Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Radovan Malashenko:
Méghogy van-e harci tapasztalatom ? Többet voltam katona,mint civil.
Léteznek még csodák. A nagy Strelok. Aktája van Kijevben.
Segítettem az első portyán,most pedig nekik kell beszélni nekem.
-Thunder !
-Tájékoztatást kérek az itteni helyzetről !
-Mire kíváncsi ?
-Hallottam,hogy ultranacionalisták vannak itt.
-De ezt honnan ?!-kérdezte idegesen
-Megvannak az informátoraim,és szeretném tudni mit tesz ez ellen.
-A feladatköre nem itt van !-és folytatta volna,de megmutattam a faxot,amit a parancsnokságról kaptam.
-De igen,úgyhogy avasson be !
-Nos !-kezdte
-Katonai egység bevetése száz százalékosan nem támogatott.
-Egy vegyes osztagon dolgozunk.
-A legutóbbi rajtaütésen egy közeli barátom is meghalt.
-Nézze.
-Minél több időt beszélgetünk itt,annál nagyobb esélye van annak,hogy mégtöbb ember fog meghalni.
-Avasson be a tervébe.
-Rendben.-elkísért az irodájához,és ott egy érdekes sztalker aktáját mutatta.
-Ő a mi emberünk.
-350 különleges bevetés 30 országban.
-Bíborszív,bronz csillag.
-Három éve leszerelt,és zsoldosként tengette az idejét.
-Most a zónában van.
-Ő tud segíteni !
-John Wolf törzsőrmester,alias Jussi.

A monolithos mesterlövész érdekelt minket. Ezért egy régi csapdát eszeltünk ki. Lelőttünk egy őrmestert, és vártunk. Strelok körülnézett a házban. Én és Kulikov maradtunk ott. Kulikov kidugott egy sisakot.
-A mesterlövész figyel....nézi hogy mikor nézel ki hogy lelőhessen.
Semmi lövés.
-De nem lő, mert nincs is ott. Na menjünk. Strelok majd követ minket.
Megyünk kifelé, mikor elérünk ahhoz a leomlott falhoz. Mind a ketten ugrunk. Ekkor Kulikov fordul egyet és leesik. Nézem, ugrásból fejbelőtték.
-Ez nem lehet igaz, ez nem lehet igaz ez nem lehet igaz...........
Lefutok a ház alsó részébe és megkeresem Strelokot.
-Strelok! Ezt látnod kell!
-Mit?
-Kulikov! Lelőtték!
-Hogyan?
-Nem tudom. Ugrás közben.
-Lehetetlen!
-Nem tudom.
-Most menjünk! El kell tűnnünk innen.
-Rendben. Gyorsan.
Visszamegyünk a bázishoz. Csak lassan kúszva. El kell innen menekülnünk de gyorsan.

