Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nah most belehet fejezni és ezzel enyém az utolsó szó.
MIért nem hagyjátok már békén egymást ?

Ne alacsonyodjatok már le ennyire. Mit kell vitatkozni állandóan? De hogy a vitátokról is szóljak: Szerintem akár már most is bent lehetnek a játékban, mert ők már a kezdete óta a zónát járják.

Ezt a Strelok meg Guide dolgot is meg kell magyarázni az igaz. Strelokkal csak nagyon nagyon nagyon ritkán lehet találkozni. Guide meg el van rejtőzve nem tudni hol van.

Nah akkor belépek én is a zónába.

Név: Tropotov Drivij (Drivij)
Életkor: 37
Előtörténet: Hadnagy volt a hadseregben de egy parancs megtagadás miatt bajba keveredett és a zónába menekült az igazság szolgáltatás elől.
Felszerelés:
-Vastag bőrkabát, alatta egy vékony kevlár mellény
-Egy Merkel bock puska némi sörétessel
- 2napra elegendő élelem és víz
-Hadseregtől lopott gázálarc és oxigén palack
-Kötszer és elsősegély csomag
-és egy tör

Képzetségek: alapvető fegyver ismeretek, közelharc, térkép ismeret, kitűnő lövész.

A zóna határán és környékén hatalmas csend volt a jellemző. Mikor megláttam a kerítést megkönnyebbültem. Amint oda értem elszállt a megkönnyebbülés mert nem tudtam hogy fogok bejutni a kerítés túloldalára. Elkezdtem a kerítés mentén keresni valami lehetőséget a bejutásra.
De semmi végig szöges drót. Majd meg láttam egy kidőlt fa rönköt. Addig birkóztam a rönkkel hogy sikerült olyan magasra rakni hogy áttudjak ugrani. Végre bent vagyok a zónában. Biztonságban.
Lehet hogy katonák őrzik de minél közelebb a vész annál távolabb a baj. Elindultam toronyiránt egyenlőre cél nélkül. Elhaladtam egy kisebb falu mellet amiben kutyák rohangáltak és valami tetemen veszekedtek. Nem foglalkoztunk egymással szóval indultam tovább. A mező túloldalán megláttam egy istállót és két kisebb épületet. Ott meghúzhatom magam éjszakára gondoltam.
Át vágva a mezőn derékig voltam a gazban és kezdett nagyon vészjósló lenni a környék. Rossz érzésem volt mintha valaki... abban a pillanatban elkezdett valami morogni a gazban jobbra előttem
le emeletem a vállamról a puskát de nem tudtam igazából hova tartsam. És mivel a legjobb védekezés a támadás ezért előttem a morgás irányába mind két töltényt. Erre viszont sikerült fel ingerelnem a még ismeretlen morgó egyedet. Elkezdet körülöttem rohangálni. Én újra töltöttem majd vártam a támadását, közben lassan indultam a tanya felé. közben többen lettek mert több helyről hallottam a zörgést. Most már rendesen fostam és futásnak eredtem a tanyán majd talán jobb lesz hallottam ők is utánam eredtek hátra pillantottam és láttam hogy vagy három vannak, pár másodperc alatt ki értem a szélére és ott egy magasabb föld kupacban pofára estem, megfordultam volna de a táska a hátamon nem engedte zaj meg a morgásból ugatásba átment hangok közeledtek. Hitelen kiugrott egy teljesen csupasz kutya a búzásból, nem volt szeme mégis felém fordult és elkezdett vicsorogni és morogni csöpögött a pofájából a nyál.
Megpróbáltam felállni de azonnal a hátamra ugrott egy másik dög táska miatt nem lett bajom. Azt gyorsan le is dobtam, de hárman voltak és támadtak megint, balról ugrott a dög puska tussal kínáltam meg és nem tetszett neki, majd nekem rontott a másik kettő is de ekkor lövések dördültek el. Az egyik dög mint valami papír nehezék zuhant a földre a másik leterített és a torkomnak esett volna de sikerült a szájába nyomnom a csuklómat így védve magam. Ekkor oldalba rúgták a dögöt és leesett rólam, agyon lőtték. A harmadik az beugrott a búza közé és vonyítva elrohant. Az ismeretlen segített felállni, nekem meg ömlött a vér a kezemből. Bevitt a házba a ott elláttuk a kezemet közben néma csönd. Kis idő múlva belépett még két idegen. Ők már nem voltak csendben.
-Te lehetsz a szerencse fia hogy ezt élve megúsztad. Kezdte a pocakos pasas.
-Igen ám, de most mit csináljunk az egyik dög meglépett. Estére jönnek többen is. Ezt is neki köszönhetjük. mérgelődött a másik.
-Elég !!! itt marad éjjelre, felmegyünk a padlásra és kész, valaki majd őrködik. Teremtett rendet az idősebb ember.
-Köszönöm, hogy meg mentetek, de kik maguk ?
-Stalkerek.
-Nos, én nem akarok a terhükre lenni mennék is tovább.
Erre mindhárman kacagásba fakadtak.
-Nem élnéd meg a reggelt apuskám. szólalt meg a pocakos stalker.
-Itt maradsz az éjjszakára majd reggel mehetsz utadra. szólt az öreg.
-De nincs pénzem se,n em tudom meghálálni a szállást. erre megint nevetni kezdtek.
Érdekes emberek ezek a Stalkerek.
-Nem kell nekünk a pénzed sőt ha gondolod maradhatsz is velünk. Jól jönnek az ilyen katona emberkék.
-Miii?? Honnan... lepődtem meg a fiatal stalkeren.
-Elég az arcodra nézni és még a hülye is látja a sereg nyomát. Az ilyen az ember tekintetébe ég. Akár akarja akár nem. tapasztalt ez a fiatal stalker és tud egy-két dolgot.
-Együnk pár falatot, és vállalom én az őrség kezdését. Lépett az asztalhoz a pocakos.
-Én Tropotov Drivij vagyok, titeket hogy hívnak.
-Én Szergejevics vagyok, a termetesebb barátunk Gregor, és az ifjú stalker Brogyivin. Mutatta be az öreg a többikeket. Leültünk enni, én megkínálta őket, amit jó néven vettek és elfogadták. Valójában tudták hogy nem nyugszok addig amíg nem hálálom meg a mai napot, az ÉLETEM

