagy utána beszélsz a Lánnyal jó?!
Jó megyek Farkas!