Úgy gondoltam, a pultosnak lehet rádiója. Ellátogattam hát a bárba.
- Persze, hogy van! Akár kölcsön is adhatom... - felelt a kérdésemre.
- Remek! Mennyit kérsz érte?
- Nem pénzre van szükségem. Ezek a monolitos rohadékok megkeserítik az életemet. Naponta többször ellenőriznek, nem adhatok el fegyvert, elriasztják a vásárlóimat! Hosszútávon pedig az egész zónát ilyenné teszik...
- Nem tervezek sokáig itt maradni, ez nem az én harcom.
- Itt vagy, nem?! Ez mindenki harca! Amíg ezek a rohadékok szabadon garázdálkodhatnak, senki sincs biztonságban!
- Csak mondd el, mit kell tennem!
- Rendben. Egy harckocsiról lenne szó. Van egy tankjuk beásva a szemétdomb felé, így délről nem érkezhetnek jól felfegyverzett csapatok a bár felszabadítására. Ha elpusztítod a harckocsit, jóval nagyobb eséllyel szállhatunk szembe az ellenséggel.
- Egy harckocsit?! Robbanószer nélkül nehéz lesz...
- Kapsz két csomag C4-et, csak használd fel jól és füstöld ki a nyavalyásokat.
Átvettem a csomagot, és kivártam az éjjelt. Hogy ne tűnjek fel, jó távolról végeztem felderítést.
Öt állig felfegyverzett exopáncélos őr állt a tank mellett, ami látszólag üres volt.
Kivártam amíg már az ember az orra hegyéig is nehezen látott el, majd akcióba lendültem. Egy ócska lámpa világította be az
őrhelyet, amit egy lövéssel hatástalanítottam. Ezt a trükköt gyakran használtam régebben is: ezután az embernek van még pár
másodperce, míg fel nem kapcsolják az éjellátót, majd a riadót. Ez idő alatt a monolitosok közé rohantam, és kettőnek elvágtam a torkát,
egyet lelőttem, a negyediknek kitörtem a nyakát, ám az utolsó előhúzott egy kést a mancsából, és "Monolit!" kiáltással felém rohant.
Szembe elindultam vele én is, "Allahu akbár!"-t kiáltva. Az összecsapásnál mindkettőnk felugrott, a két penge szikrát vetett a levegőben.
Ő a nyakam felé vágott, de kitértem, és a háta mögé ugorva a tarkójába állítottam a tőrt. A harckocsira ugrottam,
amiből beszédzaj hallatszott. Aktiváltam, majd bedobtam a C4-eket, és rázártam a búvónyílásra a fedelét.
Bentről kiabálások hallatszottak, és az, ahogy kétségbeesve ütik az ajtót, próbálnak kiszabadulni.
Egyenesen a bárba rohantam, a robbanást már odalentről hallottam.
- Ez elég bizonyíték. - szólt a pultos. - Gyere velem hátra, van egy lépcső... ott van a rádiód.

Tinyanov Sztanyiszlav.13 as osztag.Kijev
Elköszöntem feleségemtől,már jött is a helikopter értem,felvettem a ruháimat és cuccaimat,a levelet még1szer elolvastam amit kaptam a Kijevi katonai Központból,és már szálltam is a Kordon felé,megérkezett a Helikopter,most veszem észre hogy Varja is itt üll,Ruszlov is csak bevan gipszelve a keze,leszálltunk,elég érdekes hely lett ez,már Stalkerek is vannak itt,meg Szolgálat Szabadság minden 1 helyen a Kordonban,Banditák és Stalkerek barátságban,és észak felé néz mind1 ik,kopogtam a parancsnoki szobán,
-Nyitva! - Szólt 1 hang - benyitottam
-Üdvözlöm parancsnok,Tinyanov Sztanyiszlav vagyok,ide rendeltek hogy segitsek maguknak,hallotam a többi Katonai osztag szinte meghalt,szolgálatára állunk vissza venni a Bárt,
-Nem kell tisztelegnie,pihenjen meg 1 kicsit,igyon 1 kávét,
Leültem,és szürcsölgetni kezdtem míg ő beszélni kezdett:
-A Monolit az utóbi időkben előre akart törekedni,és árulók is vannak köztük,egyenlőre a maga feladata vissza foglalni a Bárt és segiteni a Vad Vidéken a Zsoldosoknak,aztán értesitjük további tudni valókról...
-Értem,mikor indulok?
-Mennyen el az új technikusunkhoz javitani és amit csak tud fullra fejleszteni,Azt azután azonnal,ja és ugorjon be a kereskedőhöz lőszerért,szüksége lessz rá!
Hát betértünk a Technikushoz,ingyen megszerelte,nem tellet bele 2 óra és készvolt,a Kereskedőnél lőszert csak 3 tárnyit és 10 töltényit pakoltunk,mert már amúgyis volt nekünk elég,kötszert is pakoltunk be meg sugárzás elleni gyógyszert,és 3 tudományos elsősegélyt,
Megjött a Helikopter,a Szemét Dombra vittek,este volt,bekapcsoltuk az éjjel látót a Déli védelem ketté volt szakadva,1 ik részük hulla a másik nak meg nincs bekapcsolva az éjjel látójuk,
Ruszlov elővette a hangtompitós vintárját,a tökéletes kezelhetőségű és pontos hosszú távusat,célzott,tompa lövések 10 es sorozata dördült el,tárat cserélt,újra célzot,ugyan ez,majd tárat cserélt és eltette,bementünk a bárba,fedezékből fedezékbe mentünk előre,majd a 100 Rad Bárnál megálltunk és lementünk,én előre,Varja hátul,Ruszlov középen minket fedezve,leértünk,kihalt hely volt,az elkülönitett helyiségbe mentünk,majd mozgolódást hallotunk,a Csapos hátát láttam,majd mikor oda értem a fal mögül előjött 1 arab rám fogva a fegyvert,Ruszlov már cselekedett is,kitekerte a kezéből mire én falra nyomtam és a fejéhez nyomtam a Deaglet
-Nicsak Nicsak,kivagy? - mondom -
-Ahoz neked nincs közöd,de segithetnék nektek,látom ti nem a monolithoz tartoztok,úgy mint én
Elengedtem,leültem 1 székre,és vártam míg befejezik a keresésüket az Arab és a Csapos...