már nemazért de mért lenne baj az hogy egy olyan zónában tudnánk játszani ahol nincsennek játékból átvett szabályok és karakterek....elég az hogy a pályákat követjük....igaz hogy a kereskedő maradt a gyári, de ettől még nem muszály ragaszkodni mindenkihez....ők is meghalhattak 1 kitörésben...vagy épp 1 őrjárat lelőtte őket..(ha egyáltalán beléptek a zónába)....

Hát igen, épp ez lett volna a szűz zóna lényege hogy nincsenek korlátok. Az hogy most az öreg szidorovich már jelkép lett arról nem tehet meg bele fér. Ezért hülyeség hogy az is szerintem hogy Kordonba kell kezdeni. Miért ne lehetne máshol is bejutni a zónába. Pont ezért én valahol a Mocsár és Kordon közötti terülten találtam egy farmot/tanyát magamnak.

senki nem mondta hogy kordonban kell kezdeni :D csak ne a zóna közepében... :D ahhoz mit szólnátok hogy ha a laborokat, ha vannak, őriznék még 1 pár helyen? :D am ha "szűz" zónával kezdünk akk úgy értelmesebb hogy mi vagyunk az elsők....előttünk csak a katonák jöttek :D

azé mondtam az elején is , de elkezdtek vitatkozni már megint,és most Lövészen is ami a játékba bele tartozik minden képen,de ezek olyan hülye vitatkozások,mért nem lehetne 1 normális igent "jöhet" vagy "Most még ne"m et válaszolni

Beszélgetek a stalkerekkel, közben kiderül hogy amiket láttam anomáliák, sok van belőlük, vigyázni kell velük.Ezek hatására képződnek a leletek.Egy ilyet találtam az alagútban....az egyik stalker átküldött 1 kisebb adag leírást, amiből megtudm 1 pár anomália és lelet nevét...Lassan esteledik....úgy döntötem viszonylag korán megyek aludni, elég fáradt vagyok...bemegyek az egyik üres házba, komótosan lecuccolok, meghúzom az egyik flaskám, a fejem alá teszem a táskám és megpróbálok aludni.Hajnali 3-körül ébredek...sosem bírtam sokat aludni...odasétálok az egyik őrhöz, és mondom neki pihenjen 1 kicsit reggelig átveszem.....
Zini ! nemtudom hogy vagy vele de sztem nem vitatkozunk...nevezzük inkább eszmecserének..ha pedig Lövész alatt Strelok-ot érted, magyarázd már el miért tartozik a játékba? (megjegyzem nem kötekedni akarok) játszottál már másik szerepjátékot? mert ebben az a szép hogy a játékot a képzelet írja és nem a szabályok.....

Név: Marko Ramius
Frakció: Tudós
Felszerelés: Ökológus ruha, IL-86 hangtompítóval, 100 lőszerrel, pda, 2000 rubel, 2 kenyér, két szalámi, 4 energiaital, 7 antirad és 4 tudós kötszer, 4 medkit, egy éjjellátó távcső, egy Geostar tracking GPS

Képzettsége: környezetvédelmi mérnök, antropológus.

figyel joeetm nem kell strelok csak akkor a Perzselő lekapcsolásáról Janov Jupiter Pripyat ról is lemondhatunk :) meg persze a lenin atomerőműről is,am igen játszottam

Miért kéne lemondanunk bármiről is. Attól még hogy Strelok nincs, ezek vannak, lehetnek, rugaszkodj már el a sztoritól kicsit. Fantázia !!!! ÉS mi van ha a készítők úgy gondolták volna hogy nem Strelok hanem mondjuk Wolf kapcsolja le a Perzselőt akkor most rajta hisztiznél? Most pont arról van szó hogy MI vagyunk az elsők a zónában, MI fogunk felfedezni dolgokat és NEM Strelok, meg NEM Guide, és NEM is a Doki. Érted ?

