Hajnalodik...már 1 órája gyaloglok....
2 hete határoztam el hogy a zónába megyek....más nemérdekel...elegem van a törvényekből.
Nem tartott túl sokáig felkészülnöm..ahhoz képest hogy nemtudom mi vár rám..elég gyorsan sikerült.
Szerencsére Kiev nem épp a törvény mintavárosa, így ha az ember tudja mit keressen hamar megtalálja. Az utolsó "melóimból" az összes pénzem erre a "küldetésre" költöttem el.
Fegyverem már van 1 ideje..1 jó öreg makarov hangtompítóval hozzá 125 db töltény...."mindig is utáltam zajosan dolgozni" a maradék felszerelést innen-onnan hallottak alapján állítottam össze...a ruhával nem kellett sokat bajlódni...az megmaradt a sorkötelezettségből...csak kellett rá 1 jó bőrkabát...derékig érő fekete ..sok helyről hallottam hogy nemárt odabent 1 pda,én azért maradok a mobilomnál...igaz telefonálni rég nem lehet vele,de a tudása elég lesz...az
ellátmányt át kellett gondolni...végül is..szereztem 4 katonai elsősegélycsomagot + hozzá sugárbetegség elleni gyógyszereket,1 minőségi túlélőkést, 1 közepes minőségű távcsövet, 10 db konzervet, 2db 0.7 literes kulacs az övemen, egy nagy a táskámban (3l) ...tiszta vízzel, amíg lehet... a jó öreg flaskám mellé vettem még 1-et, majd mindkettőt megtöltöttem minőségi vodkával, kitudja mikor szerzek megint ilyet ögyújtóm mindig is volt,pedig sosem dohányoztam, és mellé
1 iránytű, ha az elektronika csődötmondana ...gázálarc...érdekes téma...végül az ukrán hadseregben rendszeresítettet szereztem be, elég jutányos áron...lehet hogy utoljára tudom kihasználni a kapcsolataimat...mikor megvolt a felszerelésem, elkezdtem utánanézni hogy juthatok be a zónába....azt szinte rögtön eldöntöttem: egyedül megyek, csak 1 jó útvonalat kellett találnom... végül arra jutottam, ha egyedül megyek minél messzebb kell távolodnom a katonai kordontól.Ezért vártam hajnalig, őrségváltáskor nincs kint járőr, ennyit sikerült kiderítenem.
És itt vagyok. Gyaloglok a határ felé, már 1 órája, legkésőbb 5 percen belül el kell érnem a kerítést.
Megállok 1 pillanatra, előveszem a távcsövem, körülnézek. Sehol senki....kb 500 méterre tőlem meglátom a kerítést...összeszedem magam, a bokrok takarásában
még nagyjából 200 métert sétálok, majd egy erőteljes sprinttel a kerítésig rohanok, ahogy odaérek, látom nem vitték nagyon túlzásba a minőséget..10 méterre
tőlem látok 1elég nagy lyukat ahhoz hogy átférjek, gyors odarohanok, átbújok, majd rohanok tovább, nagyjából 500 métert, a biztonság kedvéért. Megállok, kifújom magam.
Előveszem a mobilt, térkép be, nézem hol lehetek...a műholdfelvétel 2 éves, de nemhinném hogy túl sokat változnak errefelé a dolgok, ezért elindulok 1 kis faluszerűség felé...legalábbis a műholdas képen így néz ki, nagyjából 3 km-re lehet tőlem. Ahogy sétálok, ügyelve a lépteimre, olyan mintha csak 1 természetvédelmi területen lennék...sehol semmi környezetszennyezés, csend, nyugalom....miközben így sétálgatok, nyüszítésre leszek figyelmes..jobbra fordulok, és látom 1 kutya rohan felém...csak épp nem teljesen tűnik egészségesnek...telsejen szőrtelen...előkapom a pisztolyom, és szemből beleküldök 1 tárat a blökibe...nem kel fel. Nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget az esetnek, elindulok, haladok tovább.
További fél órás séta után megpillantok az egyik domb mögött 1 háztetőt. Arra veszem az irányt, mikor odaérek, egy ember áll a kerítések között,mikor észrevesz fegyvert fog rám, és rámkiált: Nemozdulj! KIVAGY? felemelem a kezem, majd megszólalok : Mihail Szergejovics vagyok! csak most érkeztem a zónába!
Az ismeretlen alaposan végigmér, majd leereszti a fegyvert és szól hogy lassan menjek oda.
Odasétálok, felé nyújtom a kezem, először gyanakvóan néz, majd kezetnyújt. Aztmondja keressem meg Wolf-ot. Körülnézek, látom a falucska közepén 1 kis tábortűz ég, körülötte 3 ember üldögél. Odamegyek majd megkérdezem az egyiket hogy hol találom Wolf-ot, aztmondják alszik, este őrségben volt, majd ha felébredt tudok vele beszélni. Addig leülök közéjük bemutatkozok, és megpróbálok figyelni hátha megtudok valami érdekeset.
ez volt a bemutatkozás zini
ha valakinek nem felel meg nyugodta szóljon