Scarecrow:
az este sikertelen volt, a szabadságosok elmenekültek a kordonba, úgy tűnik már a végét járják a frakciók.
vissza fele menet azonban rajtunk ütött egy csapat.
bár nagyon Próbálkoztak, de a páncél felfogta a lövéseket.
ennek ellenére csak nagy nehézség árán tudtunk lelőni egyet is.
Scarecrow? hall engem Scarecrow?
Hallom axon, mi történt, a bárt megtámadták, egy katonai osztag csak pár ember, de a veszteségeink így is súlyosak!
jöjjön ás támadja őket hátba, mi még egy ideig feltartjuk őket!
Rendben testvér megyek!
el indultunk a bár felé amien gyorsan csak tudtunk.
utol is értük őket:
a katonai osztag a szemétdomb északi helyőrségnél vonult vissza, a testvéreink a bár felől lőttek őket.
a csapattal volt a csapos is, és még egy stalker.
Vonalba! Ordítottam a parancsot, az egység vonalba állt.
a katonák észre vettek minket, és lőttek, de esélyük se volt átvinni a páncélt.
a golyók csak úgy pattogtak le a páncélról.
A csapos élve kell a többit megölni!
elkezdtek a Katonai egység felé szaladni.
a fegyverzetüket nem használhatták rakétavetők gránátvetők gépágyút? azzal megölnénk a csapost is, de nekem élve kell, így most ez a pár katona megtudja miért Gladiátor a nevünk!
Közelharc lesz ebből...
az egyik katona lövi a páncélt, amikor, Bloody megmarkolja, és elhajítja vagy 5-6 méterrel arrébb.
pár másodperc alatt vége lett a lövöldözéseknek.
a csapost élve elfogtuk, és vissza vittük, ám ezúttal bebörtönözzük.
a katonákra nem voltam kíváncsi, hogy most meghaltak, vagy csak ki lettek ütve, nem tudom, de egy se kelt fel...
vissza mentünk a bárba.
Bent sétálgatva láttam a tankot, amit beástunk, fel van robbantva, ekkor Axonra néztem.
a csapos adott 1 stalkernek c4et és felrobbantotta vele...
hogy is jutott be az a stalker az őrségen keresztül?
Nem tudom mester.
ide figyelj, téged kiválasztott a monolit, ezért lettél parancsnoka a támadó egységnek, és ezét tettelek meg a bár védőparancsnokának is, de ha elveszíted ezt helyet, akkor nagyon megkeserülöd!
a zóna két dolgot nem szeret, a gyávákat, és a gyengéket, úgyhogy viselkedj Monolitos ként, és ölj!
Értem testvér.
Nem hiszem, de majd 1 napon talán megérted!
a monolitos lehajtott fejjel távozott.
nem is érdekel, de az igen hogy ezt az állást addig nem veszíthetjük el míg a perselus Projekt Prototípusa nem áll 80%os elkészültségben, holnap lesz 45%on, jól haladnak a munkálatok, az energia kavicsok pedig elképesztően erőssé teszik a gépet...
hamarosan megtudja a világ mi az a monolit....