Lassan felkel a nap, odajön hozzám az egyik stalker, átveszi az őrséget.
Elgondolkodok mivel kéne magam elfoglalni a nap folyamán, majd úgy döntök megkérdem Wolftól van a valami jó melója.Szevasz fürge! mikéne? Valami meló jóljönne. Ó...pont van neked 1 melóm de nem árt ha óvatos leszel... mivel mostanában többször észleltünk banditákat, fel kéne mérni a terepet meddig jutsz ellenállás nélkül...ha egyáltalán ismeretlenekbe ütközöl. Merre kéne mennem? Ahogy kimész a falu előtti betonútra, balra fordulsz, és addig próbálsz menni míg ellenséget nem találsz...ha baj nélkül eléred az elhagyott katonai ellenőrzőpontot, akkor nyugodtan fordulj vissza, bőven elég ha addig ellenőrizni tudjuk a területet. Bejelölöm a térképen a lehetséges célom, majd felpakolok és elindulok az úton. A parkolóig már ismerős a terület, onnantól 1 picit visszafogottabban haladok...A hídig biztonságban elérek, sehol 1 lélek, de azért óvatosabban megyek tovább. A híd után kb 400 méterre 1 földút ágazik le balra....gondolom körülnézek. Ahogy felérek a dombra, két hosszúkás épületet látok, valamilyen telep lehetett egykor.
Benézek a jobb oldali bejáratán. Semmi mozgás. Mielőtt bemegyek kibiztosítom a fegyverem, és szép halkan elkezdek befelé lépkedni. Belülről már jobban lehet ki lehet találni, nagy valószínűséggel sertéstelep lehetett. Az ól vége felől ismeretlen hangokat hallok, majd kiront valami az egyik fal mögül és egyenesen felém veszi az irányt. Egy tár belemegy. Sikerült megállítani, összeesik. Óvatosan odalépek, megnézem közelebbről. Csinálok 1 fényképet, inkább nem tippelgetek mi lehetett egykor. Bejárom az egész telepet, de több ilyen izét nemtalálok. Visszamegyek az útra, megyek tovább amíg tudok. Balra tőlem 2 épületet látok...az egyik elég romos állapotban.Közelebb megyek, hallgatózok 1 kicsit, csend van. Nem állok meg körülnézni, haladok tovább. Hirtelen lövéseket hallok, nagyjából odanézek ahonnan a hang jött, de a sűrű növéynzettől nem látok semmit. Óvatosan elindulok arra, ahogy átnézek az egyik bokron, 5-6 kutyát látok amint 2 eléggé vad külsejű fazonnal végeznek.Előveszem a hullánál talált sima makarovot, betöltöm, majd 2 fegyerrel elkezdem aprítani a kutyákat. A negyediket lövöm le, mikor hirtelen valami hátulról elkapja a bakancsom...megfordulok, eldobom a pisztolyokat, közben előrántom a késem és a kutya fejébe állítom. Szerencsére a bakancs elég erős bőrből van, a kutya nem harapta át.Feltápászkodom, összeszedem a fegyvereimet, kihúzom a kutyából a kést, majd megvizsgálom a hullákat.Az egyiknél a sajátján kívül még 2 PDA-t találok, egy használhatatlan sörétespuskát, ahhoz 10 töltényt, és egy 9mm-es pisztoly hozzá 4 teli tárral. A másiknál nincs PDA, ellenben 2 pisztoly, az egyik eléggé tropa.Viszont az övén kis rekeszek, az egyikben egy lelet...övestől leszedem róla, még jólehet valamire. A 2 hullánál összesen 1500 rubelt találtam....Elindulok tovább már látom az ellenőrzőpontot, de mozgásra leszek figyelmes.Előkotrom a táskámból a távcsövem, és körülnézek...4 banditát számolok össze. Nincs kedvem kikezdeni velük, így inkább ,megjelölöm meddig jutottam, majd elindulok vissza.Szépen lassan kocogok vissza a faluba...így azért gyorsabban haladok, mintha lopakodnék. Délkörül érek vissza, majd megkeresem Wolfot és mondom mi a szitu, a talált PDA-kat odaadom, közben megmutatom neki a fényképet a lényről...aztmondja egyszer ez volt a házisertés...ahhoz képest nem nagyon hasonlít rá. Lemegyek ahhoz a hájas kereskedőhöz, veszek 1 pár cuccot, majd berendezkedem 1 kicsit a házban ahol aludtam.
beszéltem egy kalandmesterrel, mit gondol a témáról.....és azt ajánlotta hogy ha kezdtünk 1 új játékot, nem fognak sok vizet zavarni ezek a "nagy arcok" de annak sem lesz esélye, hogy mi találkozzunk velük....legalábbis 1 jódarabig....szval hogy ne "veszekedjünk" találjunk ki valami szavazást vagy ilyesmit és nyugodtan írkálhatjuk 1 darabig a story-kat, Lövészékhez képest a kanyarban sem leszünk, és felettünk fognak állni ..... de azért Coldblood mond valamit :D

ColdBlood":3bl0fwt3 mondta:
Miért kéne lemondanunk bármiről is. Attól még hogy Strelok nincs, ezek vannak, lehetnek, rugaszkodj már el a sztoritól kicsit. Fantázia !!!! ÉS mi van ha a készítők úgy gondolták volna hogy nem Strelok hanem mondjuk Wolf kapcsolja le a Perzselőt akkor most rajta hisztiznél? Most pont arról van szó hogy MI vagyunk az elsők a zónában, MI fogunk felfedezni dolgokat és NEM Strelok, meg NEM Guide, és NEM is a Doki. Érted ?

de jó hogy pontosan ezt mondtam neki akkor is amikor az volt rá a válasza hogy "mi van már megin elgurult a gyógyszered?"
de hát van akinek a szájjába kell rágni, de nála még úgy se hiszem el hogy megértette....

Jólvan már Scar nyugi. Igaza van Zininek akármit ír te falkapod a vizet. Ha meg nem érti meg elsőnek akkor hagyjad majd lesz más aki elmagyaráza neki
Zini te neked meg nem kell mindenre reagálni. OKos enged szamár szenved. ebben csak az a gáz hogy mi akik játszanánk meg irnánk mi szenvedünk hogy állandóan azt kell olvasni hogy ti marjátok egymást. csináljatok egy topicot magatoknak és ott mehet egymás baszogatása ott beszéljétek meg.
Remélem ezzel vége a további felesleges off-nak!!!!!!!