Megyünk és megpróbáljuk tőrbe csalni. Feldugok egy sisakot de semmi.
-Elment?
-Igen.
-Akkor most?
-Most semmi majd legközelebb.
Megyünk el mikor egy kis tisztásra érünk. Strelok előre megy mert nem akar meglepiket. Mikor átért int hogy tiszta. Mikor megyek át hátbatalálnak.
-LÖVÉSZ!
Ekkor fejjel a porba esek. Ekkor egy lövést hallok. Strelok elkezd rángatni és behúz egy fedezék mögé. Hallom ahogy a rádiót kapcsolgatja. Megjön egy helikopter és felhúz rá. Ekkor elvesztem az eszméletem.

Ömmmm..... Zini nem azért de Scarecrow ki fog megint akadni mert leírta korábban hogy a Próféta a halhatatlanokhoz beszél csak(halhatatlanok tudod azok a nagy izmos figurák azokban a hiper-mega páncélban). És nem azért mondom hogy b*szogassalak de a helyesírásodon is javítani kéne mert eléggé zavaró tud lenni. 1-2 hibát ejtesz néha az oké senki nem tökéletes de ez rohadt sok.

na most van bajom újra a karaktereddel! dühös2
az 1 dolog hogy nem így terveztem.
az megint más dolog hogy nem kapucnis hanem tépett szövet csuklya és palást van rajta, légyszívest ne alacsonyítsd le a karaktert bőrkapucnis csótány banditára, főleg szövegre ne (OKé...) ha már én olyan ékes szólóan használtam...
a harmadik hogy ha már volt megint olyan über szerencséd hogy túlélted (bár hova csodálkozok mindent túl éltél eddig) akkor nem leszel gyáva mód dezertáló...
a negyedik pedig ha már az istenátka rohadt monolit befogad akkor nem fogsz rögtön a bestek bestjéhez kerülni, főleg hogy nem bízik, még bennem se...
az utolsó előtti, az a legzavaróbb a helyesírás...
én is hibázok pár mondatot, de nem a fél szöveget...
és utolsó: emlékszel még remélem miben egyeztünk meg annó hogy mi is lesz ha valakinek is gondja lesz rajtam kívül veled?

nem nevezted meg hogy mi a terved,2: nem nevezted meg azt a karaktert majd átrirom ha EZ annyira NAGY gond hogy így irtam,3: Kérdeztem hogy Igen vagy nem nem kaptam választ szoval erről maradj csöndben nem tehetek róla mert nekem is van tervem és már megint meg akarsz öletni,4: Nem megyek át a vizsgán csak irjad meg hogy még nem vagyok felkészülve rá,néhány sor és megvan

te meg még mindig ki akadsz mindenen mi?
Tinyanov

Az arab valami rádiót kapart elő,mikor kimentünk hátba támadták,fedezékbe vonultunk,majd valami mindent ellenáló mega sereg jött a monolitosok oldalán,az 1 ik közel jött 1 szerüen sétálva megfogott majd elvágott vagy 6 méterre,ugyan ez történt társaimmal,földre érkeztem,salyog a fejem,elvesztem eszméletem....
Ivan Karamzin Hadsereg Technikus
Reggel kimentem megnézni mi lehet itt a Kordonba,sajna csak 1 kis stukkert hoztam,de úgyse lőhetnek le,betértem Svidorovich hoz,érdekes módon Banditák és Stalkerek 1 ütt voltak 1 helyen,az Északi részre mentem,ott meg Szabadság Szolgálat és Tudósok sokasága,vissza fele menet megvizsgáltam a hidat,megcsúsztam és bele estem 1 térbuborék anomáliába,valahol a sin beomlott végén kötöttem ki,esteledett,elfáradtam,megebédeltem,és vártam hogy kimentsenek,közbe PDA mon jeleket küldtem Kosztyánnak hogy S.O.S.