Thomas Jefferson:
Lefeküdtem kicsit pihenni, majd délután kicsit Iszogattam, mondván első portyám és még sikeres is...
aztán estefele így 8-9 óra körül bejött farkas a házba.
ott szunyókálok éppen a fotelben, de amint eltakarta a fényt ahogy elém állt már fent is voltam.
Hm... na gyere te hét alvó!
Jövök, mondtam miközben nehezen, lassan de felkeltem a fotelból.
fognám a sörétesem amikor Farkasa kezembe nyom egy kis Ak74u-t
ez egy kis gépkarabély most kölcsönbe, ha vissza értünk kérem vissza rendben?!
Jó.
felvettem a taktikai mellényt, betettem 4 tárat amit farkas adott.
azért a pisztolyom még eltettem, és hozzá még 8 tárat.
majd kimentünk, az útra.
Szóval mi a meló farkas?
a meló? hát az annyi hogy jössz velem, kicsit megnézzük magunknak a szemétdombi Fekete dzsekis kollégákat!
a banditákat? kérdeztem rá.
Igen. Figyelj, ha félsz, mint a többi újonc nyugodtan menj vissza, nem kötelező velem jönnöd, de ha jössz, akkor megfelezhessük a zsákmányt!
kicsit féltem, de a pénz utáni vágyam nagyobb volt.
így hát tovább mentem.
átérve a vasúti töltésen, ahol megkentük az éjjeli őröket, egyenesen mentünk tovább az úton.
nem kapcsoltuk fel a lámpákat, így a kutyák nem annyira akarództak kijönni, a sűrűjéből. lehet mégis van valami féle látásuk...
elértük az ellenőrző pontot, pár bandita volt itt, pontosan 4.
Pont ahogy fürge mondta! mondja.
Az a taknyos a táborból?
Látom te is sokra becsülöd az egyszerű embereket. mondja kicsit szemrehányóan.
Jól van na.
menj jobbra a fal mentén a bozótosokat használd ki jó?!
te merről mész farkas?
a KAMAZnál fogom nekik osztani az áldást!
jó megyek.
lassan mentem előre a bozótosok közt, nem akarok zajt csapni, de ügíeltem hogy a kapuban álló őrnek takarásban legyek.
egyszer csak hirtelen ide jön az egyik őr, meg áll a bozótosnál, hallom ahogy lehúzza a sliccét.
bazzd meg!, mondtam miközben kibiztosítottam az AKát.
A bandita egy kicsit gondolkozott, a következő pillanatban már a földön volt és az ágyékát fogta.
a másik végénél álló őrt Farkas kilyuggatta, a bandita holtan dőlt hátra.
Ez alatt, már kiugrottam a bokorból, és a falakon belül voltam, besoroztam az ablakon, ahol átellenben egy bandita őr ült egy széken, illetve éppen felkelőben volt...
a másik éppen szalad ki az épületből, szalad a szemétdomb felé, de Farkas két lövést ereszt utána, és a bandita pofára esett a beton úton és nem kelt fel többet.
átkutattuk őket 4000 rubel volt náluk a naplózásuk szerint 3 napja tartják a helyet, ez magyarázza az összeget.
Wolf egy ezrest tett el a többit nekem adta.
ő felpakolta cserébe a lőszert.
2 őrnél ak volt, elvettük a tarjaikat, 5 tár volt, 2 nekem adott, ő nála 3 maradt.
pár elsősegély csomag, és lestrapált fegyver...
Tovább mentünk, valahogy 11 körül elértük a szemétdombot.
pár régi lestrapált katonai jármű volt az úton, köztük egy kis tisztább részen égett egy kis tűz, a tűz körül 3 esőkabátos bandita volt
1 szunyókált, 2 pedig beszélgetett.
rajtaütéssel támadtunk két oldalról idejük se volt mozdulni.
náluk 1000 rubel volt fejenként, és jobb fajta Ak.
megfogtuk az Akákat elrejtettük a járművekben, majd ha tiszta lesz a környék, vissza megyünk érte.
Tovább mentünk balra egy roncstelep volt ott trónolt vagy 8-10 bandita.
De farkas nyugodtan kérdez.
Na bevállaljuk?
8-10 ember, ez az első komoly rajta ütés, mert ezeknek már automata fegyverzetük van.
Legyen! vágom rá kis magabiztossággal.
Tényleg, még a nevedet se tudom hogy hívnak?
Jeff.
amerikai vagy?
Kanadai. mondtam neki.
Hát örvendek Jeff. mondta, majd kezet fogtunk.
közelebb osontunk a banditák táborához, csak pár őrjáratozott.
az egyik kicsit odébb ment, valszeg üríteni.
kivettem a késem a tokjából, mögé mentem, és elvágtam a torkát.
lassan tettem le a földre, mert ha puffan akkor a többi megneszelheti.
behúztam a bozótosba, kicsit átkutattam.
kezembe került a pénztárcája, amikor a pénzt akarom kivenni, meglátok egy képet benne.
ugyan ez a fickó volt rajta, de átöltet egy nőt, és két gyerek is volt a képen.
kicsit elborzadtam hogy családos embert öltem meg, elvettem a pdaját, és a tárcáját, mindenestől.
kivettem az ak tárakat, és minden hasznosíthatót, ha már megöltem, akkor éljek is haszonnal.
a tárakat betettem a mellény zsebekbe.
majd tovább mentem.
két őr volt egymás mellett.
a megölt fickó kését is felhasználva, dartsoztam kicsit és elintéztem a két őrt, így Farkas is közelebb jöhetett.
kiszedtem az egyikből a saját késem.
egy halálfej van rajta ezüstözött, a markolata elefánt csont, az egyensúlya mégis kiváló, családi örökség már 4 generáció óta.
márcsak pár alvó bandita maradt.
egy nagyobb fajta buszban voltak fent.
egy pedig egy olyasféle őrbódéban aludt.
az őrbódésat is én intéztem el.
a buszban azonban már farkas "keltegette" a jó népet.
a mészárlás után kutakodtunk, és rengeteg cuccra bukkantunk.
kicsit szétnéztem és akkor láttam
több mint 10 szerencsétlen kezdő volt egy halomban, meghaltak az összes, és a geiger számláló teljesen kiakadt már 6 méterről is.
kezdtem kicsit szédülni bevettem egy sugárzás csökkentő drogot,
felpakoltam mindent amit csak elbírtam.
egy igen csak nagy málhás zsákot találtunk abba pakoltunk mindent, amit tudtunk, volt pár ijen a mellettünk lévő dombokból kiásott kacatok, elsősegély csomagok stb...
ez a zsákot farkas viszi, én a fegyvereket viszem magammal.
mikor mindennel készen voltunk, elindultunk vissza a kordonba.
egy egy minőségi kis portya volt. mondta farkas kicsit roskadozva a málhazsáktól.
akkor milyenek a nagy portyák?
húh, oda már nagyon fel kell készülni, és nem árt egy jó minőségű felszerelés.
úgy mint?
hát egy kiváló ak, valami sugárzás álló ruha, és sok kaja lőszer, és elsősegély csomagok.
nem hangzik nehéznek.
De mire megkeresed a pénzt a ruhára, megőszülsz...
húhh... az nem túl jó kilátás...
hát ez van.
már kezdett reggeledni, kb 4-5 óra lehetett.
a vasúti töltés őrei látva a zsákmányunkat jól lenyúltak, fejenként 1 ezressel...
már majdnem elértük a falut amikor Farkas valamit meglát, is beint egy bozótosba.
Mi az?
hallgass! mondja húzódna fedezékbe, de tőle nem messze csapódott be két golyó.
Állj! Ordítja egy férfi hang.
Kezeket fel!
Farkas engedelmeskedett.
Nem sokkal később meglátok 2 katonát, amint beúszott a látókörömbe.
levettem még a vállamról a fegyvereket, és letettem a földre.
az egyik ak74u-t felvettem, és céloztam.
Nos uram, dobja le a málhát!
jól van elkaptak, mennyit kérnek? mondja farkas.
Á még le is akar fizetni az állam polgár, és még fegyverei is vannak, ezért jogom van kivégezni, már emeli is a fegyverét, amikor a mellette lévő egyik katona szembe száll vele szóban.
De uram, megadta magát, ez nem tehetjük meg!
Kuss katona! mondata, és újra emelte a fegyvert, de lőni már nem tudott...
mert ekkor egy sorozattal elvittem a fél fejét.
a mellette lévő katonát pedig Farkas hasba lőtte.
majd kiugrottam a bokor mögül, ekkor az utolsó, elengedett egy sorozatot, egy golyó eltalált, a lábamon.
Farkas kilőtte a kezéből a gépkarabélyt, és oda rohanva leütötte.
kicsit átnéztük őket. ekkor veszi észre farkas hogy vérzek.
Bazzeg meglőttek!
Nyugi nem súlyos. mondtam, majd észre vetem hogy akit Farkas hasba lőtt az egy nő, és aki leütött az is az volt.
a gyomron lőtt, erősen vérzett, kezébe adtam egy kis kötszert.
Nyomd rá te baka.
majd megfogtam a a vállát átkaroltam, és hátrálva behúztam a faluba.
Farkas behozta a leütöttet is, betettük őket 1 házba, ahonnan kizavartuk a kezdőket.
Minden fegyvert és egyéb dolgot elvettünk tőlik semmi se maradt náluk a ruhájukon kívül.
ezek után eltorlaszoltuk az ajtójukat kívülről.
még kimentünk a fegyverekért, és a málhás zsákért, bevittük és letettük őket Wolf házába, neki volt az egyetlen ajtóval rendelkező háza amin még a zár is ép volt.
Ő kulcsot szerzett hozzá, és be is tudta zárni a házat.
ezek után elláttam a sebem, és kivettem a golyót.
Se én se farkas nem sokat beszéltünk a történtekről, az összes táborlakó sorra ostromolt minket a kérdésekkel merre voltunk? ki ez a két baka.? vagy mi a fene van itt most?
én csak mondtam hogy hagyjanak magamra aludni, majd ha kialudtam magam elmondok mindent.
majd fogtam magam hátra mentem, ledőltem a kanapéra.
egy ideig bámultam a satu padot, majd elaludtam...

-Nézzétek,Farkas végre vissza jött
-Hol voltatok?
csöndben maradtak,ekkor a társa elmegy aludni majd Farkas oda jön hozzánk, (4 en voltunk a tűznél)
-A Szemétdomb-Kordon össze kötésénél és a 2. számú hídalatti őrségnél és a kordon i bandita helyörség és a 2. számú helyörség között kénének csapatok,6 an jelentkeztünk,2 ő az most jött ki az alvóhelyiségéről,
-Pont jó - Mondta Farkas,ekkor 3 embert elküldött a Vasúti töltéshez engem és még 2 embert,1 ik valami Fürge,Früge,Vagy mi a szar volt,azzal útközbe elbeszélgettem,meg a másikon is már látni lehetett hogy ő sem most megy előszőr ki a tábórból rendesen,csak ő csöndben maradt,majd 6 an szét váltunk,Mi 3 an a felfedezett alagútnál keltünk át,a másik 3 a Vasútnál már elhelyezkedett,én mentem elöl,majd folyamatosan a "Gyertek" szóval irányitottam a csapatott,épségben átt keltünk,majd mi is elhelyezkedtünk,megkaptuk a jelet,2 oldalról lőni kezdtük a hadsereget,elhaltak,oda mentünk,én kivettem 1000 RU-t a zsebükből meg az AK-mhoz lőszert még,kárhogy ez 47 es,és még mindig kattog,eltettem az Ak-t és Shotival mentünk tovább,a 3 ember elfoglalta az őrségét,mi Néhány Csirke Malac vagy valami Husi nevü lényt zavartunk ki,majd elhelyezkedtünk ott,volt itt 1 régi cella helyiség,voltak itt matracok is,körbe keritettük a helyet,és letelepedtünk ide,kis idő múlva 4 Stalker tért be ide,1 ikük 1 Kissebb kereskedő a másikuk 1 mérnők szerü Technikus volt,ők a Cellás házban helyezkedtek el,kijelöltünk tábórtűz helyiségett is,és vártuk a többi Stalkert hogy letámadjuk az Északi helyörséget,és csak most veszem észre hogy 1 kissebb töltény hüvely van a combomban,megse éreztem,de mitől?Ovatosan kiszedtem és az 1 ik Husit láttom hogy sütögetik,erre mondom hogy hülyékvagytok? Erre a válasz csak annyi volt hogy majd ha megkostoltam akkor mondjam ugyan ezt...