Nah most már aztán.... :).
Javasolnék egy restartot. Ahol megpróbálhatnánk egy kicsit a valósághoz közelebbi karaktereket létrehozni és NEM!!!!! hallhatatlan, hetedik, nyolcadik érzék által vezetet mindenhez értő mesterlövész szuperkatonát. Hanem egy halandó embert aki ért egy két dologhoz és eltud törni a lába. Meg ilyenek. Mert ami itt megy az már csak szenvedés. ebből már nagy dolog nem fog kisülni mert mindenki a saját érdekeit kergeti és mindig az megy hogy van saját tervem és gond nélkül be megyek egy olyan helyre amit kitudja hányan kitudja milyen fegyverzettel őriznek, és simán lemészárol egy ember akár másik 10-et is.......stb..

És ha van még valaki aki szerint egy restart jót tenne az OFF ba egy RESTART-ot írjon. Aki meg nem akar az legyen szíves érvelni a mellet hogy miért ne legyen. Előre is köszönöm a a válaszokat.

RESTART!

Nem szeretnék akadékoskodni, mivel nem is játszom, csak olvasom a topikot( bár az esetleges restart után visszajönnék, ha van rá lehetőség) , de már az egész zóna egyzserűen szét van barmolva.Ezt felrobbantották, az leomlott.A végén az egész csak a radioóaktív prérin való rohangászás lesz.

Azonkívül én elhiszem, hogy a monolit hatalmas, és uralma alá tudja hajtani a zónát.(Megjegyzem, hogy a próféta ötletes dolog volt, és megdobta a játékhangulatot.)Bár azért az már egy kicsit erős, hogy fejbelőnek valakit dragunovval, és meg sem érzi.Ugyanakkor az sem semmi, hogy méregdrága mesterlövészpuskák egész garmadája áll rendelkezésére egy frakciónak.
És az is egy dolog, hogy én általában a szenvedélybeteg átlagembert szoktam megtestesíteni, de azért az ember nem szuperhős.Persze az a véglet sem jó, hogy mindenki kifekszik egy golyótól, de meg kell találni az arany középutat.Ja és még egy utolsó kukacoskodás: Mi a tökömért harcolnak ennyien ilyen intenzitással, ilyen anyagi források bevetésével?Egy kis sugárzó darabjáért a múltnak?
(Most nem a Monolitra gondoltam, mert a vallás, meg ideológia az előírhatja nekik.)

RESTART!

Lehet resi csak megkéne beszélni honan kezdjük,Milyen időpontból,Lövész már lekapcsolta a Perzselőt?Bejutott az erőműbe?Vagy még Ingovány tele van Renegát és Tiszta Égboltal és csatáznak és jön Heg?Vagy még Nincs lekapcsolva a Perzselő?Tippeket kérünk ^^ Am most hogy van resi felkéne sorolni 1enlőre néhány frakciót amivel kezdjük,azt tudom hogy 3 biztos van: Szabadúszó,Stalker,Bandita, (Olvassátok el Szabaduszó nem Szabadság) Egyenlőre elég is ennyi nem?

hehehe....
azt hittem csak Dömi coldblood meg én gondolkodok a restart Opción.
nézzétek, Mindenki hibázott itt, én is elkúrtam egy részét a játéknak, berobbantottam az X16ost fogatlan
meg öltem meg ilyen olyan karaktereket, de egy sem szagolja alulról a szarvas gombát....
és még mielőtt valaki megkérdezi miért van elegem ziniből az olvasson vissza a kezdésre, oda hol csatlakoztam, és oda ahol csatlakozott, majd a karaktereinek halálára: mindenütt rengetek Dühös off..
Vissza a témához: és bár hiába szép és jó lenen a karakter de ideje egy újra kezdés...
Restat!!!
de engedelmetekkel írnék 1 finálét még, feltéve ha benne vagytok:D

Hát jöjjön aminek jönnie kell!
Kíváncsi vagyok a fináléra.

Szerintem kezdjük a legelejéről, tehét mi lennénk az elsők között, akik bemegyünk a zónába.Kienk hogy tetszik?

Vissza
Top Alul