Rendesen hasogatott a fejem. Valami romos házban ébredtem fel, Natasa nyögdécselésére. Felé néztem, láttam, amint a falnak támaszkodva hever
és sír. Mikor meglátta hogy ébren vagyok, fájó hangon szólt hozzám:
- Szvetlána, még élsz? Segíts!
- Mi történt? Hol vagyunk?
- Ezek a... - felnyögött - nyavalyások elhoztak minket a faluba és bezártak egy házba... Próbáltam kijutni, de eltorlaszolták az ajtót...
Ekkor az ajtó felé néztem, és láttam, hogy a környéke vörös a lány vérétől.
- Segíts... Szvetlána, segíts, mert meghalok!
- Hol sérültél meg? Mutasd!
Felhajtotta a pólóját - a többi ruhadarabját már régebben levette -, ekkor megláttam a rajta tátongó hatalmas lőtt sebet.
- Ehhez kötszer kell. Szólok, hátha van kint valakinek! - mondtam, majd az egyik ablakhoz mentem. - Hahó! Van kint valaki? A társamnak kötszerre van szüksége, kérem, adjanak! - nevetés hallatszott kintről.
Jó negyed óráig ordibáltam, mikor hallottam, hogy valaki így szól: "Kezdjetek már el gitározni, unom a nyafogásukat!" Az ekkor kezdődő zene miatt esélyem sem volt, hogy meghalljanak.
A pólóm egyik ujját téptem le, ezzel készítettem egy rossz kötést.
- Minden rendben lesz! - mondtam neki, de ő ügyet sem vetve rám sírt.
- Meg fogok halni... -mondta halkan és búsan.
- Dehogy fogsz... Minden rendben lesz... -szóltam, majd átöleltem Natasát, aki elaludt...
Átnéztem a házat, egy fiókban találtam egy üveg vodkát. Ennek megörültem. Felkeltettem Natasát és meghúzattam vele a flaskát, és a
sebére is öntöttem belőle. Ennek hatására a lány még hamarabb és még mélyebben elaludt. Egy bedeszkázott ablak egyik deszkáját kifeszítve
egy hatékony fegyverre tettem szert. Nem sokkal később nyílt az ajtó, én pedig teljes erőmből a behatoló felé csaptam...

Másnap reggel felkeltem és iszonyúan fájt mindenem. Megnézem, nem a padláson hanem a tűz mellett aludtam. Visszamegyek a padlásomra és semmit nem loptak el. Egy konzervet kiveszek, visszamegyek a tűzhöz, megmelegítem és megeszem. Mikor megvolt a reggeli lemegyek Sidorovichoz és megnézem milyen cuccokat tud nekem adni a jó kis 4000 rúbelemért.
-Áh! Iván! Mit csinálsz itt ilyen korán?
-Üzletelni jöttem. Mid van 4000 rúbelért?
-Hát, nem is tudom.
-Valami nagy gépfegyvered vagy karabélyod esetleg?
-Nincs. De, tudok szerezni neked érte egy Colt Anacondát. Sajna a lőszert nem adom bele szóval arra nem mennél semmire. Szóval nem ajánlom. Mi van még? Áh! Igen! Tudom már! Ha gyűjtesz még egy picit, konkréten még 4000 rúbelt, akkor tudok adni egy AK74u-t. Itt is van!
Sidorovich elővett egy dobozt benne volt ez a fegyver. Jó fegyvernek néz ki, mint egy AK47 piciben.
-Akkor ez az AK47u?
-Nem. AK74u. Az AK47-es és ez két külön dolog. Az AK47-es 7,62×39 mm-es lőszert használ, ez a standart 5,45×39 mm-es lőszert használja. Amiből neked is van.
-Igen, mikor azt a roncsot behoztam maradt 2-3 tár. De mi a jó ebben?
-Hát, kezdjük azzal hogy kis helyen elfér, és a lőszer üreges szóval akit ezzel eltalálsz arra keresztet lehet vetni. Mi van még? Ja! Megvan! Ha ezt megveszed bónuszként adok neked 3 tár lőszert hozzá! Alkalmi vétel. Csak ezen a héten.
-Hmmm. Adj egy munkát.
-Erről van szó, a munka a következő, a banditák akiket megöltél, azoknak a Flashdrive-ján volt egy hely, ahol elrejtettek egy különleges páncélt. Állítólag ellenállóbb a golyókkal szemben tudod meg minden. Nos, ez még mindig a rejtekhelyen van. Tudod honnan tudom? Mert egy mutáns befészkelte magát oda a banditák meg nem szeretik a mutánsokat konkrétan be vannak rezelve tőlük. Nos, a feladat egyszerű: Öld meg a mutánst és hozd el a mellényt. Ha találsz ott pár halott banditát vagy valamit akkor a cuccaikat megtarthatod. Érted?
-Igen.
Az volt a baj hogy messze volt a hely, mivel én voltam a nyugati részen, az meg a keletin volt. Éshát nehéz oda eljutni. Nem is picit. Át kell mennem a parkolón amit kipucoltunk. Akkor sima ügy, mikor a parkolóhoz értem elővettem a sörétesemet és benéztem. Nem banditák, Stalkerek. Eltettem a fegyvert és mentem tovább. Mikor elértem az alagúthoz látom hogy egy nagy fehér kutya fut felém. Amikor ugrott a sörétessel elkaptam. Ekkor egy nagy villanás és eltűnt. Ekkor már 3 kutya futott ki az alagútból. Nézem hogy ez mi lehet. Hátrálok és lövök megint. Megint egy kutya eltűnt. Kettő maradt, és találomra az egyikre rálőttem. Seb lett rajta szóval nem ilyen izé volt mint előbb. Elkezdett rángatózni, valószínűleg nem látott. Ekkor még egy lövés a fejbe és vége. Meghalt. A másik kutya meg eltűnt. Nézem hogy mi lehet ez. Úgy gondolom szép prémje van szóval megnyúzom. Vagy megpróbálom legalábbis. Beviszem az alagútba és megnyúzom. Mikor végeztem a bőrét eltettem a mellényt felkaptam és indultam vissza. Sidorovichoz lementem és mondtam neki mi történt.
-Áh! Egy Pszí kutya. Mit keres egy ilyen errefelé? Mindegy. A mellényt elhoztad?
-Igen, itt is van.
-Helyes, jó fiú. tessék 2..nem...1500 rúbel!
-Van még valami feladat?
-Nos, van. Tudod itt a tél. És kellenek a jó bundák. Egy bundáért a nők megvesznek. Ha el tudnád hozni annak a Pszí kutyának a bőrét megjutalmaználak. Vagy ha bármilyen más kutyának a bőrét, az a lényeg hogy legyen rajta szőr és jó puha legyen.
-Azt hiszem meg is van.
-Miért?
-A kutyát már megnyúztam, akartam csináltatni belőle egy párnát.
-Értem, itt a bőre?
-Igen, itt a táskámban.
Elővettem a bőrt és mutatom Sidorovichnak aki szemmel láthatóan örül neki.
-Helyes helyes helyes..... Nos, itt van még 1500. Na menj. Most dolgom van. Majd holnap gyere vissza.
Kimentem. 7000 rúbelem van jelen pillanatban. Megkérdezem Wolfot nincs-e valami jó munkája nekem.
-Munka az van bőven, de nem neked való. Egy munkát kellene megcsinálnod ami sok hasznot hozna. Nos, van egy vaddisznópár ami beköltözött a titkos helyünkre. Bejelölöm a PDA-don. Nos, ezt a családot ki kéne űzni onnan. A rejtekhelyen van egy értékes lelet. Ha kiűzöd onnan őket, azt meg elhozod akkor megjutalmazlak.
-Értem. És mennyi pénzre számíthatok?
-Majd meglátod. Tűnés!
Mentem a vaddisznók felé mikor csipog a PDA-m. Előveszem, egy üzenet az. Wolf írta.
"Iván! Amiről elfeljtettem szólni, a vaddisznók nagyon szívósak. Ne a fejüket lődd mert azt a sörétessel nem lehet átlőni! Próbáld meg oldalról elkapni őket. Wolf."
Jókor szólsz, már ezt én is kitaláltam a csülkös eset óta. Látom őket, egy fa alatt fekszenek. Óvatosan a közelükbe megyek, már 2 méterre vagyok tőlük mikor észrevesznek. Az egyiket azonnal oldalbaküldöm, meg is halt azonnal. A másik elkezd csörtetni felém. Megpróbálok valahogy úgy célozni hogy az oldalát kapjam el. Mikor közel ér akkor lövök és pont az egyik lábát kaptam el. Visított és elesett. Ekkor a sörétest eldobtam és és elővettem a pisztolyt. Amíg lábadozott belelőttem egy tárat. Ekkor már nem mozdult. Felvettem a puskát, eltettem és kinyitottam a két dobozt. Az elsőben csak egy tár volt a másodikban egy lelet. Megnéztem a leletek listáján, valami "vérkő" vagy mi. Elteszem, a vaddisznók lábát levágom és indulok vissza Wolfhoz.
-Áh! Itt vagy. Megszerezted amit kértem?
-Igen. Itt van.
-Helyes, itt a jutalmad.
Adott egy kővirágot és 1000 rúbelt. Helyes. Lemegyek Sidorovichoz:
-Iván! Mit csinálsz itt?
-Hoztam egy kővirágot, és 8000 rúbelt.
-Helyes. na, akkor adjam azt az AK-t?
-Igen.
Elővette az AK-t és átnyújtotta.
-Itt van. Vigyázz rá, a zöldfülűeknek nagy kincs az ilyen.
-Értettem. És a három ajándék tár?
-Ilyesmire nem emlékszem. De szívesen adok neked akár 4 tárat is ha megfizeted persze.
A kur.......Áhh! Mindegy. Eladom neki a sörétesemet és a lőszert.
-Itt a sörétespuska és a lőszer. Ez 3 tárat csak megér!
-Igen. Köszönöm. Itt van három full tár.
Nem köszöntem meg. Kimentem fel a padlásra. Ott elővettem a három tárat amit eltettem régebben, beleraktam a táskámba az AK-t a csülköket meg levittem megsütni. Lent a 4 csülökből 3-at eladtam egy Stalkernak 300 rúbelért én meg egyet elkezdtem sütögetni. Mikor elkészült jóízűen befalatoztam és visszamentem a padlásra. Mielőtt elaludtam az új szerzeményt vizsgáltam. Eléggé szép darab. Fa borítás, rövid cső, a tus remekül illeszkedik a vállamra mintha rám szabták volna. Nézegettem még egy picit majd letettem és elaludtam. Majd reggel kipróbálom.

Vissza
Top Alul